mlojim Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Αλλαξε την εφαρμογή της η EUROBANK και δεν πάιζει πια σε ΚΙΤ-ΚΑΤ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ MIUI 9.2.2 Μηπως έχουμε τρόπο να πάιξουμε με το προηγούμενο ΑPP όπως μου είχες κάνει για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ? ΤΗΑΝΚΣ:rolleyes: Edited August 3, 2018 by mlojim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Αλλαξε την εφαρμογή της η EUROBANK και δεν πάιζει πια σε ΚΙΤ-ΚΑΤ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ MIUI 9.2.2 Μηπως έχουμε τρόπο να πάιξουμε με το προηγούμενο ΑPP όπως μου είχες κάνει για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ? ΤΗΑΝΚΣ:rolleyes: Για τσέκαρε αυτό... :) http://i101.fastpic.ru/big/2018/0808/52/ef026767acb14f8fe122703dea536952.png Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Νεο μικρό μπαγκ της ΑΕΧ moidded lite, δεν παίζει live wallpapers. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Δεν είναι Bug.. Είναι LITE γι αυτό.. :) Αν τόσο πολύ θες τις Live Wallpapers, ριξε αυτό στην διαδρομή: System/app https://mega.nz/#!oBY3HSDC!j6KFfmljchN0yB7xdzAiQMRO1WnbsLOkwtvsVoUzujE κανε ριμπουτ. ΕΔΙΤ: ενδεχομένως και με απλή εγκατάσταση να δουλέψει. Δοκιμασε έτσι πρωτα, με απλή. ΕΔΙΤ2: Αν θέλετε περισσότερες online AEX Wallpapers, εγκαταστήστε αυτό. https://mega.nz/#!kQIXlCqD!ZjN7VLo_Se7w2Zk43GL2cbVuaPBmH8RODUguvJrCPcQ (εντάξει, μη το παρακάνουμε και χαθεί ο χαρακτήρας της LITE... :lol::lol::lol: ) H ΡΟΜ είναι :love:.. Αυτήν έχω και τωρα.. Edited August 10, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δεν είναι Bug.. Είναι LITE γι αυτό.. :) Αν τόσο πολύ θες τις Live Wallpapers, ριξε αυτό στην διαδρομή: System/app https://mega.nz/#!oBY3HSDC!j6KFfmljchN0yB7xdzAiQMRO1WnbsLOkwtvsVoUzujE κανε ριμπουτ. ΕΔΙΤ: ενδεχομένως και με απλή εγκατάσταση να δουλέψει. Δοκιμασε έτσι πρωτα, με απλή. ΕΔΙΤ2: Αν θέλετε περισσότερες online AEX Wallpapers, εγκαταστήστε αυτό. https://mega.nz/#!kQIXlCqD!ZjN7VLo_Se7w2Zk43GL2cbVuaPBmH8RODUguvJrCPcQ (εντάξει, μη το παρακάνουμε και χαθεί ο χαρακτήρας της LITE... :lol::lol::lol: ) H ΡΟΜ είναι :love:.. Αυτήν έχω και τωρα.. Δούλεψε αμέσως με απλή εγκατάσταση. You are a hack freak !!! :lol: H rom θερίζει! :kill: :thanks: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necromanthus Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Για τσέκαρε αυτό... :) http://i101.fastpic.ru/big/2018/0808/52/ef026767acb14f8fe122703dea536952.png Το δοκίμασα και εγώ αλλά δυστυχώς δεν έπαιξε. Το πρόβλημα είναι οτι η εφαρμογή της Eurobank ζητάει πλεον έκδοση Android 5 και μεταγενέστερη για να τρέξει όποτε εφόσον η ΜIUI είναι 4.4 δεν κατεβαίνει η εφαρμογή από το Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Γιατί δεν βάζεις παλαιότερη έκδοση της.. Και μην αφήνεις να αναβαθμιστεί. Για ψαξου εδω... https://www.apkmonk.com/app/com.EurobankEFG/#previous ;) ;) Edited August 10, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necromanthus Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Όντως είναι η καλύτερη λύση μέχρι να πάω σε ΑΕΧ moidded lite που είναι Nougat (αν μέχρι τότε δεν έχεις ανεβάσει rom σε Android Pie!:lol:) Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά και για οτι έχεις προσφέρει εδώ μέσα:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Να στε καλά.. :) Android Pie κατι εχω βρει σε Android one.. ;) Μπορεί να έχουμε εκπλήξεις......! http://i101.fastpic.ru/big/2018/0810/2a/08b5947343d044a20032a026afbf2a2a.jpg Edited August 10, 2018 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) Να στε καλά.. :) Android Pie κατι εχω βρει σε Android one.. ;) Μπορεί να έχουμε εκπλήξεις......! Pie στο F1 ??? :w00t: :yahoo: :respect: Καλές βουτιές ! :) Edited August 14, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 χμμ,στο ασχετο μου κανει επανεκινηση,τραβαει screenshot,παγωνει,εχει ξανακουσει κανεις τπτ παρομοιο,ειμαι με 7.1.2 jp φυσικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) κάτι τέτοιο όχι, αν υποθέσω ότι έχω το πιο επιβαρυμενο τηλέφωνο, το πρόβλημα που είχα με όλες τις ρομ ήταν οι αποσυγχρονισμοι του WiFi και ότι καμία φορά το βρίσκω κλειστό. αλλά με την ΑΕΧ πάει σαν καινούριο, τα φαινόμενα αυτά μου συμβαίνουν σπάνια. τώρα με την oreo που περιμένουμε όλοι πιστεύω να είναι καλύτερα τα πράγματα :D να τελειώσει τις διακοπές του ο jpower με το καλό και μπορεί να κάνει το θαύμα του πάλι Edited August 21, 2018 by narf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 κάτι τέτοιο όχι, αν υποθέσω ότι έχω το πιο επιβαρυμενο τηλέφωνο, το πρόβλημα που είχα με όλες τις ρομ ήταν οι αποσυγχρονισμοι του WiFi και ότι καμία φορά το βρίσκω κλειστό. αλλά με την ΑΕΧ πάει σαν καινούριο, τα φαινόμενα αυτά μου συμβαίνουν σπάνια. τώρα με την oreo που περιμένουμε όλοι πιστεύω να είναι καλύτερα τα πράγματα :D να τελειώσει τις διακοπές του ο jpower με το καλό και μπορεί να κάνει το θαύμα του πάλι Pie το ωραίο ! :lol: Pie περιμένουμε και θα του πάει το pie ! :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 jpower έχω ένα coolpad νεκρό και λέω να προσπαθήσω πάλι να το αναστήσω, είχε σβήσει ενώ είχε την twrp, και την RR και βγάζει error ακόμη και στα wipe. είχα προσπαθήσει και παλαιότερα αλλά δεν... κολλούσε πάντα στο 90κατι τις εκατό. θυμάμαι ότι είχα προσπαθήσει και με τον preloader τικαρισμενο όμως, μήπως το τουβλοποίησα οριστικά; αν και όταν μπορέσεις ανέβασε τα drivers, flash tool, και rom από αυτά που χρησιμοποιησες όταν σου έπαθε κάτι παρόμοιο. μου είχαν στείλει και άλλοι συμφοριτες αρχεία αλλά δεν έγινε τπτ, οπότε λέω να προσπαθήσω ξανά με τα δικά σου αρχεία , αν σου είναι εύκολο φυσικά. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) Αν και εχω παρει αλλη συσκευη εχω σαν δευτερο το coolpad και βρηκα χρονο και του εγκατεστησα την AEX-MODDED-LITE https://forum.xda-developers.com/a310/development/aex-modded-lite-coolpad-f1-micromax-t3798239. Τι να πω το τηλ τρεχει απιστευτα σε συγκριση με τοσσες ρομ που ειχα δοκιμασει παλαιοτερα. Κανενα θεμα δεν εχω εντοπισει αν και την εχω μερικες μονο ωρες. Πολλα συγχαρητηρια στον jpower . Edited September 1, 2018 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
battery Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μόνο 4 χρόνια το coolpad δυστυχως με προδωσε...:) . Βεβαια εβαλα και γω το χεράκι μου ή μαλλον το νεράκι μου !!. Έχει κολλησει το κουμπί volume up πατημενο, λογο υγρασιας, γιατι ηρθε σε επαφη με νερο με αποτελεσμα να ανοιγει συνεχεια σε safe mode. Ξερει κανείς αν υπαρχει κάποια λυση γι αυτο?. Το κινητο εχει cwm recovery v6 0.3.0. Υ.Γ Θέλω να ευχαριστήσω τον jpower για τη υπεροχη δουλειά που κάνει με ολες αυτες της rom!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, θα χρειαστείς κατσαβιδακι να το ανοίξεις και να πας στο μπουτον και να το στεγνωσεις ή να το καθαρίσεις με ένα σπρέι επαφών. για να δεις πως ανοίγει εύκολα το κινητό πάτα στο YouTube Disassembly Coolpad F1 αν δεν πιάνουν τα χέρια σου τότε σε ένα κατάστημα με σέρβις κινητών, πολύ εύκολα θα το διορθώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schmeichel3 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ το νήμα 3-4 χρόνια , αν και δεν έχω φορτώσει άλλη rom ποτέ λόγω "μη μικρόβιου" και απλής χρήσης του κινητού. Βοηθήθηκα σε ρύθμιση ήχου, κάμερα και ψιλοπράγματα. Επειδή όμως θέλω να το δοκιμάσω πλέον και επειδή το να διαβάσω την αλληλουχία αρκετών από τις 1700 σελίδες που έχω χάσει είναι λιγάκι δύσκολο, αν θέλετε μου απαντάτε επιγραμματικά τα παρακάτω: 1) Για να βάλω μια rom σαν την τελευταία του jpower χρειάζεται να έχω κάποια άλλη συγκεκριμένη προεγκατεστημένη; (χαζή ερώτηση μου φαίνεται, αλλά την κάνω). Ή δεν έχει σημασία ακόμα και αν έχω την εργοστασιακή του 2014; 2) Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που περιγράφεται στις πρώτες σελίδες με recovery κτλ ή αυτό το xposed έχει αλλάξει κάτι και τα κάνει αυτόματα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν οι ερωτήσεις μου απαιτούν κατεβατά συγγνώμη, επιγραμματικά και θα βρώ μπούσουλα. Αν όχι θα βολευτώ με κάποια miui που έχει οδηγίες από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ το νήμα 3-4 χρόνια , αν και δεν έχω φορτώσει άλλη rom ποτέ λόγω "μη μικρόβιου" και απλής χρήσης του κινητού. Βοηθήθηκα σε ρύθμιση ήχου, κάμερα και ψιλοπράγματα. Επειδή όμως θέλω να το δοκιμάσω πλέον και επειδή το να διαβάσω την αλληλουχία αρκετών από τις 1700 σελίδες που έχω χάσει είναι λιγάκι δύσκολο, αν θέλετε μου απαντάτε επιγραμματικά τα παρακάτω: 1) Για να βάλω μια rom σαν την τελευταία του jpower χρειάζεται να έχω κάποια άλλη συγκεκριμένη προεγκατεστημένη; (χαζή ερώτηση μου φαίνεται, αλλά την κάνω). Ή δεν έχει σημασία ακόμα και αν έχω την εργοστασιακή του 2014; 2) Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που περιγράφεται στις πρώτες σελίδες με recovery κτλ ή αυτό το xposed έχει αλλάξει κάτι και τα κάνει αυτόματα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν οι ερωτήσεις μου απαιτούν κατεβατά συγγνώμη, επιγραμματικά και θα βρώ μπούσουλα. Αν όχι θα βολευτώ με κάποια miui που έχει οδηγίες από την αρχή Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις αλλάξει recovery και μετά βάζεις όποια rom θέλεις. Το xposed είναι ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για να τρέχουν κάποιες εφαρμογές που δίνουν λειτουργίες και επιλογές που δεν υπάρχουν σε stock μορφή. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markpapatsik Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Αλλαξε την εφαρμογή της η EUROBANK και δεν πάιζει πια σε ΚΙΤ-ΚΑΤ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ MIUI 9.2.2 Μηπως έχουμε τρόπο να πάιξουμε με το προηγούμενο ΑPP όπως μου είχες κάνει για την ΠΕΙΡΑΙΩΣ? ΤΗΑΝΚΣ:rolleyes: Βρήκα ένα τρόπο. Αν ανοίξεις την εφαρμογή χωρίς να έχεις ανοιχτά data η wifi θα σου ζητήσει τον κωδικό σου. Μόλις τον βάλεις θα σου βγάλει μήνυμα λάθους, αμέσως άνοιξε data η wifi και θα σου ανοίξει η εφαρμογή κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Γιατι ενω εκανα 3 φορες wipe πριν την εγκατασταση δεν φαινονται εγκατεστημενα gapps στην AEX MODDED LITE μετα την εκκινηση ? Το ιδιο και στην ATOMIC OS for Coolpad F1 by Jpower73.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Tα gapps στην aex modded lite ειναι προεγκατεστημενα. Ακολουθησες σωστα ολες τις οδηγιες εγκαταστασης με τσ σωστα wipe; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swatsquadgr Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Tα gapps στην aex modded lite ειναι προεγκατεστημενα. Ακολουθησες σωστα ολες τις οδηγιες εγκαταστασης με τσ σωστα wipe; Wipe data, cache, dalvik-cache, system. Χ3 Flash ROM.zip Δεν υπαρχει καμια εφαρμογη google και δεν συνδεεται σε κρυφο ασυρματο δικτυο που το προσθετω χειροκινητα. Δοκιμασα δυο φορες εγκατασταση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 μεσα ειναι τα γκαπς. 1000%. Ανοιξε το ζιπ της ρομ και θα δεις εναν φαλεκο gapps και μεσα σ αυτον ενα gapps.zip στον script της εγκαταστασης θα δεις τις ακολουθες γραμμες ui_print("Installing Gapps!"); package_extract_dir("gapps", "/tmp/install/bin/gapps"); run_program("/sbin/busybox", "unzip", "/tmp/install/bin/gapps/gapps.zip", "META-INF/com/google/android/*", "-d", "/tmp/install/bin/gapps"); run_program("/sbin/busybox", "sh", "/tmp/install/bin/gapps/META-INF/com/google/android/update-binary", "dummy", "1", "/tmp/install/bin/gapps/gapps.zip"); αυτες εγκαθιστουν τα gapps Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπερα στην AEX MODDED LITE by jpower πως κλεινουμε τις εφαρμογες που εχουν μεινει ανοιχτες και τρεχουν στο παρασκηνιο. Ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts