azuli Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) https://drive.google.com/uc?id=0B63_iHv888cbdFh2ZzVsT2VZNzg ωραιος.εσυ την εβαλες σε zip?γιατι το λινκ ελεγε rar Edited November 19, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ωραιος.... Ήταν ήδη ανεβασμένο :P Άμα κάνεις δοκιμή δώσε feedback να μάθουμε γιατί ο @mixanikosgr εξαφανίστηκε και αγχώνομαι :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα dialer γιατί αυτό που έχει δε μου εμφανίζει τις επαφές. Πατάω επαφές και κενό. Η κάνει κάνα πενταλεπτο να τις εμφανίσει. Όπως και τα αγαπημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα dialer γιατί αυτό που έχει δε μου εμφανίζει τις επαφές. Πατάω επαφές και κενό. Η κάνει κάνα πενταλεπτο να τις εμφανίσει. Όπως και τα αγαπημένα. Γεια χαρα. Με ποια rom εισαι ακριβως?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω. Unicom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω. Unicom Κατι ειναι λαθος εδω,εχεις οριση ποιες επαφες να ειναι για αμφανιση?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ναι βέβαια. Έχω ορίσει της Google. Έχει σημασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Ναι βέβαια. Έχω ορίσει της Google. Έχει σημασία? Για δοκιμασε της καρτας sim και πες μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το ίδιο φίλε. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάνει πόση ώρα να τις εμφανίσει. Και άμα τις εμφανίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το ίδιο φίλε. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάνει πόση ώρα να τις εμφανίσει. Και άμα τις εμφανίσει Δεν εχει κατσει καλα η rom μαλλον,δεν υπαρχει αλλος λογος.Για κανε μια επαναφορα να δεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Άμα κάνω backup από recovery και μετά κάνω επαναφορά μπορώ να κάνω restore μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Καλημερα παιδια! Σημερα το παρελαβα το κινητακι, Απο εντυπωσες φοβερο με εξεραιση την ρομ...Απο ρομ τι πρωτεινετε να βαλω??? ειμαι αναμεσα απο αυτη: http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ Και αυτη: http://www.needrom.com/download/f1-pure-aosp-kk/ Εσεις τι προτεινετε??? Καλησπερα...Σημερα περασα πρωτα την pure-aosp και μου εβγαλε στο antutu 18.000+ με ανοιχτο wifi...Μετα περασα την laek και μου εβγαλε 30.000+ με ανοιχτο το wifi και 22.000+ με κλειστο...Αυτο τωρα ειναι φυσιολογικο??? Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι παρομοιο...Kαι oi 2 ρομ ειναι Kit Kat... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Άμα κάνω backup από recovery και μετά κάνω επαναφορά μπορώ να κάνω restore μετά? Nαι βρε,κρατα ολη την rom,με ποιο recovery εισαι? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Damn, γιατί να μην δουλεύουν τα πολλά λεντ σε Α310; Καλόμαθα και θα μου κακοφανεί να πάω σε 3 πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Είμαι cwm 6.0.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 θελει 2 απλα edit 2 αρχειακια πριν την περασεις με το YGDP tools.Επειδη βαριεμαι να ψαχνω στο modaco ανεβαζω ενα screenshot απο αυτα που ειχα γραψει τοτε.Διαβασε το και θα καταλαβεις τι πρεπει να αλλαξεις.Τα αρχεια αυτα θα τα κανεις edit με notepad++ αφου κανει extract το ygdp και πριν πατησεις το κουμπι να ξεκινησει το φλασαρισμα.Τοτε δηλαδη που αλλαζουμε και το recovery.Αλλαξε το κι αυτο με την ευκαιρια..! http://s16.postimg.org/86c2jx2gx/how_to_flash_any_8297_rom_with_ygdp.jpg' alt='how_to_flash_any_8297_rom_with_ygdp.jpg'> Και για μοντελο τηλεφωνου στην αρχη στο YGDP θα βαλεις 8297W_I01 Άλλαξα το μοντέλο σε 8297_Ι01 και τα 2 Phoneinfo σε 8297W, μέσα και έξω από το φάκελο, αλλά το params που είναι bin το ανόιγω και γράφει device V1140208WCDMA6592 δεν βρίσκω αυτό που γράφεις και δεν ξέρω τι πρεπει να αλλαχτεί Αν θες να ανεβάσω κάπου το YL-params.bin να το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Άλλαξα το μοντέλο σε 8297_Ι01 και τα 2 Phoneinfo σε 8297W, μέσα και έξω από το φάκελο, αλλά το params που είναι bin το ανόιγω και γράφει device V1140208WCDMA6592 δεν βρίσκω αυτό που γράφεις και δεν ξέρω τι πρεπει να αλλαχτεί Αν θες να ανεβάσω κάπου το YL-params.bin να το δεις ανεβασε το να το μονταρω και στο ξαναστελνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εχω αλλάξει 4 Rom......Σε ΟΛΕΣ μετά από κάποιες ώρες λειτουργείας του τηλεφώνου.......έχω θέμα με το wifi.......Oχι μόνο στο σπίτι μου , αλλά οπουδήποτε βρίσκω wi-fi.... Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι ένα ζιπάκι wi-fi fix που έτρεξα στην ΠΡΩΤΗ rom που πέρασα στο τηλέφωνο......υποτίθεται το έβαλα για καλύτερο.......... και τώρα η ΕΡΩΤΗΣΗ : υπάρχει περίπτωση αυτό να έχει μείνει μέσα στην εσωτερική μνήμη-να μην ξηλώνετε και να επηρεάζει ?........εννοώ, υπάρχει περίπτωση παρόλα τα wipes και φορματ που κάνω πριν περάσω μία rom αυτό να παραμένει και να μην φεύγει ? Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έχει θέμα το τηλέφωνο......20 μέρες έχει που το πήρα.......αλλά και θέμα να έχει το wi-fi δεν θα έπρεπε ή να δουλεύει ή όχι ?.....αυτό όποτε θέλει δουλεύει καλά , όποτε θέλει δεν δουλεύει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ανεβασε το να το μονταρω και στο ξαναστελνω params bin https://www.sendspace.com/file/3k340a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) params bin https://www.sendspace.com/file/3k340a ready https://www.sendspace.com/file/uj2gi9 Λογικα θα πρεπει να βαλεις τυπο τηλεφωνου 8297w τωρα αν θυμαμαι καλα γιατι εχω να βαλω καιρο cpb απο τα αλλα μοντελα.Αν αρνηθει βαλε 8297W_I01 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω αλλάξει 4 Rom......Σε ΟΛΕΣ μετά από κάποιες ώρες λειτουργείας του τηλεφώνου.......έχω θέμα με το wifi.......Oχι μόνο στο σπίτι μου , αλλά οπουδήποτε βρίσκω wi-fi.... Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι ένα ζιπάκι wi-fi fix που έτρεξα στην ΠΡΩΤΗ rom που πέρασα στο τηλέφωνο......υποτίθεται το έβαλα για καλύτερο.......... και τώρα η ΕΡΩΤΗΣΗ : υπάρχει περίπτωση αυτό να έχει μείνει μέσα στην εσωτερική μνήμη-να μην ξηλώνετε και να επηρεάζει ?........εννοώ, υπάρχει περίπτωση παρόλα τα wipes και φορματ που κάνω πριν περάσω μία rom αυτό να παραμένει και να μην φεύγει ? Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έχει θέμα το τηλέφωνο......20 μέρες έχει που το πήρα.......αλλά και θέμα να έχει το wi-fi δεν θα έπρεπε ή να δουλεύει ή όχι ?.....αυτό όποτε θέλει δουλεύει καλά , όποτε θέλει δεν δουλεύει..... απαντηση:οχι Το fix δουλευει.Χρειαζεται ομως και μερικα (2-3) reboot σε recovery για wipe cache + wipe dalvik.Μετα θα αρχισει να δουλευει κανονικα.Τουλαχιστον εγω 2 φορες ετσι το εφτιαξα. Και αν θες να εισαι σιγουρος αν εχεις hardware θεμα με το wifi (χλωμο) βαλε την a310 που σιγουρα δουλευει μια χαρα εκει. Γενικα οι rom αυτου του τηλεφωνου ειναι περιεργες,μονο αυτο εχω να πω και οποιος εχει κανει καποιες μικρες η μεγαλες μοντες σε αρχεια system σε αλλα τηλεφωνα φανταζομαι θα καταλαβε τι λεω..Για καποιο λογο το τηλεφωνο δεν δεχεται ευκολα αλλαγες στο συστημα μετα το φλασαρισμα της rom.Και οταν λεμε αλλαγες λεμε ακομα και ασημαντες οπως το να αλλαξεις το gps.conf η το keylayout. To πιο πιθανο ειναι να φταει ο mediatek Edited November 19, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μπουτάρει το canvas ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 για δοκιμαστε κανεις,και τα cpb του απλου td-scdma 8297 με αυτο το edit τα βαζουμε ετσι κι αλλιως. Algo μη δινεις σημασια στο ram usage.Kαλυτερα να τα εχει ολα φορτωμενα στην μνημη το τηλ και να τα ανοιγει πιο γρηγορα,παρα να σου δινει 1,5gb ελευθερη και να ανοιγει καθε φορα τα παντα απο την αρχη..! Τελικά ναι φίλε. Είναι μόνο ιδεοψυχαναγκασμός πια και τίποτα άλλο. Ενώ είναι η τέλεια ρομ όλοι οι φίλοι που τους πήρα f1 επειδή θέλουν ντε και καλά ελληνικό μενού ξέμειναν με laek. Ο οποίος kernel στις laek μόλις κάνει mount το ramdisk στο πρωτο boot κάνει write το macaddress στο nvram. Και άλλα ανεπίτρεπτα. Προσπαθώ να εξελληνίσω την a310. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και ξύλο με apktool και bootloops... Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Περιμένω νεα απο.. Την νέα α310! Ως φανατικός φαν της εν λογω σειράς, υπόσχομαι τεστ μεχρ εξαντλήσεως (δικου μου και μαλλον οχι της μπαταρίας καθώς δεν εχω καταφέρει να την στραγγισω μέσα στον δόκιμο χρόνο μιας ημέρας...) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μπουτάρει το canvas ...... ομορφα..!Περιμενουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwctas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω από ρομ η λαεκ 17 και κερνελ v3 ειναι καλη; Λογικα εχει απαντηθεί απλα το βιαζομαι λιγο οπότε αν μπορείτε βοηθήστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts