pixelman Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω με την συγκεκριμένη συσκευή έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις only gsm ή only3g ή αυτόματο. Ειδικά το only gsm με ενδιαφέρει να το έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω με την συγκεκριμένη συσκευή έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις only gsm ή only3g ή αυτόματο. Ειδικά το only gsm με ενδιαφέρει να το έχει! Το only GSM υπάρχει ως επιλογή. Να ξέρεις στα Windows Phone επιλέγεις μέγιστη ταχύτητα και όχι αποκλειστική λειτουργία. Οπότε αν επιλέξεις μέγιστη ταχύτητα 2g έχεις ένα ωραίο only GSM. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα μέγιστη ταχύτητα 3g και 4g που είναι αυτόματες λειτουργίες Edited January 24, 2015 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το only GSM υπάρχει ως επιλογή. Να ξέρεις στα Windows Phone επιλέγεις μέγιστη ταχύτητα και όχι αποκλειστική λειτουργία. Οπότε αν επιλέξεις μέγιστη ταχύτητα 2g έχεις ένα ωραίο only GSM. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα μέγιστη ταχύτητα 3g και 4g που είναι αυτόματες λειτουργίες Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με πιάνεις τελείως αδιάβαστο! Σπίτι μου πιάνω gsm (android phone) αλλά αν το βάλω WCDMA έχω σοβαρό πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα, ουσιαστικά είναι σαν να μην έχω σήμα. Έτσι , πάντα επιλέγω (οταν ειμαι σπιτι) "only GSM". Δηλαδή φίλε μου , εννοείς ότι λογικά με τις επιλογές που έχουν τα win phone δε θα έχω κάποιο θέμα συνδεσιμότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με πιάνεις τελείως αδιάβαστο! Σπίτι μου πιάνω gsm (android phone) αλλά αν το βάλω WCDMA έχω σοβαρό πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα, ουσιαστικά είναι σαν να μην έχω σήμα. Έτσι , πάντα επιλέγω (οταν ειμαι σπιτι) "only GSM". Δηλαδή φίλε μου , εννοείς ότι λογικά με τις επιλογές που έχουν τα win phone δε θα έχω κάποιο θέμα συνδεσιμότητας... Δε βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσα ίσα που δε χρειάζεται να επιλέξεις μέγιστη ταχύτητα 2g. Θα σε καλύψει η μέγιστη 3g η 4g. Αν έχει σήμα θα δουλεύει 3g η 4g αντίστοιχα . Εάν όχι αυτόματα θα κατέβει σε 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σ' ευχαριστώ πάλι. Με το only 2g (only gsm) έχεις κανείς και μια άλλη διευκόλυνση. Ξοδεύει το κινητό του λιγότερη μπαταρία σε σχέση με το αν το έχει σε 3g. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να το έχει "καρφωμένο" σε 2g (gsm) άσχετα αν υπάρχει και σήμα 3g σ εκείνο το χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 . Μπορεί κάποιος να επιλέξει να το έχει "καρφωμένο" σε 2g (gsm) άσχετα αν υπάρχει και σήμα 3g σ εκείνο το χώρο; Ναι εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλημέρα!Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον φωτισμό στα πλήκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλημέρα!Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον φωτισμό στα πλήκτρα? Νομίζω δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλημέρα!Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον φωτισμό στα πλήκτρα? Καλημερα. Μπορεις να το κανεις οταν ενεργοποιησεις το battery saver στο always. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλημερα. Μπορεις να το κανεις οταν ενεργοποιησεις το battery saver στο always. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Δεν είναι και η καλύτερη λύση, μετά θα χάσει πολλά άλλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Θα ήθελα να υπήρχε κάποιος άλλους τρόπος,τέλος πάντων..Απλά μου την δίνει το φως που βγαίνει το οποίο δεν είναι λευκό λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δεν είναι και η καλύτερη λύση, μετά θα χάσει πολλά άλλα. To ξερω, αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, σωστα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τελικά παιδιά το φως στα πλήκτρα δεν σβήνει με την ενεργοποίηση της οικονομίας μπαταρίας :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τελικά παιδιά το φως στα πλήκτρα δεν σβήνει με την ενεργοποίηση της οικονομίας μπαταρίας :mad: Το προσπαθησα παλι. Τελικα δουλευει οταν θελει αυτο κι οχι οταν θελω εγω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τελικά παιδιά το φως στα πλήκτρα δεν σβήνει με την ενεργοποίηση της οικονομίας μπαταρίας :mad: Γίνεται, πας στις ρυθμίσεις και μετά στην οθόνη (display) και εκεί που λέει battery saver brightness το πάς στο ΟΝ, αλλά σου χαμηλώνει επίσης και την φωτεινότητα της οθόνης. Οπότε δες αν σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Γίνεται, πας στις ρυθμίσεις και μετά στην οθόνη (display) και εκεί που λέει battery saver brightness το πάς στο ΟΝ, αλλά σου χαμηλώνει επίσης και την φωτεινότητα της οθόνης. Οπότε δες αν σε βολεύει. Το δοκίμασα και αυτό,έβαλα οικονομία μπαταρία always on και μετά στο display saver brightness on, αλλά πάλι τίποτα..Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Το δοκίμασα και αυτό,έβαλα οικονομία μπαταρία always on και μετά στο display saver brightness on, αλλά πάλι τίποτα..Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! κανοντας ολα αυτα μετα πηγαινε οικονομια μπαταριας και βαλε οταν η σταθμη πεφτει κατω απο 20% και θα σβησουν τα πληκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Το δοκίμασα και αυτό,έβαλα οικονομία μπαταρία always on και μετά στο display saver brightness on, αλλά πάλι τίποτα..Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Περίεργο μου φαίνεται, εμένα πάντως σβήνουν με αυτό που σου είπα. Την Cyan έχεις ή την Denim. Αν έχεις την Cyan νομίζω θέλει reboot για να δουλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πριν λίγο ξεσφράγισα και περιμένω να εγκατασταθεί το denim για να αρχίσω να παίζω. Από εξωτερική εμφάνιση πάντως έχω να πω... ΑΨΟΓΑ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πριν λίγο ξεσφράγισα και περιμένω να εγκατασταθεί το denim για να αρχίσω να παίζω. Από εξωτερική εμφάνιση πάντως έχω να πω... ΑΨΟΓΑ:D Καλοδούλευτο, θα το ευχαριστηθείς.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ξέρεις ποια τραβάς και ποια βλέπεις. Είπαμε story teller η zoom app για high resolution photos. Αν το ψάξεις έστω λίγο. Ζουμ έχει και στο 4k video. Ζούμ και μάλιστα πολύ έχει και στο 1080 video. Οι φωτογραφίες μετά το denim είναι αισθητά έως πολύ βελτιωμένες. Για real time zooming κατά τη λήψη της φωτογραφίας δοκίμασε το proshot. Πολλαπλασιο ζουμ σε σχέση με Lumia camera και εξαιρετικά αποτελέσματα. για ανεβαστε κανα δειγμα με τη Lumia camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 για ανεβαστε κανα δειγμα με τη Lumia camera Φρέσκια απο χθές το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 θα είναι τα Windows phone 10; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 θα είναι τα Windows phone 10; Αυτο ειναι μονο ενα concept video. Αφου τα παρουσιασε η μορφη ο Belfiore τις προαλλες βρε συ :lol::lol: Εδω ειμαστε Και ειμαστε και σε λαθος τοπικ νομιζω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 browsing με edge οδηγει σε ελαφρο τρεμουλο οθονης, σε λευκο φοντο το παρατηρω. καπακι το κανω με wifi και δεν κανει τρεμουλο.. το διαβασα πως στανταρ πολλα 930 το κανουν... συν υπο λιγη παρατεταμενη χρηση υπερθερμανση χαμηλα πισω.. το εχετε κιαυτο ε?> νεος χρηστης το περιεργαζομαι ακομα.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts