Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

@suzukis Restart το έκανες το κινητό για να γίνει η αλλαγή στο DPI;

Ναι όταν θες να κάνεις αλλαγές πριν το φλασάρεις, απλά το ξεζιπάρεις, κάνεις τις αλλαγές και το ξαναζιπάρεις.. Πρόσεξε να μην τα πετάξεις μέσα σε ένα φάκελο και μετά ζιπάρεις αυτόν.

Η δομή που θα πρέπει να έχει το ζιπ όταν μπαίνεις, είναι:

3 φάκελοι (META-INF, system, root)

και το boot.img

Επίσης στη διαδρομή system->priv-app βρίσκονται τα apk του συστήματος. Από εκεί μπορείς να αντικαταστήσεις, να προσθέσεις ή να σβήσεις προεγκατεστημένες εφαρμογές.

External sd τη εννοεις δεν ξέρω και πολλα τη πρεπει να κάνω

Το πρωτο είναι ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου,το δεύτερο είναι η κάρτα μνήμης!εκεί πατάς install zip from

@suzukis Restart το έκανες το κινητό για να γίνει η αλλαγή στο DPI;

Ναι όταν θες να κάνεις αλλαγές πριν το φλασάρεις, απλά το ξεζιπάρεις, κάνεις τις αλλαγές και το ξαναζιπάρεις.. Πρόσεξε να μην τα πετάξεις μέσα σε ένα φάκελο και μετά ζιπάρεις αυτόν.

Η δομή που θα πρέπει να έχει το ζιπ όταν μπαίνεις, είναι:

3 φάκελοι (META-INF, system, root)

και το boot.img

Επίσης στη διαδρομή system->priv-app βρίσκονται τα apk του συστήματος. Από εκεί μπορείς να αντικαταστήσεις, να προσθέσεις ή να σβήσεις προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Αμεσως μετα την αλλαγη οχι δεν εκανα restart,γενικοτερα ομως εγιναν επανεκκινησεις μετα στο τηλεφωνο

Οταν λες

Πρόσεξε να μην τα πετάξεις μέσα σε ένα φάκελο και μετά ζιπάρεις αυτόν. τι ενοεις?

Και κατι ακομα.επειδη αναγκαστηκα να αντικαταστησω το dialer.apk με αλλο που προτεινε φιλος σε παλιοτερο ποστ(δεχομουν κλησεις και ειχα μονο ηχο και μαυρη οθονη),με το καινουργιο dialer.apk μπαινοντας στο ιστορικο των κλησεων ανοιγει αυτοματα το πληκτρολογιο.αυτο αλλαζει?

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρωτο είναι ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου,το δεύτερο είναι η κάρτα μνήμης!εκεί πατάς install zip from

no files found με λέει :blink:

λοιπον συμφουριτες και κουλπαδιτες παραθετω ενα .xls με τις ρομ που εχω δοκιμασει και ειστε ελευθεροι να το επεξεργαστητε και να προσθεσετε στηλες δικες σας.

ειναι μια προσωπικη αποψη οπως μου συμπεριφερθηκαν εμενα οι διαφορες ρομ..

να εχετε υποψην οτι παντα η μπαταρια στρωνει μετα απο 2-3 φορτησεις-αποφορτησεις(ετσι διαπιστωσα εγω..χωρις καλιμπραρισμα) σε οποιαδηποτε ρομ.

υπενθυμιζω οτι η 1η του maucat 4.4.2 η ηταν ενα σκετο χαλι η δεν μου εκατσε καλα..παντως οι επομενες ηταν πολυ καλυτερες.

οτι θελετε ρωτατε..

enjoy your life...:p

no files found με λέει :blink:

Αυτο που λένε τα παιδιά είναι για εγκατάσταση ρομ μορφής zip από την κάρτα sd.

Εσύ θέλεις να επαναφέρεις (restore) το backup που είχες πάρει με την TWRP, τωρα με την CWM?

Αυτό δεν γίνεται.

Επανέφερε τη ρομ που θες με το TWRP που είχες και μετά βάλε την CWM και ξαναπάρε backup

@για τα πειράγματα στα zip των ρομ, να έχετε προεπιλογή στην συμπίεση το store (πχ σε winrar), αλλιώς θα καταστραφεί το zip της ρομ.

Επεξεργασία καλό είναι να κάνετε με το notepad++

Η απλα δοκιμάζεις αλλη sd κάρτα μνήμης αν είναι για αλλη rom και όχι μπακαπ απο αλλη ρεκοβερυ βεβαια! Edited by dimi_1982

Μα δεν γίνεται χωρίς το notepad++. Δεν υπάρχει δομή στο text και είναι όλα συνεχόμενα αν χρησιμοποιήσεις το notepad των windows.

Οι sd cards πρέπει να είναι φορμαρισμένες από υπολογιστή και όχι από κινητό (όταν μιλάμε για fat32).

Αν η καρτούλα είναι σε ext3, ext4 δεν υπάρχει θέμα, αλλά θα μπλέξετε οπότε και δεν προτείνεται.

ναι υπαρχει η Micromax_A310_031_decrappified σαν room και τα backup από την TWRP 2.7.0.0

το backup αστο...το zip πρεπει να ειναι καπως ετσι

λοιπον συμφουριτες και κουλπαδιτες παραθετω ενα .xls με τις ρομ που εχω δοκιμασει και ειστε ελευθεροι να το επεξεργαστητε και να προσθεσετε στηλες δικες σας.

ειναι μια προσωπικη αποψη οπως μου συμπεριφερθηκαν εμενα οι διαφορες ρομ..

να εχετε υποψην οτι παντα η μπαταρια στρωνει μετα απο 2-3 φορτησεις-αποφορτησεις(ετσι διαπιστωσα εγω..χωρις καλιμπραρισμα) σε οποιαδηποτε ρομ.

υπενθυμιζω οτι η 1η του maucat 4.4.2 η ηταν ενα σκετο χαλι η δεν μου εκατσε καλα..παντως οι επομενες ηταν πολυ καλυτερες.

οτι θελετε ρωτατε..

ποιες σου άρεσαν περισσότερο?

δυστυχώς :confused:

> o/

> legacy/

> obb/

< +++++go back+++++

και τώρα :O

Κάρτα sd δική σου έχεις βάλει στο τηλέφωνο?

ναι δικπ μου ειναι

Αυτό που δείχνεις είναι η εσωτερική κάρτα μνήμης που έχει το τηλέφωνο.

Θα επιλέξεις το επόμενο

δηλαδή

choose zip from /external sd

δες και αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5833455#post5833455

Edited by mixanikosgr

ποιες σου άρεσαν περισσότερο?

επειδη βαζω σαν γνωμωνα πρωτα το καλο σημα παροχου και τον καθαρο ηχο στις κλησεις και μετα τα αλλα..θα ελεγα

S5

NOTE3

οι mlais (οπως του algor1thm..πολυ καλη και την εχω αυτες τις μερες δοκιμης)

infocus

το κακο ειναι οτι δεν καταφερα να δοκιμασω την a310 απο mega γιατι οσες φορες προσπαθησα μου κολλαει στο 99% και δεν κατεβαινει ολοκληρη.

φυσικα εχει ακομα πολλες να δοκιμασω..:)

το κακο ειναι οτι δεν καταφερα να δοκιμασω την a310 απο mega γιατι οσες φορες προσπαθησα μου κολλαει στο 99% και δεν κατεβαινει ολοκληρη.

δοκίμασε με άλλον browser

δοκίμασε με άλλον browser

το εχω δοκιμασει και αυτο! η φαση ειναι οτι εχω κατεβασει διαφορα απο το mega αλλα αυτο..με τιποτα δεν ερχεται, κολλαει στο 99%

και επι της ευκαιριας..αν καποιος το εχει καπου ανεβασμενο ας μου δωσει λινκ

το εχω δοκιμασει και αυτο! η φαση ειναι οτι εχω κατεβασει διαφορα απο το mega αλλα αυτο..με τιποτα δεν ερχεται, κολλαει στο 99%

και επι της ευκαιριας..αν καποιος το εχει καπου ανεβασμενο ας μου δωσει λινκ

Η τελευταία λύση είναι να κάνεις την δωρεάν εγγραφή.

Αυτό που δείχνεις είναι η εσωτερική κάρτα μνήμης που έχει το τηλέφωνο.

Θα επιλέξεις το επόμενο

δηλαδή

choose zip from /external sd

το πατάω με πάει στο install zip from /sdcard

και κάτω κάτω

E;can t moynt /external_sd