duc Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο,πήρα χθες ένα bluetooth plantronics και το lumia 930 δεν το βλέπει καθόλου,ενώ ένα άλλο bluetooth που έχω το βλέπει κανονικά,το xiaomi Που έχω το βλέπει,μήπως μου διαφεύγει κάτι; Να φανταστώ πως προσπαθείς να το συνδέσεις μέσω τις εφαρμογής " μικροεφαρμογές". Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Να φανταστώ πως προσπαθείς να το συνδέσεις μέσω τις εφαρμογής " μικροεφαρμογές". Όχι από το bluetooth πήγα εκεί που λέει προσθήκη bluetooth ή άλλης συσκευής.Δεν έχει τέτοια εφαρμογή η συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Όχι από το bluetooth πήγα εκεί που λέει προσθήκη bluetooth ή άλλης συσκευής.Δεν έχει τέτοια εφαρμογή η συσκευή μου. Windows 10 δεν έχεις περασμένα, αποκλείεται να μην υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Windows 10 δεν έχεις περασμένα, αποκλείεται να μην υπάρχει αυτή η εφαρμογή. Για κάποιο λόγο ήταν απενεργοποιημένη την επανέφερα αλλά και πάλι δεν το βλέπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Για κάποιο λόγο ήταν απενεργοποιημένη την επανέφερα αλλά και πάλι δεν το βλέπει..είσαι σίγουρος ότι χειρίζεσαι σωστά την συσκευή που θέλεις να προσθέσεις?, συνήθως πατάς παρατεταμένα το κουμπί έναρξης της συσκευής μέχρι να μπει σε διαδικασία ανίχνευσής του, να το "δει" που λέμε το κινητό, με βασική προυπόθεση να είναι το κινητό στην σελίδα του bluetooth Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Δεν λειτουργεί η Lumia camera τουλάχιστον στο δικό μου 930 λέει μη συμβατη συσκευή δεν με αφήνει καν να την κατεβάσω,και γενικά από τι θυμάμαι δεν λειτουργούσε ούτε στο 950xl. Τότε είναι η Lumia camera beta από την βιβλιοθήκη, αν την εχεις. Αυτη λειτούργησε και στο 830 που είχα αλλά και στο 950 XL που έχω τώρα! Δοκίμασε και την beta αν έχεις χρόνο! Υ.Γ. Την κατέβασα ξανά και λειτουργεί στο 950 XL! Edited April 14, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 είσαι σίγουρος ότι χειρίζεσαι σωστά την συσκευή που θέλεις να προσθέσεις?, συνήθως πατάς παρατεταμένα το κουμπί έναρξης της συσκευής μέχρι να μπει σε διαδικασία ανίχνευσής του, να το "δει" που λέμε το κινητό, με βασική προυπόθεση να είναι το κινητό στην σελίδα του bluetooth Επίσης καμία φορά οι συσκευές bt "κλειδώνουν" στα πρώτα κινητά που συνδέονται και για να δουν επόμενα θέλει reset με τρόπο που περιγράφουν στις οδηγίες. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Τότε είναι η Lumia camera beta από την βιβλιοθήκη, αν την εχεις. Αυτη λειτούργησε και στο 830 που είχα αλλά και στο 950 XL που έχω τώρα! Δοκίμασε και την beta αν έχεις χρόνο! Υ.Γ. Την κατέβασα ξανά και λειτουργεί στο 950 XL! Δεν ανοίγει λέμε βγάζει ένα καουμπόι που λέει αποχαιρετάμε αυτή την κάμερα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Δεν ανοίγει λέμε βγάζει ένα καουμπόι που λέει αποχαιρετάμε αυτή την κάμερα κλπ Δεν ξέρω. Σε μένα η παραπάνω Lumia camera λειτουργεί κανονικά! :worry: Lumia camera Lumia camera classic Lumia camera beta είναι τρεις διαφορετικές εφαρμογές! Και στις τρεις τα ίδια σου λέει; Η τελευταία σ' εμένα λειτουργεί κανονικά! ;) Edited April 14, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Δεν ξέρω. Σε μένα η παραπάνω Lumia camera λειτουργεί κανονικά! :worry: Lumia camera Lumia camera classic Lumia camera beta είναι τρεις διαφορετικές εφαρμογές! Και στις τρεις τα ίδια σου λέει; Η τελευταία σ' εμένα λειτουργεί κανονικά! ;) Μια βρίσκω στην βιβλιοθήκη την πρώτη και βγαίνει ο μελαγχολικός cowboy :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μια βρίσκω στην βιβλιοθήκη την πρώτη και βγαίνει ο μελαγχολικός cowboy :lol: Για δοκίμασε από δω: Lumia Camera Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbm0 Πες μου αν κατέβηκε κι αν λειτουργεί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Για δοκίμασε από δω: Lumia Camera Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbm0 Πες μου αν κατέβηκε κι αν λειτουργεί! Όχι δεν με αφήνει.. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης καμία φορά οι συσκευές bt "κλειδώνουν" στα πρώτα κινητά που συνδέονται και για να δουν επόμενα θέλει reset με τρόπο που περιγράφουν στις οδηγίες. Sent from mTalk Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και εγώ! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την κάμερα την πήρα την συσκευή τελικά αλλά αν δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί το software τι να το κάνεις,οπότε θα πάρει πόδι η συσκευή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Όχι δεν με αφήνει.. Για την κάμερα την πήρα την συσκευή τελικά αλλά αν δεν μπορεί να την εκμεταλλευτεί το software τι να το κάνεις,οπότε θα πάρει πόδι η συσκευή :D Περίεργο μου φαίνεται! Συσκευή προερχόμενη από τα 8.1 το 930 και να μην ανοίγει! :worry: Εγώ την είχα από το 830. Έμεινε στη βιβλιοθήκη από τότε. Οι άλλες Lumia κάμερες δεν λειτουργούσαν, παρα μόνο αυτή! Και στο 830 λειτουργούσε μέχρι και την .653 στα 10άρια που το είχα. Αλλά και τώρα που την ξανακατέβασα στο 950 XL μου για να τη δοκιμάσω, ακόμα λειτουργεί!!! Edited April 15, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Περίεργο μου φαίνεται! Συσκευή προερχόμενη από τα 8.1 το 930 και να μην ανοίγει! :worry: Εγώ την είχα από το 830. Έμεινε στη βιβλιοθήκη από τότε. Οι άλλες Lumia κάμερες δεν λειτουργούσαν, παρα μόνο αυτή! Και στο 830 λειτουργούσε μέχρι και την .653 στα 10άρια που το είχα. Αλλά και τώρα που την ξανακατέβασα στο 950 XL μου για να τη δοκιμάσω, ακόμα λειτουργεί!!! εγώ προσπάθησα ν την κατεβάσω από το store αλλά λέει ότι δεν ειναι συμβατή με το 930 και δεν με αφήνει να την κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μπορω να παω σε 10αρια πλεον;. Αξιζει; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Μπορω να παω σε 10αρια πλεον;. Αξιζει; ακομα με 8,1 εισαι; ναι μπορεις βαλε επισημη για να μην εχεις θεματα και συγκρινε την καμερα των 10 με την καμερα που εχεις στα 8,1 για εμενα το μονο φαουλ των δεκα και φυσικα το τελος τις υποστηριξεις στο θεμα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αξιζει να μεινω σε 8.1; Βασικα για την μπαταρια. Τι δεν θα δουλευει; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 ολα δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 στις βραδυνες ληψεις εχετε προβλημα με το φλας ? μου βγαζει πολυ φως το φλας και κατα καποιο τροπο οι φωτογραφιες βγαινουν σαν θολες. υπαρχει τροπος να χαμηλωσω την ενταση του φλας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 στις βραδυνες ληψεις εχετε προβλημα με το φλας ? μου βγαζει πολυ φως το φλας και κατα καποιο τροπο οι φωτογραφιες βγαινουν σαν θολες. υπαρχει τροπος να χαμηλωσω την ενταση του φλας ? με 10 είσαι ; αν ναι με τά 10 για βράδυνες λήψεις μην περιμένεις πολλά αλλά και την ημέρα δεν τα πάει καλά ειναι το μόνο φάουλ αλλά δεν περιμένω βελτίωση πλέον η υποστήριξη σταμάτησε από την ms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Αξιζει να μεινω σε 8.1; Βασικα για την μπαταρια. Τι δεν θα δουλευει; δεν δουλευει το messenger.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο,πήρα χθες ένα bluetooth plantronics και το lumia 930 δεν το βλέπει καθόλου,ενώ ένα άλλο bluetooth που έχω το βλέπει κανονικά,το xiaomi Που έχω το βλέπει,μήπως μου διαφεύγει κάτι; Εγώ με 10αρια συνδέω το Plantronics bt που έχω "κανονικά" από το settings-devices-Bluetooth. Τα εισαγωγικά μπήκαν γιατί συχνά-πυκνά στις κλήσεις μου κάνει αποσύνδεση και κάτι μου λέει ότι δε φταίει το ακουστικό :mad: Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Εγώ με 10αρια συνδέω το Plantronics bt που έχω "κανονικά" από το settings-devices-Bluetooth. Τα εισαγωγικά μπήκαν γιατί συχνά-πυκνά στις κλήσεις μου κάνει αποσύνδεση και κάτι μου λέει ότι δε φταίει το ακουστικό :mad: Εγώ χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 χρόνια Lumia WP για κλήσεις με το ΒΤ του αυτοκινήτου.. Κανένα πρόβλημα ποτέ.. Παρόλο που με android είχα θέματα Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Με τα 8.1 είχα πολλά προβλήματα με ένα Nokia BT που έχω. Πολύ συχνά είχα αποσυνδέσεις και σχεδόν πάντα η ποιότητα στον ήχο ήταν απελπιστική. Δεν ξέρω τι άλλαξε, αλλά στις τελευταίες εκδόσεις των 10 όλα είναι κανονικά. Δεν με απασχολεί πλέον κανένα τέτοιο θέμα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts