jpower73 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Ευχαριστώ για το feedback. Μόλις βρω πισι, θα την τσεκάρω. Εδιτ: τα GAPPS που δίνω, περαστηκαν κανονικά? Edited February 18, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 καλησπερα πεδευομαι τοσο καιρο με το YGDP ειχα τα 10 δεν γινοτανε η διαδικασια λεω κατσε να παω στα windows 7 ε και παω να περασω τους drivers ολα οσο πρεπει τιποτα... αρχιζε και φορτονε πολυ γριγορα μεχρι το 90% και μετα ακουγοτανε ενας ηχος σαν αποσινδεση μου φανικε και εγραφε failed μετα απο 5 δευτερα.. ξαναεβαλα οτι drivers και προσπαθησα με και χωρις μπαταρια παρα πολλες φορες ματεα ..μεχρι ποθ στο τελος κοιταξα και youtube και ειδα αυτο και το εκανα αλλα και παλι τιποτα τα ιδια :wacko: καποια βοηθεια εχω απελπιστη -.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Στην Samsung Galaxy Note 4 όντως δεν παίζει ο φακός. Απλά κατεβάζεις από το μαγαζί. Κάτι ειδοποιήσεις που μου πέταγε σαν διαφήμιση στα κινέζικα σχεδόν κάθε μία ώρα και είχα πει ότι πρέπει να ήταν από τις εφαρμογές του καιρού (λάθος) , νομίζω τις σταμάτησα παγωνοντας το android service 3.6 που είχα παρατηρήσει ότι έτρεχε στο προσκήνιο. Η μπαταρία σούπερ. Πρέπει να βγάζει 5 ώρες sot. http://s22.postimg.org/8h03bd7sx/bitmap.jpg αυτό είναι το πρόβλημα με το popup. Προστέθηκε ASUS Flashlight, αφαιρέθηκε το widget καιρού που δεν έβρισκε πόλη H rom θα ξανανεβεi Edited February 18, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ευχαριστώ για το feedback. Μόλις βρω πισι, θα την τσεκάρω. Εδιτ: τα GAPPS που δίνω, περαστηκαν κανονικά? Gapps κανονικά περαστηκαν. Μια χαρά. Το popup είναι αυτο https://drive.google.com/file/d/0B0u1Ikc1Q4mKNEhpZ3V6TU5jZXc/view?usp=docslist_api Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Σωτήρη, το έχω εντοπίσει.. Το είχαν ρίξει σε 2 σημεία μέσα στο λειτουργικό με διαφορετικό όνομα, πολύ καλά καμουφλαρισμένο.. Η ρομ πλέον είναι 409ΜΒ αφού αφαιρέθηκαν κι άλλα πράγματα, όπως videoeditor κλπ. θα ξαναανέβει. εδιτ: τα γκαπς παίζουν μια χαρά. Κανένα πρόβλημα 1.4MB ram free στην πρωτη εκκίνηση με τα google services σε λειτουργία Edited February 18, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Σωτήρη, το έχω εντοπίσει.. Το είχαν ρίξει σε 2 σημεία μέσα στο λειτουργικό με διαφορετικό όνομα, πολύ καλά καμουφλαρισμένο.. Η ρομ πλέον είναι 409ΜΒ αφού αφαιρέθηκαν κι άλλα πράγματα, όπως videoeditor κλπ. θα ξαναανέβει. εδιτ: τα γκαπς παίζουν μια χαρά. Κανένα πρόβλημα 1.4MB ram free στην πρωτη εκκίνηση με τα google services σε λειτουργία Δηλαδή ξανά περνάμε με καθαρό install; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ναί, πάρτε ένα τιτανιουμ μπακαπ, ότι έχετε εγκαταστήσει (από δικές σας εφαρμογές για να μην χάνετε χρόνο ώστε μετά την εγκατάσταση της νέας, να τις επαναφέρετε). Τώρα, είναι οκ. Το Απόγευμα θα ενημερώσω λινκ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Μπορούμε να παγωσουμε τίποτα εφαρμογές μέσω titanium άφοβα; Για να μην ξανά περνάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) καλύτερα καθαρή εγκατάσταση διότι καποιες υπηρεσίες, δεν εμφανίζονται στο Τιτανιουμ, όπως επίσης και κάποιες από αυτές, ακόμη κι αν τις παγώσεις, μετά από ριμπούτ, ξεπαγωναν. Edit : το λινκ της παρουσίασης της sgn4, ενημερώθηκε. Changelog.. 1. Αφαιρέθηκε η ενσωματωμένη εφαρμογή φακού διότι δεν έπαιζε και προστέθηκε Asus Flashlight. 2. Αφαιρέθηκε επιπλέον όγκος περιττά αρχεία καθως και μερικά καλά καμουφλαρισμενα Malware services που ηταν κρυμμένα, σε περισσότερα από ενα, σημεία της ρομ 3. Αφαιρέθηκε το widget του καιρού που δεν έβρισκε δίκτυο. 4. Αντικατάσταση boot animation με νέο.. (από την αρχή δε μου άρεσε) :) Edited February 18, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) καλύτερα καθαρή εγκατάσταση διότι καποιες υπηρεσίες, δεν εμφανίζονται στο Τιτανιουμ, όπως επίσης και κάποιες από αυτές, ακόμη κι αν τις παγώσεις, μετά από ριμπούτ, ξεπαγωναν. Edit : το λινκ της παρουσίασης της sgn4, ενημερώθηκε. Changelog.. 1. Αφαιρέθηκε η ενσωματωμένη εφαρμογή φακού διότι δεν έπαιζε και προστέθηκε Asus Flashlight. 2. Αφαιρέθηκε επιπλέον όγκος περιττά αρχεία καθως και μερικά καλά καμουφλαρισμενα Malware services που ηταν κρυμμένα, σε περισσότερα από ενα, σημεία της ρομ 3. Αφαιρέθηκε το widget του καιρού που δεν έβρισκε δίκτυο. 4. Αντικατάσταση boot animation με νέο.. (από την αρχή δε μου άρεσε) :) κι αλλο bug.... σημερα προσπαθησα να συνδεσω το BT αλλα ενω συνδεοταν δεν ειχα ηχο στο ΒΤ. την ξηλωσα (μου την εδωσε) και εβαλα την INFOCUS αλλα σ'αυτη δεν εχω καθολου καμερα και κρασαρει σε μερικα μενου εβαλα να δοκιμασω την INFINIX, καλη φαινεται (και εδω δεν λειτουργει ο φακος) Edited February 18, 2016 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 κι αλλο bug.... σημερα προσπαθησα να συνδεσω το BT αλλα ενω συνδεοταν δεν ειχα ηχο στο ΒΤ. την ξηλωσα (μου την εδωσε) και εβαλα την INFOCUS αλλα σ'αυτη δεν εχω καθολου καμερα και κρασαρει σε μερικα μενου εβαλα να δοκιμασω την INFINIX, καλη φαινεται (και εδω δεν λειτουργει ο φακος) Μήπως ξέμειναν τίποτα πίσω από το recovery? κάντα χειροκίνητα ένα-ένα τα format-wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω...το nova το κατεβαζουμε απο το μαγαζι ή υπαρχει καπου σπασμενο??? και επισεις υπαρχει τροπος να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις σε φουσκες πανω απο τα προγραμματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Στην infinix αργεί δραματικά να μπει σε 3g όταν έχει μείνει ώρα χωρίς σήμα ή σε 2g... Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 αν μπορεσει καποιος να με βοηθησει δεν την παλευω αλλο εδω και τρεις μερες παλεω και ακρη δεν βρισκω :blink: εχω windows 7 64 bit και το YGDP μου βγαζει failed λογικα νομιζω βρηκα το προβλημα αλλα οσο και να εψαξα δεν καταφερα να το φτιαξω οι PreLoader USB VCOM Port ενο μολις συνδεω το κινητο στο pc γινεται connected μετα απο δυο δευτερα disconnected και ετσι ενο στην αρχη διαβαζει το κινητο το YGDP μετα καπακι το χανει :cry: σας παρακαλω καποιος μια βοηθεια εχω τρελαθει απο προχθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 καλημερα στην Samsung note 4. τι πρεπει να ρυθμισω για να παιρνω μυνηματα απο τραπεζες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 καλημερα στην Samsung note 4. τι πρεπει να ρυθμισω για να παιρνω μυνηματα απο τραπεζες? δε νομίζω να έχει τέτοιο θέμα...Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.zerosms&hl=el Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 αν μπορεσει καποιος να με βοηθησει δεν την παλευω αλλο εδω και τρεις μερες παλεω και ακρη δεν βρισκω :blink: εχω windows 7 64 bit και το YGDP μου βγαζει failed λογικα νομιζω βρηκα το προβλημα αλλα οσο και να εψαξα δεν καταφερα να το φτιαξω οι PreLoader USB VCOM Port ενο μολις συνδεω το κινητο στο pc γινεται connected μετα απο δυο δευτερα disconnected και ετσι ενο στην αρχη διαβαζει το κινητο το YGDP μετα καπακι το χανει :cry: σας παρακαλω καποιος μια βοηθεια εχω τρελαθει απο προχθες εφοσον το κινητο το βλεπει το pc εστω και λιγο παει να πει οτι ζει και θεραπευεται. απ'οσο θυμαμαι πρεπει να το βαλεις σε meta mode (power + vol up? ενω το συνδεεις) κ επισης παιζανε κ 2-3 drivers κ γω μεχρι να το κανω σε 10αρια να παιξει μου χε βγει η πιστη αλλα γινεται. Απλα υπομονη. Ψαξε για mtk meta mode να βρεις ποιος συνδιασμος ειναι, δοκιμασε ολους τους drivers και YGDP εκδοσεις που υπαρχουν και φυσικα ποσταρε μας και το error.log γιατι και εγω ειχα ενα θεματακι κ νομιζω κολλουσε και μενα στο 90% αλλα το χα στρωσει. Αν εχεις το ιδιο error θα βρω το ποστ που ειχα γραψει τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friklos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπερα. Μια ερωτηση.Στην samsung galaxy note εχω ενα προβλημα με το gps. Δεν βρισκει δορυφορους παρα μονο αν ανοιξω το ασυρματο. Σε αλλες ρομ δεν ειχα αυτο το προβλημα. Υπαρχει λυση; Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπερα. Μια ερωτηση.Στην samsung galaxy note εχω ενα προβλημα με το gps. Δεν βρισκει δορυφορους παρα μονο αν ανοιξω το ασυρματο. Σε αλλες ρομ δεν ειχα αυτο το προβλημα. Υπαρχει λυση; Eυχαριστω. Λίγα ποστ πιο πάνω είχε δώσει μια λύση σε μένα ο jpower73. Δοκίμασε τη μήπως κάνει και σε σένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Η Samsung Galaxy Note 4 Δεν έχει θέμα με το GPS. Για σιγουριά, πήγαινε εδω.. http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2016-02-19-19-52-42_zpswip05zmj_edit_1455904440685.png_zpsh4cf3i8s.jpeg Και δες αν υπάρχουν αυτά τα 2 αρχεία. Τότε είσαι οκ. Μηπως είσαι μέσα στο σπίτι? Edited February 19, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friklos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Τα δυο αρχεια υπαρχουν. Μεσα στο σπιτι ειμαι αλλα δε νομιζω να φταιει αυτο μιας και με τις ρομ της lg και infocus δουλευε κανονικα. Παντα επιανε απο 9 και πανω και πολυ γρηγορα. Θα δοκιμασω να την ξαναπερασω αργοτερα για τριτη φορα μηπως και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Οχι ρε συ.................................. Μην την ξαναπερνας........ Βγες εξω να λοκαρεις και είσαι οκ..... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friklos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Το πρωτο πραγμα που δοκιμασα αυτο ηταν,αλλα καταφερε να δει μονο 1 δορυφορο και αυτο μετα απο 3-4 λεπτα. Θα το παιδεψω λιγο ακομα και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Κατέβασε faster gps από μαγαζί και ακολουθα οδηγίες του.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friklos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Mολις το δοκμασα αλλα δεν βοηθησε. Θα επαναφερω το back up της προηγουμενης να βεβαιωθω οτι δε φταιει κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts