valsam Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ρε σύ, διάβασε τι σου γράφω πιο πριν. Μην το σβήσεις, κάνε διακοπή. Ηρεμισε ρε συ ,το ειχα γραψει πριν απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Ηρεμισε ρε συ ,το ειχα γραψει πριν απαντησεις! ΟΚ. Δεν υπάρχει θέμα, το "ρε συ" ήταν της (φορουμίστικης) οικειότητας! όχι της παρεξήγησης! Πάντως η rom σε μένα δουλεύει μια χαρά! Μου έκανε ένα τρελό όταν ενεργοποίησα ταυτόχρονα τα πάντα με το WSN tools και μετά κάποια extra στο greenefy (και κόλλησε γενικώς!), αλλά ευτυχώς είχα κρατήσει buckup μέσω recovery και το επανέφερα. Από εκεί και πέρα όλα καλά δυο (ολόκληρες!) μέρες. Edited August 13, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Aυτη η εκδοση του johnickz1 εχει root γιατι το titanium μου λεει οτι δεν εχει,για πειτε ρε σεις πρεπει να ξανακανουμε root η χρειαζεται κατι αλλο(δεν εχω ιδεα απο miui)? Και κατι αλλο πως κανουμε τα πληκτρα να φωτιζουν πιο πολυ ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Aυτη η εκδοση του johnickz1 εχει root γιατι το titanium μου λεει οτι δεν εχει,για πειτε ρε σεις πρεπει να ξανακανουμε root η χρειαζεται κατι αλλο(δεν εχω ιδεα απο miui)? Και κατι αλλο πως κανουμε τα πληκτρα να φωτιζουν πιο πολυ ωρα? Για πήγαινε ...ΑΣΦΑΛΕΙΑ-->ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ--->Δικαιώματα root και δες αν έχει δώσει άδεια root στο titanium Όπου το "Ασφάλεια" είναι το πράσινο εικονίδιο με τον πράσινο σταυρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Οκ τα καταφερα τελικα και τα μπακαπ των εφαρμογων :wacko:,αν και μερικες εφαρμογες(3-4)δεν τις εκανε εγκατασταση(δεν τις ειχε διαθεσιμες)! Thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς με ποια έκδοση της miui μπορούμε οταν καλούμε εναν αριθμό -όνομα να μας βγάζει επιλογή απο ποια κάρτα θέλουμε να καλέσουμε τον συγκεκριμένο αριθμό; Τωρα έχω την 4.16.6 και δεν το κανει αυτο, παίρνει μονιμα απο την 2η sim. Εδω κανείς; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Antutu με την miui του φιλου johnickz1 το καλυτερο που μου εχει βγαλει είναι 25.648,με του emjot κατι ψιλα πανω από 27.000,απο ραμ παντος του johnickz1 εχει καμια 100σταρα πανω ,δηλ. εκει που με του emjot το τηλ. ειχε 800-900 του johnickz1 εχει 900-1000 και στην μαξ. διαθεσιμη μετα από επανεκινηση εκει που του emjot ειχε π.χ 1370 του johnickz1 εχει 1470! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 η αποδοση της καμερας σε τι επιπεδα βρισκεται? Με την στοκ εφαρμογη ή με την λενοβο καμερα? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Antutu με την miui του φιλου johnickz1 το καλυτερο που μου εχει βγαλει είναι 25.648,με του emjot κατι ψιλα πανω από 27.000,απο ραμ παντος του johnickz1 εχει καμια 100σταρα πανω ,δηλ. εκει που με του emjot το τηλ. ειχε 800-900 του johnickz1 εχει 900-1000 και στην μαξ. διαθεσιμη μετα από επανεκινηση εκει που του emjot ειχε π.χ 1370 του johnickz1 εχει 1470! H κάμερα τι λέει? (σε σχέση καi με την LENOVO Super Camera που ξέρω οτι έχεις δοκιμάσει) Επίσης ο ήχος από το μεγάφωνο αλλα κυρίως απο τα ακουστικα H/F έχει βελτιωθεί?(επειδή διάβασα οτι εχει ενσωματώσει το VIBER4 sound) jpower73: μαζί γράφαμε τα ίδια ρε φίλε... Edited August 14, 2014 by mlojim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδια εχω προβλημα με το google play μου βγαζει σφαλμα -26,-24 και δεν κανει εγκατασταση την εφαρμογη που κατεβαζω. Εχει κατεβει η καινουργια εκδοση το google play λετε να φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είχα μέσα την Aosp v2.0 και πήγα να κάνω εργοστασιακή επαναφορά από τις ρυθμίσεις και το τηλέφωνο κόλλησε σε bootloop. Έχω ρίξει 2-3 official μέχρι τώρα (δεν μπαίνει κάν σε recovery, την έχει χάσει και αυτή), κάνει κανονικά το φλασάρισμα στην 020, 029 official και μετά με ξαναπετάει σε bootloop. Έχουμε καμιά άλλη φλασαριστή να δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είχα μέσα την Aosp v2.0 και πήγα να κάνω εργοστασιακή επαναφορά από τις ρυθμίσεις και το τηλέφωνο κόλλησε σε bootloop. Έχω ρίξει 2-3 official μέχρι τώρα (δεν μπαίνει κάν σε recovery, την έχει χάσει και αυτή), κάνει κανονικά το φλασάρισμα στην 020, 029 official και μετά με ξαναπετάει σε bootloop. Έχουμε καμιά άλλη φλασαριστή να δοκιμάσω? Θα πρέπει να το επαναφέρεις από τον υπολογιστή με το Flashtool. Δες εδώ. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 H κάμερα τι λέει? (σε σχέση καi με την LENOVO Super Camera που ξέρω οτι έχεις δοκιμάσει) Επίσης ο ήχος από το μεγάφωνο αλλα κυρίως απο τα ακουστικα H/F έχει βελτιωθεί?(επειδή διάβασα οτι εχει ενσωματώσει το VIBER4 sound) jpower73: μαζί γράφαμε τα ίδια ρε φίλε... :lol::lol::lol::lol: προσπαθω να βγαλω ακρη με τις ρομ και γενικα με το τι παιζει με αυτη τη συσκευη... Προερχομαι απο το inew v3 το οποιο το ειχα ξεσκισει στο φλασαρισμα ειτε απο sd ειτε με καλωδια μεσω spflash tool 5. Εκεί λίγο πολυ τα πραγματα ήταν πιο στανταρ. Εδω, βλέπω τη μία μερα φλασαρουν μια ρομ, και μετα απο 2 μερες, δεν δουλευει η καμερα (θολη) ή μετα απο κανα 2 ρισταρτ, πεφτει σε μπουτλουπ... Μα τι στην ευχη..... Με ενυπωσιαζει η υποστήριξη που έχει η ρομ από ντιβελοπερς, αλλά έχω την εντύπωση ότι εκεί που φτιάχνουν κάτι, χαλάει κάτι άλλο.... Και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας, δεν έχω βρει κάτι για κατεβασμα.... Να επισημάνω ότι προέρχομαι από το νήμα του ν3 με πάνω από 400 δημοσιεύσεις σε αυτό, σχετικά με συμβουλές, σε διάστημα μικροτερο των 6 μηνών... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 :lol::lol::lol::lol: προσπαθω να βγαλω ακρη με τις ρομ και γενικα με το τι παιζει με αυτη τη συσκευη... Προερχομαι απο το inew v3 το οποιο το ειχα ξεσκισει στο φλασαρισμα ειτε απο sd ειτε με καλωδια μεσω spflash tool 5. Εκεί λίγο πολυ τα πραγματα ήταν πιο στανταρ. Εδω, βλέπω τη μία μερα φλασαρουν μια ρομ, και μετα απο 2 μερες, δεν δουλευει η καμερα (θολη) ή μετα απο κανα 2 ρισταρτ, πεφτει σε μπουτλουπ... Μα τι στην ευχη..... Με ενυπωσιαζει η υποστήριξη που έχει η ρομ από ντιβελοπερς, αλλά έχω την εντύπωση ότι εκεί που φτιάχνουν κάτι, χαλάει κάτι άλλο.... Και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας, δεν έχω βρει κάτι για κατεβασμα.... Να επισημάνω ότι προέρχομαι από το νήμα του ν3 με πάνω από 400 δημοσιεύσεις σε αυτό, σχετικά με συμβουλές, σε διάστημα μικροτερο των 6 μηνών... Όταν το φλασάρεις με custom rom δεν κάνεις ποτέ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή φορμάρισμα της sd card, έτσι την πατάνε όλοι. Με την stock κανένα πρόβλημα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 :lol::lol::lol::lol: προσπαθω να βγαλω ακρη με τις ρομ και γενικα με το τι παιζει με αυτη τη συσκευη... Προερχομαι απο το inew v3 το οποιο το ειχα ξεσκισει στο φλασαρισμα ειτε απο sd ειτε με καλωδια μεσω spflash tool 5. Εκεί λίγο πολυ τα πραγματα ήταν πιο στανταρ. Εδω, βλέπω τη μία μερα φλασαρουν μια ρομ, και μετα απο 2 μερες, δεν δουλευει η καμερα (θολη) ή μετα απο κανα 2 ρισταρτ, πεφτει σε μπουτλουπ... Μα τι στην ευχη..... Με ενυπωσιαζει η υποστήριξη που έχει η ρομ από ντιβελοπερς, αλλά έχω την εντύπωση ότι εκεί που φτιάχνουν κάτι, χαλάει κάτι άλλο.... Και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας, δεν έχω βρει κάτι για κατεβασμα.... Να επισημάνω ότι προέρχομαι από το νήμα του ν3 με πάνω από 400 δημοσιεύσεις σε αυτό, σχετικά με συμβουλές, σε διάστημα μικροτερο των 6 μηνών... Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση ο συλλογισμος και το συμπερασμα που εβγαλες :) Το αν θα βγαλει προβλημα η συσκευη εξαρταται κατα 99% απο τον χρηστη και 1% απο την οποια πιθανοτητα εζει η συσκευη να φαει σκαλωμα. Αυτο ισχυει για ολα τα τηλεφωνα πανω κατω, πλην εξαιρεσεων οπου εις γνωσην αου αναλαμβανεις το ρισκο να τουβλοποιηθει (πχ το Ατριξ που ειχα, το οποιο ειχε κλειδωμενο bootloader) Εχω σεταρει μεχρι στιγμης 6 τηλεφωνα, δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα ή απροοπτο και οι συσκευες δουλευουν ολες ρολοι εδω και κανα διμηνο φορωντας PURE AOSP V2.0 οι 4 απο αυτες, την MIUI V5 4.6.16 η μία και την AOSP V2.0 30/6/2014 η δικη μου ;) Δεν ισχυει κατι διαφορετικο ή ιδιαιτερο για το f1 οπως καταλαβαιβεις επομενως :D Αν κανεις τα σωστα βηματα, διαβαζοντας τις οδηγιες της ρομ που θελεις να περασεις, η πιθανοτητα να παθεις καποια νηλα, ειναι το 1% που ανεφερα παραπανω ;) Τα περισσοτετα παιδια που την πατησαν, αν δεις, καναν καποιο λαθος ή παραληψη (πιο συνηθες το να μην γινονται ολα τα wipes) Οσο για τις ΡΟΜ, οι πιο δημοφιλεις, δεν εχουν τα προβληματα που αναφερεις.Καποια μικρα bugs υπαρχουν, αλλα τιποτα παραπανω. Απλα καθε νεοτερη εκδοση βελτιωνει την συσκευη γιατι ενσωματωνονται νεοτεροι drivers και libraries απο τις επισημες ΡΟΜ που βγαζει ο κατασκευαστης για την κινεζικη εκδοση της συσκευης και οι devs τις παιρνουν και ειτε τις προσαρμοζουν για την ευρωπαικη (βλεπε τις custom official roms), ειτε ενσωματωνουν τα καινουρια στοιχεια στις δικες τους ΡΟΜ (βλεπε AOSP και MIUI) Για μενα αυτο που ισχυει σε καθε κινεζικη συσκευη, ειναι πως αν δεν εχεις την παραμικρη εξοικιωση με αλλαγες ρομ και χρηση τεχνολογιας, καλο ειναι πριν κανεις οτιδηποτε, να αφιερωσεις λιγο χρονο και να διαβασεις 5 πραγματα για να μαθεις τα βασικα. Αν δεν το κανεις, τοτε μενεις με την στοκ ρομ που δουλευει μια χαρα, δεν το ρουταρεις και κανεις τις αναβαθμησεις ΟΤΑ οταν και οποτε αυτες βγαινουν Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) δεν θα διαφωνησω σε αυτα που λες... Αλλωστε είναι ο γενικός κανόνας σε αυτες τις περιπτώσεις... Αυτό όμως που παρατηρώ με αυτή τη συσκευή είναι ότι υπάρχει αθρόα υποστήριξη απο ντεβς σε σημείο που θυμιζει ¨ανταγωνισμό¨ στην μορφή του ¨να προλάβω να πλασάρω 1ος εγω το κομμάτι μου¨, με αποτέλεσμα π.χ. να ανεβαίνει στο κλάουντ μιά νεα ρόμ να αρμέγουν απο μεσα οι ντεβς, βιβλιοθηκες κλπ, να τα κοτσαρουν στις δικές τους και να τις πλασάρουν προς πειραματισμο.!!!!! Συγνώμη, δλδ για ποιο λόγο, ρε φίλε, (3ο προσωπο, δεν αναφερομαι σε σενα) π.χ. πλασάρεις ρομ απο τη στιγμή που η κάμερα είναι χειρότερη από πριν?????????????? Δεν το τσεκαρες πριν την ανεβάσεις???????? Είναι δυνατόν??????? Ή το γουαη φάη έχει χειρότερο σήμα?????????? Συμφωνω και με τον συλλογισμό του Asterisd.... Κολοσσός η εταιρία, και δεν μπορεί να φτιάξει μία ρομ της προκοπής???? Ανεβάζει η εταιρία την 039 και σε χρονο δτ, κάποια ομάδα fire έχει βγάλει βελτιωμένη έκδοση... και στο καπάκι καποια ομάδα ΑΤΧ άλλη μία.... Ωραία, και δως του και φλασάρει ο κοσμάκης, μήπως και τσιμπισει μια γραμμη το ασυρματο, μηπως και ξεμπλουριάσουν οι φωτό..... Σορρυ guys, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.. Υπ' οψη, δεν αναφέρομαι σε σένα και σε κανέναν developers είτε εδώ είτε εκτός... Σεβομαι τον κόπο τους και φυσικά τις γνώσεις τους, που σίγουρα, είναι πολύ περισσότερες από τις δικές μου, και το κυριότερο, τις προσφέρουν χωρίς αντίτιμο... Αναφέρομαι στην εταιρία..... Που ούτε μία επίσημη ρομ δεν έχει στο σάητ της..!!!!!! Και σε αυτό που λές, σχετικά με την stock rom, αν είναι σε όλα της εντάξει, τότε οκ... Μήπως όμως, π.χ. οι φωτό είναι θολές? στα 13μπιξελ τα αρχεια είναι μολις 2μβ, δλδ αντιστοιχίας 8μπιξελ και άν??? Τωρα, για την ιστορία.. Το παρήγγειλα το τηλέφωνο προχτές... και..θα μπω και γω στο κλαμπ καθώς έχω το ¨μικροβιο¨ του ¨μπριζωματος¨.... Αν η aosp v2 του ισπανού είναι οκ σε ολα, τοτε ΟΚ. Ο κύριος λόγο που κατέλληξα εδω και οχι ξανα στο V3 είναι η μπαταρία.. (τονίζω ότι αναφέρομαι γενικά και δεν έχω κανενα επιθετικό τόνο στα γραφόμενα μου) :) Edited August 14, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Όταν το φλασάρεις με custom rom δεν κάνεις ποτέ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή φορμάρισμα της sd card, έτσι την πατάνε όλοι. Με την stock κανένα πρόβλημα. Και την TWRP πως κατάφερε και την έσβησε? Έχω σε μιά SD όλο το backup της μαμάς ROM, αλλά με την επαναφορά χάθηκε και το recovery. Αυτό μόνο στο F1 γίνονται, γιατί σε άλλα τηλέφωνα (THL ειδικά), έχω κάνει και επαναφορά και φορμάρισμα χωρίς τέτοια θέματα. Και το πρόβλημα δεν είναι στο bootloop, το πρόβλημα είναι στην ανικανότητα της Coolpad να βγάλει σωστές εφαρμογές. Τι το θέλει το δικό της Coolpad download assistant, όταν δεν μπορεί να φλασάρει ολοκληρωτικά το τηλέφωνο και να το κάνει εργοστασιακό? Παρεπιπτόντως, το sptools δεν ξεκινάει, ούτε με vol+, ούτε με power, βγάζει BROM DA Jump fail, μάλλον θέλει κάναν περίεργο DA Agent στο SP Tools... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Για την καμερα δεν ξερω μιας και δεν τις εχω περασει τις φωτο και βιντεο στον υπολογιστη,αλλα με την στοκ εφαρμογη η φωτος των 13μπιξ βγαινουν 1-1,5 μεγκαμπαιτ,πολυ μικρες για 13 μ πιξ,με την εφαρμογη better camera, λενοβο και snap camera,βγαινουν στα 3,5-4 μεγκαμπαιτ. Edited August 14, 2014 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Ακομα δεν εχω βγαλει ακρη με το google play,καποιες εφαρμογες τις κατεβαζει κανονικα ενω αλλες μου βγαζει σφαλμα(24,26,941). Εχω κανει και διαγραφη cache,data στο google play αλλα τιποτα! Edited August 14, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Και ενα screenshot απο antutu x [ATTACH]48499[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Απο εχθες εχω ενα και το δοκιμαζω,απλα εξειρετικο το κντ σε ολα τα επιπεδα,δοκιμασα και ολες σχεδον της rom.Αφου πρωτα βεβαια περασα το TWRP κια παιρνω αμεσα το 1ο backup σε ολες της rom.Bαζω-βγαζω rom και κανενα προβλημα ποτε,να φανταστητε οτι την καρτα sd (32αρα) δεν την εχω βγαλει καθολου απο επανω,και κανω εννοειται και ολα τα wipe........δεν καταλαβαινει τιποτα το κντ!!! Παιδια για να στραβωσει κατι,καποιο λαθος κανετε σε καποιο σημειο.....:) Nα πω εδω οτι και με την rom που ειχε απο το καταστημα αγορας,μια χαρα δουλευει το κντ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το google now everywhere σας δουλέυει με κάποια official? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Για τα προβληματα με το google play θα χρειαστει οταν ανοιξει το κινητο πρωτη φορα κ βαλετε λογαριασμο να κανετε μια επανεκκινηση για να ενημερωθουν τα google services. Μετα απο κει κ περα κατεβαστε οτι θελετε χωρις προβλημα. Θα καταλαβετε οτι εχετε ενημερωμενο play store οταν δειτει πανω αριστερα γωνια τρεις γραμμουλες (πατας πανω κ εχει τις ρυθμισεις)!! Για την καμερα στην miui την τελευταια που ποσταρα εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα σε σχεση με τις αλλες εκδοσεις που εχω δοκιμασει. Απλα το βραδυ αν θες να τραβηξεις σε πληρως σκοτος με φλας βαλε το exposure στο +1 κ θα δεις μεγαλη διαφορα. Στην μερα νομιζω οτι τραβαει αρκετα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Εχω δοκιμασει τα παντα για το google play δεν δουλευει με τιποτα. Πως μπορω να διαγραψω τον λογαριασμο απο το google play για να τον ξαναβαλω μπας και δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ρυθμισεις -> Λογαριασμοι & Συγχρονισμος -> Google -> Βρισκεις τον λογαριασμο σου μπαινεις μεσα κ σου λεει τι θες να κανεις sync -> Πατας το softkey για τις ρυθμισεις -> Διαγραφη λογαριασμου. Μετα ανοιξε το Play Store κ λογικα θα σου ξαναζητησει να βαλεις εκ νεου λογαριασμο. Παντως αν ανοιξεις το gmail app θα σου πει οτι δεν μπορει να λειτουργησει κ να κανεις update τα services με link. Πατα πανω κ αναβαθμισε τα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts