kabatzas_ Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 καλησπέρα!Λιγο ακυρο το θεμα μου, αλλα επειδη παρατηρησα οτι η μπαταρια αρχιζει να φουσκώνει, απο που προτεινετε να αγοράσω μπαταρία? ωστε να παρω αυθεντικη, μην την πατησω με καμια μεταχειρισμενη 'η απομιμηση. στο coolicool ανεφεραν οτι πουλανε, εχει παρει κανεις απο εκει? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Μην την περάσεις αυτή είναι παλιά και υπάρχουν καλύτερες. Για ρομ με πλήρη ελληνικά: Πέρασε την emuiUNICOM2.3 της 1ης σελίδας, με το root που έχει από κάτω ή την emui 3.0 B262 fireteam http://rfilea-2014.7to.cn/A/2D/45/Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4.zip (αν θες κάτι σε HUAWEI) ή για AOSP AOSP maucat https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo ή την micromax Α310 απο needrom χωρίς πλήρη ελληνικά (με locale more) Αυτο το locale more στην a310 απο που το επιλεγω; Edited April 8, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αυτο τι locale more στην a310 απο πουβτο επιλεγω; Είναι εφαρμογή στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 ναι...αυτo που λεει resolution width το κανεις 1920 και το resolution height 1080.οχι αυτα που λενε front ομως γιατι ειναι για την μπροστα καμερα. Ευχαριστώ!! Για ακουστικά έχω ρωτήσει παλιότερα και μου πρότειναν τα XIAOMI Piston http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κάποια άλλα που μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα π.χ nokia, samsung κ.τ.λ που όμως να έχουν πλήρη λειτουργία όπως τα XIAOMI ( απάντηση / τερματισμός κλήσης ,pause / stop ραδιόφωνο και μουσική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγω αφησα ανοιχτο το navigon ενω δεν εβρισκε τιποτα στην αρχη μετα απο 3 ωρες οδηγησης το ξαναβλεπω και δουλευε κανονικα... δια μαγειας που λενε :lol: ειχα αφησει και το gps fix ανοιχτο με algo rom Χθες είχα και εγώ με algo rom, πρόβλημα με το gps το μεσημεράκι. Μετά έστρωσε μόνο του !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Χθες είχα και εγώ με algo rom, πρόβλημα με το gps το μεσημεράκι. Μετά έστρωσε μόνο του !!! η ρομ του algorithm πιστευω ηταν οτι επρεπε για μας μακαρι να βγει v3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 η ρομ του algorithm πιστευω ηταν οτι επρεπε για μας μακαρι να βγει v3 ;) Συμφωνώ όσο δεν πάει.Απλή και γρήγορη,χωρίς πολλά πολλά.Με το gps έχω ακόμα θέμα,παρότι πήγα και πολλές φορές προσπάθησα να κλειδώσω.Με Α310 π πήγα τώρα ας πούμε,κλείδωσε αμέσως και με ακρίβεια.... Aλγόριθμε λέγε,που θέλεις να σου κάνουμε donate να ανεβάσεις v3? :P :P ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Guys,στην α310 v3,Πώς κάνω το homme button να μου βγάζει τα recent apps?Όπως σε κάθε άλλη ρομ δηλαδή?Διότι με το που το πατάω κρατημένο,κλείνει η όποια εφαρμογή και με πεταει στο....google search! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ευχαριστώ!! Για ακουστικά έχω ρωτήσει παλιότερα και μου πρότειναν τα XIAOMI Piston http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κάποια άλλα που μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα π.χ nokia, samsung κ.τ.λ που όμως να έχουν πλήρη λειτουργία όπως τα XIAOMI ( απάντηση / τερματισμός κλήσης ,pause / stop ραδιόφωνο και μουσική? Τα πίστονς δεν έχουν "πληρη" λειτουργία έτσι όπως την ορίζεις. δεν μπορείς να απαντήσεις με τα ακουστικά, μόνο να τερματίσεις την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Συμφωνώ όσο δεν πάει.Απλή και γρήγορη,χωρίς πολλά πολλά.Με το gps έχω ακόμα θέμα,παρότι πήγα και πολλές φορές προσπάθησα να κλειδώσω.Με Α310 π πήγα τώρα ας πούμε,κλείδωσε αμέσως και με ακρίβεια.... Aλγόριθμε λέγε,που θέλεις να σου κάνουμε donate να ανεβάσεις v3? :P :P ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Guys,στην α310 v3,Πώς κάνω το homme button να μου βγάζει τα recent apps?Όπως σε κάθε άλλη ρομ δηλαδή?Διότι με το που το πατάω κρατημένο,κλείνει η όποια εφαρμογή και με πεταει στο....google search! Με gravitybox γίνεται σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Με gravitybox γίνεται σίγουρα. Αν θα μπορούσες να μ πείς και την ακριβή ρύθμιση,θα σου ήμουν ευγνώμων.Παλέυω ώρα τώρα με τα pie controls και άκρη δεν βρίσκω..... Edited April 8, 2015 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τα πίστονς δεν έχουν "πληρη" λειτουργία έτσι όπως την ορίζεις. δεν μπορείς να απαντήσεις με τα ακουστικά, μόνο να τερματίσεις την κλήση. τα εχω και μπορεις..Βαλε καποια απο τις εφαρμογες που ελεγχουν τι κανουν τα κουμπια των handsfree.Σε μερικες rom δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αν θα μπορούσες να μ πείς και την ακριβή ρύθμιση,θα σου ήμουν ευγνώμων.Παλέυω ώρα τώρα με τα pie controls και άκρη δεν βρίσκω..... το βρήκα μωρέ,με είχε σκάσει.Από το navigation keys γίνεται,για όποιον το θέλει,στην επιλογή ''long press home button''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τα πίστονς δεν έχουν "πληρη" λειτουργία έτσι όπως την ορίζεις. δεν μπορείς να απαντήσεις με τα ακουστικά, μόνο να τερματίσεις την κλήση. Ελα ρε συ ,δεν το πιστευω ,ευτυχως που δεν τα αγορασα.Καποιο αλλο με πληρη λειτουργία υπαρχει?Τουλαχιστον να μπορεις να απαντας και τερματιζεις την κληση γιατι αυτο ειναι πολυ συμαντικο για μενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Φοράω την xtreme vanilla και Αντιμετωπίζω προβλήματα με το 3G. Συνεχίζει να είναι υπερβολικά αργό, εκτός αν του κάνω ρισταρτ. Επίσης σε άκυρες στιγμές το σήμα πέφτει και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις μέχρι να το πάρω χαμπάρι η να μου το πουν.. Κάποιες φορές απλά μου δείχνει ότι ψάχνει για δίκτυο το οποίο δεν βρίσκει ποτέ... Οπου και χρειάζεται ρισταρτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Ελα ρε συ ,δεν το πιστευω ,ευτυχως που δεν τα αγορασα.Καποιο αλλο με πληρη λειτουργία υπαρχει?Τουλαχιστον να μπορεις να απαντας και τερματιζεις την κληση γιατι αυτο ειναι πολυ συμαντικο για μενα!!! εγω εχω τα iluv απο ελλαδα αγορασμενα και απο ηχο ειναι πολυ καλα..βεβαια για το κουμπακι παιζει ρολο και η ρομ.τωρα ειμαι με maucat και το κουμπακι δεν απανταει η τερματιζει η κληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Φοράω την xtreme vanilla και Αντιμετωπίζω προβλήματα με το 3G. Συνεχίζει να είναι υπερβολικά αργό, εκτός αν του κάνω ρισταρτ. Επίσης σε άκυρες στιγμές το σήμα πέφτει και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις μέχρι να το πάρω χαμπάρι η να μου το πουν.. Κάποιες φορές απλά μου δείχνει ότι ψάχνει για δίκτυο το οποίο δεν βρίσκει ποτέ... Οπου και χρειάζεται ρισταρτ. Μήπως έχεις wind? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 η emui 3.0 B262 fireteam δεν έχει gapps χρειάζονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μήπως έχεις wind? Vodafone έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 τα εχω και μπορεις..Βαλε καποια απο τις εφαρμογες που ελεγχουν τι κανουν τα κουμπια των handsfree.Σε μερικες rom δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ναι εγώ μιλούσα για plug n play. Στην μιυι 6 που φοράω τώρα δεν.... και σε όσες δοκίμασα μέχρι τώρα δεν... μάλλον έτυχε. Αν έχεις καμία καλή εφαρμογή να προτείνεις? αν ναι στείλε πμ να με γλιτώσεις το ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί κάποια άλλα που μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα sony MH1 από το eshop (όσο τα έχει ακόμη) http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1wo-livesound-hi-fi-headset-white-orange-p-TEL.009665 θες και αντάπτορα όμως από ebay (ctia to omtp) http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=CTIA+to+OMTP&_sacat=0 εκτός και αν βρεις τα MH1C που είναι τα ίδια αλλά δεν θέλουν αντάπτορα και είναι όμως ακριβότερα. @kabatzas_ μπαταρία από εδώ 8€ http://www.aliexpress.com/item/For-Coolpad-F1-battery-8297-8297w-cpld-329-originnal-New-arrived-Rechargeable-High-Capacity-2500mAh-Lithium/2044792746.html Edited April 8, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Λίγο φθηνοτερη μπαταρια http://www.banggood.com/2500mAh-Coolpad-CPLD-329-Replacement-Battery-For-Coolpad-F1-F1-Plus-p-963203.html *και με paypal;) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το ιριδίζον αυτοκόλλητο δεν το έχει. Την έχεις αγοράσει από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εχω αγοράσει για άλλο τηλέφωνο, για inew v3, και ηταν οκ... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soadharris Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα, μετά απο διάφορες δοκιμές με ρομ έχω ψιλοκαταλήξει στη miui 6, τις δουλειές που θέλω τις κάνει και επίσης δεν έχω τον χρόνο για πολλές δοκιμές... ΑΛΛΑ έχω 2 προβληματάκια που αν δεν τα λύσω μπορεί και να πάω σε άλλη ρομ. α) Δε μου δουλεύει το ιντερνετ, της wind στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θεωρητικά τις ρυθμίσεις τις βάζω όλες σωστά αλλά δε λέει να δουλέψει... β) Όταν έχω τα ακουστικά κουμπωμένα στο τηλέφωνο και με καλούν, οι ήχοι ακούγονται μόνο μέσα από τα ακουστικά και όχι από τη συσκευή! Αλλάζει αυτό με κάποιο τρόπο, γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Επίσης ο ήχος από τα ακουστικά είναι κακής ποιότητας αλλά για αυτό μάλλον φταίνε τα κινεζοακουστικά που μου ήρθαν μαζί με το τηλέφωνο... γι'αυτό τα έδιναν τζάμπα μάλλον στο to2c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis21r Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 πως μπορώ να το κάνω να στέλνει μηνύματα με 160 χαρακτήρες? Προσπάθησα να βάλω το go sms αλλά δεν το παίρνει ως προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων. Το εχω με emui UNICOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts