AgelosMo Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Τις τελευταίες μέρες, κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία. Έφευγα από το σπίτι για την δουλειά με 100% και γύριζα με 87%. Τώρα τελευταία πέφτει στο 63%. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι από κάποια εφαρμογή ή το τελευταίο update. Πρώτος με διαφορά είναι ο i.e. Ακόμη και στο παρασκήνιο. Θα το παρακολουθήσω καλύτερα. Και σε εμένα τα κάνει αραιά και πού. Πέφτει σφαίρα η μπαταρία. Συνήθως το αφήνω 2-3 μέρες και είναι κομπλέ μετά. Εμένα μου κολλάνε τα μηνύματα, το τηλέφωνο και δύο τρείς φορές ο messenger. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Mε τα τελευταια update glance διαθετει το 930? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Mε τα τελευταια update glance διαθετει το 930? Οχι και λογικα δε προκειτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Οχι και λογικα δε προκειτε... οποτε δνε εχουμε δυνατοτητα παρακολουθησης ειδοποιησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 κάτι λένε για LED που θα ενεργοποιηθεί με τα Windows 10 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 κάτι λένε για LED που θα ενεργοποιηθεί με τα Windows 10 ! μακαρι γτ ειμαι προς αγορα&με ενδιαφερει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Όπως έχω πει παλιοτερα, ενώ το 920 έχει δυνατότητα να δουλεύει ξεχωρίστα το Home button led το 930 φαίνεται να τα έχει συνδεδεμένα όλα μαζί. Αυτό διαπυστώθηκε όταν το δοκίμασα τις συσκευές σε hardaware test της ΝΟΚΙΑ... Νομίζω το είχα αναφέρει με εικόνες κάποτε. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 μακάρι να διορθωθούν αρκετές από τις ατέλειες που υπάρχουν τώρα γιατί τα winphone πάνε κατά τα άλλα σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Όπως έχω πει παλιοτερα, ενώ το 920 έχει δυνατότητα να δουλεύει ξεχωρίστα το Home button led το 930 φαίνεται να τα έχει συνδεδεμένα όλα μαζί. Αυτό διαπυστώθηκε όταν το δοκίμασα τις συσκευές σε hardaware test της ΝΟΚΙΑ... Νομίζω το είχα αναφέρει με εικόνες κάποτε. αρα για "ενημερωσεις" τι παιζει με το 930?καποια εφαρμογη?η απλα δεν παιζει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αν χτυπήσεις 2 φορές την οθόνη ανάβει και σου δείχνει ειδοποιήσεις, φεύγοντας από το Ν8 που είχε και γκλανς και λεντ για ειδοποιήσεις στην αρχή μου κακοφάνηκε, μετά όμως το συνήθισα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αν χτυπήσεις 2 φορές την οθόνη ανάβει και σου δείχνει ειδοποιήσεις, φεύγοντας από το Ν8 που είχε και γκλανς και λεντ για ειδοποιήσεις στην αρχή μου κακοφάνηκε, μετά όμως το συνήθισα. για την ωρα δηλ μονο αυτο....παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ναι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ναι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. καταλαβα.αρα 930 η καποιο αλλο lumia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 καταλαβα.αρα 930 η καποιο αλλο lumia? Το 930 είναι μια κατηγορία μόνο του, μαζί με το 1520. Όλα τα άλλα Lumia είναι μια άλλη κατηγορία, σαφέστατα πιο κατώτερη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Άνοιξα λογαριασμό Microsoft αλλά κατά λάθος έβαλα λάθος email. Τώρα δεν μπορώ να μπω στο store γιατί το email μου δεν είναι έγκυρο. Πως μπορώ να διαγράψω το microsoft account και να κάνω ένα καινούργιο; Πρέπει να κάνω επαναφορά τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Άνοιξα λογαριασμό Microsoft αλλά κατά λάθος έβαλα λάθος email. Τώρα δεν μπορώ να μπω στο store γιατί το email μου δεν είναι έγκυρο. Πως μπορώ να διαγράψω το microsoft account και να κάνω ένα καινούργιο; Πρέπει να κάνω επαναφορά τηλεφώνου; Ακριβώς. Δεν μπορείς να διαγράψεις αλλιώς το κύριο account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Το 930 είναι μια κατηγορία μόνο του, μαζί με το 1520. Όλα τα άλλα Lumia είναι μια άλλη κατηγορία, σαφέστατα πιο κατώτερη. Βάζοντας το 1020 δίπλα στο 930 της αδερφης μου βλέπω πως η εμπειρία χρήσης είναι σχεδόν η ίδια και σίγουρα δεν θα έλεγα πως το 930 είναι μια κατηγορία μόνο του. Το 1520 ίσως να αξίζει αυτό τον τίτλο μιας και έχει ποοοοολυ καλή μπαταρία, τεράστια οθονη (για όποιον του αρέσει) και δεν έχει την μεγαλη (για κάποιον καλομαθημένο nokiaκια) έλλειψη της glance screen. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 οι μεγαλύτερες ελλείψεις ειναι το notification led η κάτι παρόμοιο η μπάρα που δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα απο τα υπάρχοντα widget και φυσικά το θέμα την δόνηση και από ότι έχω καταλάβει αυτά τα θέματα τα έχουν όλα τα winphone και κάτι ακόμα το tap στην οθόνη όταν το τηλ προέρχεται από μεγάλη αδράνεια ας πούμε ένα βράδυ σας παίζει αμέσως στο δικό μου πρέπει να το χτυπήσω πάνω από 3 φορές με τα όλα καλά φτάνει να μην μείνει πάνω από κάνα 2ωρο σε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Βάζοντας το 1020 δίπλα στο 930 της αδερφης μου βλέπω πως η εμπειρία χρήσης είναι σχεδόν η ίδια και σίγουρα δεν θα έλεγα πως το 930 είναι μια κατηγορία μόνο του. Το 1520 ίσως να αξίζει αυτό τον τίτλο μιας και έχει ποοοοολυ καλή μπαταρία, τεράστια οθονη (για όποιον του αρέσει) και δεν έχει την μεγαλη (για κάποιον καλομαθημένο nokiaκια) έλλειψη της glance screen. είναι πολύ πιο γρηγορο το 930 στο ανοιγμα εφαρμογών από το 1020. ξεχνας το resuming. για να μην μιλησω για ταχυτητα της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 είναι πολύ πιο γρηγορο το 930 στο ανοιγμα εφαρμογών από το 1020. ξεχνας το resuming. για να μην μιλησω για ταχυτητα της καμερας. Πολύ πιο γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών δεν θα το έλεγα. Ποσό μάλιστα αν αναλογιστούμε την διαφορά στα specs. Για την διαφορά στη ταχύτητα της κάμερας συμφωνώ Αλλά η κάμερα του 1020 είναι ανώτερη οπότε χαλάλι.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 To 930 έχει led ειδοποιήσεων απλά είναι απενεργοποιημένο Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 οι μεγαλύτερες ελλείψεις ειναι το notification led η κάτι παρόμοιο η μπάρα που δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα απο τα υπάρχοντα widget και φυσικά το θέμα την δόνηση και από ότι έχω καταλάβει αυτά τα θέματα τα έχουν όλα τα winphone και κάτι ακόμα το tap στην οθόνη όταν το τηλ προέρχεται από μεγάλη αδράνεια ας πούμε ένα βράδυ σας παίζει αμέσως στο δικό μου πρέπει να το χτυπήσω πάνω από 3 φορές με τα όλα καλά φτάνει να μην μείνει πάνω από κάνα 2ωρο σε αναμονή Το led όπως είπανε και οι άλλοι, υπάρχει. Έτσι ακούγεται. Τα widget στο notification center έχουν αλλάξει στα win10 και είναι περισσότερα, αλλά και οι ειδοποιήσεις έχουν αλλάξει μορφή (απαντάς κατευθείαν και σου δείχνει όλο το μήνυμα). Όσο για το tap εμένα μια είναι έτσι μια αλλιώς. Τώρα ας πούμε έπιασε με ένα απλό χάιδεμα. Αυτό με την αναμονή δεν το κατάλαβα, φαντάζομαι ότι εννοείς πως δεν πιάνει μετά απο ώρα αναμονής. Δεν έχω παρατήρησει κάτι τέτοιο. Το πρωί όταν το ανοίγω πιάνει αμέσως. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 εμένα πάλι αν περάσει ένα βράδυ χωρίς χρήση αλλά και μια δυο ώρες χωρίς χρήση θέλει τουλάχιστον ,3 χτυπήματα για να ανοίξει ίσως φτιάξει με τα 10 λέω να τα δοκιμάσω μια και ειναι στο πρόγραμμα insider για win στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 εμένα πάλι αν περάσει ένα βράδυ χωρίς χρήση αλλά και μια δυο ώρες χωρίς χρήση θέλει τουλάχιστον ,3 χτυπήματα για να ανοίξει ίσως φτιάξει με τα 10 λέω να τα δοκιμάσω μια και ειναι στο πρόγραμμα insider για win στο pc Καλημέρα! Δοκίμασε το ναι για να πάρεις μια γεύση, αλλά πρώτα κάνε ένα κόπο και διάβασε το αντίστοιχο νήμα για τα win10 preview, τουλάχιστον να είσαι ενημερωμένος για τυχόν προβλήματα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ... δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα απο τα υπάρχοντα widget ... Ποια widget? To 930 έχει led ειδοποιήσεων απλά είναι απενεργοποιημένο Που είναι? Στα hardware test της ΝΟΚΙΑ, δεν υπήρχε κανά led... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts