vastegial_74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σωστός. Και από τις ρυθμίσεις στις sim που βγαίνουν στην αρχική οθόνη έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Με την ώρα έχω θέμα. Πως συγχρονίζει από το ίντερνετ, αν το κάνει. Του βάζω αυτόματη ενημέρωση ημερομηνίας και ώρας αλλά τζίφος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nak1nak Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Επειδή και εγώ έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο,διαπιστώνω σκρουτζάροντας ότι το δίκαρτο είναι 25 ευρώ φθηνότερο. Παίζει τίποτα περίεργο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Επειδή και εγώ έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο,διαπιστώνω σκρουτζάροντας ότι το δίκαρτο είναι 25 ευρώ φθηνότερο. Παίζει τίποτα περίεργο? Που το βρήκες 25€ φθηνότερα και πόσο δηλαδή;; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nak1nak Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=630+lumia τσέκαρε τις τιμές στα επώνυμα ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βέβαια παίζουν 2 τρελές προσφορές για το απλό,όπου στην μεν πρώτη στο δίνουν τσάμπα,στη δεύτερη το αγοράζεις 99.9 ευρώ. http://www.insomnia.gr/topic/534956-asus-transformer-book-t100ta-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF-nokia-lumia-630/ http://www.insomnia.gr/topic/535240-nokia-lumia-630-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%85%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-99-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=630+lumia τσέκαρε τις τιμές στα επώνυμα Ευχαριστώ..... ---------------- Παιδιά, είδα σήμερα και σε ένα φυλλάδιο του Γερμανού, ότι το δίνει προσφορά στα 99€ μέσω της διαδικασίας επιστροφής παλιού κινητού..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ρε παιδιά, εσεις που λέτε για την απόσυρση παλιού κινητού και αγορά του 630 στα 99 ευρώ, βάλτε και κανα λινκ, ή βγάλτε φώτο απο το φυλλάδιο που το είδατε. Θα βοηθήσετε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ρε παιδιά, εσεις που λέτε για την απόσυρση παλιού κινητού και αγορά του 630 στα 99 ευρώ, βάλτε και κανα λινκ, ή βγάλτε φώτο απο το φυλλάδιο που το είδατε. Θα βοηθήσετε πολύ! Ορίστε.... [ATTACH]47621[/ATTACH] Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Χθες πήρε μια αναβαθμιση σε 8.10.12397.895 η οποία βελτίωσε το σήμα 3G, έχει σε σημεία που δεν έμπαινε πριν. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Σωστός. Και από τις ρυθμίσεις στις sim που βγαίνουν στην αρχική οθόνη έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Με την ώρα έχω θέμα. Πως συγχρονίζει από το ίντερνετ, αν το κάνει. Του βάζω αυτόματη ενημέρωση ημερομηνίας και ώρας αλλά τζίφος. Δοκίμασε αυτό, μήπως και... Άλλαξε τις ρυθμίσεις σε μη αυτόματες. Βάλε μόνος σου μια ώρα (έστω άσχετη, πάντα 24ωρη). Επανεκκίνησε το τηλέφωνο, συνδέσου στο wifi, άλλαξε σε αυτόματη. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δοκίμασε αυτό, μήπως και... Άλλαξε τις ρυθμίσεις σε μη αυτόματες. Βάλε μόνος σου μια ώρα (έστω άσχετη, πάντα 24ωρη). Επανεκκίνησε το τηλέφωνο, συνδέσου στο wifi, άλλαξε σε αυτόματη. Το δοκίμασα. Τίποτα, τα ίδια. Στο τέλος έβαλα χειροκίνητα την ώρα και τέλος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το δοκίμασα. Τίποτα, τα ίδια. Στο τέλος έβαλα χειροκίνητα την ώρα και τέλος. Δοκίμασε πάλι μόλις πάρεις την αναβάθμιση Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δοκίμασε πάλι μόλις πάρεις την αναβάθμιση Την πήρα πρωί πρωί. Αλλά και μετά την αναβάθμιση δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Οι εντυπώσεις μου από το τηλέφωνο: Θετικά έχω βρει τα εξής: +Ποιότητα ΝΟΚΙΑ σε κατασκευη +Ποιότητα ΝΟΚΙΑ στις κλήσεις +Απλό στη λειτουργία κι απλό UI +Πολύ καλός ήχος σε ένταση και ποιότητα σε μουσική/ράδιο με λίγη παραμόρφωση βέβαια. +Καλή αυτονομία, μία μέρα άνετα με πολή χρήση +Καλή κάμερα με AF +Καλή λήψη στο ραδιόφωνο +Πολύ καλή οθόνη +Χάρτες offline για πάνω από μία χώρα +ms office +Eπιτρέπει να σβήσουμε ψιλοάσχετες εφαρμογές. +Κάρτα μνήμης microSD +Αφαιρούμενη μπαταρία +Ρολάρει άνετα παρά τα 512 μνήμης Aρνητικά έχω βρει τα εξής: -Χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας (που χρειάζεται για αλλαγή microSIM/microSD) -Δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό. -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. (έχει βέβαια βελτιωθεί πολύ η λήψη 3G με την 8.10.12397.895) -Δεν υποστηρίζει USB on the go -Μη ύπαρξη handsfree στο κουτί, αλλά και μη συμβατότητα με παλιότερα NOKIA -Δεν υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης των επαφών της SIM (απλή αντιγραφή γίνεται) -Δεν φορτίζει κλειστό -Δεν υπάρχει LED flash. Edited July 21, 2014 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 -Δεν φορτίζει κλειστό είσαι σίγουρος γι'αυτό? γιατί το 820 που έχω εγώ και παλιότερο είναι και στα 8 το έχω ακόμα και φορτίζει μια χαρά κλειστό.. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 είσαι σίγουρος γι'αυτό? γιατί το 820 που έχω εγώ και παλιότερο είναι και στα 8 το έχω ακόμα και φορτίζει μια χαρά κλειστό.. Αποκλείεται... Τα WP μόλις συνδεθουν στο φρτιστή ανοίγουν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 είσαι σίγουρος γι'αυτό? γιατί το 820 που έχω εγώ και παλιότερο είναι και στα 8 το έχω ακόμα και φορτίζει μια χαρά κλειστό.. To 820 που έχω μόλις συνδεθεί στο usb, ενεργοποιείται. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 εμένα όταν είναι κλειστό και το βάλω για φόρτιση, ανάβει και βγάζει μια τεράστια μπαταρία στην οθόνη με την ένδειξη φόρτισης και μετά από 5'' εξαφανίζετε..... αλλά είναι "κλειστό".. αν το πάρω τηλ θα δείχνει κλειστό (δεν το δοκίμασα αλλά φαντάζομαι ότι έτσι είναι, αφού ούτε pin δεν ζητάει) anyway... ίσως εγώ να μην καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 εμένα όταν είναι κλειστό και το βάλω για φόρτιση, ανάβει και βγάζει μια τεράστια μπαταρία στην οθόνη με την ένδειξη φόρτισης και μετά από 5'' εξαφανίζετε..... αλλά είναι "κλειστό".. αν το πάρω τηλ θα δείχνει κλειστό (δεν το δοκίμασα αλλά φαντάζομαι ότι έτσι είναι, αφού ούτε pin δεν ζητάει) anyway... ίσως εγώ να μην καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Απλά κλειδώνει η οθόνη... Αν πατήσεις το power button και την ξεκλειδώσεις θα σε βγάλει στην εισαγωγή pin... Εκτός αν έχει κλείσει τελείως από μπαταρία όπου θέλει ένα με δύο λεπτά να ανοίξει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Απλά κλειδώνει η οθόνη... Αν πατήσεις το power button και την ξεκλειδώσεις θα σε βγάλει στην εισαγωγή pin... Εκτός αν έχει κλείσει τελείως από μπαταρία όπου θέλει ένα με δύο λεπτά να ανοίξει... ευχαριστώ για της διευκρινίσεις Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδιά μεγάλη τάπα έφαγα πήγα κ στις τρεις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που έχουν βάλει την προσφορά και είχαν τελείωση όλα οι περισσότεροι μ έλεγαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έχει νέα παραλαβή και μόνο το ένα μου είπε με επιφύλαξη από τέταρτη ...λέτε να περιμένω η θα τελειώσει η προσφορά (μιλαώ για Ηράκλειο Κρητης)....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Παιδιά μεγάλη τάπα έφαγα πήγα κ στις τρεις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που έχουν βάλει την προσφορά και είχαν τελείωση όλα οι περισσότεροι μ έλεγαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έχει νέα παραλαβή και μόνο το ένα μου είπε με επιφύλαξη από τέταρτη ...λέτε να περιμένω η θα τελειώσει η προσφορά (μιλαώ για Ηράκλειο Κρητης)....??? Ε περίμενε κι εσύ δυο μερούλες μπας και. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Οι εντυπώσεις μου από το τηλέφωνο: -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. (έχει βέβαια βελτιωθεί πολύ η λήψη 3G με την 8.10.12397.945) Που τη βρίσκουμε την 8.10.12397.945; Εγώ έκανα αναβάθμιση στην 8.10.12397.895 και μου λέει ότι δεν έχει άλλες να πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Πάντως η προσωπική μου άποψη είναι ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής, το κινητό παίζει χωρίς αντίπαλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Που τη βρίσκουμε την 8.10.12397.945; Εγώ έκανα αναβάθμιση στην 8.10.12397.895 και μου λέει ότι δεν έχει άλλες να πάρω. sorry 895 το διορθώνω... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Υπάρχει η δυνατότητα συντονισμού της ώρας από το internet; Η αυτόματη ενημέρωση δεν παίζει, δοκίμασα τα πάντα. Edited July 21, 2014 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts