Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Εαν αφήσω το κινητο για 2 μέρες, τα notifications απο viber/snapchat μου έρχονται μονο αν τις ανοίξω. Αν παλι κανω reboot, έρχονται στην ώρα τους.

Εχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο;

Ρε παιδια εμενα δεν μου ανοιγει το bluetooth στη miui toy κουςκους.εχει κανεις αυτο το προβλημα;
ουτε εμενα δουλευει αλλα υπαρχουν πολοι τροποι μεταφορας δεν το χρεισιμοπειω! νομιζω ειναι γνωστο προβλημα παντος της miui εχει αναφερθει νομιζω!

Ρε παιδια εμενα δεν μου ανοιγει το bluetooth στη miui toy κουςκους.εχει κανεις αυτο το προβλημα;

Κανε μια επανεκκίνηση και είσαι οκ

Πως μπορώ με την miui να κάνω να αποθηκεύονται οι φωτό από facebook και viber στην sd;

μαλλον δεν μπορει να γινει αυτο...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εχω τελικα ενα πολυ σπαστικο bug με την miui rom του kouskous ,χανω συνεχεια την συνδεση με το ρουτερ μου και για να ξανασυνδεθω θελει να κλεισω και να ανοιξω ξανα το τηλ.,υπαρχει κανενα wifi fix για το προβλημα μου?

Εχω ενα ζιπακι wifi fix απο καποια aosp που ειχα στο παρλθον,κανει να το φλασαρω η θα κανω χοντρη πατατα?

Αν και πιστευω οτι το ζιπακι wifi fix που εχω ηταν για κατι NVRAM error που εβγαζε,δεν θυμαμαι ακριβος τι εφτιαχνε.

Επειδή βαρέθηκα την Maucat είπα να αλλάξω, με επικρατέστερη την rom του φίλου μας Kouskous.

Αν μπορεί κάποιος από τους κατέχοντες να διαπιστώσει εάν δουλεύει το bluethoot με handsfree Bluethoot, διότι εάν όχι είναι λόγος απόρριψης.

Ευχαριστώ

Εχω τελικα ενα πολυ σπαστικο bug με την miui rom του kouskous ,χανω συνεχεια την συνδεση με το ρουτερ μου και για να ξανασυνδεθω θελει να κλεισω και να ανοιξω ξανα το τηλ.,υπαρχει κανενα wifi fix για το προβλημα μου?

Εχω ενα ζιπακι wifi fix απο καποια aosp που ειχα στο παρλθον,κανει να το φλασαρω η θα κανω χοντρη πατατα?

Αν και πιστευω οτι το ζιπακι wifi fix που εχω ηταν για κατι NVRAM error που εβγαζε,δεν θυμαμαι ακριβος τι εφτιαχνε.

Εγώ έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelemac&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dchamelemac&pcampaignid=APPU_1_Dq_tVYKeBcG5sQHlnIjYCg

Και αλλάζοντας τη διεύθυνση παίζει σε "περίεργα" ρουτερ..

Φιλε το κατεβασα το εγκατεστησα και πατησα generate random mac address τικαρισα το παραθυρακι που λεει generate new mac address on every restart και μετα apply new mac address,το εκανα σωστα η εκανα καποιο λαθος?

Δηλ. χρειαζετε να εχω τικαρισμενο το generate new mac address on every restart ?

Μεχρι στιγμης δουλευει το wifi μου κανονικοτατα!

παιδια δεν ξερω αν γραφω στη σωστη σελιδα, για να το παραγγειλω , πως γινεται τωρα με τα capital ? στο aliexpres δεν μ κανει αγορα οτι κ αν εχω επιλεξει, αυτο ισχυει και στα αλλα site?

Φιλε το κατεβασα το εγκατεστησα και πατησα generate random mac address τικαρισα το παραθυρακι που λεει generate new mac address on every restart και μετα apply new mac address,το εκανα σωστα η εκανα καποιο λαθος?

Δηλ. χρειαζετε να εχω τικαρισμενο το generate new mac address on every restart ?

Μεχρι στιγμης δουλευει το wifi μου κανονικοτατα!

Το τρεχω οπότε έχει πρόβλημα με το ρουτερ...

Με κάποια δουλεύει κανονικά οπότε δεν το πειραζω.

παιδια δεν ξερω αν γραφω στη σωστη σελιδα, για να το παραγγειλω , πως γινεται τωρα με τα capital ? στο aliexpres δεν μ κανει αγορα οτι κ αν εχω επιλεξει, αυτο ισχυει και στα αλλα site?

Κατ' αρχήν πρέπει να προσέξεις μην αγοράσεις κατά λάθος το f1 plus 4g, γιατί δεν υπάρχει στοκ από το δικό μας και πουλάνε αυτό.

Από το aliexpress δεν γίνεται να παραγείλλεις.

Από το ebay ή από άλλο από τα γνωστά μαγαζιά μέσω paypal γίνεται.

κάνε τα εξής:

μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο paypal και κάνεις request money λίγο παραπάνω από το ποσό που θες για την αγορά και βάζεις ένα άλλο σου email.

το κλείνεις και πάς στο άλλο σου email και πατάς pay now, βάζοντας τα στοιχεία από την κάρτα σου και κάνεις την μεταφορά στο λογαριασμό σου στο paypal. Μετά το κλείνεις και ανοίγεις το λογαρισμό σου στο paypal και κάνεις accept την πληρωμή. Και είσαι ΟΚ

(πρέπει να βάλεις λίγα παραπάνω χρήματα γιατί σου κρατάει περίπου 3,4% και κάτι)

Ξερει κανεις πως μπαινει gravitybox στην emui 3.0.262 γιατι απο xposed δεν δουλευει, βγαζει σφαλμα.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Ξερει κανεις πως μπαινει gravitybox στην emui 3.0.262 γιατι απο xposed δεν δουλευει, βγαζει σφαλμα.

Απο όσο γνωρίζω δεν γίνεται να δουλέψει...τι θέλεις να κανεις???

F1 φίλου κόλλαγε στο boot, και απο το recovery έβγαζε συνέχεια E: can't mount cache.

Του πέρασα νέα ROM επιτυχώς με FlashTools αλλά πάλι το ίδιο έκανε. Ξαναπροσπάθησα, και καταλάθος επέλεξα αντί για Download το Format All + Download. Του πέταξα τα μάτια δηλαδή, τώρα δεν ανοίγει καν. Όταν το συνδέω σε Η/Υ το αναγνωρίζει.

Υπάρχει τρόπος να το αναστήσω;

Edited by Sorath

Φιλε εχω την εντυπωση οτι πεθανε εντελως,απο κατι που ειχα διαβασει σε ενα οδηγο της πρωτης σελιδας.

Κανεις με emui 262 και να καταφερε να κανει το swiftkey να δουλεψει οταν εχεις επιλεγμενο καρτα sd σαν αποθηκευτικο χωρο? Μετα απο καθε ρεσταρτ σταματανε οι προβλεψεις,ενω μεχρι εκει δουλευουν μια χαρα,οσα δοκιμασα δεν βολεψαν οσο αυτο.

Coolpad F1

Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια τεράστια χάρη;

Να πάρει την NVRAM του ένα backup όπως περιγράφεται εδω και να το ανεβάσει κάπου για να το κατεβάσω και να το χρησιμοποιήσω μπας και σωθεί το τηλέφωνο; Ή να μου στείλει ένα pm αν είναι με την τοποθεσία αν δεν θέλει να το γράψει δημόσια. Το ΙΜΕΙ ευτυχώς το έχω σε backup, οπότε μετά το restore θα το φτιάξω κι αυτό.

Μου την έχει δώσει απίστευτα, που χάλασα κινητό φίλου μου.

Edited by Sorath

Φιλε εχω την εντυπωση οτι πεθανε εντελως,απο κατι που ειχα διαβασει σε ενα οδηγο της πρωτης σελιδας.

Κανεις με emui 262 και να καταφερε να κανει το swiftkey να δουλεψει οταν εχεις επιλεγμενο καρτα sd σαν αποθηκευτικο χωρο? Μετα απο καθε ρεσταρτ σταματανε οι προβλεψεις,ενω μεχρι εκει δουλευουν μια χαρα,οσα δοκιμασα δεν βολεψαν οσο αυτο.

Όταν το είχα και αυτό μέσα δούλευε κανονικά, τώρα έχω το anysoftkeyboard.

Έχεις κάνει το φιξ γιατην κάρτα από εδώ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=jrummy.sdfix

Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια τεράστια χάρη;

Να πάρει την NVRAM του ένα backup όπως περιγράφεται εδω και να το ανεβάσει κάπου για να το κατεβάσω και να το χρησιμοποιήσω μπας και σωθεί το τηλέφωνο; Ή να μου στείλει ένα pm αν είναι με την τοποθεσία αν δεν θέλει να το γράψει δημόσια. Το ΙΜΕΙ ευτυχώς το έχω σε backup, οπότε μετά το restore θα το φτιάξω κι αυτό.

Μου την έχει δώσει απίστευτα, που χάλασα κινητό φίλου μου.

Δεν θα σου κάνει κάτι το άλλο nvram.

Δοκίμασε με τους γνωστούς τρόπους που είπαμε και πιο πίσω.

ϊσως ο φίλος kidonakisg έχει νεότερα από το δικό του και σε βοηθήσει.

Γιατί δείχνει σημάδια και αυτό ότι έχει πρόβλημα η μνήμη

Edited by mixanikosgr

Όταν το είχα και αυτό μέσα δούλευε κανονικά, τώρα έχω το anysoftkeyboard.

Έχεις κάνει το φιξ γιατην κάρτα από εδώ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=jrummy.sdfix

Το 'χω κανει το φιξ, γραφω κανονικα στη καρτα,απλα απο τοτε που αλλαξα τον αποθηκευτικο χωρο σε sd υπαρχει αυτο το προβλημα,τωρα το κανω install/unistall :p

Το ειχε αναφερει και ο jpower73 οταν την πρωτοεβαλε τη ρομ παντως. Δεν ειναι και μεγαλο προβλημα απλα δεν εχω βρει το ιδιο καλο πληκτρολογιο οσο αυτο.

Coolpad F1