savvas_p25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ξέρει κανείς πως περνάμε τις εφαρμογές στην sd με την rr Android 6;<br/> Xposed και xinternalsd βάλε και το link2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 <a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6792006" class="internal">Αρχικό μήνυμα από komitis13</a><br /> Ξέρει κανείς πως περνάμε τις εφαρμογές στην sd με την rr Android 6;<br/><br /> Xposed και xinternalsd βάλε και το link2sd<br/> Δυστυχώς τα έβαλα αυτά αλλά ζητάει να κάνω την sd μέρος του εσωτερικού δισκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 To wifi κλείνει και σε μένα, δεν ξέρω αν φταίει το dose... Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 <br /> Xposed και xinternalsd βάλε και το link2sd<br/> Δυστυχώς τα έβαλα αυτά αλλά ζητάει να κάνω την sd μέρος του εσωτερικού δισκου Εχεις δίκιο ουτε με παρόμοια εφαρμογή γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Την πρώτη φορά και εγώ είχα θέμα με το WiFi και την περιστροφή της οθόνης. Τώρα μόνο μια ειδοποίηση για την sd. Sent from my Nitro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 μου έφερε η αδερφή μου το F1 της (το οποίο μάλλον είναι πειραγμένο) και στα καλά καθούμενα παρουσιάζει το φαινόμενο που βλέπετε στην φωτυγραφία παρακάτω. Δεν ανοίγει, ούτε μπαίνει στο recovery. Τι να κάνω? http://i.imgur.com/aY0UnTG.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 μου έφερε η αδερφή μου το F1 της (το οποίο μάλλον είναι πειραγμένο) και στα καλά καθούμενα παρουσιάζει το φαινόμενο που βλέπετε στην φωτυγραφία παρακάτω. Δεν ανοίγει, ούτε μπαίνει στο recovery. Τι να κάνω? http://i.imgur.com/aY0UnTG.jpg Αγόρασα ένα στην ίδια κατάσταση για ανταλλακτικά, έχει κάψει flash, δοκίμασε να του περάσεις μια official με YGDP Tools από τον οδηγό της πρώτης σελίδας μήπως γίνει κάτι αλλά δεν το βλέπω.... Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Δεν βλέπει και σε μένα με τίποτα κάρτες σιμ, twrp2.8.6.0 με κάρτες wind, f2g Ξαναγύρισα στην RR5.7jpower, τη φλάσαρα με twrp τώρα (πριν την είχα βάλει με Philz), αλλά πάλι τα ίδια θέματα - καθόλου ήχος στο ραδιόφωνο - μονοφωνικός ήχος στο ηχείο (μόνο το ένα κανάλι ακούγεται, δεν γίνεται μίξη) - το wifi κλεινει μόνο του όποτε θέλει και όταν το ανοίγεις δεν συνδέεται μόνο του σε γνωστό δίκτυο, ούτε συνδέεται μόνο του όταν μπαίνει σε ένα χώρο με γνωστό δίκτυο. Θέλει χειροκίνητα να το ανοίξεις από τις ρυθμίσεις και να πατήσεις σύνδεση, μόνο έτσι. Από τη συντόμευση ον/οφ δεν συνδέεται Μόνο εγώ τα έχω αυτά? Ξέχασα που είναι η επιλογή που έλεγε να σκοτώνεις την εφαρμογή με το πίσω :lol:, καμιά βοήθεια? Για άνοιγμα με τα κουμπιά του ήχου έχουμε έτοιμη επιλογή? Με ποια εφαρμογή κάνεις την αντιγραφή? το recovery θα το αντιγράψεις στην εσωτερική μνήμη (αυτή τη γράφει ως main storage στον FX explorer, η κάρτα έχει το εικονίδιο και γράφει ένα περίεργο πχ 1248-50DC) Φίλε μου, ούτε ένα από τα προβλήματα που αναφέρεις δεν, εμφανίζει, σε μενα η rr. Ακόμη και ο ήχος είναι κανονικός. Μάλιστα, έπαιζα με τον Jet player και όλα λειτουργούν κανονικά.. Στερεοφωνικός ήχος και μαλιστα με τα εφέ που έχει ο εν λόγω player, τα σπάει.... Οτι καλύτερο.. Επίσης, πέρασα και dj studio pro και κανω μίξεις.... :lol: Πραγματικα, είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τα λουκουμια. Και απ ότι διαβαζω, και κατι ινδοι έχουν το ίδιο θέμα σε άλλες συσκευές... Σε μενα, οι μοναδικές που βλέπουν σιμ είναι η cm και η rr. Ειδικα, η rr, παίζει τέλεια.... Ακόμη και επανασυνδεση data με το γνωστό κολπάκι στο φουρνακι μικροκυμάτων... Το θέμα που γράφεις για τον κωδικό της sd, έτσι την εμφανίζει το mm. Είμαι κοντά σε λύση.. image uploading site Για όσους τους βγάζει περίεργα το ρικοβερι και έχετε χάσει το μόντεμ σας και δη, τα imei, δείτε εδω... http://www.modaco.com/forums/topic/376576-nitro-baseband-imei-patch-for-mmx-a310a311/ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το σκότωμα των εφαρμογών... Πάτε Settings / configuration, και μετά free photo upload Και μετά photo uploading Οπότε με παρατεταμένο πάτημα του Home button. Ετοιμος.. :) Edited July 3, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ακόμη και ο ήχος είναι κανονικός. Μάλιστα, έπαιζα με τον Jet player και όλα λειτουργούν κανονικά.. Στερεοφωνικός ήχος και μαλιστα με τα εφέ που έχει ο εν λόγω player, τα σπάει.... Οτι καλύτερο.. Για το σκότωμα των εφαρμογών... O jet player ήταν προρυθμισμένος στο να κάνει μονοφώνικο τον ήχο και μόνο τότε παίζει και τα δύο κανάλια ήχου (έτσι το έβαλα παλι γιατί λυση δεν βρήκα) Μετά από πολλά φλασαρίσματα philz, twrp δεν κατάφερα τίποτα. Έβαλα την RR xda και διορθώθηκε ό ήχος από το ραδιόφωνο και το πρόβλημα με το wifi. Το στερεο πρόβλημα παραμένει. Για το σκότωμα εφαρμογής, θυμάμαι ότι υπήρχε επιλογή όταν την είχα φλασάρει την δικιά σου RR πρώτη φορά με philz, να σκοτώνεται η τρέχουσα εφαρμογή με το παρατεταμένο πάτημα του πίσω. Τώρα ψάχνω άλλα δεν βρίσκω την επιλογή! Το αφήνω έτσι προς το παρόν. Οποιος υποψιάζεται κατι για το στέρεο ας πει καμιά γνώμη να δοκιμάσω Φλάσαρα και την own αρκετές φορές αλλά σιμ δεν είδε με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 οσοι εχετε θεματα με τις sim δοκιμαστε να βαλετε καρτες αλλων μεσα να δειτε αν τις βλεπει.Μαλλον κατι με τον τυπο της sim θα παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχω μία εβδομάδα την RR του jpower όλα δουλεύουν ρολόι,το μόνο που δεν δοκιμασα είναι το μπλε δόντι... GPS σε 5'' , titanium restore & backup OK.... Data με μία sim που έχω άψογα.. μόνο μερικές φορές όταν έχω κλήση αναβοσβηνει η οθόνη και δυσκολεύομαι να απαντήσω...κατά τα άλλα μπράβο στον jpower73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Φλάσαρα και την own αρκετές φορές αλλά σιμ δεν είδε με τίποτα! Δοκίμασα κι εγω την οουν. επίσης δεν βλέπει σιμς. Στο τηλέφωνο έχω Wind / Voda. Δοκίμασα μιά νεα Voda (από αυτές που δίνουν τζαμπέ) και μία cosmote. ...τιποτα... (όχι οτι θα την κρατούσα, αλλά έτσι, από περιέργεια):happy: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Το προβλημα με το wifi το εχω και εγω (δεν κανει αυτοματη συνδεση σε αποθηκευμενα δικτυα) υπαρχει κανενα fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Ακόμη και επανασυνδεση data με το γνωστό κολπάκι στο φουρνακι μικροκυμάτων... μακαρι να ισχυε αλλα σε κανονικες συνθηκες δεν.Την ειχα μερες πανω και οποτε εβγαινα απο το μετρο επρεπε να κανω airplane mode on/off για να ξανασυνδεθει.Αυτο που σε μπερδευει ειναι οτι μπορει να δειχνει οτι εχει συνδεθει (εικονιδιο Η,Η+) αλλα δεν ειναι αληθινο,ειναι οπως με το θεμα με το wifi σε οποιες rom το εχουν,συνδεεται μεν αλλα δεν γινεται μεταφορα data.Για να καταλαβεις οτι οντως εχει χασει την συνδεση πρεπει να μπεις στα quick settings και να δεις το εικονιδιο.Οταν εχει το εικονιδιο διεγραμμενο η με μηδεν γραμμες δεν εχει χασει ακομα το σημα,πρεπει να γραψει no service. Σε καμια mm δεν δουλευει η επανασυνδεση μετα απο πραγματικη απωλεια σηματος ακομα (πχ μετρο),τις εχω δοκιμασει ολες. Παρατησε και ο fire το project στο παρα πεντε,ας εφτιαχνε αυτο τουλαχιστον..για μενα εξακολουθει να ειναι μεγιστο bug αλλα οι lollipop εχουν χειροτερα. Σε αλλα νεα:H OwnROM κυρια,πραγματικα τα μονα bugs που εχει ειναι αυτα που αναγραφονται στην συσκευασια (2g/3g switch,οπως σε ολες τις mm) Σαν εξτρα δουλευει το gravity box 99% ακομα και στα tiles των quick settings. (το μονο που δεν δουλευει ειναι το να κανεις τα led των κουμπιων να αναβοσβηνουν οταν ερχεται ειδοποιηση,κατι που ετσι κι αλλιως το σημειωνει οτι ειναι experimental feature) Edited July 4, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν θα επιμείνω στην άποψη μου για τα data, διότι, θυμάμαι, κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην cm12.1 (την θυμάμαι αυτήν την κουβέντα με το φουρνάκι :lol:) Πάντως, θέμα με το wifi, δεν έχω.. Ειλικρινά. Πάντως κρίμα που σταμάτησε ο φιρε. Η ρομ είναι διαμάντι. Υ.Γ.: θα ασχοληθεί με καποιο άλλο προτζεκτ ή οριστικά, σταματάει? Διάβασες τίποτα? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν θα επιμείνω στην άποψη μου για τα data, διότι, θυμάμαι, κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην cm12.1 (την θυμάμαι αυτήν την κουβέντα με το φουρνάκι :lol:) Πάντως, θέμα με το wifi, δεν έχω.. Ειλικρινά. Πάντως κρίμα που σταμάτησε ο φιρε. Η ρομ είναι διαμάντι. Υ.Γ.: θα ασχοληθεί με καποιο άλλο προτζεκτ ή οριστικά, σταματάει? Διάβασες τίποτα? ασχολειται με αλλο SoC λογικα,για αλλο τηλεφωνο.Κατι τετοιο ειχε πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar1983 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Σε καμια mm δεν δουλευει η επανασυνδεση μετα απο πραγματικη απωλεια σηματος ακομα (πχ μετρο),τις εχω δοκιμασει ολες. Παρατησε και ο fire το project στο παρα πεντε,ας εφτιαχνε αυτο τουλαχιστον..για μενα εξακολουθει να ειναι μεγιστο bug αλλα οι lollipop εχουν χειροτερα. Δεν με ενδιαφέρει έκδοση android και θέλω να λύσω το πρόβλημα που αναφέρεις. Δόκιμασα χωρίς αποτέλεσμα τις laek kit kat και inew v3. Επίσης το gps σε device only είναι αρκετά χάλια χωρίς να πιάνουν τα fix. Εχει συχνά απώλεια σήματος από τον δορυφόρο. Ποια rom, μιας και βλέπω ασχολείστε με το κινητό αρκετά, πιστεύετε ότι έχει καλό σήμα και δεν χρειάζεται μετά το μετρό το airplane mode on/off ή να έχω το άγχος να κάνω κλήση για να δώ ότι είναι οκ το σήμα; Το gps είναι αρκετά χάλια σε σύγκριση με το παλιό κινητό που είχα (neo v). Ποια rom είναι καλή για χρήση gps? Τέλος με vodafone και αν έχω ενεργό 3g σε ελάχιστα σημεία μπορώ να μιλήσω. Οπότε αναγκάζομαι να μιλάω με 2g και 3g το πάω αν θέλω να μπω στο ίντερνετ. Το έχει συναντήσει κανείς; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Δεν με ενδιαφέρει έκδοση android και θέλω να λύσω το πρόβλημα που αναφέρεις. Δόκιμασα χωρίς αποτέλεσμα τις laek kit kat και inew v3. Επίσης το gps σε device only είναι αρκετά χάλια χωρίς να πιάνουν τα fix. Εχει συχνά απώλεια σήματος από τον δορυφόρο. Ποια rom, μιας και βλέπω ασχολείστε με το κινητό αρκετά, πιστεύετε ότι έχει καλό σήμα και δεν χρειάζεται μετά το μετρό το airplane mode on/off ή να έχω το άγχος να κάνω κλήση για να δώ ότι είναι οκ το σήμα; Το gps είναι αρκετά χάλια σε σύγκριση με το παλιό κινητό που είχα (neo v). Ποια rom είναι καλή για χρήση gps? Τέλος με vodafone και αν έχω ενεργό 3g σε ελάχιστα σημεία μπορώ να μιλήσω. Οπότε αναγκάζομαι να μιλάω με 2g και 3g το πάω αν θέλω να μπω στο ίντερνετ. Το έχει συναντήσει κανείς; Ευχαριστώ. νομιζω το προβλημα σου ειναι προβλημα καλυψης 3g και οχι rom. Η iNew ειναι απο τις καλυτερες rom δεν εχει θεματα τετοια.Για το gps κατεβασε το "gpsfix" και αστο να κανει fix.Για να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα κατεβασε και το "active gps" και ανοιγε το οποτε θες gps η αστο ανοιχτο μονιμα Edited July 4, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar1983 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 νομιζω το προβλημα σου ειναι προβλημα καλυψης 3g και οχι rom. Η iNew ειναι απο τις καλυτερες rom δεν εχει θεματα τετοια.Για το gps κατεβασε το "gpsfix" και αστο να κανει fix.Για να εχεις το καλυτερο αποτελεσμα κατεβασε και το "active gps" και ανοθγε το οποτε θες gps η αστο ανοιχτο μονιμα Να σαι καλα. Αρα vodafone και στα μερη που ειμαι ειναι για τα μπαζα. Απορω πως ειναι το 4g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opie Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα παιδία, μία ερώτηση έχω. Μετά τη χρήση YGDP tools το κινητό βλέπει internal memory 1,23 GB μόνο, όποια ρομ κι αν βάλω. Γνωρίζει κανείς μήπως τί μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα παιδία, μία ερώτηση έχω. Μετά τη χρήση YGDP tools το κινητό βλέπει internal memory 1,23 GB μόνο, όποια ρομ κι αν βάλω. Γνωρίζει κανείς μήπως τί μπορεί να συμβαίνει? Με ποια εφαρμογή το ειδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opie Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Με ποια εφαρμογή το ειδες; Είτε απ το ρικάβερι είτε μέσα απ το storage στα settings το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Είτε απ το ρικάβερι είτε μέσα απ το storage στα settings το βλέπω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/18ef079cc453f97d92ed8347d9b75fab.jpg Και εγω με Ygdp πέρασα rom Edit: είναι λογικό να είναι χωρισμένο Edited July 4, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδία, μία ερώτηση έχω. Μετά τη χρήση YGDP tools το κινητό βλέπει internal memory 1,23 GB μόνο, όποια ρομ κι αν βάλω. Γνωρίζει κανείς μήπως τί μπορεί να συμβαίνει? το χω παθει.Οταν ειχα φλασαρει την rom για unbrick που εχουμε.Θελει να φλασαρεις μια 4.4 cpb με YGDP παλι μετα για να ισιωσει Edited July 4, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 το χω παθει.Οταν ειχα φλασαρει την rom για unbrick που εχουμε.Θελει να φλασαρεις μια 4.4 cpb με YGDP παλι μετα για να ισιωσει 4.2 φλασαρα και εγώ,υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα;ανεβασα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts