SteveAnto Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά . Πέρασα χθες την ρομ του algorithm και μέχρι τωρα είμαι ικανοποιημένος . Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι για ήχο κλήσης και μηνύματος δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα . Κάποια λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Micromax v2 Περιλαμβάνει : Μόνιμα wifi η 3g, video περίπου 10 min, φωτογραφίες, email, και πολυυυυυυ browsing. Edited January 6, 2015 by gregor3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με το light manager δοκίμασε εκει που λέει πληρης φορτιση,κάντο ενεργοποίηση και βάλε κατώτατο ποστοστό 100% Επανεκκίνηση και δες Οκ Μηχανικε!Εισαι Power! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirtoylis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά απο χρόνια γράφω και εγώ εδώ. Η ROM του algorithm είναι πολύ αξιοπρεπής δουλειά και συγχαρητήρια. Απο bug μέχρι στιγμής έχει το γνωστό με το σήμα του τηλεφώνου και το κόλλημα του δικτύου. Πιστεύω οτι είναι απλα ζήτημα κάποιου patch και με 1 update λύνεται ή με την αλλαγή των τιμών κάποιας παραμέτρου του συστήματος. Επίσης πολύ πιθανών κάποια εφαρμογή να φταίει όπως to grenify, xposed κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Μετά απο χρόνια γράφω και εγώ εδώ. Η ROM του algorithm είναι πολύ αξιοπρεπής δουλειά και συγχαρητήρια. Απο bug μέχρι στιγμής έχει το γνωστό με το σήμα του τηλεφώνου και το κόλλημα του δικτύου. Πιστεύω οτι είναι απλα ζήτημα κάποιου patch και με 1 update λύνεται ή με την αλλαγή των τιμών κάποιας παραμέτρου του συστήματος. Επίσης πολύ πιθανών κάποια εφαρμογή να φταίει όπως to grenify, xposed κτλ Δεν εχω εντοπιζει κατι ρε παιδια ακομα...αλλα Algorithm..φτιαξε κανα patchaκι,,αν γινετε να υπαρχει..γιατι η rom σου ειρθε για να μεινει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirtoylis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αααα κάτι άλλο έχει δοκιμάσει κανείς την δυνατότητα βίντεο κλήσης στην algo_ROM; Θα είχε πλάκα αν δούλευε! (Συγνώμη προς τους moderators για το flame) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά . Πέρασα χθες την ρομ του algorithm και μέχρι τωρα είμαι ικανοποιημένος . Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι για ήχο κλήσης και μηνύματος δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα . Κάποια λύση ? Απο που σου βγαζει επιλογη να βαλεις ηχο? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά . Πέρασα χθες την ρομ του algorithm και μέχρι τωρα είμαι ικανοποιημένος . Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι για ήχο κλήσης και μηνύματος δεν μου εμφανίζει τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα . Κάποια λύση ? Τα τραγούδια να τα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο, όχι στην κάρτα και στους φακέλους Ringtones για ήχο κλήσης και Notification για ήχο ειδοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) maucat aosp 6.1.15 https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo θα την βαλω αργοτερα. changelog:ειναι δυσκολος ο mau! (λογικα restart στα Αγγλικα και φτιαξιμο το debugging που εκλεινε,δεν εχει και πολλα για φτιαξιμο η rom) Edited January 6, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Νέα έκδοση AOSP από τον Maucat (0601). https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Να είχαμε και changelog καλά θα ήταν!!! Μιας και έκανα το double post ας ρωτήσω κάτι. Έχει κάνει κανείς dirty flash τις Aosp του Maucat; Γιατί μας έχει ξεσκίσει ο τύπος κάθε 2-3 μέρες να ξανασετάρουμε το κινητό!!! Edited January 6, 2015 by volanis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Και εγώ για τον ίδιο λόγο έβαλα τη ρομ του algorithm .....για τον κόπο που έκανε.....μ άρεσε ....όλα καλά....αλλά μου έχανε το σήμα και ήθελε επανεκκίνηση...... Αυτή είναι και η απορία μου......ΠΩΣ γίνετε σε άλλους να μην υπάρχει κανένα θέμα με την ρομ και σε άλλους να χάνει το σήμα ? οπότε επανέρχομαι ξανά στην InFocus που μ αρέσει επίσης...... Αυτή η Hive rom τι λέει ?.....την φόρεσε κανείς ? και σε μένα το έκανε. Το κατάλαβα όταν μου ήρθε μήνυμα για χαμένη κλήση. Μπαίνεις και βγαίνεις σε flight mode και είσαι οκ. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Νέα έκδοση AOSP από τον Maucat (0601). https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Να είχαμε και changelog καλά θα ήταν!!! Μιας και έκανα το double post ας ρωτήσω κάτι. Έχει κάνει κανείς dirty flash τις Aosp του Maucat; Γιατί μας έχει ξεσκίσει ο τύπος κάθε 2-3 μέρες να ξανασετάρουμε το κινητό!!! λογικα δεν θα υπηρχε προβλημα αλλα εγω δεν το ρισκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Λοιπον Παιδια για να καταλαβω τωρα,,περασα a better Camera..γενικα οποιεs εφαρμογεs κανουνε την ιδια δουλεια πρεπει να παγωνω με titanium την μια απο τιs 2 για να μην εχουμε conflicts...η δεν πειραζει??Επισηs σε vodafone CU νουμερο..με το που ξεκιναει το τηλεφωνο μετα απο restart κτλ..μου λεει καλωs ειρθατε στην Vodafone κτλ,,αυτο μπορει να βγει..η ειναι θεμα sim?Εχω βγαλει pin κτλ..επισηs το greenify τι ακριβωs κανει ρε παιδια? Edited January 6, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Νέα έκδοση AOSP από τον Maucat (0601). https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Να είχαμε και changelog καλά θα ήταν!!! Μιας και έκανα το double post ας ρωτήσω κάτι. Έχει κάνει κανείς dirty flash τις Aosp του Maucat; Γιατί μας έχει ξεσκίσει ο τύπος κάθε 2-3 μέρες να ξανασετάρουμε το κινητό!!! Ναι, όλες τις νέες εκδόσεις μετά την πρώτη που είχα βάλει. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι, όλες τις νέες εκδόσεις μετά την πρώτη που είχα βάλει. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Οταν λετε dirty flash δηλ. ενοειτε φλασαρισμα χωρις wipes? Εμεις δηλ. ουτε κατα διανοια να σκεφτουμε τετοιο πραγμα ερχομενοι απο laek v4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οταν λετε dirty flash δηλ. ενοειτε φλασαρισμα χωρις wipes?... "χωρις wipes" ...Εμεις δηλ. ουτε κατα διανοια να σκεφτουμε τετοιο πραγμα ερχομενοι απο laek v4? "ουτε κατα διανοια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εγώ πάντως την πέρασα απ την αρχή. Δηλαδή την φλασαρουμε κατευθείαν χωρίς τίποτα όσοι είμαστε σε maucat aosp? Γιατί ο τύπος κάθε φορά αλλάζει το baseband(εκτός κι αν δε παιζει ρολο)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Εγώ πάντως την πέρασα απ την αρχή. Δηλαδή την φλασαρουμε κατευθείαν χωρίς τίποτα όσοι είμαστε σε maucat aosp? Γιατί ο τύπος κάθε φορά αλλάζει το baseband(εκτός κι αν δε παιζει ρολο)! αν πας με dirty flash για μενα πας με την ελπιδα.Δεν υπαρχει εγγυηση οτι ολα θα λειτουργουν ρολοι.Εξαλλου τα wipes ειναι ποσα λεπτα?Αν κατι δεν παει καλα και χρειαστει να κανεις clean install θα σου χει παρει και τον χρονο του dirty και τον χρονο του clean install.Καπως ετσι βγαινουν τα bugs που αλλοι τα χουν και αλλοι δεν τα χουν!Anyway ο καθενας οτι γουσταρει στο τηλ του! Για την maucat aosp 6.1 : - εχει φτιαχτει το restart που ηταν στα ρωσικα - εχει φτιαχτει το usb debugging που εκλεινε μετα απο restart - εχει φτιαχτει το power saving mode που εμενε ανοιχτο συνεχεια - η rom ειναι πιο smooth Aυτα ειδα μεχρι τωρα,δεν ειχε και κανα σοβαρο bug ετσι κι αλλιως Edited January 7, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Λοιπον Παιδια για να καταλαβω τωρα,,περασα a better Camera..γενικα οποιεs εφαρμογεs κανουνε την ιδια δουλεια πρεπει να παγωνω με titanium την μια απο τιs 2 για να μην εχουμε conflicts...η δεν πειραζει?? Δεν πειράζει. Επισηs σε vodafone CU νουμερο..με το που ξεκιναει το τηλεφωνο μετα απο restart κτλ..μου λεει καλωs ειρθατε στην Vodafone κτλ,,αυτο μπορει να βγει..η ειναι θεμα sim?Εχω βγαλει pin κτλ..επισηs το greenify τι ακριβωs κανει ρε παιδια? Αυτό είναι θέμα sim. To Greenify βοηθά να πετύχεις τη μέγιστη αυτονομία μπαταρίας. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Δεν πειράζει. Αυτό είναι θέμα sim. To Greenify βοηθά να πετύχεις τη μέγιστη αυτονομία μπαταρίας. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ρε παιδιά θα τρελαθω...πως είναι δυνατόν με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις aosp maucat να λειτουργει η sd μου χωρίς να χρειάζεται ουτε ενα module/πρόγραμμα και με την σημερινή να μην λειτουργεί η sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Xinternalsd module για xposed. Μου εχει δουλεψει οπου δοκιμαστηκε. Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 maucat aosp 7.1 no changelog https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Σε τρελό οίστρο ο maucat, πάντως εγώ θα παραμείνω με την 0401 για αρκετό καιρό μιας και δουλεύουν τα πάντα τέλεια. Σε κάνα μήνα (που θα έχει βγάλει καμιά 10αρια updates) τα ξαναλέμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 maucat aosp 7.1 no changelog https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Εγω θα την δοκιμασω σε λιγο ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Xinternalsd module για xposed. Μου εχει δουλεψει οπου δοκιμαστηκε. Δυστυχώς δεν μου έδωσε πληρη πρόσβαση ουτε αυτό..αν δεν βρω άκρη θα προσπαθήσω με την εφαρμογή foldermount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts