johnickz1 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Κατέβασα ένα από το needrom και του άλλαξα λίγο τα φώτα κ το πέρασα σε emui unicom. Ευτυχώς δεν είχα κανένα εκτροπο!! Παρέλαβε η μάνα μου σήμερα κ θέλω να την απαλλαξω από πάσης φύσης Κινεζική κουλτούρα!! Ευχαριστώ jpower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 καλησπερα μια βοηθεια περασα την vanilla v4 και παω να κατεβασω κατι απο το playstore και μου γραφει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. (RPC:S-7:AEC-0 LU4M-J2QJ-Y45GO) τι ειναι αυτο πως το φτιαχνω? δεν μπορω να κατεβασω τιποτα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 καλησπερα μια βοηθεια περασα την vanilla v4 και παω να κατεβασω κατι απο το playstore και μου γραφει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη. (RPC:S-7:AEC-0 LU4M-J2QJ-Y45GO) τι ειναι αυτο πως το φτιαχνω? δεν μπορω να κατεβασω τιποτα :mad: αν δεν κάνω λάθος, διέγραψε το account σου και πέρασε το ξανά Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Κατέβασα ένα από το needrom και του άλλαξα λίγο τα φώτα κ το πέρασα σε emui unicom. Ευτυχώς δεν είχα κανένα εκτροπο!! Παρέλαβε η μάνα μου σήμερα κ θέλω να την απαλλαξω από πάσης φύσης Κινεζική κουλτούρα!! Ευχαριστώ jpower. Ok. Δοκίμασε. Και σε μενα, στην αρχή δούλευε καλά. Μετα από μερικές μέρες, άγνωστο γιατι, αρχθσαν τα προβλήματα. Π.χ. ειχα μπουτλουπ χωρις λογο.... Τεσπα, αν τυχον σου παρουσιάσει τίποτα περίεργα.... Να είσαι... "Ψυλλιασμενος" :happy: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 αν δεν κάνω λάθος, διέγραψε το account σου και πέρασε το ξανά πως το κανω αυτο ειμαι ασχετος :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ok. Δοκίμασε. Και σε μενα, στην αρχή δούλευε καλά. Μετα από μερικές μέρες, άγνωστο γιατι, αρχθσαν τα προβλήματα. Π.χ. ειχα μπουτλουπ χωρις λογο.... Τεσπα, αν τυχον σου παρουσιάσει τίποτα περίεργα.... Να είσαι... "Ψυλλιασμενος" :happy: Φτιαξε με!! xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 αν δεν κάνω λάθος, διέγραψε το account σου και πέρασε το ξανά σε ευχαριστω το βρηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδια το gps δουλευει στην καινουργια vanilla.ξανακαντε εγκατασταση...η ρομ ειναι μια χαρα.σαν να τσιμπαει λιγακι παραπανω μπαταρια απο την προηγουμενη..θα κανω μια πληρη φορτιση και θα δω... με τι recovery την περασες?Γιατι και σε μενα δεν δουλευει (σε device only παντα).Την περασα με cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 8297W-LewaOS6-5.23 απο λιουταο.. http://pan.baidu.com/s/1i3iXs6D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 λοιπον,ακουστε τι μου συνεβηκε.. ημουν με την inew v3plus, πριν απο απο 2 μερες στο απροοπτο χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο το τηλεφωνο παγωνει (κοινως μπρικαρει??) και κανει επαναληπτικες επαννεκινησεις, αφου εμπαινε μετα απο 2-3 επαν. ξαναμπρικαρε μετα απο λιγο και αναγκαζομουν να βγαζω την μπαταρια και μετα οταν εμπαινε λειτουργουσε κανονικα. αν το ξαναεκανα επαννεκινηση παλι τα ιδια, και παλι βγαλσιμο η μπαταρια, μετα λειτουργουσε κανονικα... εεεε λεω δεν παει αλλο και με την ευκαιρια που βγηκε η extremevanilla v4 ειπα να σουταρω την v3plus και να βαλω αυτην. εκει που εβαλα την vanilla 4 και αρχιζω και το στρωνω με τις εφαρμογες, φτανω να ετοιμαζω το gps, να κατεβαζω τα epo κλπ. κανω επαννεκινηση αλλααααα, το τηλ. δεν ανοιγει καθολου!! λεω παει μπρικαρε παλι.. βγαζω μπαταρια, το ανοιγω και τοτε εμφανιζεται ενα στρογγηλο στεφανι περιμετρικα της οθονης και τρεμοπαιζε!! και στο boot και μεσα! τοτε λεω το κινητο αρχισε και τα παιζει!! το ανοιξα και το εκλεισα 2-3 φορες και παλι τα ιδια, το στεφανι εκει! η γιατρεια εγινε με αφαιρεση της μπαταριας για πολλη ωρα και μετα δεν το εβγαλε! και το gps δουλευει οκ. ε λοιπον ενα ξερω...αυτο το κινητο σε εξιταρει!!!:lol: Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 λοιπον,ακουστε τι μου συνεβηκε.. ημουν με την inew v3plus, πριν απο απο 2 μερες στο απροοπτο χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο το τηλεφωνο παγωνει (κοινως μπρικαρει??) και κανει επαναληπτικες επαννεκινησεις, αφου εμπαινε μετα απο 2-3 επαν. ξαναμπρικαρε μετα απο λιγο και αναγκαζομουν να βγαζω την μπαταρια και μετα οταν εμπαινε λειτουργουσε κανονικα. αν το ξαναεκανα επαννεκινηση παλι τα ιδια, και παλι βγαλσιμο η μπαταρια, μετα λειτουργουσε κανονικα... εεεε λεω δεν παει αλλο και με την ευκαιρια που βγηκε η extremevanilla v4 ειπα να σουταρω την v3plus και να βαλω αυτην. εκει που εβαλα την vanilla 4 και αρχιζω και το στρωνω με τις εφαρμογες, φτανω να ετοιμαζω το gps, να κατεβαζω τα epo κλπ. κανω επαννεκινηση αλλααααα, το τηλ. δεν ανοιγει καθολου!! λεω παει μπρικαρε παλι.. βγαζω μπαταρια, το ανοιγω και τοτε εμφανιζεται ενα στρογγηλο στεφανι περιμετρικα της οθονης και τρεμοπαιζε!! και στο boot και μεσα! τοτε λεω το κινητο αρχισε και τα παιζει!! το ανοιξα και το εκλεισα 2-3 φορες και παλι τα ιδια, το στεφανι εκει! η γιατρεια εγινε με αφαιρεση της μπαταριας για πολλη ωρα και μετα δεν το εβγαλε! και το gps δουλευει οκ. ε λοιπον ενα ξερω...αυτο το κινητο σε εξιταρει!!!:lol: με τι recovery περασες την vanilla,cwm η twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 με τι recovery περασες την vanilla,cwm η twrp? με cwm,την twrp δεν την χρησιμοποιω καθολου... παιζει κανενα ρολο αυτο azuli? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 με τι recovery περασες την vanilla,cwm η twrp? εγω με twrp περασα την vanilla φενεται μια χαρα τωρα gps δεν χρεισιμοποιω .. αμα μπορεις να μου δωσεις οδειγιες πως τεσταρω το gps να σου πω αν μου λειτουργη εμενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 εγω με twrp περασα την vanilla φενεται μια χαρα τωρα gps δεν χρεισιμοποιω .. αμα μπορεις να μου δωσεις οδειγιες πως τεσταρω το gps να σου πω αν μου λειτουργη εμενα :) κατεβασε το gps test απο το play store και θα σου δειξει τους δορυφορους. Παντως αν εστω και ενας την περασε με cwm και του δουλευει το gps παει να πει οτι κατι δεν πηγε καλα στην δικια μου εγκατασταση.Η οποια παρολαυτα ηταν φουλ εξτρα καθαρη με ολα τα wipes 2 φορες και φορμαρισμενη sd.Και εκανα και dirty flash μετα το κανονικο. Θα περασω μια καθαρη .cpb με ygdp να καθαρισει το συστημα,εχω πολυ καιρο να βαλω .cpb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 με cwm,την twrp δεν την χρησιμοποιω καθολου... παιζει κανενα ρολο αυτο azuli? καμια φορα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_95 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 κάνε εγκατάσταση τον launcher που θες,πάτα το home button και θα σε ρωτήσει εάν θες να θυμάσαι την επιλογή.αν και κάπου έχει στις ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά να επιλέξεις με ποιον θες να είσαι,ψάξε το λίγο.Μετά μπορείς να κάνεις unistall με το root unistaller η να το παγώσεις με titanium όπως είπε και o jpower Έτσι το έψαχνα και εγώ αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Για να βάλεις άλλον launcher default πρέπει πρώτα να διαγράψεις ή να κάνεις freeze αυτόν που έχει από μόνο του. Παράθεση --------------------------------------------------------------------------------- {Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 8297W-LewaOS6-5.23 απο λιουταο.. http://pan.baidu.com/s/1i3iXs6D εάν μπορει καποιος να φτιαξει ένα λογαριασμο στο baidu.com, να μας δωσει κωδικούς γιατι τα κινεζικα μου είναι χαλια....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_95 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 εάν μπορει καποιος να φτιαξει ένα λογαριασμο στο baidu.com, να μας δωσει κωδικούς γιατι τα κινεζικα μου είναι χαλια....:lol: Το ανέβασα στο dropbox. https://www.dropbox.com/s/6r0ypnjl5iw43lk/8297W-LewaOS6-5.23.zip?dl=0 Παράθεση --------------------------------------------------------------------------------- {Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το ανέβασα στο dropbox. https://www.dropbox.com/s/6r0ypnjl5iw43lk/8297W-LewaOS6-5.23.zip?dl=0 ευχαριστω πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Λοιπον παιδες την βανιλλα την περασα με cwm 6050.δεν χρησιμοποιω αλλη recovery και ποτε δεν ειχα προβλημα σε εγκατασταση ρομ.παντα 3-4 φορες wipe data,wipe cache,wipe dalvik,format system,format cache,format data,format data/media...και ενδιαμεσα παντα reboot recovery.. Τωρα περι βανιλλα ολα κομπλε μεχρι στιγμης.gps,σημα γενικα,3g και wifi ολα μια χαρα...ουτε αποσυνδεσεις στο wifi ουτε κολληματα 3g,ουτε τιποτα.και η μπαταρια σουπερ...ακυρο αυτο που ειπα χθες οτι τσιμπαει λιγο.2,5 ωρες οθονη στο 60% παιζοντας παιχνιδι με ανοιχτο wifi για μενα ειναι ικανοποιητικο...με αλλες ρομ τοση ωρα εβγαζα με απλη χρηση κινητου.οταν επαιζα η καταναλωση ητανε πολυ μεγαλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wraith23 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καινούργια rom Galaxy S6 Edge από λιουταο! download:http://pan.baidu.com/s/1qW1FR20 thread:http://bbs.ydss.cn/thread-554207-1-1.html [ATTACH]61180[/ATTACH][ATTACH]61181[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Α και μια απορια...εχω ακουσει απο πολλους που κανουνε καθαρη εγκατασταση με ygdp σε περιπτωση brick η για να καθαρισει το κινητο και κανεις δεν εχει αναφερει το cool assistant που περνας ρομ σε μορφη cpb..εγω οταν μπρικαρα το κινητο ετσι το επανεφερα..η διαδικασια δεν πηρε πανω απο 5λεπτα..γενικα δεν ειναι πολυ γνωστος αυτος ο τροπος η ειναι καλυτερα με ygdp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Α και μια απορια...εχω ακουσει απο πολλους που κανουνε καθαρη εγκατασταση με ygdp σε περιπτωση brick η για να καθαρισει το κινητο και κανεις δεν εχει αναφερει το cool assistant που περνας ρομ σε μορφη cpb..εγω οταν μπρικαρα το κινητο ετσι το επανεφερα..η διαδικασια δεν πηρε πανω απο 5λεπτα..γενικα δεν ειναι πολυ γνωστος αυτος ο τροπος η ειναι καλυτερα με ygdp; τι ειναι αυτο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) τι ειναι αυτο? Ειναι μια εφαρμογη της coolpad που την κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη.οταν ειναι κλειστο το κινητο πατας volume+volume- power button και το κινητο μπαινει σε κατασταση fastboot mode voμιζω λεγεται.συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη εχοντας ανοιχτη την εφαρμογη cool assistant...μολις το αναγνωρισει το pc τοτε πατας εγκατασταση της ρομ που εχεις κατεβασει στο pc σε μορφη cpb.βεβαια ειναι στα κινεζικα αλλα υπαρχουν οδηγιες με φωτο εκει που το βρηκα και φαινεται ποιο κουμπι θα πατησεις.μολις κανεις εγκατασταση ανοιγει το κινητο και εισαι κομπλε.νομιζω στο xda το χα δει. Edited May 24, 2015 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπερα στην παρεα.εχω το κινητο με aosp laek 1,7 .ola καλα μεχρι στιγμης εκτος απο wifi που σε ορισμενα ρουτερ με αποσυνδεει απο το ιντερνετ.περασα το ζιπακι που αλλαζεις mac αλλα δεν μου αλλαζει την mac.ξερεται μηπως γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts