Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην πρωτη ωρα εφαγε σουτι η stock,με miui ειμαι και δεν την αλλαζω με τιποτα(δεν εχω δοκιμασει την aosp),πρωτη φορα που δοκιμασα miui σε smartphone και πραγματικα με εξεπληξε η χρηστικοτητα της και η απλοτητα της,απο μπαταρια φυσαει το τηλ. και απο ταχυτητα 27.000 antutu μακαρι λιγο να διορθωθει μια θολουρα που παιζει με το focus στην ληψη hd βιντεο μονο.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Στην πρωτη ωρα εφαγε σουτι η stock,με miui ειμαι και δεν την αλλαζω με τιποτα(δεν εχω δοκιμασει την aosp),πρωτη φορα που δοκιμασα miui σε smartphone και πραγματικα με εξεπληξε η χρηστικοτητα της και η απλοτητα της,απο μπαταρια φυσαει το τηλ. και απο ταχυτητα 27.000 antutu μακαρι λιγο να διορθωθει μια θολουρα που παιζει με το focus στην ληψη hd βιντεο μονο.

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπως τα λες. Με βαρια καρδια θα το αποχωριστω, ενεκα find 7 που ερχεται. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Απο τη στιγμη που περασα την τελευταια ΡΟΜ, ενεργοποιησα μεσα απο το gravitybox την επιλογη να εμφανιζεται η ημερομηνια πανω στην statusbar

Δυστυχως αυτο τρωει παρα πολυ μπαταρια οποτε πηρε ποδι

Για οποιον λοιπον ενδιαφερεται για αυτο το tweak να εχει στα υποψην του οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια

Παραθετω και ενα screenshot

[ATTACH]47313[/ATTACH]

Επισης παρατηρησα το εξης :

Οταν απενεργοποιω το flight mode, οι καρτες ΣΙΜ δεν μου ζητανε password, κατι που συνεβαινε και με την pure AOSP

Επιπλεον, ενεργοποιειται αυτοματα και το GPS (δεν θυμαμαι αν γινοταν και στην pure AOSP αυτο) και μου βγαζει και ενα προειδοποιητικο μνμ οτι το NFC δεν δουλευει ( το τηλεφωνο ως γνωστο δεν εχει NFC), πραγμα που σημαινει μαλλον, οτι με την απενεργοποιηση του flight mode εκτος απο το gps, γινεται αυτοματα ενεργοποιηση και του NFC

Εχει παρατηρησει αλλος αυτην την συμπεριφορα (sim,gps,nfc) στην AOSP ή στην PURE AOSP, μετα απο απενεργοποιηση του flight mode?

Ηρθε με την AOSP (V1.0 by jonzalvo), κ οντως εχει αυτη την συμπεριφορα με ολα που αναφερεις... Δεν μου ζητησε Pin μετα απο απενεργοποιηση του flight mode ποτε. Οσο για το μνμ του nfc, απλα το εψαξα με titanium backup κ εκλεισα 2 αρχεια(αφου τα εκανα αντιγραφο ασφαλειας), κ σταματησε πλεον να βγαζει αυτο το μνμ. Για το GPS που ενεργοποιείται μονο του δε βρηκα λυση...

Ηρθε με την AOSP (V1.0 by jonzalvo), κ οντως εχει αυτη την συμπεριφορα με ολα που αναφερεις... Δεν μου ζητησε Pin μετα απο απενεργοποιηση του flight mode ποτε. Οσο για το μνμ του nfc, απλα το εψαξα με titanium backup κ εκλεισα 2 αρχεια(αφου τα εκανα αντιγραφο ασφαλειας), κ σταματησε πλεον να βγαζει αυτο το μνμ. Για το GPS που ενεργοποιείται μονο του δε βρηκα λυση...

Για πες ποια αρχεια πειραξες για το nfc?

Και μια ερωτηση προς ολους, που ολο την ξεχναω

Απο οτι εχω αντιληφθει, το προτυπο που χρησιμοποιει το τηλεφωνο για τα ακουστικα πρεπει να ειναι το ΟΜΤΡ (το παλαιοτερο) και για αυτο δεν λειτουργει το κουμπακι του hands free (αναφερομαι στα Beats που στελνουν κατα κανονα τα κινεζομαγαζα)

Μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει οτι και σε αυτον δεν λειτουργει το κουμπακι στα Beats ακουστικα?

Και αν εχει καποιο παλιο ζευγαρι ακουστικα ή τα Sony Ericsson MH1 (που ειναι ΟΜΤΡ και οχι CTIA) να μας πει αν δουλευει το κουμπακι??

Έχω τα MH1 που ενώ δούλευαν μια χαρά στο v967s μου εδώ θέλουν adaptor. Άρα είναι CTIA τα ακουστικά πιστεύω.

EDIT: Και μόλις δοκίμασα ένα ζευγάρι Samsung EHS-64 από galaxy s3 και δουλεύουν μια χαρά, και το κουμπί τερματίζει την κλήση, και παίζει pause/play σε εφαρμογή μουσικής(το sony walkman που έχει η pure AOSP v2) και ανεβοκατεβαίνει η φωνή.

Καλησπέρα, το περιμένω και εγώ και απ' ότι διάβασα μάλλον για την MiUI με βλέπω. Η εγκατάσταση γίνετε με τον ίδιο τρόπο με την AOSP όπως περιγράφετε στην σελίδα 12?

Μήπως εχει περασει κανεις αυτην την miui rom http://en.miui.com/download-208.html ?ειναι αναβαθμισμενη με την τελευταια εκδοση Version: 4.7.11 (V5) αλλα δεν ξερω αν ειναι multilanguage.

Μήπως εχει περασει κανεις αυτην την miui rom http://en.miui.com/download-208.html ?ειναι αναβαθμισμενη με την τελευταια εκδοση Version: 4.7.11 (V5) αλλα δεν ξερω αν ειναι multilanguage.

Ενδιαφερον. Αν την δοκιμασει κανεις ας μας πει.

Έχω τα MH1 που ενώ δούλευαν μια χαρά στο v967s μου εδώ θέλουν adaptor. Άρα είναι CTIA τα ακουστικά πιστεύω.

EDIT: Και μόλις δοκίμασα ένα ζευγάρι Samsung EHS-64 από galaxy s3 και δουλεύουν μια χαρά, και το κουμπί τερματίζει την κλήση, και παίζει pause/play σε εφαρμογή μουσικής(το sony walkman που έχει η pure AOSP v2) και ανεβοκατεβαίνει η φωνή.

Επειδη μπερδευτηκα ετσι οπως το εγραψες να ρωτησω:

Εχεις τα Sony Ericsson MH1 ή τα Sony MH1C?

Τα πρωτα ειναι ΟΜΤΡ, ενω τα δευτερα CTIA (για αυτο και εχουν το C)

Ειχα και γω το v967s και τα ακουστικα που χρησιμοποιουσα εκει δεν δουλευουν σωστα το coolpad (δεν απανταει/τερματιζει τις κλησεις το κουμπακι)

Καλησπέρα, το περιμένω και εγώ και απ' ότι διάβασα μάλλον για την MiUI με βλέπω. Η εγκατάσταση γίνετε με τον ίδιο τρόπο με την AOSP όπως περιγράφετε στην σελίδα 12?

Ναι με τον ιδιο τροπο.

Ερωτηση...

Οι φωτογραφιες με την aosp δεν σας βγαινουν αρκετα φωτεινες;

Σε σκοταδι μεν αυτο ειναι αρεστό αλλα σε συνθηκες ημερας οι εικονες δειχνουν ξεβαμμένες και με πεπλο

Η lenovo camera ειναι απλως εφαρμογη η εχει διαδικασία για να περαστεί στην συσκευη;

Η lenovo camera ειναι απλως εφαρμογη η εχει διαδικασία για να περαστεί στην συσκευη;

Απλη εφαρμογη. :)

Για πες ποια αρχεια πειραξες για το nfc?

Καποιες που μεσα στις λεξεις ειχαν κ το ''nfc'', να θυμασαι οτι ειναι 2, αν κλεισεις το 1 παλι θα σε βγαζει το μνμ. Αν βρεις κ λυση για το GPS ολα οκ μετα...

Edited by Tragos13

Ενδιαφερον. Αν την δοκιμασει κανεις ας μας πει.

Να ρωτήσω κάτι για το link που παρέθεσε πριν ο nikospao53 (εδώ), ποια από τις 2 που εμφανίζονται κατεβάζουμε? Την 1η (Slyder_Mi) ή την 2η (X_s)?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα, οπως τα λες. Με βαρια καρδια θα το αποχωριστω, ενεκα find 7 που ερχεται. :)

Με το καλο να σου ερθει το find 7 και καλοριζικο αλλα ρε φιλε θελω πραγματικα να σε ρωτησω με ποιο σκεπτικο σκας εναν τονο λεφτα να παρεςι μια τετοια ναυαρχιδα?

Προς θεου δεν το συγκρινω το coolpad με το find 7,σε ολα το find 7 ειναι ανωτερο του coolpad αλλα ειναι 4 φορες ανωτερο για να δικαιολογει και την 4 φορες υψηλοτερη τιμη του?

Δηλ. τα χρειαζεσαι αμεσα τα παραπανω που κανει το oppo απο το coolpad και τα χρυσοπληρωνεις,δεν αρκουν τα 2gb ραμ του coolpad και χρειαζεσαι 3 ,πιξελιαζει η 720p οθονη και χρειαζεσαι οποσδοιποτε 1440x2560 Quad HD, ειναι αργο και σερνετε με 27.000 antutu benchmark το coolpad και με το oppo και τα 36.000 του γινεται δουλεια,τι απ'ολα ?

Πραγματικα δεν το καταλαβαινω γιατι εμενα μου φαινετε οτι το coolpad κανει παπαδες και πολλα περισσοτερα απ'οσα χρειαζομαι εγω πρωσοπικα απο ενα smartphone, και δεν ειμαι μονο εγω που σκεφτεται ετσι γιατι πλεον και φιλοι με προ ετους ναυαρχιδες που εσκασαν και αυτοι 500σαρικα και 600ρικα σε κατι S4 και Ζ1 λενε οτι το coolpad κανει παπαδες και με το που εμαθαν και την τιμη ζαλιστηκαν και ορκιζονται οτι ξανα ποτε δεν ξαναχωνουν τοσα λεφτα.

καλησπερα.εχεται δει αν υπαρχει σε καποιο απο κινεζικο μαγαζι το Coolpad’s Dashen F1 Goddess Edition? η διαφορα ειναι οτι μπορεις να το αγορασεις με οτι χρωμα καπακι θες.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Με το καλο να σου ερθει το find 7 και καλοριζικο αλλα ρε φιλε θελω πραγματικα να σε ρωτησω με ποιο σκεπτικο σκας εναν τονο λεφτα να παρεςι μια τετοια ναυαρχιδα?

Προς θεου δεν το συγκρινω το coolpad με το find 7,σε ολα το find 7 ειναι ανωτερο του coolpad αλλα ειναι 4 φορες ανωτερο για να δικαιολογει και την 4 φορες υψηλοτερη τιμη του?

Δηλ. τα χρειαζεσαι αμεσα τα παραπανω που κανει το oppo απο το coolpad και τα χρυσοπληρωνεις,δεν αρκουν τα 2gb ραμ του coolpad και χρειαζεσαι 3 ,πιξελιαζει η 720p οθονη και χρειαζεσαι οποσδοιποτε 1440x2560 Quad HD, ειναι αργο και σερνετε με 27.000 antutu benchmark το coolpad και με το oppo και τα 36.000 του γινεται δουλεια,τι απ'ολα ?

Πραγματικα δεν το καταλαβαινω γιατι εμενα μου φαινετε οτι το coolpad κανει παπαδες και πολλα περισσοτερα απ'οσα χρειαζομαι εγω πρωσοπικα απο ενα smartphone, και δεν ειμαι μονο εγω που σκεφτεται ετσι γιατι πλεον και φιλοι με προ ετους ναυαρχιδες που εσκασαν και αυτοι 500σαρικα και 600ρικα σε κατι S4 και Ζ1 λενε οτι το coolpad κανει παπαδες και με το που εμαθαν και την τιμη ζαλιστηκαν και ορκιζονται οτι ξανα ποτε δεν ξαναχωνουν τοσα λεφτα.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Με το σκεπτικό που όλοι εδω μεσα στα νήματα G3, m8, S5, Z2 κ.α. αφήνουμε κάποιο άλλο κινητό για να πάρουμε αυτό που μας έκανε ενα κλικ πιο πάνω.

Δεν είπα ποτέ πως δεν με καλυψε το F1, απεναντίας. Απλα δεν κραταω κινητά πολυ καιρό, μάλλον τα κρατάω λιγο θα έλεγα.

Εχουν περάσει απο τα χέρια μου οι πιο πολλες ναυαρχίδες των τελευταίων ετών. Είπαμε μικρόβιο είναι αυτό. :)

καλησπερα.εχεται δει αν υπαρχει σε καποιο απο κινεζικο μαγαζι το Coolpad’s Dashen F1 Goddess Edition? η διαφορα ειναι οτι μπορεις να το αγορασεις με οτι χρωμα καπακι θες.

Για πες μας φιλε venividivici εσυ την γνωμη σου για την παραπανω απορεια μου μιας και απ'οτι διαβαζω εδω στο φορουμ χτυπας και ακριβες Κινεζικες ναυαρχιδες αλλα και φτηνα value for money τηλ. οπως το coolpad f1.

Ρε μάγκες τελικά η κάμερα είναι πραγματικά καλή? Μπορεί να τη συγκρίνει κάποιος με κάποια άλλη συσκευή.? Επωνυμη και μη. Είμαι στο τσακ να το παρω και θέλω καλη φωτογραφικη. Ευχαριστώ αλλά εχω μπερδευτεί

Edit. Χαχαχα. Ταυτόχρονα ποσταρα με το φίλο από πανω. S3 εχω μετρο συγκρισης κι εγω! Απίστευτο

Edited by nikos_nia86

Με ρύθμιση ηλιοβασίλεμα στο F1 δείχνουν πιο καλα

f1

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/IMG_20140714_223724_zps9749e835.jpg

f1

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/20140714_224954_zps4d92ae27.jpg

Αυριο θα βαλω με το φως της ημερας.

Παντως με εχει μπερδεψει η καμερα στην aosp.

Περιμενα πιο χαλια στις σκοτεινές και καλυτερες με το φως της ημερας και βλεπω το αντιθετο.

Καποιο λινκ παιδια από την Lenovo camera;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε μάγκες τελικά η κάμερα είναι πραγματικά καλή? Μπορεί να τη συγκρίνει κάποιος με κάποια άλλη συσκευή.? Επωνυμη και μη. Είμαι στο τσακ να το παρω και θέλω καλη φωτογραφικη. Ευχαριστώ αλλά εχω μπερδευτεί

Edit. Χαχαχα. Ταυτόχρονα ποσταρα με το φίλο από πανω. S3 εχω μετρο συγκρισης κι εγω! Απίστευτο

Με miui εχω διαβάσει πως τα πάει καλύτερα όπως επίσης και με την εφαρμογή Lenovo camera.

Θα δούμε...

Το κινητό το πήρα πιο πολύ για να το βασανισω.

Το s3 δεν το αφήνω ακόμα.

Πάντως σήμερα πρώτη μέρα το F1 σε συνθήκες εργασίας τα πήγε άψογα.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Με το σκεπτικό που όλοι εδω μεσα στα νήματα G3, m8, S5, Z2 κ.α. αφήνουμε κάποιο άλλο κινητό για να πάρουμε αυτό που μας έκανε ενα κλικ πιο πάνω.

Δεν είπα ποτέ πως δεν με καλυψε το F1, απεναντίας. Απλα δεν κραταω κινητά πολυ καιρό, μάλλον τα κρατάω λιγο θα έλεγα.

Εχουν περάσει απο τα χέρια μου οι πιο πολλες ναυαρχίδες των τελευταίων ετών. Είπαμε μικρόβιο είναι αυτό. :)

Σεβαστο φιλε!

Αλλα πρεπει να εχεις πολλα λεφτα για πεταμα για να ικανοποιεις και προ παντων να το συντηρεις το μικροβιο αυτο,εχω φιλο κολλητο που εκανε την μ@λακια και εχωσε εναν τονο λεφτα και πηρε το iphone 5 πριν εναν χρονο,αναγκαστικα το παντρευτηκε και εχει μια μπαχατελα πια μιας και δεν μπορει να συντηρησει αυτο το μικροβιο του high end τηλεφωνουαι και να ξαναχωσει 700-800 ευρω για να παρει μια σημερινη ναυαρχιδα!

Και εμενα μου αρεσει η τεχνολογια και τα high end μαραφετια αλλα πανε προ πολου οι εποχες που εχωνα 650 ευρω για προπαραγγελια για να παρω το Ν95 και μετα απο ενα χρονο ηταν ξεπερασμενο το τηλ.,σπορ πολυτελειας και μου αφηνε και μια γευση οτι πιαστηκα κοροιδο στο τελος,και ειδικα τωρα πια ετσι οπως το πανε οι Κινεζοι του χρονου σου λεω π.χ το coolpad f2(τυχαια λεμε τωρα)θα ειναι 8πυρινο στα 2,5 με 4gb ram και θα εχει και οθονη 1440x2560 Quad HD, 3500 μπαταρια, gorilla 4 και θα κανει 120 ευρω!

Σεβαστο φιλε!

Αλλα πρεπει να εχεις πολλα λεφτα για πεταμα για να ικανοποιεις και προ παντων να το συντηρεις το μικροβιο αυτο,εχω φιλο κολλητο που εκανε την μ@λακια και εχωσε εναν τονο λεφτα και πηρε το iphone 5 πριν εναν χρονο,αναγκαστικα το παντρευτηκε και εχει μια μπαχατελα πια μιας και δεν μπορει να συντηρησει αυτο το μικροβιο του high end τηλεφωνουαι και να ξαναχωσει 700-800 ευρω για να παρει μια σημερινη ναυαρχιδα!

Και εμενα μου αρεσει η τεχνολογια και τα high end μαραφετια αλλα πανε προ πολου οι εποχες που εχωνα 650 ευρω για προπαραγγελια για να παρω το Ν95 και μετα απο ενα χρονο ηταν ξεπερασμενο το τηλ.,σπορ πολυτελειας και μου αφηνε και μια γευση οτι πιαστηκα κοροιδο στο τελος,και ειδικα τωρα πια ετσι οπως το πανε οι Κινεζοι του χρονου σου λεω π.χ το coolpad f2(τυχαια λεμε τωρα)θα ειναι 8πυρινο στα 2,5 με 4gb ram και θα εχει και οθονη 1440x2560 Quad HD, 3500 μπαταρια, gorilla 4 και θα κανει 120 ευρω!

Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας φίλε μου. Στη σημερινή εποχή κανένας δεν έχει λεφτά για πέταμα. Την υγειά μας να'χουμε και μακάρι να είμαστε ακομη εδω να σχολιάζουμε, να αναλύουμε και να σκαλιζουμε τα 16πυρινα με 8gb ram και ανάλυση οθόνης 9500Χ13000.

Παιδια μην προσπαθειτε με την στοκ εφαρμογη καμερας να βγαλετε καλες φωρογραφιες...

Απλα δεν γινεται

Κατεβαστε το a better camera ,απο το πλευ ή googleαρετε για την lenovo super camera 3.5.6