Spirtoylis Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα και πάλι, Μία ερώτηση, έβαλα την CM13 Tomasek toy Jpower και έχω πρόβλημα με κάμερα και δεδομένα. Τα δεδομένα απλά δεν λειτουργούν και η κάμερα βγάζει μύνημα ότι δεν είναι συνδεδεμένη. Έκανα τριπλά wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα και πάλι, Μία ερώτηση, έβαλα την CM13 Tomasek toy Jpower και έχω πρόβλημα με κάμερα και δεδομένα. Τα δεδομένα απλά δεν λειτουργούν και η κάμερα βγάζει μύνημα ότι δεν είναι συνδεδεμένη. Έκανα τριπλά wipe. Περίεργο. εγώ την έβαλα με philz με μια φορά τα wipes και όλα καλα.. έβαλα και την snap και είμαι κύριος... με χαλάει μονο στο οτι switch της σιμ για να αλλάξω δεδομένα θέλει reboot αλλά μικρό το κακό. P.s Μήπως έχει πάρει το μάτι σας το flip phone to mute call γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 εγώ πέρασα την miui stable από needrom αλλά δεν έχει 3G η δεύτερη sim ενώ για την πρώτη έχει επιλογή για 3G ή 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoChr1s Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα και πάλι, Μία ερώτηση, έβαλα την CM13 Tomasek toy Jpower και έχω πρόβλημα με κάμερα και δεδομένα. Τα δεδομένα απλά δεν λειτουργούν και η κάμερα βγάζει μύνημα ότι δεν είναι συνδεδεμένη. Έκανα τριπλά wipe. ακριβώς τα ίδια και σε εμενα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδιά ή εγκατάσταση έγινε σωστά? Όπως είπα πριν είχα ένα θέμα με την εγκατάσταση αλλά λύθηκε. Δοκίμαστε να περάσετε ξανά το APN της sim. Για την κάμερα και τώρα και στην αρχική ρομ ή Snap δεν έβλεπε την sd,μετα από λίγο από μόνη της έστρωσε,μονο αυτή,η μαμά κάμερα κανονικά όλα. Τι μήνυμα βγάζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδιά ή εγκατάσταση έγινε σωστά? Όπως είπα πριν είχα ένα θέμα με την εγκατάσταση αλλά λύθηκε. Δοκίμαστε να περάσετε ξανά το APN της sim. Για την κάμερα και τώρα και στην αρχική ρομ ή Snap δεν έβλεπε την sd,μετα από λίγο από μόνη της έστρωσε,μονο αυτή,η μαμά κάμερα κανονικά όλα. Τι μήνυμα βγάζει?? Αποθηκεύει ή snap στην sd; Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αποθηκεύει ή snap στην sd; Πως; Έλα ντε! Πωωω τι είπα,λαθος.:DΝαι εκεί,στον χώρο της συσκευής τα πάει. Οκ,μου έβγαζε μήνυμα για την κάρταsd δεν ξέρω πως.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 jpower 2 ερωτήσεις 1. γίνετε να χαμηλώσω τον ηχο μιας κ το speakerακι μου εχει πρόβλημά κ μπουκώνει πολυ ασχημα ακόμη κ οταν εχω την ένταση στο 1/3? 2. γίνετε να αφαιρέσω το XPOSED FRAMEWORK μιας και η εφαρμογή της Πειραιώς δεν ανοιγει με αυτο εγκατεστημενο κατα τα αλλα πολυ καλη δουλειά, ολα μου δουλεύουν αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για την Snap camera, πάτε στις ρυθμίσεις της στην 4 καρτέλα (others) και ορίστε την διαδρομή προς την κάρτα σας. Τότε θα σας ζητήσει δικαίωμα για πρόσβαση στην sd.. Δώστε τα.. Είναι από τα γνωστά κουλά της γκουγκλ.. image hosting without registration Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 jpower 2 ερωτήσεις 1. γίνετε να χαμηλώσω τον ηχο μιας κ το speakerακι μου εχει πρόβλημά κ μπουκώνει πολυ ασχημα ακόμη κ οταν εχω την ένταση στο 1/3? 2. γίνετε να αφαιρέσω το XPOSED FRAMEWORK μιας και η εφαρμογή της Πειραιώς δεν ανοιγει με αυτο εγκατεστημενο κατα τα αλλα πολυ καλη δουλειά, ολα μου δουλεύουν αψογα Για το πρώτο πήγαινε στην εφαρμογή dolby και απλά κλείσε την. Πάνω αριστερά έχει ένα on/off. Για το άλλο αν την κάνεις απεγκατασταση πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά ας απαντήσει και κανένας πιο γνωστικός χαχαχαχα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) jpower 2 ερωτήσεις 1. γίνετε να χαμηλώσω τον ηχο μιας κ το speakerακι μου εχει πρόβλημά κ μπουκώνει πολυ ασχημα ακόμη κ οταν εχω την ένταση στο 1/3? 2. γίνετε να αφαιρέσω το XPOSED FRAMEWORK μιας και η εφαρμογή της Πειραιώς δεν ανοιγει με αυτο εγκατεστημενο κατα τα αλλα πολυ καλη δουλειά, ολα μου δουλεύουν αψογα 1. Γίνεται. Απλά, κλείσε το dolby digital plus. Αν πάλι σου φαίνεται too much, Φλασαρε απο την αρχική το gionee sound patch μου, το normal Version. 2. Γίνεται. Δες το λινκ της παρουσίασης κατω κάτω Edited July 27, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για την Snap camera, πάτε στις ρυθμίσεις της στην 4 καρτέλα (others) και ορίστε την διαδρομή προς την κάρτα σας. Τότε θα σας ζητήσει δικαίωμα για πρόσβαση στην sd.. Δώστε τα.. Είναι από τα γνωστά κουλά της γκουγκλ.. image hosting without registration Δεν γίνεται σε μένα... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν γίνεται σε μένα... Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος Πήγαινε system settings /apps Βρες την σναπ, πήγαινε στα permissions και κάνε αυτό.. . Σίγουρα δουλεύει... Δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσω ρομ με τέτοιο θέμα... :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Πήγαινε system settings /apps Βρες την σναπ, πήγαινε στα permissions και κάνε αυτό.. . Σίγουρα δουλεύει... Δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσω ρομ με τέτοιο θέμα... :) Έτσι τα εχω και κάθε φορά που προσπαθώ μου βγάζει και ένα 100android φάκελο. Edited July 27, 2016 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 μηπως γινεται να ανεβει η ρομ απο αλλου? το mega μου κανει προβλημματα.εκει που το κατεβαζει κολλαει στο τελος και δεν υπαρχει το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έτσι τα εχω και κάθε φορά που προσπαθώ μου βγάζει και ένα 100android φάκελο. Στην αρχή, έχετε ορίσει την sd ως αποθηκευτικό χώρο? (η πρώτη από τις 2 επιλογές) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 1. Γίνεται. Απλά, κλείσε το dolby digital plus. Αν πάλι σου φαίνεται too much, Φλασαρε απο την αρχική το gionee sound patch μου, το normal Version. 2. Γίνεται. Δες το λινκ της παρουσίασης κατω κάτω ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Στην αρχή, έχετε ορίσει την sd ως αποθηκευτικό χώρο? (η πρώτη από τις 2 επιλογές) Εννοεις μετά την εγκατάσταση της ρομ που ρωτάει για την sd ; Ναι έχω ορίσει για φωτογραφίες κτλ την εξωτερική. Όχι την επιλογή που λέει να ενωθεί με την μνήμη του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 μηπως γινεται να ανεβει η ρομ απο αλλου? το mega μου κανει προβλημματα.εκει που το κατεβαζει κολλαει στο τελος και δεν υπαρχει το αρχειο Ανεβάζω σε Dropbox... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ανεβάζω σε Dropbox... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εννοεις μετά την εγκατάσταση της ρομ που ρωτάει για την sd ; Ναι έχω ορίσει για φωτογραφίες κτλ την εξωτερική. Όχι την επιλογή που λέει να ενωθεί με την μνήμη του συστήματος. Για δοκίμασε με αυτήν την σναπ https://mega.nz/#!RRpllCKL!d_nWK-6ojsFUQ_TjUrv6aud6PIggood92tQF7vMP7vA ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι τα εχω και κάθε φορά που προσπαθώ μου βγάζει και ένα 100android φάκελο. Κάπου εκεί σου βγαζει και εναν DCIM.. εκεί είναι οι φωτογραφίες ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω φιλε μου Παρακαλώ.. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Κάπου εκεί σου βγαζει και εναν DCIM.. εκεί είναι οι φωτογραφίες Και με την 7.0.2 τα ίδια κάνει. Δεν βγάζει καθόλου την διαδρομή στις ρυθμίσεις και παραμένει default Ξετικαρα την επιλογή στις ρυθμίσεις της snap "χρησιμοποίησε την storage" και πήρε την διαδρομή κανονικά Edited July 27, 2016 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ανεβάζω σε Dropbox... Εναλλακτικο λινκ https://www.dropbox.com/s/bjr645p9pgda1on/Temasek-cm-13-20160724_jpmoded.zip?dl=0 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 καλησπέρα, έβαλα και εγω για δοκιμή την cm13 του jpower, όλα κομπλέ όμως όταν προσπαθώ να ανοίξω τις ρυθμίσεις, κολλάει για 2-3 λεπτά και μετά μου πετάει παράθυρο με αίτημα superuser ρυθμίσεις (1000) com.android.settings ..δεν έδωσα ακόμα γιατί απο κάτι λίγα που θυμάμαι πιο παλιά μάλλον πατάμε deny?? όποιος ξέρει ας βοηθήσει, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν μου το έχει εμφανίσει... Πάντως, δώστε deny, αν εμφανιστεί Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts