klaipelas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δοκιμασε κανεις την cm 12.1 του Ιουλιου να μας πει εντυπωσεις αυτην εννοω http://www.mtk-dev.com/2016/07/cm121-july-2016-mt6592.html Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Δοκιμασε κανεις την cm 12.1 του Ιουλιου να μας πει εντυπωσεις αυτην εννοω http://www.mtk-dev.com/2016/07/cm121-july-2016-mt6592.html Ναι. Μου έκανε διάφορα περίεργα με κρασαρίσματα στο Settings στα καλά καθουμενα. Ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες τη σουταρα. Έβαλα αυτή: http://www.mtk-dev.com/2016/06/cm121-v23-mt6592.html?m=1. Τη φοραω εδώ και τρείς μέρες και όλα πηγαίνουν ρολόι. Data έχω μόνο στην πρώτη sim δεν ξέρω τι παίζει στα data της δεύτερης. Από γρηγοραδα είναι απίστευτη. Υπόψη τις εφαρμογες τις έκανα restore μία μία με το titanium χωρις data και όχι batch. Το μόνο μικρούλι bug είναι οτι μετα απο κάθε επανεκκίνηση πετάει ένα μήνυμα "Default sim has changed" το οποίο το στελνω κανονικα. Xposed παίζει μια χαρά με προσεχτική εγκατάσταση. Κατά τα άλλα συνεχίζω επ' αόριστον. Τώρα για εφαρμογές τύπου Facebook κτλ δεν ξέρω. Πάντως τα browser videos παίζουν άψογα σε Chrome. Edited July 20, 2016 by Algorithm Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Θα τη φλασάρω το βράδυ και αύριο θα έχει σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ναι. Μου έκανε διάφορα περίεργα με κρασαρίσματα στο Settings στα καλά καθουμενα. Ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες τη σουταρα. Έβαλα αυτή: http://www.mtk-dev.com/2016/06/cm121-v23-mt6592.html?m=1. Τη φοραω εδώ και τρείς μέρες και όλα πηγαίνουν ρολόι. Data έχω μόνο στην πρώτη sim δεν ξέρω τι παίζει στα data της δεύτερης. Από γρηγοραδα είναι απίστευτη. Υπόψη τις εφαρμογες τις έκανα restore μία μία με το titanium χωρις data και όχι batch. Το μόνο μικρούλι bug είναι οτι μετα απο κάθε επανεκκίνηση πετάει ένα μήνυμα "Default sim has changed" το οποίο το στελνω κανονικα. Xposed παίζει μια χαρά με προσεχτική εγκατάσταση. Κατά τα άλλα συνεχίζω επ' αόριστον. Τώρα για εφαρμογές τύπου Facebook κτλ δεν ξέρω. Πάντως τα browser videos παίζουν άψογα σε Chrome. Φλασαρεις και τα υπολοιπα patch για sd, sensors κτλ.; Απο μπαταρια πως τα πηγαινει; Λεω να πειραματιστω σε νεα rom και εγω γιατι εχω μεινει με emui 3.0.262. Εχει ελληνικα ετσι δεν ειναι; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Φλασαρεις και τα υπολοιπα patch για sd, sensors κτλ.; Απο μπαταρια πως τα πηγαινει; Λεω να πειραματιστω σε νεα rom και εγω γιατι εχω μεινει με emui 3.0.262. Εχει ελληνικα ετσι δεν ειναι; Ναι όλα τα σχετικά patch. Ελληνικά φουλ. Υπόψη θέλει αρκετά πρόσφατο twrp. Η μπαταρία είναι άψογη, κάτω από 4+ ώρες sot δεν έχω πέσει. Ελπίζω να μείνει έτσι τέλεια είχα πεθυμησει αλλαγή. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ξέρει κανείς πως διορθώνουμε την πράσινη γραμμή στο facebook... Έβαλα την http://www.mtk-dev.com/2016/07/resurrectionremix και δουλεύουν όλα μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δοκίμασε το "disable hw overlays" στα developer options - δεν ξέρω κατά πόσο διορθώνει το σκ...f...book (πραγματικά άθλια εφαρμογή) - το έχει όμως προτείνει ο azuli μερικές σελίδες πιο πριν. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μια βοήθεια. Κάτι πάτησα μάλλον στο development options και άλλαξε τη διάταξη της προβολής. Μήπως ξέρει κάποιος? Αν κάνω wiki cache και dalvik cache θα επανέλθει? [ATTACH]65784[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Μια βοήθεια. Κάτι πάτησα μάλλον στο development options και άλλαξε τη διάταξη της προβολής. Μήπως ξέρει κάποιος? Αν κάνω wiki cache και dalvik cache θα επανέλθει? [ATTACH]65784[/ATTACH] wiki=wipe :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) Οκ το βρήκα. Edited July 21, 2016 by windsurf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Λοιπόν έβαλα την lollipop του αλγόριθμου. Δουλεύουν τα πάντα εκτός από το YouTube. Έβαλα μια παλιά έκδοση όπως προτείνεται στο xda και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Λοιπόν έβαλα την lollipop του αλγόριθμου. Δουλεύουν τα πάντα εκτός από το YouTube. Έβαλα μια παλιά έκδοση όπως προτείνεται στο xda και όλα καλά. Ωραία, θα την περάσω αύριο και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Το YouTube fix από το xda είναι απαραίτητο σε όλες τις lollipop. Επιπλέον οι τελευταίες εκδόσεις YouTube τα χουν κάνει τελείως μαντάρα με το video quality και όχι μόνο σε lollipop. Αν σας πετάει "default sim changed" μετά από κάθε reboot αλλάξτε σε sim2 και μετά πάλι σε sim1. Στο επόμενο reboot και για πάντα τέρμα το χαζό μήνυμα! Αν μπορεί κάποιος με data και στις δύο sim να μας πληροφορήσει τι παίζει. Από ότι διάβασα μετά από αλλαγή data σε sim2 θέλει απλά ένα reboot. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 βαλτε seeder απο playstore,βοηθησε πολυ στην rr που ψιλολαγκαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εγώ το μόνο παραπαλονο που έχω από την rr 5.7.1 είναι ότι δεν ανοίγει συνδέσμους γενικά από οποιοδήποτε φόρουμ και αργεί να ανοίξει σελίδες στο ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει δύο brownsers τον chrome και το speed. Τώρα τελευταία ρουφάει και την μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ρομ ή η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 βαλτε seeder απο playstore,βοηθησε πολυ στην rr που ψιλολαγκαρει Αυτό που έχει 2.99 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Εγώ το μόνο παραπαλονο που έχω από την rr 5.7.1 είναι ότι δεν ανοίγει συνδέσμους γενικά από οποιοδήποτε φόρουμ και αργεί να ανοίξει σελίδες στο ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει δύο brownsers τον chrome και το speed. Τώρα τελευταία ρουφάει και την μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ρομ ή η μπαταρία Απο το XDA είναι η Ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Λοιπόν έβαλα την lollipop του αλγόριθμου. Δουλεύουν τα πάντα εκτός από το YouTube. Έβαλα μια παλιά έκδοση όπως προτείνεται στο xda και όλα καλά. Απο που τη κατεβαζουμε για να τη δοκιμασω; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Απο το XDA είναι η Ρομ? Αν θυμάμαι καλά ναι από το xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ναι. Μου έκανε διάφορα περίεργα με κρασαρίσματα στο Settings στα καλά καθουμενα. Ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες τη σουταρα. Έβαλα αυτή: http://www.mtk-dev.com/2016/06/cm121-v23-mt6592.html?m=1. Τη φοραω εδώ και τρείς μέρες και όλα πηγαίνουν ρολόι. Data έχω μόνο στην πρώτη sim δεν ξέρω τι παίζει στα data της δεύτερης. Από γρηγοραδα είναι απίστευτη. Υπόψη τις εφαρμογες τις έκανα restore μία μία με το titanium χωρις data και όχι batch. Το μόνο μικρούλι bug είναι οτι μετα απο κάθε επανεκκίνηση πετάει ένα μήνυμα "Default sim has changed" το οποίο το στελνω κανονικα. Xposed παίζει μια χαρά με προσεχτική εγκατάσταση. Κατά τα άλλα συνεχίζω επ' αόριστον. Τώρα για εφαρμογές τύπου Facebook κτλ δεν ξέρω. Πάντως τα browser videos παίζουν άψογα σε Chrome. Αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αυτή είναι. Τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν θυμάμαι καλά ναι από το xda Αν είναι από εκεί,Φεν παίζουν πολλές εφαρμογές απο ασυμβατότητα ,έχω αυτή http://www.mtk-dev.com/2016/07/resurrectionremix-570-latest-mt6592.html?m=0 και παιζουν για μένα τα πάντα,offline GPS,Bluetooth, sim data,led,μπαταρία μια χαρά, γρήγορη ...πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ρε παιδιά είμαι από παλιά με τη Maucat και όταν συνδέομαι σε κάποια δίκτυα WiFi, μετά από κάποια ώρα σερφαρίσματος, σταματάει να ανταποκρίνεται το internet, ενώ συνεχίζω να είμαι συνδεμένος στο δίκτυο. Κι αν απενεργοποιήσω και ενεργοποιήσω το WiFi, δεν συνδέεται στο δίκτυο, αλλά θέλει restart το κινητό για να ξανασυνδεθεί. Και μετά ξανα τα ίδια... Υπάρχει λύση; Πρέπει να φλασάρω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ρε παιδιά είμαι από παλιά με τη Maucat και όταν συνδέομαι σε κάποια δίκτυα WiFi, μετά από κάποια ώρα σερφαρίσματος, σταματάει να ανταποκρίνεται το internet, ενώ συνεχίζω να είμαι συνδεμένος στο δίκτυο. Κι αν απενεργοποιήσω και ενεργοποιήσω το WiFi, δεν συνδέεται στο δίκτυο, αλλά θέλει restart το κινητό για να ξανασυνδεθεί. Και μετά ξανα τα ίδια... Υπάρχει λύση; Πρέπει να φλασάρω κάτι; Κάνε wipe cache /dalvik cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν είναι από εκεί,Φεν παίζουν πολλές εφαρμογές απο ασυμβατότητα ,έχω αυτή http://www.mtk-dev.com/2016/07/resurrectionremix-570-latest-mt6592.html?m=0 και παιζουν για μένα τα πάντα,offline GPS,Bluetooth, sim data,led,μπαταρία μια χαρά, γρήγορη ...πολύ καλή Μπορεί να είναι και αυτή δεν θυμάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts