Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι.Μυνηματα κλησεις επαφες κλπ νομιζω πλεον μπορεις να τα παρεις backup κατευθειαν απο την cm.Ισως και τις εφαρμογες δεν θυμαμαι.Αλλιως τις εφαρμογες με titanium.

Αν ξαναβαλεις την ιδια rom (η κανεις factory reset) θεωρητικα μπορεις να παρεις backup με titanium τα παντα,δηλαδη και system apps (τα data τους μονο,οχι ολη την εφαρμογη),ακομα και τα settings.Αλλα λογω του οτι εχεις θεμα με τις sim θελει προσοχη να μην παρεις backup κατι το οποιο θα εχει κρατησει το error.Το οποιο δεν ξερω αν θα μπορουσε να γινει,αλλα ισως και ναι.

Με ποιο τρόπο κρατάει η cm12 κλήσεις και επαφές και μηνύματα; Εγώ το κάνω με το sms backup and restore...

Προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τζιφος κολλάει στην επανεκκίνηση και δεν κανει τπτ. Βγάζω την μπαταρια για να ανοίξει πάλι.

Edited by georgeIII

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Με ποιο τρόπο κρατάει η cm12 κλήσεις και επαφές και μηνύματα; Εγώ το κάνω με το sms backup and restore...

Προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τζιφος κολλάει στην επανεκκίνηση και δεν κανει τπτ. Βγάζω την μπαταρια για να ανοίξει πάλι.

sms απο τα settings των sms,επαφες απο τα settings των επαφων,κλησεις δεν θυμαμαι.Κι εγω με το sms backup and restore το κανω.

Για την επαναφορα δεν ξερω αλλα μπορεις να το κανεις και απο recovery

sms απο τα settings των sms,επαφες απο τα settings των επαφων,κλησεις δεν θυμαμαι.Κι εγω με το sms backup and restore το κανω.

Για την επαναφορα δεν ξερω αλλα μπορεις να το κανεις και απο recovery

Από recovery πως; Εννοεις να ξαναπεράσω τη ρομ;

Από recovery πως; Εννοεις να ξαναπεράσω τη ρομ;

οχι θα κανεις wipe cache,dalvik και data.Και την εσωτερικη sd,αφου παρεις οτι θελεις απο εκει.Μετα η rom θα ειναι σαν να την φλασαρες φρεσκια.

Οχι πολυ μεγαλη διαφορα απο το να ξαναφλασαρες την rom απο το zip.Εγω θα επαιρνα τα backup μου και θα την ξαναφλασαρα,5 λεπτα παραπανω ειναι η διαδικασια.

Καλησπέρα παιδιά .. Είχα την resurrection αλλά για κάποιο λογο ξαφνικά έκλεισε και όποτε προσπαθούσα να το ανοίξω κολλούσε στο logo..Προσπάθησα να περάσω άλλη ρομ aosp 4.4.2 αλλά κόλλησε και πλέον όποτε μπαίνω στο recovery εμφανίζεται το εξής μήνυμα :

E: Can't mount /cache/recovery/command

E: Can't mount /cache/recovery/log

E: Can't open /cache/recovery/log

E: Can't mount /cache/recovery/last_log

E: Can't open /cache/recovery/last_log

Κάποια λύση ? Ευχαριστώ .

εχουν θεματα ακομα σημαντικα..gps,network,data δεν ειναι αξιοπιστα.

Βαλε την cm12.1 updated απο το xda,ειναι οτι καλυτερο θα βρεις αυτη τη στιγμη σε lollipop.Οχι πως αυτο σημαινει οτι ειναι και αψεγαδιαστη,απλα εχει λιγοτερα bugs απο τις υπολοιπες που την εχουν ως βαση.

Και φυσικα μην ξαναλλαξεις θεση στις sim..!(με factory reset θα ληθει αυτο το θεμα κατα πασα πιθανοτητα)

τι bugs υπάρχουν?έχει ελληνικά?μπορείς να δώσεις link?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά .. Είχα την resurrection αλλά για κάποιο λογο ξαφνικά έκλεισε και όποτε προσπαθούσα να το ανοίξω κολλούσε στο logo..Προσπάθησα να περάσω άλλη ρομ aosp 4.4.2 αλλά κόλλησε και πλέον όποτε μπαίνω στο recovery εμφανίζεται το εξής μήνυμα :

E: Can't mount /cache/recovery/command

E: Can't mount /cache/recovery/log

E: Can't open /cache/recovery/log

E: Can't mount /cache/recovery/last_log

E: Can't open /cache/recovery/last_log

Κάποια λύση ? Ευχαριστώ .

Δε μου αρέσουν αυτά τα μηνύματα, πολύ πιθανόν να πέθανε τελείως, είναι στη μόδα οι καμένες flash τώρα τελευταία. Δοκίμασε να του περάσεις rom μέσω YGDP Tools από τον οδηγό της πρώτης σελίδας.

ρε παιδια,

τι έγινε?

επιδημια επεσε?? :(

Μάλλον. Το δικό σου πρέπει να έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο φλασαρίσματα πάντως και συνεχίζει ακάθεκτο, να μη το ματιάσω. :lol:

Edited by grgz

αν κρατήσω backup από titanium τις apps από ρομ miui koukous θα έχω θέμα?οι θα λειτουργούνε κανονικά?

κάποιο σοβαρό bug δεν υπάρχει σωστά?για να την πρoτείνεις!!η μπαταρία πάει καλύτερα με lollipop στο coolpad?

ευxαριστώ για το link!

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν κρατήσω backup από titanium τις apps από ρομ miui koukous θα έχω θέμα?οι θα λειτουργούνε κανονικά?

κάποιο σοβαρό bug δεν υπάρχει σωστά?για να την πρoτείνεις!!η μπαταρία πάει καλύτερα με lollipop στο coolpad?

ευxαριστώ για το link!

οχι δεν θα χεις (user apps).

bug σοβαρο οχι.

μπαταρια εξαρταται σε τι mode θα την βαλεις,εχει 3 η lollipop.Αλλα γενικα κομπλε ειναι.Ακολουθα τις οδηγιες εγκαταστασης σχολαστικα..!

Ψαξε και τα comments μου εδω η στο xda για να κουμπωσεις την πρωτη καρτα που λειτουργουν τα data σε 3g, αλλιως θα εχεις αποσυνδεσεις.

Μάλλον. Το δικό σου πρέπει να έχει ξεπεράσει το ενα εκατομμύριο φλασαρίσματα πάντως και συνεχίζει ακάθεκτο, να μη το ματιάσω. :lol:

Χαχαχα,,

Αδερφέ, αυτό σκεφτόμουν. Κυριολεκτικά, είναι αμέτρητα τα φλασαρισματα που έχει φάει καθώς κάθε ρομ που ανεβασα, ειδικά οι τελευταίες, έχουν φλασαρίστει και ξεφλασαριστει πολλές φορές μέχρι να βρεθούν τα σωστά βήματα εγκατάστασης.

Και μιλάμε για μια συσκευή που λειτουργεί συνεχόμενα 20ωρες το 24ωρο

Σε άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να απαντήσω σε ερωτήματα φίλων που περασανε μια παλαιότερη ρομ, την ξαναφλασαριζα (την παλιά) για βα δώσω λυση. Και μετά, ξαναφλασαριζα αυτην που είχα...

:lol:

Και έπεται συνέχεια...;)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δε μου αρέσουν αυτά τα μηνύματα, πολύ πιθανόν να πέθανε τελείως, είναι στη μόδα οι καμένες flash τώρα τελευταία. Δοκίμασε να του περάσεις rom μέσω YGDP Tools από τον οδηγό της πρώτης σελίδας.

Δοκιμασα αλλα ενω γεμιζει η κοκκινη μπαρα μετα δεν γινεται τιποτα ..

Δεν το έπιασα. Ποια κόκκινη μπάρα; Έχεις περάσει σωστά τους drivers;

Κίτρινη θα έπρεπε να είναι

Και γεμίζει σε 1 με 1μιση λεπτό.

Όχι ακαριαια...

(αναφέρομαι στο spflash tool)

Επίσης, φαντάζομαι ότι μόλις πατήσεις το Download , κουμπωσεις το καλωδια,

ΠΑΤΑΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ VOLUME + ΚΑΙ POWER BUTTON, μέχρι να εμφανιστεί η κίτρινη γραμμή και ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ, ΤΑ ΑΦΉΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΑ...

Εννοείται ότι έχεις τικαρισμενα όλα από κατω ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ PRELOADER

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αν και δεν το έχω πλέον είναι εντυπωσιακή η απήχηση του συγκεκριμένου κινητού.

Πρέπει να είναι το μόνο κινέζικο σε τέτοια κατηγορίας τιμής που έχει τόσες πολλές σελίδες με μυνήματα.

Μου θυμίζει την ιστορία με το HD2 που για καιρό υπήρχαν Roms για κάθε γούστο.

Μετανιώνω που το έδωσα

οχι δεν θα χεις (user apps).

bug σοβαρο οχι.

μπαταρια εξαρταται σε τι mode θα την βαλεις,εχει 3 η lollipop.Αλλα γενικα κομπλε ειναι.Ακολουθα τις οδηγιες εγκαταστασης σχολαστικα..!

Ψαξε και τα comments μου εδω η στο xda για να κουμπωσεις την πρωτη καρτα που λειτουργουν τα data σε 3g, αλλιως θα εχεις αποσυνδεσεις.

δηλαδή να έχω την sim που θα χρησιμοποιώ στο slot της data?που να βρώ τα σχόλια.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδή να έχω την sim που θα χρησιμοποιώ στο slot της data?που να βρώ τα σχόλια.....

θα εχεις την sim που χρησιμοποιεις για data στη θεση 1.

θα βαλεις τα data για αυτην την καρτα σε ''3g only'' σε 3 σημεια. 1)στα sim settings της sim1 2)settings/profiles/default profile και 3)απο mobile uncle tools/engineer mode/engineer mode android/phone info/set preffered network type/wcdma only

θα εχεις την sim που χρησιμοποιεις για data στη θεση 1.

θα βαλεις τα data για αυτην την καρτα σε ''3g only'' σε 3 σημεια. 1)στα sim settings της sim1 2)settings/profiles/default profile και 3)απο mobile uncle tools/engineer mode/engineer mode android/phone info/set preffered network type/wcdma only

σευχαριστώ πολυυυυυυύ!!!!!!!!!!!!

αύριο φλασάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σου πω εντυπώσεις τα λέμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω εάν το βγάζουν όλες οι συσκευές, αλλά το coolpadaki έβγαλε το παρακάτω "υψηλή θερμοκρασία μπαταρίας..παρακαλώ αποσυνδέσετε τον φορτιστή και απομακρύνετε την"

να πω ότι το είχα αφήσει για 5 ώρες να τρέχει παιχνίδι (που ούτως η αλλιώς ζεσταίνετε) και ταυτόχρονα φόρτιζε:rolleyes:

https://www.dropbox.com/s/jqh0cijz0ewz8m2/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.jpg?dl=0

η μπαταρία είναι μια χαρά,απλά μάλλον όπως κατάλαβα έχει κάποιον αισθητήρα για την μπαταρία ο οποίος έπιασε την ζέστη από τον επεξεργαστή :P

Edited by Bin
:X

Μια από τις επαφές της μπαταρίας, δίνει αυτή τη μέτρηση.

Μου έχει τύχει μια φορά όταν το άφησα στο ταμπλό του αυτοκινήτου με ανοιχτή κάμερα.

Μια φορά

Ποτέ άλλοτε δεν το ξαναείδα

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μια από τις επαφές της μπαταρίας, δίνει αυτή τη μέτρηση.

Μου έχει τύχει μια φορά όταν το άφησα στο ταμπλό του αυτοκινήτου με ανοιχτή κάμερα.

Μια φορά

Ποτέ άλλοτε δεν το ξαναείδα

jpower μήπως τυχαίνει να έχεις την stock camera app από s5 rom να την κάνω install ???? :p έχω και την Lg αλλά θέλω και αυτή!! :p:p

ξέρετε καμιά καλή app για καιρό Ελλάδα!!

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]