Baniko Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 εχει κανεις πανω την iNew την τελευταια?Νομιζω οτι εχει λιγο πιο ασθενες σημα απο την maucat,σε φαση μιση με μια γραμμη λιγοτερο,μπορει να επιβεβαιωσει καποιος η ειναι ιδεα μου?ημουν χθες σε ενα υπογειο (που συνηθως εχω μιση με μια γραμμη βεβαια) και δεν ειχα καθολου σημα Εγώ δεν βλέπω διαφορά. Μάλιστα νομίζω ότι έχω καλύτερες ταχύτητες στα data Βέβαια χρησιμοποιώ το smart radio από το gravity box, και όταν κλείσω τα data γυρίζει αυτόματα σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 jpower αυτο το εχεις δει? https://mega.nz/#!zcF0nQIS!EcfkWyqyO7GxjQhAv2ORiV5A3AdtROZhgP4ByinrVGw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Το χω δει. Αυτό όπως και άλλα τέτοια τα εχω υπό δοκιμή... Αν δεν είμαι σίγουρος 100%, δεν ανεβάζω λύση. Το προβλημα είναι στο ακουστικό, οχι τόσο στο μικρόφωνο Για το μικρόφωνο, εχω και γω φιξακι. Ετοιμάζω v2 με όλα τα πατς περασμένα, το μόνο που μένει είναι αυτό του ακουστικού... Αν ηταν τόσο απλό, θα ειχε δώσει, ηδη, λύση η cyanogen. Είναι τέτοιο το είδος του προβλήματος που "χτυπάει" στα τύφλα. Σ' αυτη τη φάση, εχω απομονωσει και παρακολουθώ, τι συμβαίνει, όταν συμβαίνει αυτο το πρόβλημα. Απο τθς πρώτες ενδείξεις, αλλαγές επερχονται στον φάκελο dev και συγκεκριμένα στα αρχεια ptty*. Είναι αρχεία μοντεμ, οπως και στα αχεια ril που είναι αρχεία τηλεφωνίας. Εντάξει, δεν τρεφω αυταπατες ότι μπορω να το λυσω το πρόβλημα... Εδω, "επιστήμονες - προγραμματιστες" από ξένα φόρουμ και δεν βγάλαν άκρη... Η ίδια η cyanogen, με τα 1000 ζόρια έβγαλε πατς για τους snapdragon. Αφού είχε πέσει το κράξιμο της αρκούδας Edited December 16, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το χω δει. Αυτό όπως και άλλα τέτοια τα εχω υπό δοκιμή... Αν δεν είμαι σίγουρος 100%, δεν ανεβάζω λύση. Το προβλημα είναι στο ακουστικό, οχι τόσο στο μικρόφωνο Για το μικρόφωνο, εχω και γω φιξακι. παντως σε μενα δεν εχει "κατσει" καλα η ρομ, δεν εχω δεδομενα, 1 στις 3 κλησεις δεν ακουγομαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παντως σε μενα δεν εχει "κατσει" καλα η ρομ, δεν εχω δεδομενα, 1 στις 3 κλησεις δεν ακουγομαι καλα. Αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα. https://mega.nz/#!cZwHBL4b!uElLugVsR30FkeHh0ptcNT3EvnEMb-qOtGanXWjGMOI Είναι για το μικρόφωνο... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα. https://mega.nz/#!cZwHBL4b!uElLugVsR30FkeHh0ptcNT3EvnEMb-qOtGanXWjGMOI Είναι για το μικρόφωνο... για τα data τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Για data.. Κάνε soft reboot Ανοιξε data. Αν δεν δεις Η+, τοτε Κάνε reboot. Θα δεις Η+ με την μία..... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Για data.. Κάνε soft reboot Ανοιξε data. Αν δεν δεις Η+, τοτε Κάνε reboot. Θα δεις Η+ με την μία..... τζιφος τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δες αν είναι τσεκαρισμενο το apn Επίσης δώσε όνομα στις κάρτες σου Κάνε soft reboot, άνοιξε data. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δες αν είναι τσεκαρισμενο το apn Επίσης δώσε όνομα στις κάρτες σου Κάνε soft reboot, άνοιξε data. τα εχω κανει ολα αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Jp δες το baidu ανέβασε μια lolipop 5 ο lioutao δεν μπορω να την κατεβασω εσύ που εχεις μεταπτυχιακό στα κινέζικα βοήθα να δουμε τι έχει φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μόλις τώρα πέρασα από την αρχή cm . http://s16.postimg.org/mehukzm05/Screenshot_2015_12_16_21_20_31.png hosting images Πήγαινε στα APN και φτιαξε ένα ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς με άλλο τα ίδια χαρακτηριστικά. (Απλά βάφτισε το με άλλο όνομα). Μόλις το φτιάξεις και κανεις save, επελεξετο και ανοιξε data. Κάνε σοφτ ριμπουτ. .....οκ.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Πήγαινε στα APN και φτιαξε ένα ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς με άλλο τα ίδια χαρακτηριστικά. (Απλά βάφτισε το με άλλο όνομα). Μόλις το φτιάξεις και κανεις save, επελεξετο και ανοιξε data. Κάνε σοφτ ριμπουτ. .....οκ.... τιποτα παλι, θα την περασω απο την αρχη Ή να περιμενω να ανεβασεις την cm12 v2 ????????????? ;) και με το mic fix τα ιδια κανει... Edited December 16, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Jp δες το baidu ανέβασε μια lolipop 5 ο lioutao δεν μπορω να την κατεβασω εσύ που εχεις μεταπτυχιακό στα κινέζικα βοήθα να δουμε τι έχει φτιαξει Για να δω, τι έκανε παλι αυτό το αλανι... :lol: Edit :μαϊμού είναι... Edited December 16, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 τωρα που το σκεφτομαι τα κολπα με το viber τα αρχισε οταν εγκατεστησα την miloli ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 http://bbs.ydss.cn/thread-604142-1-1.html flyme OS και όπως δηλωνει ο τυπας lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 http://bbs.ydss.cn/thread-604142-1-1.html flyme OS και όπως δηλωνει ο τυπας lollipop. 1. camera videos cannot be played 2.Gps not available Top bug was caused by the CM bug at the end of, have been unable to fix, only mature version of cm The ROM does not add any promotion entries submitted the first version we can support, because the competition does not allow integrated root,root single brush attached patches on the download address, complete package has been brushed brushed root patch Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 υπομονη παιδες,το δουλευει ο fire.Ετσι κι αλλιως τοσο καιρο με kitkat ειμαστε.Πιο σοβαρο bug απο τις κλησεις δεν υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά εχω παραγγειλει την παρακατω κάρτα, ξέρετε αν θα είναι οκ στο τηλ; θα την βλέπει κανονικα; η θα υπάρχει θέμα; να μην πάνε χαμένα και τα λεφτά. Ευχαριστώ. http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά εχω παραγγειλει την παρακατω κάρτα, ξέρετε αν θα είναι οκ στο τηλ; θα την βλέπει κανονικα; η θα υπάρχει θέμα; να μην πάνε χαμένα και τα λεφτά. Ευχαριστώ. http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550900 Μια χαρά θα είσαι! Μεγειά! Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδιά εχω παραγγειλει την παρακατω κάρτα, ξέρετε αν θα είναι οκ στο τηλ; θα την βλέπει κανονικα; η θα υπάρχει θέμα; να μην πάνε χαμένα και τα λεφτά. Ευχαριστώ. http://www.e-shop.gr/kingston-sdca10-32gb-32gb-micro-sdhc-class-10-uhs-i-with-adapter-p-PER.550900 χαλαρά... Και 128, την σηκώνει... ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπομονη παιδες,το δουλευει ο fire.Ετσι κι αλλιως τοσο καιρο με kitkat ειμαστε.Πιο σοβαρο bug απο τις κλησεις δεν υπαρχει.. Τα βαρέθηκα όλα..... Αντί να προσπαθώ να διορθώσω άλλες, Θα φτιάξω μια δικιά μου Lollipop. Αλλωστε, με αυτά που έμαθα, σκαλίζοντας την cm πιστεύω θα ξεπεράσω.. το bootloop.. :lol::lol::lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αντί να προσπαθώ να διορθώσω άλλες, Θα φτιάξω μια δικιά μου Lollipop. Αλλωστε, με αυτά που έμαθα, σκαλίζοντας την cm πιστεύω θα ξεπεράσω.. το bootloop.. :lol::lol::lol: Kαλημερα !! Αυτα ειναι καλα νεα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) ...Αντί να προσπαθώ να διορθώσω άλλες, Θα φτιάξω μια δικιά μου Lollipop... Αν το κάνεις, ...μέχρι και ο dakot γυρνάει πίσω!!! Edited December 17, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Τι? θα πετάξει το Letv?:p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ε, να το πετάξει όχι! Αλλά να το αφήσει για "λίγο" για να ξαναπιασει το f1 και να δει πως πάει με μια πλήρως λειτουργική lalipop, θα είναι πειρασμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts