Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι κρίμα σ' αυτή τη ομορφιά να βάζετε θήκη . . . Χάνεται όλη η μαγεία, η ομορφιά, το χρώμα, η αίσθηση στο χέρι, όλη κ**** του κινητού . . .

Ποτέ δεν έβαλα, ούτε ποτέ θα βάλω θήκη . . .

Συμφωνώ 1000%.

Μόνο sleeve για όσο το τηλέφωνο είναι μέσα στο τσαντάκι, για να μην γρατζουνιστει από κλειδιά κτλ.

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του 930. Το πήρα σε μαύρο χρώμα από εδώ κατάστημα της Nokia.

Άριστο με βάση τις ανάγκες μου με μόνο αρνητικό την αυτονομία μπαταρίας. Αυτό, να κάνεις οικονομία χρήσης για να αντέξει η μπαταρία με το ζόρι μια ημέρα, με ενοχλεί. Δεν έχεις την πολυτέλεια να παίζεις πολύ μαζί του γιατί απλά θα ψάχνεις να το φορτίσεις.

Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes:

Άντε να γινόμαστε πολλοί λένε.... Nokia ******...... Από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε με Nokia, καιρός να την κάνουμε πάλι μεγάλη. Edited by niotheros
αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το παράγγειλα και εγω απο wind Δράμας και απο εβδομάδα πιστεύω να το έχω

Και άλλος χωριανός;ποσό το πήρες;

Edited by niotheros
αφαίρεση αγγελίας

Επειδή μιλήσατε για θήκες, πρόσεξα το εξής. Το πίσω μέρος του 930, είναι ευάλωτο σε ... γρατζουνιές και φθορά χρώματος. Μια απλή τριβή αρκεί για να γίνουν σημάδια και φθορά χρώματος. Το κατάλαβα αμέσως και αγόρασα τη γνήσια θήκη της Nokia σε γκρι χρώμα. Γνώμη μου είναι ότι οποιαδήποτε άλλη θήκη δεν ταιριάζει και ... χαλάει την αισθητική του κινητού.

Σίγουρα χωρίς θήκη αναδεικνύεται καλύτερα αλλά δεν πρέπει ούτε καν να το αγγίζεις, που λέει ο λόγος, αν θέλεις να μείνει άφθαρτο !!!

Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes:

Επειδή μιλήσατε για θήκες, πρόσεξα το εξής. Το πίσω μέρος του 930, είναι ευάλωτο σε ... γρατζουνιές και φθορά χρώματος. Μια απλή τριβή αρκεί για να γίνουν σημάδια και φθορά χρώματος. Το κατάλαβα αμέσως και αγόρασα τη γνήσια θήκη της Nokia σε γκρι χρώμα. Γνώμη μου είναι ότι οποιαδήποτε άλλη θήκη δεν ταιριάζει και ... χαλάει την αισθητική του κινητού.

Σίγουρα χωρίς θήκη αναδεικνύεται καλύτερα αλλά δεν πρέπει ούτε καν να το αγγίζεις, που λέει ο λόγος, αν θέλεις να μείνει άφθαρτο !!!

Στείλε link φίλε μου για την θήκη.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Και άλλος χωριανός;ποσό το πήρες;

300 θα δώσω απλά και αυτοι ακομη δεν ειχαν τις δωροεπιταγες τις περιμένουν εντός της εβδομάδας

Το εχει σε προσφορά δηλαδη;

Ναι απλα φοβάμαι μην πουν στο τέλος δεν υπάρχει σε απόθεμα το κινητό

Μας έφτιαξες τώρα!

Αν θες μας λες από που το πήρες;

Μεταχειρισμένο, από Ελλάδα, Skroutz;

Μπορείς να βάλεις το IMEI σου εδώ:

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

να μας δώσεις τα αποτελέσματα; Κυρίως αν σου βγάλει τρίτο τετράμηνο του 2013.

εφω που το πηρα απο wind μου βγαζει τριτο τετραμηνο του 13..και εχει τα θεματα με την οθονη..παω για doa??

εφω που το πηρα απο wind μου βγαζει τριτο τετραμηνο του 13..και εχει τα θεματα με την οθονη..παω για doa??

...δεν κάνεις μια δοκιμή να μας πεις και σε εμάς τι να κάνουμε;

Λέω να το Ξαναπάρω. Είναι αρρώστια το κινητό.

3>4

Επειδή μιλήσατε για θήκες, πρόσεξα το εξής. Το πίσω μέρος του 930, είναι ευάλωτο σε ... γρατζουνιές και φθορά χρώματος. Μια απλή τριβή αρκεί για να γίνουν σημάδια και φθορά χρώματος

Φίλε μου, έχω το τηλ εδώ και 5 1/2 μήνες (ναι, από 7/7, ήμουν ο πρώτος εδώ και από τους πρώτους στην Ελλάδα -βλέπε προ παραγγελία Expansys) δεν του έχω βάλει θήκη (όπως προείπα, ποτέ δε βάζω) και δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως, ούτε από μπροστά στην οθόνη, ούτε στο χρώμα από πίσω ! Σε πράσινο το έχω και δε μπορώ να πω ότι είμαι και πάρα πολύ προσεκτικός . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

υπαρχει κανενας που να μην εχει παρτιδα απο Q3 13??

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...δεν κάνεις μια δοκιμή να μας πεις και σε εμάς τι να κάνουμε;

Λέω να το Ξαναπάρω. Είναι αρρώστια το κινητό.

μολις το πηγα..θα με παρουν τηλεφωνο το απογευμα να μου πουν.αλλα μαλλον θα μου στειλουν καινουργιο..

Και εμένα :

Est. Date of Range Issuance Around Q3 2013

Ευτυχώς είναι ΑΨΟΓΟ σε οθόνη.

Για παν ενδεχόμενο πάντως, ρώτησα στην Wind όταν το πήρα και μου είπαν ότι έχουν 7 ημέρες DOA.

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

Ίσως είναι κουτή η ερώτησή μου αλλά με την CP-637 "φορεμένη" φορτίζει ασύρματα η συσκευή;
3>4

Και εμένα :

Est. Date of Range Issuance Around Q3 2013

Αυτή η φραση σημαίνει ημερομηνία παραγωγής; πως το συμπεράνατε αυτό;;

Ρώτησα για hardware revision κανείς δεν απάντησε. Δεν είναι πιθανόν όλα τα κινητά να είναι 3rd quarter 2013. Ποσο μάλιστα για συσκευές με άλλα hardware revisions,άλλες χώρες παραγωγής και μάλιστα όταν το κινητό ανακοινώθηκε Απρίλιο 2014 και έγινε διαθέσιμο Ιούλιο του 2014.

Edited by atsimeri

Στο πορτοκαλι του χω αγορασει μια πλήρως διαφανη θήκη και το κάνει λίγο...σομόν κάτι που με χαλάει

Αλλά αυτό το ματ όσο καλής ποιότητας και να είναι θα φθαρεί εύκολα λογικά κάτι που θα σε κάνει να σκάσεις €30 για να αγοράσεις γνήσιο ανταλλακτικό μετά από έναν χρόνο

Η ζελατίνη του χαλάει λίγο την ποιότητα οθόνης αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το gorilla glass 3...

Πολύ καλή μάρκα που είχα θήκη ήταν η puro αλλά δεν βρίσκεται εύκολα σε καλή τιμή για το 930

Τώρα οι θήκες της Νοκια είναι απλές κ πολύ ακριβες για αυτό που προσφέρουν

Αυτή η φραση σημαίνει ημερομηνία παραγωγής; πως το συμπεράνατε αυτό;;

Ρώτησα για hardware revision κανείς δεν απάντησε. Δεν είναι πιθανόν όλα τα κινητά να είναι 3rs quarter 2013. Ποσο μάλιστα για συσκευές με άλλα hardware revisions,άλλες χώρες παραγωγής και μάλιστα όταν το κινητό ανακοινώθηκε Απρίλιο 2014.

Τώρα που το λές και το ξαναβλέπω, μάλλον έχεις δίκιο..:lol:

Που/πως μπορώ να δω το hardware revision?

Τώρα που το λές και το ξαναβλέπω, μάλλον έχεις δίκιο..:lol:

Που/πως μπορώ να δω το hardware revision?

Πληροφορίες,περισσότερες πληροφορίες, αριθμός αναθεώρησης υλικού. Έχω 2.0.0.2.

Πληροφορίες,περισσότερες πληροφορίες, αριθμός αναθεώρησης υλικού. Έχω 2.0.0.2.

Πες τα μου στα Αγγλικά please, έχω Αγγλικό menu (δεν τα παω καλά με τα Ελληνικά) :)

Πες τα μου στα Αγγλικά please, έχω Αγγλικό menu (δεν τα παω καλά με τα Ελληνικά) :)

Settings, about, more info, hardware revision number