Sotirisglns Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Παιδιά πείτε με άσχετο αλλά είμαι με την miui 9 by jpower και τα μηνύματα από Viber, Instagram έρχονται μόλις ξυπνάω την συσκευή. Πώς γίνεται να τα λαμβάνω κανονικά μόλις μου τα στέλνουν και όχι όταν εγώ πατήσω wake screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Παιδιά πείτε με άσχετο αλλά είμαι με την miui 9 by jpower και τα μηνύματα από Viber, Instagram έρχονται μόλις ξυπνάω την συσκευή. Πώς γίνεται να τα λαμβάνω κανονικά μόλις μου τα στέλνουν και όχι όταν εγώ πατήσω wake screen; βγαλτες εκτος περιορισμών μπαταρίας της MIUI. Επίσης, βάλτες στο Autostart. Whatsapp, facebook, messenger ετσι τα εχω και έρχονται αμεσα. Αν τυχόν τις έχεις βάλεις στο Greenify, βγάλτες. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 βγαλτες εκτος περιορισμών μπαταρίας της MIUI. Επίσης, βάλτες στο Autostart. Whatsapp, facebook, messenger ετσι τα εχω και έρχονται αμεσα. Αν τυχόν τις έχεις βάλεις στο Greenify, βγάλτες. Ευχαριστώ. Πάω να τις βάλω. My mail,Viber,...... Και κάτι ακόμα. Μια τελευταία ερώτηση. Πώς δουλεύει το viper4android για να έχω δυνατό ήχο κλήσης,ειδοποίησης;Πρέπει να το βάλω και αυτό να δουλεύει μόνιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 1719 σελίδες. Έλα μωρή Κουλπαντάρα αρρώστια!!!! Εργαλείο τρελό, το έχω δώσει στους γονείς μου να με μιλάμε στο Viber!!! Σε τι φάση είμαστε από custom ROM? Υπάρχει τίποτα καλό να περάσω τώρα που θα γυρίσω για Χριστούγεννα;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ευχαριστώ. Πάω να τις βάλω. My mail,Viber,...... Και κάτι ακόμα. Μια τελευταία ερώτηση. Πώς δουλεύει το viper4android για να έχω δυνατό ήχο κλήσης,ειδοποίησης;Πρέπει να το βάλω και αυτό να δουλεύει μόνιμα; Ναι. Έχω δώσει λίγες σελίδες πιο πριν ένα script που έφτιαξα και αναβαθμίζει τον kernel και τους convolvers του v4a. Επίσης έχω φτιάξει και ένα καλο profile. Μπαίνετε και το φορτώνετε. Οδηγίες στην σελίδα που το δίνω.. Δεν θυμάμαι σε ποια ακριβώς.. :) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1719 σελίδες. Έλα μωρή Κουλπαντάρα αρρώστια!!!! Εργαλείο τρελό, το έχω δώσει στους γονείς μου να με μιλάμε στο Viber!!! Σε τι φάση είμαστε από custom ROM? Υπάρχει τίποτα καλό να περάσω τώρα που θα γυρίσω για Χριστούγεννα;; Ποστ 25761 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Το πατσάκι της προηγούμενης σελίδας (miui 9 decrapifier) κάνει φοβερή δουλειά. Από το πρωί έως τώρα, έχοντας κάνει κανονική χρήση τηλεφώνου με σερφαρισμα κλπ κλπ, έχω 1,3 γιγα ρομ ελεύθερη! Και σε συνδυασμο με το Performance zip, οι εφαρμογές φορτώνουν ακαριαία σαν να ήταν κασαρισμενες. :) Προσοχή, όσοι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, δείτε στον κώδικα που σας δίνω, ποιες εφαρμογές θα ξηλώσει. Αν κάτι από αυτά το θέλετε πίσω, τραβήξτε το από το ζιπ της ρομ και αντιγράψατε το στη διαδρομή που αφαιρέθηκε (system/app ή system/priv-app). Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460782 Νομιζω το είχα επισημάνει παλαιότερα και είχα δώσει φιξ από μια beta έκδοση.... Κάτι μου θυμίζει.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Το πατσάκι της προηγούμενης σελίδας (miui 9 decrapifier) κάνει φοβερή δουλειά. Από το πρωί έως τώρα, έχοντας κάνει κανονική χρήση τηλεφώνου με σερφαρισμα κλπ κλπ, έχω 1,3 γιγα ρομ ελεύθερη! Και σε συνδυασμο με το Performance zip, οι εφαρμογές φορτώνουν ακαριαία σαν να ήταν κασαρισμενες. :) Προσοχή, όσοι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, δείτε στον κώδικα που σας δίνω, ποιες εφαρμογές θα ξηλώσει. Αν κάτι από αυτά το θέλετε πίσω, τραβήξτε το από το ζιπ της ρομ και αντιγράψατε το στη διαδρομή που αφαιρέθηκε (system/app ή system/priv-app). Επειδή την πέρασα χθες από την αρχή την rom miui 9 by Jpower73 performance zip και το decrapifier και η ρομ είναι σούπερ. Σβελταδα; Διαχείριση μπαταρίας; Δεν έχω λόγια. Η καλύτερη ever. Αξίζει με το παραπάνω. ( Με μαμά μπαταρία για πρώτη φορά στα τρία χρόνια που το έχω θα δώ 5 ώρες sot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 jpower απο το το τελυταιο πατσακι που ανεβασες επειδη η κοπελα μ εχει αποθηκευσει φωτο επαφες μηνυματα βιντεο στο miui cloud καθως την βολευει το περιβαλλον του στοκ αλμπουμ της miui καθως κ η στοκ καμερα(απιστευτα πραγματα) ποια apk δεν σβηνω?εχω στο νου μου ποια αλλα θελω να σιγουρευτω μη με στειλει στον χορτιατη να κοιμαμαι τα βραδια....επισης αρkετες φορες instagram fb k 2-3 αργουν να ανοιξουν κ κρασαρουν με το γνωστο μηνυμα!!!τι να κανω?να ξαναφλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εγώ πάλι πέρασα το ζιπακι με το viper4android του Jpower73 αλλά στο load effect profile δεν μου βγάζει τίποτα. Τζιφος. Και κάτι άλλο. Εκεί που έγινε το install zip μέσα από recovery και γράφει done! Πάνω πάνω μου γράφει please update to latest binary. Ξέρετε τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 jpower απο το το τελυταιο πατσακι που ανεβασες επειδη η κοπελα μ εχει αποθηκευσει φωτο επαφες μηνυματα βιντεο στο miui cloud καθως την βολευει το περιβαλλον του στοκ αλμπουμ της miui καθως κ η στοκ καμερα(απιστευτα πραγματα) ποια apk δεν σβηνω?εχω στο νου μου ποια αλλα θελω να σιγουρευτω μη με στειλει στον χορτιατη να κοιμαμαι τα βραδια....επισης αρkετες φορες instagram fb k 2-3 αργουν να ανοιξουν κ κρασαρουν με το γνωστο μηνυμα!!!τι να κανω?να ξαναφλασαρω? Μην το Φλασαρεις. Ή σβήσε την γραμμή στο ζιπ που αφαιρεί την miuiGallery.apk Δεν έχω θέμα με καμία εφαρμογή. Κάνε έναν καθαρισμό στα data των εφαρμογών που έχεις πρόβλημα και δες. Τέτοια προβλήματα, συνήθως, προκύπτουν από επαναφορες του titanium ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάλι πέρασα το ζιπακι με το viper4android του Jpower73 αλλά στο load effect profile δεν μου βγάζει τίποτα. Τζιφος. Και κάτι άλλο. Εκεί που έγινε το install zip μέσα από recovery και γράφει done! Πάνω πάνω μου γράφει please update to latest binary. Ξέρετε τι είναι αυτό; Δες αν στην internal σου, υπάρχει αυτό, σ αυτή τη διαδρομή http://fs1.directupload.net/images/171130/dvzu873z.jpg Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 To ποστ 25778 αλλαχτηκε και πλεον παραμενουν και η miuigallery και το Email. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάλι πέρασα το ζιπακι με το viper4android του Jpower73 αλλά στο load effect profile δεν μου βγάζει τίποτα. Τζιφος. Και κάτι άλλο. Εκεί που έγινε το install zip μέσα από recovery και γράφει done! Πάνω πάνω μου γράφει please update to latest binary. Ξέρετε τι είναι αυτό; Η ρομ φέρει μια παλιότερη έκδοση του update-binary. Αγνόησε το Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 To ποστ 25778 αλλαχτηκε και πλεον παραμενουν και η miuigallery και το Email. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ρομ φέρει μια παλιότερη έκδοση του update-binary. Αγνόησε το αν μπορείς άφησε μέσα και το security γιατί κι αυτό χρειάζεται για καθαρισμό και κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 To ποστ 25778 αλλαχτηκε και πλεον παραμενουν και η miuigallery και το Email, security και notes. Για καθαρισμό, χρησιμοποιώ το SD maid pro. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 To ποστ 25778 αλλαχτηκε και πλεον παραμενουν και η miuigallery και το Email, security και notes. Για καθαρισμό, χρησιμοποιώ το SD maid pro. είσαι Θεός καρντάσι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Τελικά δεν έχει μέσα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 To ποστ 25778 αλλαχτηκε και πλεον παραμενουν και η miuigallery και το Email, security και notes. Για καθαρισμό, χρησιμοποιώ το SD maid pro. βρε καρντάσι περνά στο security και τον καθαρισμό που δεν δουλεύει please!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) http://fs1.directupload.net/images/171130/w7fbnf8k.jpg ανοιξε το ζιπ του V4Α, τον φακελο data και αντεγραψε τα περιεχομενα του στην αντιστοιχη διαδρομή που βλέπεις επανω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βρε καρντάσι περνά στο security και τον καθαρισμό που δεν δουλεύει please!!! πρέπει να τον τραβήξεις από το ζιπ της ρομ θα πρέπει να αντιγράψεις από αυτό στο system/app τα αρχεια powerkeeper.apk SecurityAdd.apk SecurityCoreAdd.apk SystemAdSolution.apk GuardProvider.apk κανε ριμποτ Edited November 30, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Jpower73 έτοιμο. Ευχαριστώ αδερφέ. Είσαι δύναμη. (Όνομα και πράμα) Edited November 30, 2017 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω προβλημα με τα μηνύματα, δεν έρχονται καθόλου, έβαλα και το textra αλλά τπτ. Τι παίζει??? Ολα τα τελευταία του jpower εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Γεια χαρά! Ούτε όταν μπεις μέσα στην εφαρμογή βλέπεις να σου έχουν έρθει μηνύματα;; Εννοώ, τι από τα δύο συμβαίνει: δε βλέπεις καθόλου μηνύματα ή δε σε ειδοποιεί ότι έχεις μηνύματα, αλλά τα βλέπεις όταν μπεις στην εφαρμογή;; Αν είναι το δεύτερο, τότε σίγουρα κάτι παίζει με την αυτόματη έναρξη των εφαρμογών και τα δικαιώματα! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδιά, μια προσοχή σε κάτι... Ολα τα καθαριστικά (ενσωματωμένο της miui, sd maid PRO κτλ κτλ κτλ) έχουν την τάση να διαγραφουν τον φάκελο της internal/Viper4android όπου εκεί βρίσκονται οι ρυθμίσεις και τα προφίλ του εν λόγω βελτιωτικου. Τον βλέπουν ως data εκτός Android και τα θεωρούν σαβούρα. Απλά, προσέξτε το αυτό. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Jpower73 αν η ρομ είχε το Dolby Atmos θα είχε εξαιρετικό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Το v4a είναι το κορυφαίο. φτιαγμένο από επαγγελματίες http://vipersaudio.com/blog/?page_id=25 Edited December 2, 2017 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Γεια χαρά! Ούτε όταν μπεις μέσα στην εφαρμογή βλέπεις να σου έχουν έρθει μηνύματα;; Εννοώ, τι από τα δύο συμβαίνει: δε βλέπεις καθόλου μηνύματα ή δε σε ειδοποιεί ότι έχεις μηνύματα, αλλά τα βλέπεις όταν μπεις στην εφαρμογή;; Αν είναι το δεύτερο, τότε σίγουρα κάτι παίζει με την αυτόματη έναρξη των εφαρμογών και τα δικαιώματα! Δεν έρχονται καθόλου. Έκανα επαναφορά στο backup που ευτυχώς είχα πάρει και έφτιαξε. Τώρα το μόνο που βλέπω είναι να σκάει ο launcher αρκετά συχνά και δεν ξέρω το γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts