Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, σχεδόν 30 ώρες μετά τα παγώματα και η διαφορά είναι αισθητή. Αν και ποτέ δεν είχα πρόγραμμα ώστε να ξέρω ώρες οθόνης κτλ, και μόνο βλέποντας πόσο πιο αργά πέφτει η μπάρα μου είναι αρκετό. Έβαλα μια εφαρμογή (gsam) και μόλις έχω ανάλυση θα την ανεβάσω. Πάγωσα και αυτά που φοβόμουν...και όντως δεν πέθανε το κινητό!!! :p:p

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ωραίος..

Οταν έχεις στοιχεία, πες.

Έχει σημασία για μενα να κάνετε feedback διότι έτσι ξέρω εαν αυτά που πειράζω πιάνουν τόπο.

Εχω βάλει καινούργια μπαταρία στο κινητό και ενδεχομένως, στην κατανάλωση, ολα να φαίνονται ειδυλλιακά..

Δεν πεθαίνουν εύκολα οι ΜΤΚ.. :p

Αν κάνετε μια βόλτα σε νήματα άλλων επωνυμων τηλεφώνων, που κοστίζουν μισθούς και δείτε τι κουσούρια βγάζουν, θα σας πέσουν τα μαλλιά... :lol:

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Να και τα δικά μου αποτελέσματα.

http://i63.tinypic.com/16m5zdz.jpg

Η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, ποτέ δεν είχα βγάλει πάνω από 4 ώρες και τώρα πιάνει 3 κοντά στο 60%. :D

Jpower είσαι μέγας!

Μολις περαστηκε η Miui 9 by Jpower με dirty flash από miui 8 by Jpower. Πέρασα και το Performance zip x2 by jpower και μπορώ να πω ότι το κινητό φυσάει. Αύριο θα κάτσω να κλείσω και τις υπηρεσίες που προτείνει. Πολλά μπράβο. (Όλα τα λεφτά στην 9 αυτό το κουμπί στο πλάι που είναι μονίμως σε όλες τις οθόνες,στυλ iphone)

Να και τα δικά μου αποτελέσματα.

http://i63.tinypic.com/16m5zdz.jpg

Η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, ποτέ δεν είχα βγάλει πάνω από 4 ώρες και τώρα πιάνει 3 κοντά στο 60%. :D

Jpower είσαι μέγας!

Σ ευχαριστώ.. :)

Εκπληκτικό αποτέλεσμα..

Επιβεβαιωνει Πάνω από 6 ώρες οθόνης..

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις περαστηκε η Miui 9 by Jpower με dirty flash από miui 8 by Jpower. Πέρασα και το Performance zip x2 by jpower και μπορώ να πω ότι το κινητό φυσάει. Αύριο θα κάτσω να κλείσω και τις υπηρεσίες που προτείνει. Πολλά μπράβο. (Όλα τα λεφτά στην 9 αυτό το κουμπί στο πλάι που είναι μονίμως σε όλες τις οθόνες,στυλ iphone)

Σ ευχαριστώ..

...

Παιδιά, όλα δουλεύουν σωστά. Μένουμε εδω.. :)

http://fs5.directupload.net/images/171108/nf6829dt.jpghttp://fs5.directupload.net/images/171108/azjqiena.jpg

Ε, σα δε ντρέπονται μερικοί εδώ μέσα..............:p

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

6 ώρες θα μου αντέξει εμένα όταν είμαι μόνιμα σε WiFi και διαβάζω κυρίως το βιβλίο μου! Τώρα είμαι στο 75% με 50' οθόνη από τα οποία τα πρώτα 20' ήταν με WiFi και μου έφαγε 6% και τα υπόλοιπα με data την υπόλοιπη μέρα, δηλαδή περίπου 12 ώρες αναμονή με data και οθόνη 30'... (Τρελή διαφορά κατανάλωσης τα data σε σχέση με το WiFi!!!) Σε κάθε περίπτωση καλύπτει πολύ άνετα τις ανάγκες μου!!

Να ρωτήσω κάτι;; Τι είναι το Miui SDK;; Ανοίγει πάντα όταν ξεκλειδώνω το κινητό και το παγώνει μετά το Greenify! Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς καταφέρνει και ανοίγει το Φμπ την ώρα που το έχω απενεργοποιήσει και από την ασφάλεια της Miui και από το Greenify;;;; Πόσο επιμονή εφαρμογή τέλος πάντων...;

Υ.Γ.: Καλά, τι ειρωνεία αυτή που έχουμε εμείς miui 9 και δεν έχουν αυτοί που έχουν αγοράσει κινητά Xiaomi!!! Jpower, από πού έκανες port τη συγκεκριμένη 9άρα;;;

Edited by thervisis
Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Ξέρουμε αν παίζει καμία οθόνη από εδώ μέσα κανένας για αγορά γιατί η δικιά μου κάνει κάτι κουλά; Lcd touch ή κανενα μαγαζί;

Από δω η πηγή

https://forum.xda-developers.com/redmi-note/general/rom-miui-9-closed-beta-china-rom-t3664420

Καθώς και port για άλλες 6592 συσκευές..

Επίσης,

Ποστ 25206 στις 30 Αυγούστου.

Και 25262 στις 30 Σεπτεμβρίου

Στο μεσοδιάστημα την δούλευα για να διορθώσω τα προβλήματα που είχε, όμοια με της 8αρας, ενω παράλληλα έψαχνα τρόπο να την κάνω πιο γρήγορη και συνάμα πιο οικονομική διότι οι πρώτες εκδόσεις στραγγίζανε την μπαταρια. Ψάχνοντας και δοκιμάζοντας, βρήκα τη λύση. Δεν ήθελα να σας την δώσω με κουσούρια ούτε να σας μπλεκω με αντιγραφές στο nvram και δικαιώματα και τέτοια.

:)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Έχεις κάνει φοβερή δουλειά, πάντως! Το λογισμικό ρέει πολύ καλά! Μέχρι να πάρουν οι υπόλοιποι επίσημη 9άρα, εσύ θα έχεις αρχίσει ήδη να στήνεις τη 10!!!
Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

http://en.miui.com/thread-740992-1-1.html

Αυτό να δω στο coolpad και τιποτα άλλο... :lol:

πρέπει να βρούμε άκρη για μπαταρίες, έτσι που το πας θα φορέσουμε και την 15αρα σε λίγα χρόνια!!!:lol::lol:

Έλαβα την μπαταρία που διέταξα, αλλά είναι 3100mah έως 3600 όπως στην περιγραφή. Άνοιξε διαφωνία με το aliexpress καθώς μπορώ να δω ότι δεν είμαι ο μόνος (2 άτομα από την Ελλάδα).

I received the battery that i ordered but it is 3100mah to 3600 as in description. Opened dispute with aliexpress as i can see i'm not the only one(2 ppl from Greece as well).

Έλαβα την μπαταρία που διέταξα, αλλά είναι 3100mah έως 3600 όπως στην περιγραφή. Άνοιξε διαφωνία με το aliexpress καθώς μπορώ να δω ότι δεν είμαι ο μόνος (2 άτομα από την Ελλάδα).

I received the battery that i ordered but it is 3100mah to 3600 as in description. Opened dispute with aliexpress as i can see i'm not the only one(2 ppl from Greece as well).

ο άλλος είμαι εγώ που του έκανα dispute. Τα πήρα πίσω όμως τα χρήματα και για τις δύο μπαταρίες αλλά η μία δεν ήρθε ποτέ.

Καμία οθόνη παίζει εδώ μέσα ή κανένα brick κινητό τηλέφωνο επειδή δεν βλέπω να γλιτώνω το τελωνείο.

Εγώ πάντως δεν είχα θέμα με το τελωνείο σε παραγγελία οθόνης από eBay.

Καμία οθόνη παίζει εδώ μέσα ή κανένα brick κινητό τηλέφωνο επειδή δεν βλέπω να γλιτώνω το τελωνείο.

Εχω στη διαθεση μου μια οθονη αγορασμενη απο ali (αν θες στελνω φωτο), μερικες θηκες και γνησιες μπαταριες. Eπισης επειδη η γυναικα μουεξακολουθει να εχει το κινητο ας φτιαχτει ενας οδηγος για τη miui 9 και ας περαστει στην πρωτη σελιδα οπως παλαιοτερα καθως απο τις πολλες σελιδες πιθανον κατι να ξεφυγει.

Edited by klaipelas

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Εχω στη διαθεση μου μια οθονη αγορασμενη απο ali (αν θες στελνω φωτο), μερικες θηκες και γνησιες μπαταριες. Eπισης επειδη η γυναικα μουεξακολουθει να εχει το κινητο ας φτιαχτει ενας οδηγος για τη miui 9 και ας περαστει στην πρωτη σελιδα οπως παλαιοτερα καθως απο τις πολλες σελιδες πιθανον κατι να ξεφυγει.

Έχεις pm. :-)) Συμφωνώ και εγώ να μπει ένας οδηγός με όλα μαζί.

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση σχετικά με τις επαφές και τα τηλέφωνα έχω να κάνω. Είχα σε όλες μου τις επαφές το +30 μπροστά και όταν μου ερχόταν μήνυμα από αναπάντητη κλήση εμφάνιζε διαφορετικό μήνυμα. Είπα να βγάλω το +30 αλλά τώρα δεν αναγνωρίζει τις επαφές στα μηνύματα. Έχω την Default smsερια της τελευταίας MIUI. Τι μπορώ να κάνω? btw όλες μου οι επαφές είναι από το gmail.

Απ ότι κατάλαβα είναι ραδιόφωνο μέσω ιντερνέτ και playlists. Ωραίος. Αν είναι θα το βάλω και στο xiàomi mi a1 που είναι με stock android και ενώ το κινητό έχει FM radio δεν έχει εφαρμογή για ραδιόφωνο. Θα το ήθελα χωρίς ιντερνέτ αλλά δεν γίνεται.

http://fs5.directupload.net/images/171111/k6ova8gv.jpghttp://fs1.directupload.net/images/171111/m8vesotz.jpg

Σκληρή χρήση. Παιχνίδια, μουσική στο ηχείο, πολλές εναλλαγές θεμάτων, σερφαρισμα στο φεης..

Μόνο wifi

...

Όνειρο..!

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128