georgeIII Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Φλασαρα 3g modem. Μπορεί να ηταν και συμπτωματικο Ότι βελτίωση κάνω, θα είναι ενσωματωμένη στην έκδοση που θα ανεβάσω... Ήδη, έχω ενσωματώσει βιβλιοθήκες gionee και Dolby Digital plus και ο ήχος είναι super! :D Εγκατάσταση με ένα κλικ. (αντε 2,λογω xposed framework) Ωραίος !!!! Ανυπομονω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Edit: video decoding FIXED... image ru ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης..... adult image Θα ενσωματωσω και μερικες εφαρμογές, οπως Snap camera 7.0.2 (ηδη έχει 3 εφαρμογές κάμερας, αυτή που θα βάλω είναι πολυ καλύτερη ,toolhero κλπ κλπ;) Θα την τσεκαρω και, πιθανότατα, θα ανεβάσω το βράδυ.. Edited June 23, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 uploading images Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Edit: video decoding FIXED... image ru ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης..... adult image Θα ενσωματωσω και μερικες εφαρμογές, οπως Snap camera 7.0.2 (ηδη έχει 3 εφαρμογές κάμερας, αυτή που θα βάλω είναι πολυ καλύτερη ,toolhero κλπ κλπ;) Θα την τσεκαρω και, πιθανότατα, θα ανεβάσω το βράδυ.. Παιχταρα μου.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Φλασαρα 3g modem. Μπορεί να ηταν και συμπτωματικο Ότι βελτίωση κάνω, θα είναι ενσωματωμένη στην έκδοση που θα ανεβάσω... Ήδη, έχω ενσωματώσει βιβλιοθήκες gionee και Dolby Digital plus και ο ήχος είναι super! :D Εγκατάσταση με ένα κλικ. (αντε 2,λογω xposed framework) αυτο με το video του facebook τι παιζει?Επηρεαζει καπου εκτος απο την εφαρμογη του fb?Bασικα δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη αλλα ισως παρουσιαστει πουθενα αλλου,δεν ξερεις.Αν θες ανεβασε τα αρχεια που χρειαζονται να αλλαχτουν μονα τους,να υπαρχουν.Θα την βαλω καθαρη οπως παντα για να δω η original τι παιζει απο bugs,προ παρεμβασεων..! Kαι με τα LED τι παιζει? Edited June 23, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το λεντ ανάβει μόνο όταν είναι στην πριζα. Και ενδεχομένως, οταν είναι στα κόκκινα.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα τα ανεβασω λίγο αργότερα, μόλις βρω πισι... Ακόμη και χωρίς λεντ στις ειδοποιήσεις, δεν έχω πρόβλημα. Πάντα το εχω σε θήκη και σπάνια δίνω σημασία το λεντ... Αντ αυτού, μπορώ να ενεργοποιήσω το φλας, με εφαρμογή, για ειδοποιήσεις.. Αλλά και πάλι, δεν σκάω. Το θεωρώ ελλασονος σημασίας Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το λεντ ανάβει μόνο όταν είναι στην πριζα. Και ενδεχομένως, οταν είναι στα κόκκινα.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα τα ανεβασω λίγο αργότερα, μόλις βρω πισι... Ακόμη και χωρίς λεντ στις ειδοποιήσεις, δεν έχω πρόβλημα. Πάντα το εχω σε θήκη και σπάνια δίνω σημασία το λεντ... Αντ αυτού, μπορώ να ενεργοποιήσω το φλας, με εφαρμογή, για ειδοποιήσεις.. Αλλά και πάλι, δεν σκάω. Το θεωρώ ελλασονος σημασίας χμμ..βασικα ειναι ψιλοδυνατο bug για μενα τουλαχιστον,γιατι το εχω συχνα στο αθορυβο.Λογικα θα ειναι καποιο αρχειο που εχει μεινει απο το προηγουμενο port,θα προσπαθησω να το βρω.Και την αλλη φορα καπως ετσι ειχα φτιαξει τα led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Επίσης, δρ κάποια φάση μου έβγαλε καρτέλα για να δώσω δικαιώματα root σε κατι.. Settings (1000). Εδωσα grant και από κείνη την στιγμή, το τηλέφωνο σέρνεται. Αποφύγετε το... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χμμ..βασικα ειναι ψιλοδυνατο bug για μενα τουλαχιστον,γιατι το εχω συχνα στο αθορυβο.Λογικα θα ειναι καποιο αρχειο που εχει μεινει απο το προηγουμενο port,θα προσπαθησω να το βρω.Και την αλλη φορα καπως ετσι ειχα φτιαξει τα led Δοκίμασα να σβησω το Lights6592.so, αλλά τα ίδια. Αν έχεις υπ οψη σου κάποια mm πιυ να παίζουν τα λεντ, παρε από κει τα αρχεία. Κοίτα, εντάξει, όπως νομίζεις... Πάντως, έχει εναλλακτική. Εξ άλλου, δεν θα σκσλωσω σ αυτό. Σε Σχέση με αυτά που μας προσφέρει η ρομ.... (προσωπική άποψη) Επίσης, ορίστε ringtones στις κάρτες. Είναι default στο none. Αν το θυμηθώ, θα το προρυθμισω εγω... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Επίσης, δρ κάποια φάση μου έβγαλε καρτέλα για να δώσω δικαιώματα root σε κατι.. Settings (1000). Εδωσα grant και από κείνη την στιγμή, το τηλέφωνο σέρνεται. Αποφύγετε το... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα να σβησω το Lights6592.so, αλλά τα ίδια. Αν έχεις υπ οψη σου κάποια mm πιυ να παίζουν τα λεντ, παρε από κει τα αρχεία. Κοίτα, εντάξει, όπως νομίζεις... Πάντως, έχει εναλλακτική. Εξ άλλου, δεν θα σκσλωσω σ αυτό. Σε Σχέση με αυτά που μας προσφέρει η ρομ.... (προσωπική άποψη) Επίσης, ορίστε ringtones στις κάρτες. Είναι default στο none. Αν το θυμηθώ, θα το προρυθμισω εγω... φλασαρε το superSU 2.65 για να σου βγαλει interface για το SuperSU και μετα καντου αναβαθμιση απο το Play.Mπες στο supersu και πατα grant all ως default. Για τα υπολοιπα θα τσεκαρω,την βαζω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) http://s33.postimg.org/5eek51bdr/Screenshot_20160623_211132.png http://s33.postimg.org/msysdb8in/Screenshot_20160623_211146.png http://s33.postimg.org/s1ttb6qxr/Screenshot_20160623_211253.png image upload ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ενσωματωσω το su265 στν ρομ. Πιθανότατα θα ζητήσει αναβάθμιση με την 1η εκκίνηση Βασικά, ας βρω πισι και θα την φτιαξω.. Μέχρι τώρα την φτιάχνω στο τηλέφωνο. image hosting no account Screen recording, λειτουργεί...! Edited June 23, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 http://s33.postimg.org/5eek51bdr/Screenshot_20160623_211132.png http://s33.postimg.org/msysdb8in/Screenshot_20160623_211146.png http://s33.postimg.org/s1ttb6qxr/Screenshot_20160623_211253.png image upload ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ενσωματωσω το su265 στν ρομ. Πιθανότατα θα ζητήσει αναβάθμιση με την 1η εκκίνηση Βασικά, ας βρω πισι και θα την φτιαξω.. Μέχρι τώρα την φτιάχνω στο τηλέφωνο. βασικα μολις την εβαλα,εχει ηδη περασμενο το κανονικο su με interface,οποτε δεν χρειαζεται τελικα το zip ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γ@μω,εχουμε και πυξιδα τωρα! LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 free upload ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την σβήσω την πυξίδα... Επίσης, θσ σβήσω τις κάμερες. Θα βαλω την σναπ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 τα data κανονικα μου ανοιξαν δεν ηθελε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 τα data κανονικα μου ανοιξαν δεν ηθελε κατι. Εσύ εβαλες αυτή από το xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εσύ εβαλες αυτή από το xda; ναι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) τα data κανονικα μου ανοιξαν δεν ηθελε κατι. ok... δεν τα πειραζω. Τα αφηνω ως έχει. Δεν αλλάζω αρχεια τηλεφωνίας.. Σχεδόν είμαι έτοιμος..:):) για τσεκαρε λιγο το ΒΤ.. Δεν κανει ζευξη/ ΑΚΥΡΟ. Εκανε. μετά απο επανεκκινηση.Επισης εκανε και ανταλλαγη αρχειων Edited June 23, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εχουμε και update στο xInternal,πλεον δουλευει κανονικα και βρισκει και την καρτα μονο του..!Ωραια μερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 ναι... απ το πρωι φανηκε... :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εχω παλι θεμα με το titanium,δε μπορω να κανω restore.Εσυ οταν εκανες στις εκανε ολες?Με xInternal η χωρις?Και αν με,με τι settings στο xInternal?Εχεις πατησει disable για το titanium?Τραβα ενα ss αν θες.Τα εχω πατημενα ολα +system apps και δοκιμασα και με disable το titanium και κανονικα. Μονο στην rr αυτην και την προηγουμενη το εχω αυτο,στην cm13 και την pacrom δουλευε κανονικα.Εχω δοκιμασει και με mount namespace seperation ανοιχτο/κλειστο στο superSU και το debugging το εχω ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Κανονικά λειτουργεί το τιτανιουμ. Το ρίχνω μέσα στην ρομ. Μόλις τώρα, έκανα ριστορ το swiftkey. forum image hosting Δεν πειράζω τίποτα από αυτά που λες. Δεν εχω xinternal Edit : έτοιμη η ρομ. Από φωτογραφίες, έχει μέσα 3 εφαρμογές, εκ των οποίων η μια είναι μια ελαφριά έκδοση της Snap camera. Δεν θα την προεγκαταστησω. Αλλά θα δώσω λινκ για όποιον θέλει να την περάσει.. Στο δια ταύτα, με 2 κινήσεις η ρομ περνιεται. 1. Φλασαρισμα ρομ και αμέσως 2. Φλασαρισμα xposed. . Και τέλος.... Όλα τα άλλα, είναι ενσωματωμένα. ΆΡΙΣΤΑ... Αρχείο δορυφόρων ενσωματωθηκε και λειτουργεί Όλες οι εφαρμογές αποσυμπιεστηκαν κανονικά με τιτανιουμ.. Αύριο, θα κάνω τελική δοκιμή εγκατάστασης και θα έχουμε απλοαντ Edited June 23, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 20% ... και συνεχίζει... :p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) READY.!!! RESSURECTION REMIX 5.7.0 για COOLPAD F1 Για TWPR (2.8.6.0. ή 3.0.2.0): (TWPR 3.0.2.0 εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6764025#post6764025) - Wipe System, Cache, Dalvik Cache, Internal and Data Partition - Format Data partition - Πάτε Mount settings (ξετικάρετε data, system, cache partition) Για PHILZ: (PHILZ εδω: .... https://mega.nz/#!AcoUBCab!KX5zqEfWgQuHuwsxXlfpstxKooQlJ6C1SpKz8OIiDzI) Μπαίνουμε σε recovery κανουμε τα εξης wipes - wipe cache - wipe dalvik - custom fomat options- format system-yes - format data and data/media (sdcard)-yes (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ INTERNAL ΣΑΣ.) - πατε mount and storage και τα κάνετε ολα έτσι.. μετά Go Back και φλασάρετε ρομ.... https://mega.nz/#!pMRHhDbS!mQxsy1mgsvHcCT3dKpJuBp7i_JtpCJViaWV_aAdsroQ μετά φλασάρετε xposed..... https://mega.nz/#!ZUgW0K7Q!vIouvtZ3XiQoY9E_pzJGyrrv3yzfELWdGmFdg3w24wA ETOIMOI.....:D (προς μοντς, να μην ανεβει στην αρχική. Θα ακολουθήσει πλήρης παρουσίαση και changelog) Edited June 24, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 χωρις led ειναι τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koraki3gr Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους "- πατε mount and storage και τα κάνετε ολα έτσι.." αυτό σημαίνει αδερφέ, τα κάνουμε όλα mount? Edited June 24, 2016 by koraki3gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) χωρις led ειναι τελικα? ναι, χωρις λεντ.. Δουλεύω πάνω σε πατς τωρα... Αν και μάλλον θα πρέπει να λύσω το Bootimage. Πιθανότατα εκεί να είναι ενα μέρος του προβλήματος... :):happy::happy: ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους "- πατε mount and storage και τα κάνετε ολα έτσι.." αυτό σημαίνει αδερφέ, τα κάνουμε όλα mount? UNMOUNT.. οπως ακριβως το βλέπεις θα πρέπει να είναι. Οπως βλέπεις την φωτογραφία πριν ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οι χρήστες NOVA LAUNCHER ισως χρειαστεί να τον αποχωρηστούνε λίγο.. Ισως ,οχι, διότι η έκδοση μου είναι η 4.2.2. Μπορεί να έχει διορθωθεί. Τυχόν ζητήματα, λύνονται πατωντας Enable και βάζοντας τους επιταχυντες στο 0,3 free upload ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης, 3G παιζει κανονικα. Την πρωτη φορά έκανε κανά 3λεπτο για H+. Μετά, άμεσα. Σε E, συνδεθηκε άμεσα. Αρκεί, με το που θα μπείτε στο λειτουργικό, να κλεισετε τα Data στις SIMS και να ορίσετε απο ποιά καρτα θα μπαίνει σε data, διοτι δεν έχει καμία επιλεγμένη. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, έχω περάσει GPS.conf ρυθμισμένο για Ελλάδα και λοκαρει σε ελαχιστο χρονο. Χωρίς αυτό .... τα ζώα μου αργά Επίσης, λοκάρει και σε device only mode Edited June 24, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts