Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Βρε παιδια γιατι την ψάχνετε τοσο πολυ με custom rom;

Ειναι τοσο χαλια η stock;

Μου κανει εντύπωση γιατι δυο κινητα που εχω δουλεψει με τον 6592 ηταν σφαιρατα...

Ξερω οτι υπαρχουν καποια απο αυτα, σαν εξτρα καπακια στα 12$ εδω: http://www.aliexpress.com/store/product/For-Coolpad-F1-8297-8297W-3G-MTK6592-Original-Back-cover-for-Coolpad-f1-cell-phone-Accessory/412402_1753966149.html

Σε ευχαριστω φιλε μου.

Μηπως γνωριζεις εαν υπαρχει κανενα καπακι σε μαυρο χρωμα;

Επισης και κατι ακομη,προσπαθω να κανω ackup εφαρμογες και παιχνιδια μεσο titanium backup root και παρολου που το τηλ. ειναι root μου βγαζει μυνημα "titanium backup προσπαθει να παρει αδεια root κατι το οποιο ειναι απενεργοποιημενο απο πραεπιλογη για α εξασφαλιση της ασφαλειας του συστηματος ?" και μετα μου βγαζει μυνημα "συγνωμη δεν μπορεσα να αποκτησω δικαιωματαχρηστη root ,παρακαλω επαληθρυστε οτι το η ρομ σας ειναι rooted",τι κανω εδω re paidia?

Backup θα κανεις μεσα απο την miui θα πας στο φακελο ασφαλεια /αντιγραφα και θα κανεις εκει backup

Για το Update στην ιδια καρτα που χρησιμοποιεις θα πεταξεις την rom(.zip) και απο το recovery θα την την κανεις install

Απ'οτι μου ειπε ο πωλητης (chinatronic) το κινητο θα ερθει ετοιμο με φορεμενη την AOSP v1.1

Εχει σημαντικες διαφορες η v2 AOSP (και αν ναι ποιες;;; ) ή να το αφησω ως εχει οταν ερθει με το καλο (θα προτιμουσα να μην το πειραξω αν δεν ειναι απαραιτητο);;

Η καμερα τι αποδοση εχει σε καθεμια απο τις παραπανω rom;

Μια χαρα θα εισαι με την 1.1. Οι aosp τραβανε πολυ καλες φωτος απο οτι εχω δει κ εχω τσεκαρει οπτε θα εισαι κομπλε.

Για root permissions πανε στο ΑΣΦΑΛΕΙΑ κ εκει μεσα εχει μια επιλογη για να επιτρεψεις να δινεις root αδειες οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω.

Οσον αφορα τις official ειναι λιγο οτι να ναι απο θεμα μεταφρασης κ επισης επειδη ειναι φρεσκο το κινητο οι official ειναι ακομη Beta.

Oποτε προτιμανε ολοι τις Custom που ειναι πολυ καλες κ πανε κ σφαιρα (οπως κ η official αλλα σου εξηγησα)!!

το παραγγέλνω και εγώ λοιπόν.. απλά δε μπορώ ακόμα να σιγουρέψω οτι είναι καλύτερη αγορά απο αυτό.. http://www.vickmall.com/amoi-a928w-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-ram-2gb-rom-32gb-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p.html πέραν της μικρότερης μπαταρίας ειναι σε όλα το άλλο καλύτερο.

απο κει και πέρα κοιτάζω σε AOSP ? γιατι η MIUI δε μαρεσει και τόσο πολύ αλλα αν είναι πιο απροβλημάτιστη απο την AOSP θα το υποστώ!

και τέλος, πιο κατάστημα να προτιμήσω? λέω απο vickmall που δίνει και 2-3 έξτρα αλλά με ενδιαφέρει να έρθει οσο το συντομότερο και οχι σε 1 μήνα.

το λέω γιατί αμα το στείλουν όπως κάνανε απο το banggood μέσω του μισού πλανήτη κάνει 1 μήνα +

Τα ακουστικα που μου κάναν δώρο ήταν tα Monster beats by dr.dre :blink::blink:δηλ αυτά: http://www.ebay.com/itm/BLACK-RED-Monster-Beats-by-Dr-Dre-Tour-In-Ear-Headphones-Earphones-Earbuds-/191204878786?pt=US_Headphones&hash=item2c84b2e9c2

όσο μαϊμού και νάνε δεν τα βρηκα πουθενα κάτω από 15 ευρώ με ένα προχειρο ψαξιμο. Από ακουστική βέβαια δεν ταιριάζουν στο Coolpad με τίποτα. Θα τα δοκιμάσω όμως σε κάτι Samsung και θα σας πω..

Και σε μένα τα ίδια έστειλε το vickmall

το παραγγέλνω και εγώ λοιπόν.. απλά δε μπορώ ακόμα να σιγουρέψω οτι είναι καλύτερη αγορά απο αυτό.. http://www.vickmall.com/amoi-a928w-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-ram-2gb-rom-32gb-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p.html πέραν της μικρότερης μπαταρίας ειναι σε όλα το άλλο καλύτερο.

απο κει και πέρα κοιτάζω σε AOSP ? γιατι η MIUI δε μαρεσει και τόσο πολύ αλλα αν είναι πιο απροβλημάτιστη απο την AOSP θα το υποστώ!

και τέλος, πιο κατάστημα να προτιμήσω? λέω απο vickmall που δίνει και 2-3 έξτρα αλλά με ενδιαφέρει να έρθει οσο το συντομότερο και οχι σε 1 μήνα.

το λέω γιατί αμα το στείλουν όπως κάνανε απο το banggood μέσω του μισού πλανήτη κάνει 1 μήνα +

Απο vickmall θα σου ερθει σε 18-20 μερες. Ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτη τη rom την εχει περασει κανεις?

http://www.needrom.com/mobile/f1-miui-8297w/

Δουλευει καλα στο κινητο?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Θα πας Security/Permissions και θα ενεργοποιήσεις τα Root Permissions

Ειναι στα Ελληνικα το μενου,παω ασφαλεια και απορητο και μετα δεν βλεπω πουθενα για να ενεργοποιήσω τα Root Permissions,βλεπω οτι μεσα στο ασφαλεια και απορητο εχει μια υποκατηγορια "ασφαλεια απορητου και εχει ενα που λεει "λειτουργια επισκεπτων και δεν ειναι τικαρισμενο και ενα που λεει "δικαιωματα" που και αυτο δεν ειναι τικαρισμενο,μηπως ειναι αυτο το δικαιωματα?

Ακυρο ,δεν ειναι αυτο ,αυτο ειναι για μοτιβο οθονης!

Που στο καλο ειναι αυτο το root permisions?

βαλε το στα αγγλικα και ξαναπηγαινε και αλλαξε τα δικαιωματα και ξαναγυρνα στα ελληνικα κανε το ετσι

Πρεπει να ειναι bug αυτης της miui,δεν υπαρχει πουθενα επιλογη για να για να ενεργοποιήσω τα Root Permissions,ακομη εκανα εγκατασταση το superuser και το super SU και δεν μπορουν και τα 2 να αναβαθμισουν τα binaries και μαλιστα το superuser κρασαρει κι'ολας,ουτε μου δινουν επιλογη να δοσω permision se καμια εφαρμογη,στο antutu μου δειχνει κανονικα οτι ειμαι root.

Μια ερωτησούλα..

Οταν σβήνει η οθόνη για εξοικονομηση ενέργειας , μετά για να ανάψει πρέπει να πατήσουμε μόνο το on-off πλήκτρο.Αυτό είναι κάπως σπαστικό .

Δεν μπορεί να επανέρχεται η οθόνη πατώντας το Home button?

Μια ερωτησούλα..

Οταν σβήνει η οθόνη για εξοικονομηση ενέργειας , μετά για να ανάψει πρέπει να πατήσουμε μόνο το on-off πλήκτρο.Αυτό είναι κάπως σπαστικό .

Δεν μπορεί να επανέρχεται η οθόνη πατώντας το Home button?

Εχεις δει κανα κινητο με capacitive πληκτρα να επανερχεται απο αυτα; :p

Εγω το βρισκω πολυ βολικο εκει που ειναι το power button, το παταω με το που πιανω το κινητο.

Του έχω φορέσει την AOSP v2.

Ο ήχος του ηχείου είναι απογοητευτικά χαμηλός. Οι ρυθμίσεις ήχου της εφαρμογής "walkman" δεν δουλεύουν, ότι και να πειράζω ο ήχος παραμένει flat.

Αλλα και οι ρυθμίσεις του Viper Android FX πάλι δεν δουλέυουν.

Εχω απογοητευθεί με τον ήχο και δεν ξέρω αν είναι θέμα της ROM ή όχι

Εχετε παρατηρήσει κάτι εσεις ή συμβαίνει μόνο στο δικό μου...

Του έχω φορέσει την AOSP v2.

Ο ήχος του ηχείου είναι απογοητευτικά χαμηλός. Οι ρυθμίσεις ήχου της εφαρμογής "walkman" δεν δουλεύουν, ότι και να πειράζω ο ήχος παραμένει flat.

Αλλα και οι ρυθμίσεις του Viper Android FX πάλι δεν δουλέυουν.

Εχω απογοητευθεί με τον ήχο και δεν ξέρω αν είναι θέμα της ROM ή όχι

Εχετε παρατηρήσει κάτι εσεις ή συμβαίνει μόνο στο δικό μου...

Μπορεις να κανεις update την εκδοση του Nova που εχει;

Εγω τον εχω αγορασμενο αλλα ουτε update κανει ουτε τιποτα.

Έβαλε κανείς την MIUI V04 του Emjot? Αναφέρει πως χρησιμοποιεί τις βιβλιοθήκες του 081 official.

Την εβαλα πριν μιση ωρα ,δεν καταλαβαινω διαφορα περα απο το οτι αλλαξε η εφαρμογη της καμερας,εξακολουθει να δειχνει τον χωρο της μνημης τηλεφωνου και εξωτερικης καρτας σαν ενα!

Μπορεις να κανεις update την εκδοση του Nova που εχει;

Εγω τον εχω αγορασμενο αλλα ουτε update κανει ουτε τιποτα.

Οχι, αν και βλέπει ότι υπάρχει αναβαθμιση δεν την κανει και λέει ότι "υπαρχει ηδη η εφαρμογη με το ίδιο όνομα και προβληματική υπογραφη"

Οχι, αν και βλέπει ότι υπάρχει αναβαθμιση δεν την κανει και λέει ότι "υπαρχει ηδη η εφαρμογη με το ίδιο όνομα και προβληματική υπογραφη"

To ιδιο και εδω, εστειλα μηνυμα στο needrom και περιμενω νεοτερα!!

Την εβαλα πριν μιση ωρα ,δεν καταλαβαινω διαφορα περα απο το οτι αλλαξε η εφαρμογη της καμερας,εξακολουθει να δειχνει τον χωρο της μνημης τηλεφωνου και εξωτερικης καρτας σαν ενα!

Αν δείχνει τους 2 χώρους σαν έναν τότε νομίζω πως πρέπει να αποφύγεις να κάνεις format την κάρτα. Κάτι παίζει με αυτό το πράγμα.

Η ποιότητα στην φωτογραφία δεν άλλαξε?

Αναφέρει: "Hongmi Camera / CP Camera selectable via Stock Settings" δεν ξέρω τι είναι τα Stock Settings αλλά μάλλον μπορείς να αλλάζεις την εφαρμογή της κάμερας από εκεί.

Eνοεις να αποφυγω να κανω φορματ την καρτα μεσα στο τηλεφωνο,εκτος τηλεφωνου δεν πειραζει!

Η καμερα απο την προηγουμενη εκδοση ηταν σουπερ,5 mb οι φωτος!

Η καμερα απο την προηγουμενη εκδοση ηταν σουπερ,5 mb οι φωτος!

Δεν ανεβάζεται τίποτα δείγματα φωτογραφιών (ημέρα-νύχτα) να δούμε ποιότητα με την αλλαγή της ROM;;;