savvas_p25 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Μπαίνει σε recovery; μπαινει αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα!βγαζει cant mount system,data,cache!!!με φλας τουλς βγαζει brom error jumpda fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) ποια εκδοσηYGDP χρησιμοποιείτε σε windows 10? YGDP_Setup_V3.83_Beta_Assembly αυτη σε 10ρια δουλευει μια χαρα.Αν δεν εχεις βαλει τους drivers ακομα μην ξεχασεις να απενεργοποιησεις την φραγη των unsigned drivers που εχουν τα w10 για να περασεις τους vcom Περιεργη η φαση με τις sim που εχετε μερικοι.Τα κανετε ολα οπως πρεπει στο φλασαρισμα? -twrp 2.8.6 -wipe cache,dalvik,system,data,internal -format data -reboot recovery και αλλη μια τα wipes -mount (να ειναι ολα ξετικαρισμενα εκτος της εξωτερικης sd -install rom+καπακι gapps -reboot κανονικο -μετα ξανα recovery και τα υπολοιπα zips,patches (a310,gps,κλπ) φλασαρισμα ενα ενα (ενα μονο zip φλασαρισμα την φορα,reboot κανονικο,reboot to recovery και φλασαρισμα επομενο zip) Αν τα κανετε ετσι και εχετε προβλημα κατι πρεπει να παιζει με τα δικτυα (cosmote,vod,wind) η τον τυπο της sim που εχετε (παλια,καινουργια,3g,4g) Eγω ειμαι με wind και Q (3g οχι 4g) ps:την slim δεν την εχω βαλει αλλα στην OwnROM ολα μια χαρα. Edited July 2, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 YGDP_Setup_V3.83_Beta_Assembly αυτη σε 10ρια δουλευει μια χαρα.Αν δεν εχεις βαλει τους drivers ακομα μην ξεχασεις να απενεργοποιησεις την φραγη των unsigned drivers που εχουν τα w10 για να περασεις τους vcom Περιεργη η φαση με τις sim που εχετε μερικοι.Τα κανετε ολα οπως πρεπει στο φλασαρισμα? -twrp 2.8.6 -wipe cache,dalvik,system,data,internal -format data -reboot recovery και αλλη μια τα wipes -mount (να ειναι ολα ξετικαρισμενα εκτος της εξωτερικης sd -install rom+καπακι gapps -reboot κανονικο -μετα ξανα recovery και τα υπολοιπα zips,patches (a310,gps,κλπ) φλασαρισμα ενα ενα (ενα μονο zip φλασαρισμα την φορα,reboot κανονικο,reboot to recovery και φλασαρισμα επομενο zip) Αν τα κανετε ετσι και εχετε προβλημα κατι πρεπει να παιζει με τα δικτυα (cosmote,vod,wind) η τον τυπο της sim που εχετε (παλια,καινουργια,3g,4g) Eγω ειμαι με wind και Q (3g οχι 4g) ps:την slim δεν την εχω βαλει αλλα στην OwnROM ολα μια χαρα. στην διαχείριση συσκευων τι ονομα σου βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 στην διαχείριση συσκευων τι ονομα σου βγαζει? στο device manager?Κατα την διαδικασια που περνας τους drivers σου βγαζει προς τα κατω μια καταχωρηση (mtk,mediatek κατι αν θυμαμαι καλα) η οποια οταν τελειωσει το set up φευγει για παντα.Μετα εμφανιζεται μονο πανω πανω το android device,το οποιο νομιζω εμφανιζεται αμα περασεις και τα generic android drivers,κατι που δεν θυμαμαι αν ειναι απαραιτητο,εγω παντως τα ειχα βαλει και αυτα.Αλλιως παιζει να μην εμφανιζεται τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να σημειωσω οτι αν φλασαρετε λαθος a310 zip (αλλης rom και οχι απο το thread της rom που θελετε να βαλετε) τοτε το τηλ δεν βλεπει τις sim ποτε.Μου χει τυχει αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση με την συγκεκριμενη φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Θέλω να αλλάξω recovery από philz σε twrp. Μπαίνω στο Θείο και δεν βλέπει κανένα αρχείο στην κάρτα. Τι κάνω; Με το tool hero υπάρχει καμιά οδηγία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Θέλω να αλλάξω recovery από philz σε twrp. Μπαίνω στο Θείο και δεν βλέπει κανένα αρχείο στην κάρτα. Τι κάνω; Με το tool hero υπάρχει καμιά οδηγία. Το αρχείο που βάζεις στην κάρτα ονόμασέ το recovery.img αλλιώς αν έχει περίεργο όνομα δεν το ¨βλέπει". Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 να σημειωσω οτι αν φλασαρετε λαθος a310 zip (αλλης rom και οχι απο το thread της rom που θελετε να βαλετε) τοτε το τηλ δεν βλεπει τις sim ποτε.Μου χει τυχει αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση με την συγκεκριμενη φαση. Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν ισχύει , κανό ικα πρέπει να βλέπε τις sim και πριν το παρά... έτσι νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν ισχύει , κανό ικα πρέπει να βλέπε τις sim και πριν το παρά... έτσι νομιζω ναι ετσι ειναι.απλα με το λαθος patch μου τις ειχε χασει μια φορα οταν το ειχα φλασαρει.Το εγραψα σε περιπτωση που καποιος περασε το patch πριν το πρωτο boot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το αρχείο που βάζεις στην κάρτα ονόμασέ το recovery.img αλλιώς αν έχει περίεργο όνομα δεν το ¨βλέπει". Αυτό κάνω, αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 YGDP_Setup_V3.83_Beta_Assembly αυτη σε 10ρια δουλευει μια χαρα.Αν δεν εχεις βαλει τους drivers ακομα μην ξεχασεις να απενεργοποιησεις την φραγη των unsigned drivers που εχουν τα w10 για να περασεις τους vcom Περιεργη η φαση με τις sim που εχετε μερικοι.Τα κανετε ολα οπως πρεπει στο φλασαρισμα? -twrp 2.8.6 -wipe cache,dalvik,system,data,internal -format data -reboot recovery και αλλη μια τα wipes -mount (να ειναι ολα ξετικαρισμενα εκτος της εξωτερικης sd -install rom+καπακι gapps -reboot κανονικο -μετα ξανα recovery και τα υπολοιπα zips,patches (a310,gps,κλπ) φλασαρισμα ενα ενα (ενα μονο zip φλασαρισμα την φορα,reboot κανονικο,reboot to recovery και φλασαρισμα επομενο zip) Αν τα κανετε ετσι και εχετε προβλημα κατι πρεπει να παιζει με τα δικτυα (cosmote,vod,wind) η τον τυπο της sim που εχετε (παλια,καινουργια,3g,4g) Eγω ειμαι με wind και Q (3g οχι 4g) ps:την slim δεν την εχω βαλει αλλα στην OwnROM ολα μια χαρα. "mediatek da usb vcom port (com7) και διπλα βγαζει το τριγωνο με ενα θαυμαστικο! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό κάνω, αλλά δεν... tool hero και πανε εκει που λεει recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Αυτό κάνω, αλλά δεν... βαλε το recovery στην εσωτερικη καρτα ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "mediatek da usb vcom port (com7) και διπλα βγαζει το τριγωνο με ενα θαυμαστικο! οταν τελειωσει με επιτυχια η εγκατασταση των drivers θα φυγει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 βαλε το recovery στην εσωτερικη καρτα ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οταν τελειωσει με επιτυχια η εγκατασταση των drivers θα φυγει αυτο Έγινε. Ευχαριστώ azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 βαλε το recovery στην εσωτερικη καρτα ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οταν τελειωσει με επιτυχια η εγκατασταση των drivers θα φυγει αυτο 11:34:19 User selected Device: 11:34:19 User selected CPB file: C:\Users\savvas\Desktop\4.2.020.P0.140409.8297W.CPB 11:34:20 Start to verify CPB file ... 11:34:20 Checking CPB file... 11:34:20 Get CPB version ... 11:34:34 Unzip police file ... 11:34:34 Get the configuration of the phone... 11:34:34 Get FileList File... 11:34:34 Unzip files ... 11:34:57 Verify data file Ok! 11:34:59 Verify data file Ok! 11:36:02 Entering download mode... 11:36:10 Cell 0 USB address is: com6 11:36:10 CELL0 detects device connected... 11:40:51 Cell 0: download all files successful! 11:40:51 The download screen dump has been saved at: C:\YLXZGJ\YGDP\DownloadScrrenDump\2016-07-03\8297W_SUCCEED_CELL0_11.40.51.rtf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Enable write access from the menu. Αυτό μου λέει γιατί δε μπορώ να μεταφέρω 1 αρχείο από το τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης. Πώς το κάνω? Sent from my Nitro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ξέρει κανείς πως περνάμε τις εφαρμογές στην sd με την rr Android 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Περιεργη η φαση με τις sim που εχετε μερικοι.Τα κανετε ολα οπως πρεπει στο φλασαρισμα? -twrp 2.8.6 -wipe cache,dalvik,system,data,internal -format data -reboot recovery και αλλη μια τα wipes -mount (να ειναι ολα ξετικαρισμενα εκτος της εξωτερικης sd -install rom+καπακι gapps -reboot κανονικο -μετα ξανα recovery και τα υπολοιπα zips,patches (a310,gps,κλπ) φλασαρισμα ενα ενα (ενα μονο zip φλασαρισμα την φορα,reboot κανονικο,reboot to recovery και φλασαρισμα επομενο zip) Αν τα κανετε ετσι και εχετε προβλημα κατι πρεπει να παιζει με τα δικτυα (cosmote,vod,wind) η τον τυπο της sim που εχετε (παλια,καινουργια,3g,4g) Eγω ειμαι με wind και Q (3g οχι 4g) ps:την slim δεν την εχω βαλει αλλα στην OwnROM ολα μια χαρα. Δεν βλέπει και σε μένα με τίποτα κάρτες σιμ, twrp2.8.6.0 με κάρτες wind, f2g Ξαναγύρισα στην RR5.7jpower, τη φλάσαρα με twrp τώρα (πριν την είχα βάλει με Philz), αλλά πάλι τα ίδια θέματα - καθόλου ήχος στο ραδιόφωνο - μονοφωνικός ήχος στο ηχείο (μόνο το ένα κανάλι ακούγεται, δεν γίνεται μίξη) - το wifi κλεινει μόνο του όποτε θέλει και όταν το ανοίγεις δεν συνδέεται μόνο του σε γνωστό δίκτυο, ούτε συνδέεται μόνο του όταν μπαίνει σε ένα χώρο με γνωστό δίκτυο. Θέλει χειροκίνητα να το ανοίξεις από τις ρυθμίσεις και να πατήσεις σύνδεση, μόνο έτσι. Από τη συντόμευση ον/οφ δεν συνδέεται Μόνο εγώ τα έχω αυτά? Ξέχασα που είναι η επιλογή που έλεγε να σκοτώνεις την εφαρμογή με το πίσω :lol:, καμιά βοήθεια? Για άνοιγμα με τα κουμπιά του ήχου έχουμε έτοιμη επιλογή? Enable write access from the menu. Αυτό μου λέει γιατί δε μπορώ να μεταφέρω 1 αρχείο από το τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης. Πώς το κάνω? Sent from my Nitro using Tapatalk Με ποια εφαρμογή κάνεις την αντιγραφή? το recovery θα το αντιγράψεις στην εσωτερική μνήμη (αυτή τη γράφει ως main storage στον FX explorer, η κάρτα έχει το εικονίδιο και γράφει ένα περίεργο πχ 1248-50DC) Edited July 3, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Enable write access from the menu. Αυτό μου λέει γιατί δε μπορώ να μεταφέρω 1 αρχείο από το τηλέφωνο στην κάρτα μνήμης. Πώς το κάνω? Sent from my Nitro using Tapatalk Κάνε το μέσω του υπολογιστή. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το recovery το έκανα. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω ξανά την own. Τον υπολογιστή τον έχουν τα παιδιά.... Έχω fx και άλλον ένα με ένα μπλε φάκελο. Οι default της ρομ του jpower. Όσο και να googlαρα άκρη δε βρήκα. Sent from my Nitro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το recovery το έκανα. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω ξανά την own. Τον υπολογιστή τον έχουν τα παιδιά.... Έχω fx και άλλον ένα με ένα μπλε φάκελο. Οι default της ρομ του jpower. Όσο και να googlαρα άκρη δε βρήκα. Sent from my Nitro using Tapatalk Ίσως πρέπει να τρέξεις το sd card fix από Playstore πρώτα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το θεμα με το wifi που ανεφερε ο μηχανικος πιο πανω εμφανιζεται και σε μενα. Τα υπολοιπα δεν τα εχω προσεξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το recovery το έκανα. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω ξανά την own. Τον υπολογιστή τον έχουν τα παιδιά.... Έχω fx και άλλον ένα με ένα μπλε φάκελο. Οι default της ρομ του jpower. Όσο και να googlαρα άκρη δε βρήκα. Sent from my Nitro using Tapatalk Εγω δοκιμασα την own και ειχα κανονικα σημα Edit : στις εφαρμογες πρεπει να δινεται και ολα τα permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 [ATTACH]65601[/ATTACH] αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 [ATTACH]65601[/ATTACH] αυτό είναι το μήνυμα που εμφανίζεται. Πανε στις πληροφοριες της εφαρμογης,αδειες και δωσε ολα τα δικαιωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ξέρει κανείς πως περνάμε τις εφαρμογές στην sd με την rr Android 6;<br/> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Πανε στις πληροφοριες της εφαρμογης,αδειες και δωσε ολα τα δικαιωματα [ATTACH]65602[/ATTACH] το είδα και αυτό. Δεν έχει κάτι άλλο να επιλέξω. Επειδή λέει feature υποψιάζομαι κάτι πάνω στη ρομ και όχι στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts