thervisis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπερα σε ολους. Εδω και καιρο χρησιμοποιω την miui 6.1.28 του kouskous απο το needrom και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μου βγαζει ομως update την 6.5.5. Να το κανω το update ή θανεχω θεματα; Καλημέρα! Την ίδια ROM χρησιμοποιούμε! Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος! Λειτουργούν τα πάντα απροβλημάτιστα τους τελευταίους 5 μήνες που την χρησιμοποιώ! Και είναι και πολύ όμορφη! Θυμάμαι ότι ο Κουσκούς έγραφε να μην κάνουμε αναβάθμιση μέσω της ειδοποίησης που πετάει! Και μου ακούγεται απόλυτα λογικό, αφού έτσι θα κατεβάσει την αυθεντική ROM από τη Xiaomi και όχι την τροποποιημένη για το Coolpad! Άρα περιμένουμε! Έχεις βρει μήπως τρόπο να μην εμφανίζει καθόλου τη συγκεκριμένη ειδοποίηση;; Δεν είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, αφού την εμφανίζει μονάχα μια φορά την ημέρα, αλλά δεν έχω βρει τρόπο να σταματήσει... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 jpower73 η ΖΤΕ κάμερα που βαζεις σε ολες τις ροομ ειναι φτιαγμενη αν ναι μπορεις ν ατην ανεβασεις εδω και για εμας που εχουμε ακομα κιτ κατ Ευχαριστώ https://mega.nz/#!gRp1yB7T!LFgFwcazZ8zu_ECztW4xGmUF20caM3-Pcd4zgdQOKuI αλλά, δοκίμασε κι αυτήν https://mega.nz/#!9VQxnL4Z!x23ybUSBscKwysT_2caE3S2_QV3MuVOv4ozOfJV1jaY ;) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλημέρα! Την ίδια ROM χρησιμοποιούμε! Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος! Λειτουργούν τα πάντα απροβλημάτιστα τους τελευταίους 5 μήνες που την χρησιμοποιώ! Και είναι και πολύ όμορφη! Θυμάμαι ότι ο Κουσκούς έγραφε να μην κάνουμε αναβάθμιση μέσω της ειδοποίησης που πετάει! Και μου ακούγεται απόλυτα λογικό, αφού έτσι θα κατεβάσει την αυθεντική ROM από τη Xiaomi και όχι την τροποποιημένη για το Coolpad! Άρα περιμένουμε! Έχεις βρει μήπως τρόπο να μην εμφανίζει καθόλου τη συγκεκριμένη ειδοποίηση;; Δεν είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, αφού την εμφανίζει μονάχα μια φορά την ημέρα, αλλά δεν έχω βρει τρόπο να σταματήσει... Στην καρτέλα αναβάθμιση στις τελείες δεξιά πατάς ρυθμίσεις ενημέρωσης off και τα 2..σε εμένα σταμάτησε. Ο kouskous μάλλον σταμάτησε να ασχολείται με την ρομ, δοκίμασα κάποιες άλλες αλλά δεν έκαναν για το δικό μας, όπως και αυτές που βγάζει η αυτόματη ενημέρωση, ξεκινάει την αναβάθμιση και μετά ανάσκελα το ανθρωπάκι!! Οπότε παραμένουμε σε αυτήν μέχρι να ασχοληθεί κάποιος άλλος ή να την βαρεθούμε... Edited May 16, 2016 by mfireman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1kolas79 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Δε νομίζω να το αναλαμβάνει κατάστημα. Πάρε την καλύτερα μαζί με πλαίσιο και όχι σκέτη, εγώ έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με τις Κινέζικες, μού έχουν έρθει 2 ελαττωματικές και η τρίτη που δούλευε ήταν αδύνατον να στερεωθεί στο πλαίσιο, δεν περιείχε αυτοκόλλητο (καμία τους), την πέταγε συνεχώς όταν συναρμολογούσα τη συσκευή. Είχα χρησιμοποιήσει ταινία διπλής όψης και στη συνέχεια κόλλα στιγμής γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Αποτέλεσμα, δεν δουλεύει η απτική ανάδραση, κάτι κόλλησε ανεπανόρθωτα φαίνεται. :lol: Ας σημειωθεί ότι οι ιμιτασιόν οθόνες ουδεμία σχέση έχουν με τη γνήσια σε ποιότητα χρωμάτων και ζωντάνια. Ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις κάποια να προτείνεις? έχω δει αυτήν από ebay http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-MSYG-/172175167289?hash=item2816708f39:g:eIoAAOSw3mpXGIbo αλλα μάλλον είναι χωρίς πλαίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις κάποια να προτείνεις? έχω δει αυτήν από ebay http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-MSYG-/172175167289?hash=item2816708f39:g:eIoAAOSw3mpXGIbo αλλα μάλλον είναι χωρίς πλαίσιο... Δύο που επιχείρησα να πάρω από eBay δεν έφτασαν ποτέ,, γιατί ποτέ δεν τις έστειλαν. Για μένα δες και από aliexpress. Εννοείται ότι για να κάνεις τέτοια δουλειά πρέπει τουλάχιστον να έχεις τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα ,όπως τα αντίστοιχα κατσαβίδια, σπατουλες αποκολλησης,πιστόλι θερμού αερα ή πιστολάκι μαλλιών και αυτοκολλητη ταινία δύο όψεων που υπάρχουν διαφόρων διαστάσεων. Άν την βρεις με το frame,όπως είπε και ο grgz,γλυτώνεις και χρόνο και μέρικα από τα παραπάνω που είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις κάποια να προτείνεις? έχω δει αυτήν από ebay http://www.ebay.com/itm/Black-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Fit-For-Coolpad-8297-F1-MSYG-/172175167289?hash=item2816708f39:g:eIoAAOSw3mpXGIbo αλλα μάλλον είναι χωρίς πλαίσιο... Στο ebay είναι όλες χωρίς πλαίσιο. Δες στο Aliexpress, κάνε αναζήτηση για "Coolpad f1 screen frame" και θα βρεις πολύ πράμα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Οποιος έχει nand backup και ξερει περιπου τη διαδικασία για να τη φλασαρω στο κινητό ή μπορεί να με παραπέμψει κάπου παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Πράγματι δεν έχω κάτι να χάσω αφού το κινητό το έχω ξεγράψει.. Πάντως εχω κρατήσει backup της imei αλλά δεν είχα προνοήσει να κρατήσω και της nand αφού δεν ήξερα καν οτι γίνεται κάτι τέτοιο και πως. Αθήνα μένω οπότε εαν κάποιος είναι εξπερ και διατίθεται να βοηθήσει θα με υποχρέωνε αλλιώς το δοκιμάζω μόνος μου και ότι γίνει.. Να υπάρχει η εμπειρία τουλάχιστον και για άλλους χρήστες αφού απ'ότι κατάλαβα δεν είμαι ο μόνος παθών.. Όσο για την inew v3, και εγώ είχα καταλήξει σε αυτή αφού μου άρεσε πολύ το πως έτρεχε αλλά να εξηγήσω το λόγο για τον οποίο νομίζω οτι αυτή είναι ο ένοχος: Κατ'αρχήν συνολικά έχω φλασάρει καμιά δεκαριά φορές καινούργια rom που δε θεωρώ ότι είναι τόσο πολλές ώστε να χαλάσω τη nand εκτός και αν ήταν ελλατωματική η συσκευή μου εξ'αρχής. Τώρα, αυτό που είχα κάνει είναι ένα backup της inew στημένης με όλα τα apps όπως τα ήθελα το οποίο κάθε 2-3 μήνες το ξαναπερνούσα με restore γιατί η rom μου έκανε το εξής: Στα καλά καθούμενα μου έβγαζει μήνυμα ότι το internal storage γέμισε και οτι πρέπει να αδειάσω χώρο ενώ τα apps κράσαραν το ενα μετά το άλλο σε βαθμό που δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω το κινητό. Άδειαζα λοιπόν χώρο, πχ 2 GB και ενώ μετά δούλευε κανονικα, μετά από κανα δίωρο ξαναγέμιζε ως δια μαγείας χωρίς να υπάρχουν αρχεία μέσα.. Άρα μάλλον κάτι έκανε corrupt τo partition.. Έτσι έκανα restore τo backup της rom που είχα κρατήσει μέχρι την επόμενη φορά που θα το ξανακάνει. Τελευταία φορά που το έκανα ήταν πριν 2 εβδομάδες μέχρι που προχθές από το πουθενά το κινητό τα κακάρωσε τελείως (πάλι μου έβγαλε απανωτά μηνύματα για apps που κράσαραν και μετά απο reboot έπεσα σε bootloop). Με άλλες ρομ δεν είχα παρατηρήσει αντίστοιχη συμπεριφορά. Οπότε είτε κάποια πατάτα κάνει η συγκεκριμένη ρομ με το partition είτε είναι ελαττωματικό το κινητό μου. Τα συμπεράσματα και οι εικασίες δικες σας. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά και έυχομαι να μη τύχει σε κανένα άλλον.. Ειδοποιήστε με για nand backup παρακαλώ! PS. μετά το coolpadaki, τώρα έχω nokia lumia 520.. Συλληπητήρια δεκτά :p Edited May 16, 2016 by makdak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μπαίνει σε recovery; Το backup που έχω το έχω πάρει με TWRP, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις μόνο αν μπαίνει αφενός σε recovery και αν η recovery είναι η TWRP αφετέρου. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ναί, μπαίνει σε recovery. Έχω το TWRP, όμως έκδοση 2.4.4. που είναι μάλλον λίγο αρχαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 nand backup παιρνουμε μονο απο recovery ? (εχω την philz, ekei ginetai?) η μπορουμε και μεσα απο το λειτουργικο? Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 nand backup παιρνουμε μονο απο recovery ? (εχω την philz, ekei ginetai?) η μπορουμε και μεσα απο το λειτουργικο? Το σωστό γίνεται από recovery,είναι ένας βασικός λόγος που συνήθως το αλλάζουμε σε σχέση με ένα official. Κάτι ακόμα που είχα διαβάσει και γιαυτό είχα την ερώτηση αυτή στον azuli όταν ανέφερε το nand ήταν αυτό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973. Δεν γνωρίζω αν στην ουσία είναι τι ίδιο και κατά πόσο βοηθάει στην παρούσα φράση. @makdak ελπίζω να πιάσει! Ενημέρωσε για ότι αποτέλεσμα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Ναί, μπαίνει σε recovery. Έχω το TWRP, όμως έκδοση 2.4.4. που είναι μάλλον λίγο αρχαία Με αυτήν έχω πάρει το backup. Μόλις γυρίσω σπίτι θα σου δώσω το link γιατί είμαι στο δρόμο. Edit: Εδώ θα βρεις το backup, το αποσυμπιέζεις και το βάζεις μέσα στη micro sd στο φάκελο TWRP\BACKUPS/ αν θυμάμαι καλά και ξεκινάς να επαναφέρεις μέσω recovery. Edit 2: Αν αποτύχει ξαναδοκίμασε αρκετές φορές, αυτός είναι ο λόγος που ξεφορτώθηκα την TWRP, αποτύγχανε να επαναφέρει τα δικά της backup ή το έκανε μετά από πολλές προσπάθειες. Οπότε αν δεν πετύχει με την πρώτη ξαναδοκίμασε αρκετές φορές. Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου. :) Edited May 17, 2016 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Στην καρτέλα αναβάθμιση στις τελείες δεξιά πατάς ρυθμίσεις ενημέρωσης off και τα 2..σε εμένα σταμάτησε. Ο kouskous μάλλον σταμάτησε να ασχολείται με την ρομ, δοκίμασα κάποιες άλλες αλλά δεν έκαναν για το δικό μας, όπως και αυτές που βγάζει η αυτόματη ενημέρωση, ξεκινάει την αναβάθμιση και μετά ανάσκελα το ανθρωπάκι!! Οπότε παραμένουμε σε αυτήν μέχρι να ασχοληθεί κάποιος άλλος ή να την βαρεθούμε... Και οι δύο επιλογές είναι απενεργοποιημένες, αλλά συνεχίζει να μου εμφανίζει την ειδοποίηση για αναβάθμιση! Την εμφανίζει μια φορά την ημέρα! Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω εκ νέου τις ρυθμίσεις και να τις απενεργοποιήσω μήπως στρώσει... Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroulaskoutin Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Και οι δύο επιλογές είναι απενεργοποιημένες, αλλά συνεχίζει να μου εμφανίζει την ειδοποίηση για αναβάθμιση! Την εμφανίζει μια φορά την ημέρα! Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω εκ νέου τις ρυθμίσεις και να τις απενεργοποιήσω μήπως στρώσει... Εμενα παντως ετσι σταματησε να με ενοχλει με ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Με philz recovery μπορώ να περάσω τη ρομ του kouskous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ναι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Με αυτήν έχω πάρει το backup. Μόλις γυρίσω σπίτι θα σου δώσω το link γιατί είμαι στο δρόμο. Edit: Εδώ θα βρεις το backup, το αποσυμπιέζεις και το βάζεις μέσα στη micro sd στο φάκελο TWRP\BACKUPS/ αν θυμάμαι καλά και ξεκινάς να επαναφέρεις μέσω recovery. Edit 2: Αν αποτύχει ξαναδοκίμασε αρκετές φορές, αυτός είναι ο λόγος που ξεφορτώθηκα την TWRP, αποτύγχανε να επαναφέρει τα δικά της backup ή το έκανε μετά από πολλές προσπάθειες. Οπότε αν δεν πετύχει με την πρώτη ξαναδοκίμασε αρκετές φορές. Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου. :) Ευχαριστώ πολύ για το backup! Το δοκίμασα πολλές φορές στο TWRP αλλά δεν κάνει restore με τίποτα. Πάντα βγάζει το μήνυμα Ε:unable to mount '/system Έκανα και μια άλλη δοκιμή που σκέφτηκα: Πήγα με το file manager του TWRP και έκανα copy ένα αρχείο από το internal storage μεσα σε ένα άλλο directory και έδειξε πως το έκανε κανονικά. Μετά όμως έκανα reboot το κινητό και μπήκα πάλι στο file manager του TWRP και το αρχείο δεν υπήρχε... Η εξήγηση που δίνω σε αυτή τη συμπεριφορά (όπως και στο γεγονός ότι ένω έκανα με επιτυχία τα download με YGDP και SPFT το κινητό δε πήρε χαμπάρι) είναι ότι η NAND έχει μπεί κατά κάποιο τρόπο σε read only mode και οι όποιες αλλαγές γίνονται μεν με επιτυχία στη ram αλλά αδυνατεί να τις γράψει στη rom.. Τώρα, αν όντως αυτό συμβαίνει, δε ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software αλλά δε μπόρεσα να βρώ κάποια λύση ψάχνοντας οπότε μάλλον game over. Πιο πολύ σκέφτομαι πλέον να το δώσω ως ανταλλακτικά ή να πάρω πλακέτα απο κάποιο φίλο του φόρουμ και να του τη βάλω πάνω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ένα ή το άλλο πείτε μου. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ευχαριστώ πολύ για το backup! Το δοκίμασα πολλές φορές στο TWRP αλλά δεν κάνει restore με τίποτα. Πάντα βγάζει το μήνυμα Ε:unable to mount '/system Έκανα και μια άλλη δοκιμή που σκέφτηκα: Πήγα με το file manager του TWRP και έκανα copy ένα αρχείο από το internal storage μεσα σε ένα άλλο directory και έδειξε πως το έκανε κανονικά. Μετά όμως έκανα reboot το κινητό και μπήκα πάλι στο file manager του TWRP και το αρχείο δεν υπήρχε... Η εξήγηση που δίνω σε αυτή τη συμπεριφορά (όπως και στο γεγονός ότι ένω έκανα με επιτυχία τα download με YGDP και SPFT το κινητό δε πήρε χαμπάρι) είναι ότι η NAND έχει μπεί κατά κάποιο τρόπο σε read only mode και οι όποιες αλλαγές γίνονται μεν με επιτυχία στη ram αλλά αδυνατεί να τις γράψει στη rom.. Τώρα, αν όντως αυτό συμβαίνει, δε ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software αλλά δε μπόρεσα να βρώ κάποια λύση ψάχνοντας οπότε μάλλον game over. Πιο πολύ σκέφτομαι πλέον να το δώσω ως ανταλλακτικά ή να πάρω πλακέτα απο κάποιο φίλο του φόρουμ και να του τη βάλω πάνω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ένα ή το άλλο πείτε μου. Ευχαριστώ :) Κρίμα, από περιέργεια δοκίμασε να κάνεις copy από την internal στη micro sd και τούμπαλιν να δεις τι γίνεται. Πάντως 99,9% έχει πεθάνει. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Και οι δύο επιλογές είναι απενεργοποιημένες, αλλά συνεχίζει να μου εμφανίζει την ειδοποίηση για αναβάθμιση! Την εμφανίζει μια φορά την ημέρα! Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω εκ νέου τις ρυθμίσεις και να τις απενεργοποιήσω μήπως στρώσει... Αυτό έκανα κι εγώ. Ενεργοποίησα τις ενημερώσεις, τις απενεργοποίησα, έκανα επανεκκίνηση και σταμάτησε να μου βγάζει την ειδοποίηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ψιλο-οφφ τοπικ http://www.miniinthebox.com/samsung-mb-mpbgb-class-10-micro-sdhc-tf-card-w-tf-to-sd-card-adapter-64gb_p2224342.html Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έχω θέμα με τις κάρτες sim. Από τότε που δεν έβλεπε την κάρτα της vodafone στην μια θέση , το δουλεύω με μία κάρτα. Στα καλά καθουμενα κάνει τελείως τοσημα και γράφει "καμία υπηρεσία" και δεν επανέρχεται ούτε μετά από επανεκκίνηση. Το μόνο που το σώζει είναι να αλλάξω κάθε φορά θέση στην sim. Θέλω να βρω ευκαιρία να περάσω πάλι ρομ μήπως και στρώσει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Με τις ΜΜ τι γίνεται ; Και κάτι άλλο είδα καινούριο twrp στο xda το κατέβασα το έχει όμως βαλει κανεις να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Με τις ΜΜ τι γίνεται ; Και κάτι άλλο είδα καινούριο twrp στο xda το κατέβασα το έχει όμως βαλει κανεις να μας πει εντυπώσεις; εχουν θεματα ακομα σημαντικα..gps,network,data δεν ειναι αξιοπιστα. Βαλε την cm12.1 updated απο το xda,ειναι οτι καλυτερο θα βρεις αυτη τη στιγμη σε lollipop.Οχι πως αυτο σημαινει οτι ειναι και αψεγαδιαστη,απλα εχει λιγοτερα bugs απο τις υπολοιπες που την εχουν ως βαση. Και φυσικα μην ξαναλλαξεις θεση στις sim..!(με factory reset θα ληθει αυτο το θεμα κατα πασα πιθανοτητα) Edited May 18, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 εχουν θεματα ακομα σημαντικα..gps,network,data δεν ειναι αξιοπιστα. Βαλε την cm12.1 updated απο το xda,ειναι οτι καλυτερο θα βρεις αυτη τη στιγμη σε lollipop.Οχι πως αυτο σημαινει οτι ειναι και αψεγαδιαστη,απλα εχει λιγοτερα bugs απο τις υπολοιπες που την εχουν ως βαση. Και φυσικα μην ξαναλλαξεις θεση στις sim..!(με factory reset θα ληθει αυτο το θεμα κατα πασα πιθανοτητα) Αυτή έχω πάνω τώρα. Με factory reset χάνω μυνήματα κλήσεις επαφές εφαρμογές κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αυτή έχω πάνω τώρα. Με factory reset χάνω μυνήματα κλήσεις επαφές εφαρμογές κτλ; ναι.Μυνηματα κλησεις επαφες κλπ νομιζω πλεον μπορεις να τα παρεις backup κατευθειαν απο την cm.Ισως και τις εφαρμογες δεν θυμαμαι.Αλλιως τις εφαρμογες με titanium. Αν ξαναβαλεις την ιδια rom (η κανεις factory reset) θεωρητικα μπορεις να παρεις backup με titanium τα παντα,δηλαδη και system apps (τα data τους μονο,οχι ολη την εφαρμογη),ακομα και τα settings.Αλλα λογω του οτι εχεις θεμα με τις sim θελει προσοχη να μην παρεις backup κατι το οποιο θα εχει κρατησει το error.Το οποιο δεν ξερω αν θα μπορουσε να γινει,αλλα ισως και ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts