Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το ξερω οτι η τελευταια λυση ειναι το flashtools αλλα πραγματικα δε γινοταν να φλασαριστει με τιποτα απο recovery...πετουσε συνεχως αυτο το can't mount system και μετα πεθαμενο android...πριν το φορματ του flashtools περασα και με ygdp και με flashtools stock roms και ενω ο υπολογιστης εβγαζε επιτυχια,το κινητο συμπεριφεροταν λες και δεν του ειχα κανει τιποτα.αφου ειδα κι αποειδα εκανα το φορματ.θα δοκιμασω αυτο που λες και επανερχομαι με νεοτερα αν και νομιζω οτι μας αφησε χρονους
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Τελικα ακυρη και η τελευταια προσπαθεια...μας αφησε χρονους το coolpad...ειλικρινα μου φαινεται οτι εχουν ημερομηνια ληξης...5 coolpad στην οικογενεια και εχουν ξεκινησει σχεδον ταυτοχρονα ολα να παρουσιαζουν θεματακια..τωρα λοιπον εμειναν 4..χαχα..παντως χαλαλι τα λεφτα που εκαναν..δε το χω μετανιωσει ουτε λεπτο..
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Τελικα ακυρη και η τελευταια προσπαθεια...μας αφησε χρονους το coolpad...ειλικρινα μου φαινεται οτι εχουν ημερομηνια ληξης...5 coolpad στην οικογενεια και εχουν ξεκινησει σχεδον ταυτοχρονα ολα να παρουσιαζουν θεματακια..τωρα λοιπον εμειναν 4..χαχα..παντως χαλαλι τα λεφτα που εκαναν..δε το χω μετανιωσει ουτε λεπτο..

Δοκιμασες σε αλλο pc και με αλλο καλωδιο?Επισης αν δεν βαριεσαι θα μπορουσες να δοκιμασεις να βγαλεις με το usbdeview τους vcom drivers και οτι αλλους εχεις βαλει για το κινητο (coolpad,pda net) και να τους ξαναβαλεις.

Μιας και έχετε τόσα χαλασμένα F1 δεν μου δίνει κανείς καμιά μπαταρία να έχω καβάτζα; Ε, καλοί μου φίλοι; Ε; :p:lol:

Μιας και έχετε τόσα χαλασμένα F1 δεν μου δίνει κανείς καμιά μπαταρία να έχω καβάτζα; Ε, καλοί μου φίλοι; Ε; :p:lol:

Μπαταρία βρίσκεις και είναι φθηνή. Καμιά οθόνη καβάτζωσε, αν σπάσει η δική του έμπλεξες, οι ιμιτασιόν είναι για πέταμα.

http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?page=246

7.1.19

ολα καλά...

(Εφεξής, σε αυτήν την ιστοσελίδα, θα βρίσκετε ενημερωμένες εκδόσεις της miui και λοιπές ρομ)

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλησπέρα, προχθες εβαλα την MIUI 7.1.12 του jpower αλλά μετά διαπίστωσα ότι έχει ανεβάσει την 7.1.19. Υπάρχει τρόπος να βάλω την 7.1.19 χωρίς να κάνω όλη τη διαδικασία με wipe και λοιπά?αξιζει??

http://www.modaco.com/forums/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?page=246

7.1.19

ολα καλά...

(Εφεξής, σε αυτήν την ιστοσελίδα, θα βρίσκετε ενημερωμένες εκδόσεις της miui και λοιπές ρομ)

Thank's φιλε για άλλη μια φορα!

Στο modaco γραφεις "No wipes needed",δηλ. παταω μονο install from zip και τελειωσα (εχω ακομη την 6.10.20)?

Thank's φιλε για άλλη μια φορα!

Στο modaco γραφεις "No wipes needed",δηλ. παταω μονο install from zip και τελειωσα (εχω ακομη την 6.10.20)?

ετσι ακριβως...ολες οι αναβαθμισεις γινανε με ντερτι φλας αφοβα!!

enjoy your life...:p

Μετά το dirty φλασαρισμα στο τελος κάνoυμε η όχι wipe cache και wipe dalvik cache ?

Σορρυ παιδια αν πρηζω αλλα ρωταω γιατι στον οδηγο για την εγκατασταση της 6.12.01 ελεγε ότι κανουμε.

Edited by valsam

Kαι πριν μιση ωρα μου'πεσε μεσα στην τουαλετα :mad::mad::mad::mad:!

Μετα από εντατικο πιστολακι τωρα κανει ριζοθεραπεια!

ηθικό δίδαγμα: μόνο εφημερίδα για παρέα!!!!:lol::lol::lol:

Κι'ομως ρε φιλε δεν είναι ετσι όπως νομιζεις,εγω τα δοντια μου βουρτσιζα και το τηλ. το ειχα στην πλαινη τσεπη μιας φορμας που φορουσα και με το αριστερα-δεξια του σωματος ακουω ένα γκλουπ και να'σου η coolpadara στην χεστρα,ευτηχως δηλ. που ηταν και καθαρη δηλ.!

Μια χαρα δουλευει τωρα που γραφω ,μεχρι πριν λιγο δεν με ακουγαν καλα και εωγαζε νερα ακομη από το κατω μερος,δηλ. εκει που τελειωνει η μπαταρια!

Δεν είναι η πρωτη φορα που τρωει νερα το F1 και με τιποτα τελικα δεν λεει να ψωφισει μπας και παρουμε κανα άλλο!

Μπα τελικα ,σημερα το πρωι νεκρο το coolpad!

Η μαλλον καλυτερα δεν θα το ελεγα νεκρο απλα η οθονη είναι πισσα μαυρη,απο κατω τα φωτιζομενα κουμπια δουλευουν ,ξερει κανεις τι να κανω?

Edited by valsam

Μπα τελικα ,σημερα το πρωι νεκρο το coolpad!

Η μαλλον καλυτερα δεν θα το ελεγα νεκρο απλα η οθονη είναι πισσα μαυρη,απο κατω τα φωτιζομενα κουμπια δουλευουν ,ξερει κανεις τι να κανω?

Είχα πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο το καλοκαίρι και η λύση ήταν να το βγάλω για λίγο στον ήλιο να στεγνώσει, χώρια η μπαταρία και χώρια το τηλέφωνο.

Είχα ψάξει στο google για λύσεις και οι συμβουλές ήταν να μην το χρησιμοποιείς για λίγες ώρες και να μην χρησιμοποιήσεις πιστολάκι γιατί μπορεί να στείλει την υγρασία πιο μέσα. Καλύτερη λύση είναι η σκούπα, τουλάχιστον αυτό έλεγαν κάτι ξένα sites. Εγώ τα είχα κάνει όλα αλλά τζίφος. Το μόνο που έκανε τη δουλειά ήταν ο ήλιος.

Eκανα μεγαλη μ@λακιαν τελικα ,επειδή βιαζομουν και επρεπε να φυγω το στεγνωσα λιγο με το πιστολακι και το εβαλα ολο κι'ολο κανα μισαωρο στο ρυζι!

Αν το αφηνα ολο το βραδυ θα σωνοταν πιστευω ,ετσι εχω σωσει 2 thl από νερα!

Τελος παντων ,ελπιζω με τον καιρο να δουλεψει,ετσι ειχε τυχει παλαιοτερα με ένα nokia της γυναικας μου ,ηταν νεκρο (το αφησε ολο το βραδυ εξω εκει οπου πιτσιλάνε τα μπεκ για το γκαζον!)και μετα από 6 μηνες κατά τυχη το πατησα on και ξαναδουλεψε και εζησε μεχρι τα βαθια γεραματα!

Edited by valsam

Eκανα μεγαλη μ@λακιαν τελικα ,επειδή βιαζομουν και επρεπε να φυγω το στεγνωσα λιγο με το πιστολακι και το εβαλα ολο κι'ολο κανα μισαωρο στο ρυζι!

Αν το αφηνα ολο το βραδυ θα σωνοταν πιστευω ,ετσι εχω σωσει 2 thl από νερα!

Τελος παντων ,ελπιζω με τον καιρο να δουλεψει,ετσι ειχε τυχει παλαιοτερα με ένα nokia της γυναικας μου ,ηταν νεκρο (το αφησε ολο το βραδυ εξω εκει οπου πιτσιλάνε τα μπεκ για το γκαζον!)και μετα από 6 μηνες κατά τυχη το πατησα on και ξαναδουλεψε και εζησε μεχρι τα βαθια γεραματα!

Μόνο η οθόνη χαλάει, τα υπόλοιπα όχι.

Μόνο η οθόνη χαλάει, τα υπόλοιπα όχι.

Δήλ.?

Όταν το ανοιγω αναβουν τα κατω κουμπακια,και όταν παταω την οθονη δονείτε κανονικα,δηλ. λες ότι νεκρωσε μονο η οθονη?

Αν το αφήσω μερικες μερες λες να ανασταθει?

Αλλιος παραγγελνω οθονη και είμαι Ο.Κ?

και αν ναι ποια και από που(γιατι διαβασα ότι κυκλοφορουν πολλες πουειναι μαπα)?

Σορρυ για το πριξημο.

Edited by valsam

Δήλ.?

Όταν το ανοιγω αναβουν τα κατω κουμπακια,και όταν παταω την οθονη δονείτε κανονικα,δηλ. λες ότι νεκρωσε μονο η οθονη?

Αν το αφήσω μερικες μερες λες να ανασταθει?

Αλλιος παραγγελνω οθονη και είμαι Ο.Κ?

και αν ναι ποια και από που(γιατι διαβασα ότι κυκλοφορουν πολλες πουειναι μαπα)?

Σορρυ για το πριξημο.

Μια οθόνη θέλεις, αφού δονείται σημαίνει ότι λειτουργεί. Δοκίμασε να το στεγνώσεις καλά, ιδανικά με θερμοκρασία, όπως με πιστολάκι μαλλιών ή κοντά σε καλοριφέρ, χωρίς να το παρακάνεις βέβαια.

Οι ιμιτασιόν οθόνες είναι μάπα.

Μια οθόνη θέλεις, αφού δονείται σημαίνει ότι λειτουργεί. Δοκίμασε να το στεγνώσεις καλά, ιδανικά με θερμοκρασία, όπως με πιστολάκι μαλλιών ή κοντά σε καλοριφέρ, χωρίς να το παρακάνεις βέβαια.

Οι ιμιτασιόν οθόνες είναι μάπα.

Τhank's φιλε!

Μεχρι τις 2 χθες το βραδυ δουλευε κανονικα το τηλ.,σημερα το πρωι που ξυπνησα ηταν μαυρη η οθονη!