Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ο φιλος πιο πανω με το "can we excpect new version from today?" ενοει μια εκδοση ρομ με όλα τα πατσακια (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝOY RAMDISK ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ κ.τ.λ)ενσωματομενα όλα μαζι σε ένα zip?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

μπααα, δε νομιζω..

Άλλωστε τις βελτιώσεις της 7.9.14 τις εχω περασει στην 7.9.7 ενω η 7.9.21 δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Απεναντίας, έχω κάνει πιο γρήγορη την 7.9.7

..

Γενικά, η φιλοσοφία της εταιρείας πάει ως εξής :

1. Βγάζουμε μια ρομ σχετικά απλή αλλά γρήγορη.

2. Γκρινιάζει ο κόσμος και απαιτεί updates.

3. Σιγά σιγά και με μέτρο "φορτώνουμε" την ρομ.

4. Τα "φορτώματα" δημιουργούν προβλήματα, λαγκαρισματα, καταναλώσεις μνήμης και μπαταρίας.

5.Διορθώνουμε σιγά σιγά τα προβλήματα.

6.Φτάνουμε σε μια τελευταία έκδοση της γενιάς όπου όλα δουλεύουν καλά.... Μέχρι την επόμενη έκδοση ( Miui 10)..

7. Go to 1.

:lol:

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Lightning Speed :happy:

... Και μπορεί να γίνει γρηγορότερη..

και επειδη, δεν θέλω να με πουνε ψεύτη, ορίστε...

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝOY RAMDISK (BOOT.IMG) ΣΕ MIUI 9 7.9.7

https://mega.nz/#!4IpnGbJZ!42FsuYUyr8rvHW77DESYH3LM7Kp5YBNdmHvEwtEDnCk

φλασάρετε το...

.. και θα ξεχάσετε τις MM, μία και καλή..

γκαρντασι το λινκ με παει στο μεγκα αλλα δεν με εμφανιζει κανενα αρχειο για να κατεβασω!

enjoy your life...:p

1ον

Τσεκάρεις μήπως έχει σβηστεί ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων. Πας στην στοκ εσεμεσιερα, παρατεταμένο πάτημα το menu key για να μπεις στις ρυθμίσεις, additional settings και πας σε αριθμό κέντρου μηνυμάτων.

2ον

Πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου settings, permitions, βρίσκεις την εφαρμογη μηνυμάτων, και βλέπεις αν έχει δικαίωμα στα SMS και mms.

Ένα από τα 2 συμβαίνει

Εδιτ :

Όσοι φλασάρετε το καινούργιο boot image μου, αν θέλετε, κάντε ένα feedback εδώ για να ξερω αν βλέπετε διαφορά..

Tα μηνύματα οκ είναι κάτι στα δικαιώματα έφταιγε.

Το νέο boot image είναι σαφώς πιο γρήγορο.

Thanks !

γκαρντασι το λινκ με παει στο μεγκα αλλα δεν με εμφανιζει κανενα αρχειο για να κατεβασω!

Δεν έχεις δίκιο..

http://fs5.directupload.net/images/170922/w6xa9hui.jpg

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ερώτηση-απορία:confused:

Το βελτιωμένο boot.img, βελτιώνει την ταχύτητα μπουταρίσματος μόνο ή εχουμε αλλαγή στη ταχύτητα γενικά όλου του συστήματος?

Ερώτηση-απορία:confused:

Το βελτιωμένο boot.img, βελτιώνει την ταχύτητα μπουταρίσματος μόνο ή εχουμε αλλαγή στη ταχύτητα γενικά όλου του συστήματος?

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά στο boot. Η ROM είναι ήδη αρκετά σφαιράτη !

οποτε για να συνοψισουμε η miui9 ειναι υπερκομπλε σε θεματα ταχυτητας, καμερας, μπαταριας, free θεματων ,nvramwifi erro bt error διορθωθηκαν gestuers κουμπια ΑΠΛΑ δε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε γeνικα το xposed η mono to xmiui????

οποτε για να συνοψισουμε η miui9 ειναι υπερκομπλε σε θεματα ταχυτητας, καμερας, μπαταριας, free θεματων ,nvramwifi erro bt error διορθωθηκαν gestuers κουμπια ΑΠΛΑ δε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε γeνικα το xposed η mono to xmiui????

Μόνο το xmiui και το miui 8 tweaks. Αλλά, αυτό είναι κάτι που θα διορθωθεί από πλευράς developers των εφαρμογών. Δεν φταίει η ρομ

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά στο boot. Η ROM είναι ήδη αρκετά σφαιράτη !

Γίνεται και γρηγορότερη ;)

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εδώ και δύο χρόνια δε το έχω το F1. Το είχα δώσει σ ένα φίλο. Μετά πήρα ένα Leeco x600, το οποίο επίσης πήγε σε φίλο και τώρα έχω το redmi note 4x global. Με το τελευταίο έχω εκτιμήσει την 800ρα μπάντα (και την μεγάλη μπαταρία!). Για κάποιον που είναι σε επαρχιακή πόλη, η 800ρα είναι μονόδρομος για να έχεις 4G. Έχω την εντύπωση μάλιστα, ότι στο βωμό του 4G έχουν ρίξει τις ταχύτητες στο 3G, δεν ξέρω αν είναι λογικό, αλλά έτσι μου φαίνεται.

Παρόλα αυτά, στο avatar κρατάω ακόμα την εικόνα του F1. Έχω αλλάξει αμέτρητες ROM σ αυτό το τηλέφωνο (και μιλάμε ότι το έδωσα στην αρχή του κύματος των Android 5!).

Μ αυτά που κάνει λοιπόν ο jpower, μέχρι που σκέφτομαι να ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο, όπως ο valsam, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω την MIUI 9 στο F1!!

προσπαθησα να κάνω εγκατασταση το boot και στην μεση σταματαει και λεει enjoy reboor 3,2,1 και κανει reboot...σωστό ειναι αυτο?

Άρχοντας είσαι.... ;)

Μόλις εγκαθιστά το boot, το εχω βάλει να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση..

Για να μην πατάτε κουμπιά.. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ και δύο χρόνια δε το έχω το F1. Το είχα δώσει σ ένα φίλο. Μετά πήρα ένα Leeco x600, το οποίο επίσης πήγε σε φίλο και τώρα έχω το redmi note 4x global. Με το τελευταίο έχω εκτιμήσει την 800ρα μπάντα (και την μεγάλη μπαταρία!). Για κάποιον που είναι σε επαρχιακή πόλη, η 800ρα είναι μονόδρομος για να έχεις 4G. Έχω την εντύπωση μάλιστα, ότι στο βωμό του 4G έχουν ρίξει τις ταχύτητες στο 3G, δεν ξέρω αν είναι λογικό, αλλά έτσι μου φαίνεται.

Παρόλα αυτά, στο avatar κρατάω ακόμα την εικόνα του F1. Έχω αλλάξει αμέτρητες ROM σ αυτό το τηλέφωνο (και μιλάμε ότι το έδωσα στην αρχή του κύματος των Android 5!).

Μ αυτά που κάνει λοιπόν ο jpower, μέχρι που σκέφτομαι να ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο, όπως ο valsam, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω την MIUI 9 στο F1!!

Είχα γράψει κάνα μήνα πρίν ότι με την miui 9 δεν θσ χρειαστεί να αλλάξουμε τηλέφωνο για τα επόμενα 2 χρόνια

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

"ψήνεται" και νέο boot image.

Ακομη πιο γρηγορο...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://play.google.com/store/apps/details?id=pcr.browser.polarity

Δοκιμάστε τον...

Redmi Note 9 Pro 6-128

κι ομως, καταφερα να το κατεβασω απο το κινητο αλλα οχι απο πι-σι, λιγο παραξενο...

enjoy your life...:p

Νέο boot image...

Ακομη πιο γρήγορη έκδοση.

https://mega.nz/#!ENZX3aSZ!47b8_N-klaEjy5WaQEDZPKFKyXO7xnO7R1vQoA6goKU

Έχει ενημερωθεί το λινκ στο ποστ 25349

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

παιδια έχω θέμα πήγα να περάσω με TWRP 3.0.2.0 την ρομ του jpower με wipes data dalvik cache internal memoery και με το που φλασάρω την ρομ μου βγάζει error και δεν μπορώ να περάσω ουτε την παλια που ειχα την 6.9.22..... τι παιζει? μήπως φταίει η έκδοση του TWRP?

ok το έλυσα το θέμα και περάστηκε κανονικά...thanks

το μόνο bug που διαπίστωσα είναι ότι στον στοκ καθαρισμό κολλάει στις διαφημίσεις και δεν τελειώνει ποτέ. έχεις φιξακι για αυτό jpower?

Επέλεξε στις ρυθμίσεις definitions - > tencent αντί για avast

http://fs5.directupload.net/images/170924/znzxpccv.jpg

:)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128