hayatEvo9 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πάντως εμενα με έχουν βολέψει αρκετά τα WP. Χρησιμοποιώ το note 3 ως main λόγω εφαρμογών και γενικά πιο φιλικο προς το χρηστή os κατ εμέ,αλλα όταν κάποιες μέρες έπρεπε να αποχωριστώ το note και να μείνω μόνο με το τότε 820 κάλυψε πολύ καλά τα κενά του τελευταίου, κάτι που δεν το περίμενα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο email μου πως το Lumia Denim update είναι διαθέσιμο σε ολη την γκάμα των Lumia. Στο τηλέφωνο όμως ακόμα τίποτα....οπότε πιστεύω πως είναι θέμα ωρών να αρχίσει το update να έρχεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο email μου πως το Lumia Denim update είναι διαθέσιμο σε ολη την γκάμα των Lumia. Στο τηλέφωνο όμως ακόμα τίποτα....οπότε πιστεύω πως είναι θέμα ωρών να αρχίσει το update να έρχεται!!! Μόλις έκανα αναζήτηση για update και στα τρία τηλέφωνα που έχω στην κατοχή μου (625-930 και ο νέος στην παρέα από χθες 535) και στα τρία μου λέει πως έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση λογισμικού. Ούτε καν το 535 που έχει πάρει Denim σχεδόν παντού, εδώ στην Ελλάδα δεν βρίσκει τίποτα νέο για αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 To 535 έχει Denim απ' το κουτί του... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) To 535 έχει Denim απ' το κουτί του... Σοβαρά; Ούτε καν το πρόσεξα, μόλις έρθει ο μικρός θα του ρίξω μια ματιά να δω διαφορές. Edit: Είχες δίκιο φίλε μου, Denim έχει το 535 ........ Edited January 15, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Από είδα η ουγγρική vodafone έδωσε denim στο 930 !!Άρα και τα δικά μας που έχουν λογισμικό από την ίδια χώρα πρέπει να είμαστε κοντά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 η ελληνικη ρομ εχει επιλογη για 2g στα δικτυα κινητης;γιατι του εχω περασει αγγλικη και εχει μονο 3g και 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Ναι η ελληνική εχει 2g 3g 4g Edited January 15, 2015 by lefkal Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις τώρα διαβάζω πώς έχουμε ένα νέο κύμα από denim σε όλο το κόσμο,αλλά και πάλι πολλοί μένουν απέξω..Ουγγαρία πχ που με ενδιαφέρει άμεσα μόνο η Vodafone δίνει, ενώ το δικό μου είναι country variant,όπως πολλών ακόμα εδώ μέσα από ότι έχω καταλάβει..Υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις τώρα διαβάζω πώς έχουμε ένα νέο κύμα από denim σε όλο το κόσμο,αλλά και πάλι πολλοί μένουν απέξω..Ουγγαρία πχ που με ενδιαφέρει άμεσα μόνο η Vodafone δίνει, ενώ το δικό μου είναι country variant,όπως πολλών ακόμα εδώ μέσα από ότι έχω καταλάβει..Υπομονή.. Τα country variant που δεν περνάνε την επιθεώρηση του update από τον παροχο, δεν θα έπρεπε να την λαμβάνουν πιο γρήγορα? έχω λυσαξει εδώ και 10 μέρες κοιτάω για update συνέχεια :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τα country variant που δεν περνάνε την επιθεώρηση του update από τον παροχο, δεν θα έπρεπε να την λαμβάνουν πιο γρήγορα? έχω λυσαξει εδώ και 10 μέρες κοιτάω για update συνέχεια :D:D:D Στα wp δεν συμβαίνει πάντα αυτό που αναφέρεις με τον πάροχο. Μπορείς να το δεις και από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις μου ήρθε και εμένα ενημερωτικό email που μου λέει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη η Denim για το τηλ μου. Άντε να δούμε, αμήν και πότε!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μόλις μου ήρθε και εμένα ενημερωτικό email που μου λέει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη η Denim για το τηλ μου. Άντε να δούμε, αμήν και πότε!!!! από Ουγγαρία είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 από Ουγγαρία είναι; Από Ελλάδα αγορασμένο wind, αλλά από Ουγγαρία γράφει ότι είναι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Από Ελλάδα αγορασμένο wind, αλλά από Ουγγαρία γράφει ότι είναι. αυτό μετράει, όταν το ανοίγεις δεν βγάζει σήμα wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Και εμένα από Ουγγαρία είναι από wind και country variant!!Έτσι τα πουλάει η wind Άρα την αναμένουμε.....Ωραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 αυτό μετράει, όταν το ανοίγεις δεν βγάζει σήμα wind? Όχι δεν βγάζει σήμα wind. Μόνο οι αριθμοί προδίδουν την χώρα προέλευσης. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulbasar Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Λοιπόν, σήμερα έκανα το αδιανόητο (για εμένα). :lol: Έβγαλα το πίσω καπάκι του κινητού. Παρατήρησα οτι το καπάκι εξείχε λίγο στο σημείο του camera button. Πιθανότατα αυτό έγινε μετά από μια τουμπίτσα που έφαγε πριν μερικές μέρες. Αποδείχτηκε πως είχα δίκιο για την τούμπα και πως είναι πολύ εύκολο να το κάνει ο καθένας αυτό. 5 λεπτά διαδικασία χωρίς να μείνει σημάδι πουθενά στο κινητό. Επίσης το καπάκι έκατσε τελεία μετά. :happy: :down: Και ακόμα περιμένω την Denim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 NL ολλανδέζικο την έλαβα σήμερα την denim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 NL ολλανδέζικο την έλαβα σήμερα την denim περιμενουμε εντυπωσεις..εχει φυγει το μωβ της οθονης?καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Από που φαίνεται η χώρα προέλευσης του κινητού; Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Από που φαίνεται η χώρα προέλευσης του κινητού; Ρυθμίσεις, πληροφορίες και μετά πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Εκεί θα δεις αν είναι branded ή όχι και από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ρυθμίσεις, πληροφορίες και μετά πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Εκεί θα δεις αν είναι branded ή όχι και από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή. αν εννοείς extras+info το mobile operator λέει 000-33!!!!! αυτό είναι ? Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ρυθμίσεις, πληροφορίες και μετά πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Εκεί θα δεις αν είναι branded ή όχι και από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή. Εμένα λέει 000-HU, σημαίνει ότι είναι Unbranded και από Ουγγαρία; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 αν εννοείς extras+info το mobile operator λέει 000-33!!!!! αυτό είναι ? Πήγαινε εκεί που λέει σκέτο πληροφορίες στις ρυθμίσεις. Στο κινητό μου με Denim βρίσκεται κάτω από την ενημέρωση τηλεφώνου. Εμένα π.χ. λέει Finland CV, δηλαδή unbranded φινλανδικό. Εμένα λέει 000-HU, σημαίνει ότι είναι Unbranded και από Ουγγαρία; Ναι, σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts