georgeIII Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Κάτι παίζει με την δεύτερη sim ξεκάθαρα, κάπου το μπερδεύει. Από χτες είμαι με μία sim και έκανα και restore την Ρομ "καθαρή" πριν περάσω αυτά που έδωσε ο jpower73 για το build και τα data μου είναι καμπάνα , και μετά από κλήση και μετά από μέρος χωρίς σήμα, και μετά από reboot και μετά από airplane mode επανήλθαν κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Σε μένα πάντως παίζει εξαιρετικά. Χτες βρέθηκα σε περιοχή με μηδενικό σήμα. Οταν βγήκα εκτός, η επαναφορά σε Η+, έγινε μετά από κάνα 2λεπτο Στην αρχή ήταν Ε Ειχα την υπομονή να περιμένω και δεν έκανα AirPlane on off. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Φίλε μου αζουλι, Αυτό το προγραμματακι, ηδη το εχω κάνει και το έχω ποσταρει σε προηγούμενο ποστ. μάλιστα, αν θυμάμαι καλά το έχει δοκιμάσει κιόλας (ή το έχεις σχολιάσει).. Το έχω αναφέρει στην πρώτη cm καθώς και στο ποστ 20466. Είναι καλή λύση και την χρησιμοποιώ.. Στην rr δεν υπάρχει sim Toolkit. Η δική μου εκδοχή τώρα. Κατά τη γνώμη μου, του πρόβλημα έχει να κάνει με τον ορισμό της 2ης σιμ στο sw της cm. Δλδ, η cm, rr, και λοιπές 5αρες ρομ, την 2η κάρτα την βλέπουν και δεν την βλέπουν. Την βλέπουν για να δεχτείς κλήση, να στείλεις sms, να κάνεις κλήση,,,,, αλλά δεν την βλέπουν για να την απενεργοποιησεις. Στο σκιπτ που εκανα, οριζω, όταν το τηλέφωνο βγαίνει εκτός Service, δλδ οτσν χάνει το σήμα, να εκτελεί AirPlane on off. Δυστυχως, αυτο συμβαίνει ΜΟΝΟ οταν η διμ 1 βγει εκτός Service. Για την sim 2, δεν τρέχει τίποτα. Κατι δεν έχει οριστεί σωστά στον κερνελ σχετικά με την 2η σιμ. Γι αυτο και στο μενού - σεττινγκς - διαχείριση καρτων, δεν φαίνεται ο αριθμός της 2ης σιμ.... Ερρορ στην ρρ, δεν εχω. Ούτε στον Dialer ούτε πουθενά αλλού. Επίσης, το θέμα με τιν τύπο δικτύου, έχει αναφερθεί στο ποστ 20366. Φαίνεται η λύση της επιλογής δικτύου gsm auto (prl) να είναι η καλύτερη, σύμφωνα με σχόλιο φίλου. Επίσης, στην προηγούμενη σελίδα, εψω ανεβάσει το build.prop μου που ρυθμίζει το κινητό σε μόνιμη κατάσταση σε αυτόν τον τύπο δικτύου. Μακάρι να βρεθεί μια λύση. Πάνω σ αυτό δουλεύω αυτό τον καιρό. Αυτές τις μέρες θα αποσυμπιέσω τον bootimg για να δω τι παιζει στο κομμάτι αυτό. Θα την βρούμε την άκρη... Που θα πάει.. (αν και δεν τρεφω αυταπατες. Αν ήταν απλό, θα το είχε βρει ο φιρε) Το κακό ξεκινάει από το ότι η cm δεν έχει ασχοληθεί με δικαρτα. Πλην του oneplus νομιζω οτι η λυση ειναι πιο ευκολη.Αυτο με το build.prop που προτεινεις δεν χρειαζεται καθως οπως ειπα μπορεις πλεον να κλειδωσεις οτι δικτυο θες μπαινοντας στο testing menu μεσω dialer καθαρα και χωρις αβολες παρεμβασεις στο build.prop (δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις στην rr,στην cm12.1 μπορεις).Kαι στην cm12.1 που εχω τωρα τις κραταει μια χαρα τις ρυθμισεις μετα απο reboot,πλεον το χω κλειδωμενο σε 3g only.Ειχε εξ αρχης κλειδωμενο το 3g preffered το οποιο δεν ηταν ποτε η αγαπημενη μου επιλογη καθως ετσι καιει πιο πολυ μπαταρια και παιζει να σε γυρισει και σε 2g οποτε θελει,ακομα και με 2 γραμμες 3g Επισης στην cm12.1 υπαρχει sim toolkit,αν δεν το χει η rr καποιος το χει πεταξει καθως υπαρχει στην cm12.1 στην οποια στηριζεται η rr. Nομιζω οτι το προβλημα ειναι απλα στον dialer/sim toolkit .Aπο την στιγμη που η rom μπορει να δουλεψει με 2 καρτες εστω και με αποσυνδεσεις τοτε δεν τιθεται θεμα για το αν η cm τις υποστηριζει,προφανως τις υποστηριζει αλλιως θα εβλεπε μονο μια. Εγω προς το παρον δεν εχω αποσυνδεση εδω και μια μερα,παρα μονο οταν την προκαλεσα εγω μεσω dialer.Οποτε απλα περιμενω οταν και αν ξαναδω αποσυνδεση να δοκιμασω αυτα που εγραψα στο προηγουμενο μυνημα. Το κολπο με το tasker θα το κρατουσα μονο ως τελευταια λυση καθως ειναι λιγο αβολο.Γιατι το λεω αυτο?Εγω πχ κινουμαι συνεχεια με μετρο.Μεσα στο μετρο δεν πιανει 3g.Aλλα πιανει 2g.Οποτε με το που μπω στο μετρο με το profile αυτο θα μπει κατευθειαν σε airplane mode.Αυτο σημαινει οτι θα απενεργοποιησει και την καρτα την 2g με την οποια δεχομαι κλησεις,δεν μπορει να μπει σε aeroplane mode μονο για την μια καρτα..!Οποτε σκεψου σε μια διαδρομη μισης ωρας κατα την οποια μπορει να αχνοβρισκει 3g για δευτερολεπτα τι θα γινει.Θα ειναι συνεχεια η εστω συχνα πανω στην εναλλαγη του aeroplane mode που σημαινει οτι για αρκετες στιγμες δεν θα χεις 2g για κλησεις και θα καιει και τσαμπα μπαταρια. Στην περιπτωση λοιπον που καταφυγουμε σε automation profile,η σωστη επιλογη θα ηταν οχι να μπαινει σε aeroplane mode οποτε χανει το σημα,αλλα πχ καθε μια ωρα η καθε φορα που τελειωνει μια κληση (γιατι οπως ξαναειπα ειμαι σχεδον βεβαιoς οτι το προβλημα ειναι με κατι που παρεμβαινει στα radios και αυτο ειναι κυριως ο dialer/sim toolkit ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι παίζει με την δεύτερη sim ξεκάθαρα, κάπου το μπερδεύει. Από χτες είμαι με μία sim και έκανα και restore την Ρομ "καθαρή" πριν περάσω αυτά που έδωσε ο jpower73 για το build και τα data μου είναι καμπάνα , και μετά από κλήση και μετά από μέρος χωρίς σήμα, και μετά από reboot και μετά από airplane mode επανήλθαν κανονικά... αν δεν βαριεσαι δοκιμασε να βαλεις 2 καρτες και να κανεις πρωτα τα wipe cache/data σε dialer/sim toolkit και αν δεν πιασει να αλλαξεις dialer με καποιον απο το Play store.Αν δεν πιασει ουτε αυτο δοκιμασε να παγωσεις τον default dialer με titanium και να βαλεις αλλον.Εμενα αυτες θα ειναι οι πρωτες κινησεις μου μολις και αν ξαναχασει τα data. Edited March 26, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 αν δεν βαριεσαι δοκιμασε να βαλεις 2 καρτες και να κανεις πρωτα τα wipe cache/data σε dialer/sim toolkit και αν δεν πιασει να αλλαξεις dialer με καποιον απο το Play store.Αν δεν πιασει ουτε αυτο δοκιμασε να παγωσεις τον default dialer με titanium και να βαλεις αλλον.Εμενα αυτες θα ειναι οι πρωτες κινησεις μου μολις και αν ξαναχασει τα data. Προς το παρόν θα το αφήσω έτσι, έτσι και αλλιώς την δεύτερη κάρτα την είχα διακοσμητική τώρα πια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Αζουλι, Και αυτή τη λύση, με την περιοδική συχνότητα AirPlane on off, την εχω εφαρμόσει, στην flyme OS. Επίσης, και αυτό το σκριπτ, ορίζει AirPlane on off ανα 2,5 λεπτα. Ο χρόνος, μπορεί να αλλάξει. Επίσης, χρησιμοποιώ διαφορετικό Dialer (zero Dialer). Αυτό με το σιμ τουλκιτ θα το δω.. Επίσης, και σε μένα (RESSURECTION REMIX), την ρύθμιση μεσω *#*#4636# *#*, την κρατάει μετά από ριμπουτ. Απλά, θέλησα να βρω μια εναλλακτική λύση για τους φίλους του φόρουμ που μου ανέφεραν ότι μετά από ριμπουτ, την έχανε. Γι αυτό, ανέβασα το build.prop μου, με ρυθμίσεις όπου κρατάει gsm auto (prl). Εν γενει, δεν εχω πρόβλημα με την ρομ. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω φίλους που εχουν κάποια θέματακια, τα οποία ίσως και να οφείλονται σε κακή εγκατάσταση.. Θύμισε μου, τι ρομ έχεις τώρα..? Edited March 26, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Αζουλι, Και αυτή τη λύση, με την περιοδική συχνότητα AirPlane on off, την εχω εφαρμόσει, στην flyme OS. Επίσης, και αυτό το σκριπτ, ορίζει AirPlane on off ανα 2,5 λεπτα. Ο χρόνος, μπορεί να αλλάξει. Επίσης, χρησιμοποιώ διαφορετικό Dialer (zero Dialer). Αυτό με το σιμ τουλκιτ θα το δω.. Επίσης, και σε μένα (RESSURECTION REMIX), την ρύθμιση μεσω *#*#4636# *#*, την κρατάει μετά από ριμπουτ. Απλά, θέλησα να βρω μια εναλλακτική λύση για τους φίλους του φόρουμ που μου ανέφεραν ότι μετά από ριμπουτ, την έχανε. Γι αυτό, ανέβασα το build.prop μου, με ρυθμίσεις όπου κρατάει gsm auto (prl). Εν γενει, δεν εχω πρόβλημα με την ρομ. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω φίλους που εχουν κάποια θέματακια, τα οποία ίσως και να οφείλονται σε κακή εγκατάσταση.. Θύμισε μου, τι ρομ έχεις τώρα..? την cm 12.1 απο το xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Οκ... Δεν θυμάμαι για την cm αλλά η RR υποστηρίζει μεταφορά και κατα βούληση, τοποθέτηση Tiles στο Notification panel, μέσω της ίδιας της ρομ και όχι του gravity. Και σχεδόν τα καλύπτει όλα. http://s16.postimg.org/l9ll7dawl/Screenshot_2016_03_26_17_00_41.png http://s16.postimg.org/vh44jrx4l/Screenshot_2016_03_26_17_00_47.png http://s16.postimg.org/f8sy7eulx/Screenshot_2016_03_26_17_00_57.png http://s16.postimg.org/9vz1w60dx/Screenshot_2016_03_26_17_01_05.png http://s16.postimg.org/yt7ha6v79/Screenshot_2016_03_26_17_01_23.png http://s16.postimg.org/fmua70eph/Screenshot_2016_03_26_17_01_34.png http://s16.postimg.org/52kcofa7p/Screenshot_2016_03_26_17_01_44.png adult image Επίσης, από έναν έλεγχο που εκανα, η cm 12.1 v 2.3, χρησιμοποιεί τα ιδια rils με την RESSURECTION REMIX. Edited March 26, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Δεν βρίσκω πως παίρνουμε φωτο την οθόνη.σε rr 5.1 Edited March 26, 2016 by komitis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Οκ... Δεν θυμάμαι για την cm αλλά η RR υποστηρίζει μεταφορά και κατα βούληση, τοποθέτηση Tiles στο Notification panel, μέσω της ίδιας της ρομ και όχι του gravity. Και σχεδόν τα καλύπτει όλα. Επίσης, από έναν έλεγχο που εκανα, η cm 12.1 v 2.3, χρησιμοποιεί τα ιδια rils με την RESSURECTION REMIX. σε ποια εκδοση cm12.1 ειναι βασισμενη η rr που χρησιμοποιεις?εννοω r30,r32,r34..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) http://s17.postimg.org/ds42fz7gf/Screenshot_2016_03_26_21_22_34.png picture upload sites Κατεβασα την ν2.3 και τσέκαρα.. Προς το παρόν, εχω περάσει τα rils από μια vibe ui. Εδώ φαίνεται να μου τα μπερδεύει λίγο. Δλδ, όταν ανοιγω ντατα, κλείνει και ανοίγει τον πομποδεκτη gsm. Μετά όλα οκ.... Κάτι που δεν το έκανε πριν.... Edited March 26, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Jpower73 όταν βρεις χρόνο και θέλεις μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να έχω xposed στην cm12.1v2.3 ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Jpower73 όταν βρεις χρόνο και θέλεις μπορείς να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να έχω xposed στην cm12.1v2.3 ; Ευχαριστώ Πήγαινε σε λινκ της αρχικής που αφορά εγκατάσταση cm final edition Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Πήγαινε σε λινκ της αρχικής που αφορά εγκατάσταση cm final edition το βρηκα ευχαριστω πολυ, απλα εψαχνα το apk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Ρε παιδιά μια βοήθεια.. Δεν με αφήνει να τικαρω την επιλογή -εγκατασταση- με τίποτα ενώ την ακύρωση την πατάς, και μου το έκανε και σε άλλα (έχω τσεκ τις άγνωστες εφαρμογές). Έτυχε σε άλλον; εντιτ.. σορρυ παιδια προσπαθω να μεταφορτωσω τη σκρινσοτ φωτο και δεν μπορω... Edited March 26, 2016 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ρε παιδιά μια βοήθεια.. Δεν με αφήνει να τικαρω την επιλογή -εγκατασταση- με τίποτα ενώ την ακύρωση την πατάς, και μου το έκανε και σε άλλα (έχω τσεκ τις άγνωστες εφαρμογές). Έτυχε σε άλλον; εντιτ.. σορρυ παιδια προσπαθω να μεταφορτωσω τη σκρινσοτ φωτο και δεν μπορω... Μήπως εκείνη την ώρα έχεις ανοιχτή καμία φούσκα (από το Facebook messenger ή κάποια άλλη εφαρμογή); Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Ρε παιδιά μια βοήθεια.. Δεν με αφήνει να τικαρω την επιλογή -εγκατασταση- με τίποτα ενώ την ακύρωση την πατάς, και μου το έκανε και σε άλλα (έχω τσεκ τις άγνωστες εφαρμογές). Έτυχε σε άλλον; εντιτ.. σορρυ παιδια προσπαθω να μεταφορτωσω τη σκρινσοτ φωτο και δεν μπορω... γραψε και ποια rom εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Λοιπόν, μέχρι σήμερα βράδυ , θα έχει ολοκληρωθεί η δοκιμή των νέων rils και θα δώσω πάτς. Μέχρι στιγμής, λειτουργούν υποδειγματικα, ακομη και σε δύσκολα σημεία τόσο σε θέματα τηλεφωνίας (επαναφορά δικτύου), όσο και ίντερνετ (Η+), εκεί όπου τα προηγούμενα, μου έκαναν νερά. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Αν και έχω μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τις τελευταίες rom που έχουν παρουσιαστεί επειμενω να παίζω με την cm12.1, έτσι δεν βλέπω το λόγο να μεταβω στην RESSURECTION REMIX . Την συσκευή την έχω δώσει στην κουνιάδα μού μία και ξέμεινε, όπου είναι σούπερ ευχαριστημένη! Εντύπωση προκάλεσε σε όποιους ήθελαν να το δοκιμάσουν ,κυρίως ένα κινητό που κατασκευάστηκε πριν 2χρονια περίπου. Όπως είναι λογικό να ξαναέρθει πάλι σε μένα το θεωρώ απίθανο να επιστραφεί. Αυτά για να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο! Ρωταω υπάρχει λόγος για αλλαγή σε νεότερη rom μιας και έτσι πως είναι παίζει μία χαρά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Δοκίμασέ το και πες μου, κι εγώ ελπίζω να μην το πετάξεις, αν παρόλα αυτά είναι για πέταμα ενδιαφέρομαι για ανταλλακτικά. Παιδιά παιδευομαι από προχτές και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Μπαίνω στο recovery, φλασάρω ρομ, μου βγάζει στο τέλος successful αλλά μου λέει unable to mount data, unable to mount cache Kai unable to mount system Και δεν έχει φλασαρει τίποτα. Προσπαθώ να περάσω την επίσημη ρομ με ygdp, γίνεται η διαδικασία σωστά όπως λέει, αλλά και πάλι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; αν κάποιος έχει την διάθεση να ασχοληθεί και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι ας μου πει να του στείλω το τηλέφωνο και να το ψάξει. Εγώ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... :( Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Αν και έχω μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τις τελευταίες rom που έχουν παρουσιαστεί επειμενω να παίζω με την cm12.1, έτσι δεν βλέπω το λόγο να μεταβω στην RESSURECTION REMIX . Την συσκευή την έχω δώσει στην κουνιάδα μού μία και ξέμεινε, όπου είναι σούπερ ευχαριστημένη! Εντύπωση προκάλεσε σε όποιους ήθελαν να το δοκιμάσουν ,κυρίως ένα κινητό που κατασκευάστηκε πριν 2χρονια περίπου. Όπως είναι λογικό να ξαναέρθει πάλι σε μένα το θεωρώ απίθανο να επιστραφεί. Αυτά για να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο! Ρωταω υπάρχει λόγος για αλλαγή σε νεότερη rom μιας και έτσι πως είναι παίζει μία χαρά? Εαν όλα δουλεύουν καλά, μείνε εκεί που είσαι. Πάρε και ένα nandroid backup για να το σιγουρεψεις και είσαι αρχηγός. Ετσι κι αλλιως, 5αρι Android έχεις. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 γραψε και ποια rom εχεις Εννοώ ότι όποιο apk και να προσπαθήσω να κάνω εγκατάσταση είτε από ενημέρωση είτε μόνο του δεν πατιεται το κουμπί εγκατάσταση Έχω την RR Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Μήπως έχεις περάσει κανένα πρόγραμμα τύπου Screen filter? (eye protection screen filter , blue screen filter, κλπ) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 σχετικα με την cm12.1 του xda.Δεν εχει ξαναχασει τα data..! Και την εχω με 2 καρτες. Οποιος την εχει ας δοκιμασει αυτα που εκανα 1)ενεργοποιηση data connection απο settings/system profiles/default 2)clear cache/data στο dialer.apk και στο simtoolkit.apk απο settings/apps και 3)κλειδωμα σε ''WCDMA only'' μεσω mobile uncle tools (η πληκτρολογωντας *#*#4636#*#* στον dialer )/engineer mode(android)/phone information/set preffered network type Ποιο απο αυτα το εκανε δεν ξερω αλλα δεν εχει σημασια,ειναι πολυ απλα και τα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 jpower για τα 7leds στην cm12.1 εκτος απο το lights.default.so τι αλλο αλλαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Μόνο αυτό αρκεί... Σχετικά με τα Data, εκμεταλευτικα το δωράκι της Wind με δωρεάν 1gb το 3ημερο και είχα μονίμως ανοιχτα τα Data. Επίσης, καμία απολύτως αποσυνδεση. Χρησιμοποιώ τα rils της νέας ν2.3 (αν και, φαινομενικα ίδια με αυτα που είχε η RR, προτίμησα να τα φλασαρω από πάνω για δοκιμή). Edited March 27, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts