Alex_tz Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Τα ποστ σχετικά με το here drive μεταφέρθηκαν στο θέμα Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8. Edited February 1, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Υπάρχει πουθενά ρύθμιση να παίζει se hd τα hd video του youtube? Tα παίζει αν δε γίνομαι σαφής,άλλα μόνο σε hd δεν τα μεταφέρει... άθλια ποιότητα!!!. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Υπάρχει πουθενά ρύθμιση να παίζει se hd τα hd video του youtube? Tα παίζει αν δε γίνομαι σαφής,άλλα μόνο σε hd δεν τα μεταφέρει... άθλια ποιότητα!!!. Βάλε καμία εφαρμογή από τις τόσες που υπάρχουν (tubecast,mytube,metrotube). Μην περιμένεις από τον explorer να βλέπεις HD videos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, έχω το Ζ3 αλλά γλυκοκοιταζω το Nokia, με ενδιαφέρει η κάμερα και βγάζω αρκετές φώτο αλλά όμως δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασία ρυθμίσεων γιατί να πω την αλήθεια δεν ξέρω κιόλας, οπότε στο αυτόματο βγάζει καλές φώτογραφιες ή θα πρέπει να αλλάζω ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, έχω το Ζ3 αλλά γλυκοκοιταζω το Nokia, με ενδιαφέρει η κάμερα και βγάζω αρκετές φώτο αλλά όμως δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασία ρυθμίσεων γιατί να πω την αλήθεια δεν ξέρω κιόλας, οπότε στο αυτόματο βγάζει καλές φώτογραφιες ή θα πρέπει να αλλάζω ρυθμίσεις? Εάν θες να βγάζεις φωτογραφίες που θα κάνουν τη διαφορά τότε ναι χρειάζεται να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου, έχω το Ζ3 αλλά γλυκοκοιταζω το Nokia, με ενδιαφέρει η κάμερα και βγάζω αρκετές φώτο αλλά όμως δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασία ρυθμίσεων γιατί να πω την αλήθεια δεν ξέρω κιόλας, οπότε στο αυτόματο βγάζει καλές φώτογραφιες ή θα πρέπει να αλλάζω ρυθμίσεις? Δεν και μόνος σου... ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5926253#post5926253 Ναι βγάζει πάρα πολύ καλές φωτο και στο auto... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παιξε εδω με τις ρυθμισεις.. Πανευκολο... Δοκιμαζεις και οτι σου αρεσει αφηνεις... Αλλα και στο αυτοματο ειναι πολυ καλες οι photos!!! Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παντως επειδή εχω και γω το z3 παράλληλα με το 930, το νοκια ακομα και στο αυτοματο βγάζει πολυ καλύτερες φωτογραφιες απο το σονυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Όλα είναι ενεργά και μόλις παρατήρησα ότι το κάνει και στο viber... Συμφωνώ. Το έχω εδώ και δύο μέρες και όλες οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης υστερούν τόσο με δεδομένα όσο και με WiFi. Συγκεκριμένα, το Viber καταναλώνει πάρα πολύ γρήγορα την μπαταρία και δεν έρχονται τα μηνύματα, το Whatsapp έχει χαμηλότερη κατανάλωση, τα μηνύματα έρχονται με μεγαλύτερη ένταση αλλά αν το χρησιμοποιείς συνέχεια παρατηρείς πως από τις 10 ειδοποιήσεις οι 3 δεν θα έρθουν καν και στο Messenger υπάρχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Whatsapp. Κατά τ' άλλα, πρόκειται για ένα εξαιρετικό τηλέφωνο σ' αυτή την τιμή Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Βάλε καμία εφαρμογή από τις τόσες που υπάρχουν (tubecast,mytube,metrotube). Μην περιμένεις από τον explorer να βλέπεις HD videos. Δοκιμασα ναι... Καμια σχεση με explorer!! Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 μετά από 2 μέρες με την συσκευή παρατήρησα ότι έχω το πρόβλημα με την οθόνη που τρεμοπαίζει και απότι είδα και στο site τις microsoft το έχουν πολύ κάτι επηρεάζει με την κεραία δικτύου έλεος δηλαδή ξενέρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 μετά από 2 μέρες με την συσκευή παρατήρησα ότι έχω το πρόβλημα με την οθόνη που τρεμοπαίζει και απότι είδα και στο site τις microsoft το έχουν πολύ κάτι επηρεάζει με την κεραία δικτύου έλεος δηλαδή ξενέρωσα Τι εννοείς με την κεραία δικτύου; Εγώ το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο δίκτυο και συνέχεια 4G και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Τι εννοείς με την κεραία δικτύου; Εγώ το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο δίκτυο και συνέχεια 4G και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Εγώ όλα τα κινητά τα έχω σε 2g και συγκεκριμένα το lumia 930 από την πρώτη μέρα που το πήρα το έκανε άλλαξα rom επειδή ήταν κοσμοτέ έβαλα την καθαρή ελληνική και πάλι τα ίδια και έκανα μια αναζήτηση στο google και στην σελίδα τις microsoft το αναφέρουν πολύ ότι τρεμοπαίζει η οθόνη και σαν λύση λένε να το βάλουμε 3G Η 4G εμενα η wind δεν έχει 4G άρα το έβαλα 3G και το τεστάρω http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Lumia-930-Screen-Flickering-when-on-Edge/td-p/2861444 http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Lumia-930-Displayprobleme/td-p/2828674/highlight/false/page/2 http://wmpoweruser.com/german-nokia-lumia-930-owners-on-edge-due-to-screen-flickering/ Edited February 2, 2015 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ όλα τα κινητά τα έχω σε 2g και συγκεκριμένα το lumia 930 από την πρώτη μέρα που το πήρα το έκανε άλλαξα rom επειδή ήταν κοσμοτέ έβαλα την καθαρή ελληνική και πάλι τα ίδια και έκανα μια αναζήτηση στο google και στην σελίδα τις microsoft το αναφέρουν πολύ ότι τρεμοπαίζει η οθόνη και σαν λύση λένε να το βάλουμε 3G Η 4G εμενα η wind δεν έχει 4G άρα το έβαλα 3G και το τεστάρω http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Lumia-930-Screen-Flickering-when-on-Edge/td-p/2861444 Εγώ είμαι με cosmote και 4G συνέχεια δεν έχω παρατηρήσει στο ελάχιστο τρεμόπαιγμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εννοείς ενα ψιλό lag που κάνει στο scrolling μερικές φορές; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εννοείς ενα ψιλό lag που κάνει στο scrolling μερικές φορές; Όχι, ήθελα να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Στον andreas443 αναφερόμουν :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ είμαι με cosmote και 4G συνέχεια δεν έχω παρατηρήσει στο ελάχιστο τρεμόπαιγμα. βάλτο 2G και μπες explorer να σερφάρεις και δούλεψε το 10 λεπτά έτσι εγώ το πήρα από γερμανό με την προσφορα @keras όχι και χωρίς να κανεις scroll απλά να διαβάζεις ένα κείμενο στον explorer η οπουδήποτε θα το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 βάλτο 2G και μπες explorer να σερφάρεις και δούλεψε το 10 λεπτά έτσι εγώ το πήρα από γερμανό με την προσφορα Θα το δοκιμάσω, αν και δεν θέλω καθόλου να δω έστω και lag από τηλέφωνο. Ήταν και ο βασικός λόγος φυγής μου από το Android. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Θα το δοκιμάσω, αν και δεν θέλω καθόλου να δω έστω και lag από τηλέφωνο. Ήταν και ο βασικός λόγος φυγής μου από το Android. Εγώ ξενέρωσα ειλικρινά έκανα αμάν να το βρω με την προσφορα από τον γερμανό στα 500 μαζί με το xbox και λέω θα φταίει που είναι κοσμοτέ πήγα μου την έβγαλαν και πάλι τα ίδια του πατέρα μου που είναι ελληνικό αγορασμένο από nokia care με wind και 2G δεν έχει κανένα θέμα από το καλοκαίρι που το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Του πατέρα σου μήπως έχει Cyan? Εσύ έχεις Denim? Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Του πατέρα σου μήπως έχει Cyan? Εσύ έχεις Denim? Και τα 2 με Denim ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Κι εμένα wind είναι, το γύρισα τώρα έτσι όπως είπες και το παρακολουθώ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αντρέα το δοκίμασα αυτό που λες και δε μου τρεμοπαίζει τίποτα. Έχω συσκευή του Γερμανού με τη rom της cosmote. Μήπως να το πας για service? Μπορείς επίσης να μου πεις γιατί να πάρεις smartphone και να το έχεις στο 2G ? Θα μου πεις για την μπαταρία, παρόλο που δε γλιτώνεις και πολλά να το δεχτώ. Αλλά να σερφάρεις με 2G ? Μου έκανε μισή ώρα να φορτώσει μια σελίδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Το έχω 2G για την μπαταρία και επειδή δεν έχω MB καθόλου αν το κάνει και στο 3G θα το στείλω για service γνωρίζετε αν πάει εδώ για φτιάξιμο η στο εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts