kakou Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Τα προβλήματα πολλά τελικά με την flyme. Συνεχώς πρόβλημα με τις κλήσεις. Τερματίζει κλήσεις μόνο του, χάνει σήμα και για τις 2 sim, απότομες αυξομειώσεις έντασης ήχου κ.α. Έχετε κάποια άλλη rom να προτείνετε; Η cm αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αν και κάτοχος redmi note 2 πλέον, το δικό μου F1 είναι στα χέρια φίλου και γυροφέρνω ακόμα στα αγαπητά λημέρια της coolpadάρας. Μπράβο και από μένα στον jpower73 για την επιμονή του να προσφέρει πλήρως λειτουργική cm rom. Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί εδώ, αλλά γίνεται ψηφοφορία στο διεθνές site της miui για τα MIUI Fan Site Awards 2015 στα οποία βρίσκεται και η ελληνική κοινότητα. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση η MIUI Greece και από ότι φαίνεται θα γίνει μάχη σώμα με σώμα με την Iνδία. Όσοι φοράτε miui, πιθανότατα έχετε ήδη ανοίξει MI Account και εύκολα μπορείτε να ψηφίσετε για να φανεί η δυναμική της miui rom στην Ελλάδα. Αναλυτικές πληροφορίες: Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 Άσχετο αλλά που να δείτε την άγνοια περί φλασμαρισμάτων που επικρατεί στο νήμα του redmi note 2. Όσοι κυκλοφορούν εδώ έχουν από απλό πτυχίο μέχρι PhD σε φλασάρισμα και μοντίφα custom rom :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Τα προβλήματα πολλά τελικά με την flyme. Συνεχώς πρόβλημα με τις κλήσεις. Τερματίζει κλήσεις μόνο του, χάνει σήμα και για τις 2 sim, απότομες αυξομειώσεις έντασης ήχου κ.α. Έχετε κάποια άλλη rom να προτείνετε; Η cm αξίζει; Εγώ έχω την cm 12.1 v2.1 απο το xda και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μπαταρία σήμερα είδα 4 και ώρες με φουλ wifi περιήγηση facebook 3g και data μόνιμα αναμμένα και πολλές φορες ξεχασμένο και το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 καλησπερα.η εκδοση της cm 12.1 v 2.1 ειναι διαφορετικη απο αυτη που προτεινεται στο forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Ψήνεται κι άλλη flyme... Ελαφρώς διαφορετική έκδοση... Ενώ θα δοκιμαστεί και cm 11. .... .. Υπενθυμίζω, τα προβλήματα που τυχον βγάζουν οι ρομ που δινω, δεν είναι αμεσα αντιληπτα. Π. χ. Το θέμα με τις κλήσεις σε μενα ακομη δεν το έχει παρουσιάσει. Και, αν μη τι άλλο, το τηλέφωνο χρησιμοποιηθηκε αρκετά, αυτές τις μέρες. Εάν κάποια ρομ έχει προβλήματα, εννοείται πως δεν θα την ανεβάσω. Ποσο μάλιστα να γραφω "σεντόνια" παρουσίασης... Edited December 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Απο ταχύτητα πως είναι? Σε μένα μου φαίνεται πιο γρήγορη απο την προηγούμενη cm. Πάνω κάτω στην ταχύτητα της flyme... τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται σε μένα καλησπερα.η εκδοση της cm 12.1 v 2.1 ειναι διαφορετικη απο αυτη που προτεινεται στο forum? Νομίζω οτι ναι, είναι διαφορετική. Edited December 28, 2015 by kalwdio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Kalwdio μπορείς να μου στείλεις είτε εδώ είτε με pm το λινκ ακριβώς για να την δοκιμάσω; Βρίσκω πολλές cm 12.1 στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εβαλα την inew τελικα γιατι δεν εχω αλλο τηλ.μιλαμε με την flyme εχασα 10 τηλεφωνα σημερα.περιμενουμε ολοι κατι καλυτερο.μου ζητησε η inew update .το κανουμε η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εβαλα την inew τελικα γιατι δεν εχω αλλο τηλ.μιλαμε με την flyme εχασα 10 τηλεφωνα σημερα.περιμενουμε ολοι κατι καλυτερο.μου ζητησε η inew update .το κανουμε η οχι? Την έβαλα και εγώ γιατί ή EMUI μου έκανε κόλπα. Το έβαλα να κατέβει αλλά δεν το εγκαθιστά οπότε μην σε αγχωνει. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathangr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ψήνεται κι άλλη flyme... Ελαφρώς διαφορετική έκδοση... Ενώ θα δοκιμαστεί και cm 11. ... Υπενθυμίζω, τα προβλήματα που τυχον βγάζουν οι ρομ που δινω, δεν είναι αμεσα αντιληπτα. Π. χ. Το θέμα με τις κλήσεις σε μενα ακομη δεν το έχει παρουσιάσει. Το προβλημα με το rotation στο βγαζει η δικια σου συσκευη? Μηπως μπορει να ξεγελαστει η lockscreen με κανα κολπο απο macroid? Αξιζει να ασχοληθουμε ή να περιμενουμε καινουριο flyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ενω τα περασα τα gapps την πρωτη φορα και δουλεψαν κανονικα, μετα για να βγαλω το patch του ηχου ξαναπερασα ρομ και gapps. Το gmail, calendar δεν δουλευει. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εβαλα την inew τελικα γιατι δεν εχω αλλο τηλ.μιλαμε με την flyme εχασα 10 τηλεφωνα σημερα.περιμενουμε ολοι κατι καλυτερο.μου ζητησε η inew update .το κανουμε η οχι? μη τα κατεβαζετε τα update ειναι για αλλο τηλεφωνο,ετσι κι αλλιως μπαινουν μονο με την official recovery της iNew Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σε μένα μου φαίνεται πιο γρήγορη απο την προηγούμενη cm. Πάνω κάτω στην ταχύτητα της flyme... τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται σε μένα Νομίζω οτι ναι, είναι διαφορετική. Link για την cm v2.1? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και κάτοχος redmi note 2 πλέον, το δικό μου F1 είναι στα χέρια φίλου και γυροφέρνω ακόμα στα αγαπητά λημέρια της coolpadάρας. Μπράβο και από μένα στον jpower73 για την επιμονή του να προσφέρει πλήρως λειτουργική cm rom. Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί εδώ, αλλά γίνεται ψηφοφορία στο διεθνές site της miui για τα MIUI Fan Site Awards 2015 στα οποία βρίσκεται και η ελληνική κοινότητα. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση η MIUI Greece και από ότι φαίνεται θα γίνει μάχη σώμα με σώμα με την Iνδία. Όσοι φοράτε miui, πιθανότατα έχετε ήδη ανοίξει MI Account και εύκολα μπορείτε να ψηφίσετε για να φανεί η δυναμική της miui rom στην Ελλάδα. Αναλυτικές πληροφορίες: Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 Άσχετο αλλά που να δείτε την άγνοια περί φλασμαρισμάτων που επικρατεί στο νήμα του redmi note 2. Όσοι κυκλοφορούν εδώ έχουν από απλό πτυχίο μέχρι PhD σε φλασάρισμα και μοντίφα custom rom :D Χαχα,κάπως έτσι και στο νήμα του letv Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους (αν και λίγο καθυστερημένα ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779 Link για την cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αν και κάτοχος redmi note 2 πλέον, το δικό μου F1 είναι στα χέρια φίλου και γυροφέρνω ακόμα στα αγαπητά λημέρια της coolpadάρας. Μπράβο και από μένα στον jpower73 για την επιμονή του να προσφέρει πλήρως λειτουργική cm rom. Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί εδώ, αλλά γίνεται ψηφοφορία στο διεθνές site της miui για τα MIUI Fan Site Awards 2015 στα οποία βρίσκεται και η ελληνική κοινότητα. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση η MIUI Greece και από ότι φαίνεται θα γίνει μάχη σώμα με σώμα με την Iνδία. Όσοι φοράτε miui, πιθανότατα έχετε ήδη ανοίξει MI Account και εύκολα μπορείτε να ψηφίσετε για να φανεί η δυναμική της miui rom στην Ελλάδα. Αναλυτικές πληροφορίες: Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 Άσχετο αλλά που να δείτε την άγνοια περί φλασμαρισμάτων που επικρατεί στο νήμα του redmi note 2. Όσοι κυκλοφορούν εδώ έχουν από απλό πτυχίο μέχρι PhD σε φλασάρισμα και μοντίφα custom rom :D Αστα... Μια βόλτα έκανα, εντελώς τυχαία, σε άλλα νήματα, και μ αυτά που διάβασα,...... Ζαλιστηκα Τους έγραψα κάνα 2 σειρές, για να βοηθησω... Νταξ, δεν είμαστε επιστήμονες, ούτε προγραμματιστες. Αλλά, δίχως βασικές γνώσεις (και εδω καλά τα λέει ο αζουλις) ο καθένας πάει και Φλασαρει δίχως να ξέρει τι και πως... . Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ενω τα περασα τα gapps την πρωτη φορα και δουλεψαν κανονικα, μετα για να βγαλω το patch του ηχου ξαναπερασα ρομ και gapps. Το gmail, calendar δεν δουλευει. Καμια ιδεα? Λυθηκε. Τα κατεβασα απο το play. Jower ουτε εγω εχω βασικες γνωσεις, αλλα με τη βοηθεια σας τα καταφερα.:D Συνδεσα σημερα και το τηλ με το αυτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Προσπαθώ να περάσω το TWMN για να βάλω την cm 12.1 v2.1 και να βγάλω την Flyme, αλλά ούτε με mobile uncle μπορώ, ούτε με TWRP manager ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Προσπαθώ να περάσω το TWMN για να βάλω την cm 12.1 v2.1 και να βγάλω την Flyme, αλλά ούτε με mobile uncle μπορώ, ούτε με TWRP manager ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα; δοκιμασε το philz recovery,εγω αυτο εχω και ετομαζομαι να φλασαρω την cm 12.1 τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 δοκιμασε το philz recovery,εγω αυτο εχω και ετομαζομαι να φλασαρω την cm 12.1 τωρα... Να βάλετε και το enhacement fix και τα APN πρέπει να τα βάλετε χειροκίνητα. Στην πρώτη σελίδα εδώ υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779 Link για την cm12.1 δουλευουν κανονικα και οι 2 sim η χανει σημα,δεν τις βλεπει οταν τις κλεινεις και τα γνωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Να βάλετε και το enhacement fix και τα APN πρέπει να τα βάλετε χειροκίνητα. Στην πρώτη σελίδα εδώ υπάρχουν επειδη εχω χασει επεισοδεια μαλλον,τι ειναι το enhacement fix και που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakou Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 επειδη εχω χασει επεισοδεια μαλλον,τι ειναι το enhacement fix και που το βρισκω? Από εκεί που κατεβάσαμε την cm, λίγο παρακάτω λέει: fixes for v2.1 enhancement link v1 Μόλις επιχείρησα να περάσω την cm με το philz recovery που είχα από πριν, αλλά ήδη περιμένω 20+ λεπτά και ακόμα δεν έχει ανοίξει για πρώτη φορά. Πάμε για δεύτερο γύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Από εκεί που κατεβάσαμε την cm, λίγο παρακάτω λέει: fixes for v2.1 enhancement link v1 Μόλις επιχείρησα να περάσω την cm με το philz recovery που είχα από πριν, αλλά ήδη περιμένω 20+ λεπτά και ακόμα δεν έχει ανοίξει για πρώτη φορά. Πάμε για δεύτερο γύρο. δε το ειδα καν παλι καλα που το ειπες...ευχομαι μην μου κανει τα ιδια... και σε μενα τα ιδια κανει....15 λεπτα εχει κολλησει στο bootlogo... αυριο ο δευτερος γυρος.... Edited December 29, 2015 by ane1989 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 δουλευουν κανονικα και οι 2 sim η χανει σημα,δεν τις βλεπει οταν τις κλεινεις και τα γνωστα? την δουλευω με μια καρτα απο τοτε που βγηκε και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα... μην την ματιασω, περασα και το fix αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα. Ραδιο δεν ακουω απο το κινητο ετσι και αλλιως οποτε δεν το εχω χρησιμοποιησει, bluetooth δεν εχω χρησιμοποιησει αρα δεν μπορω να πω αν δουλευει ή οχι, και δεν το εχω κανει hotspot ακομα... gps , κλησεις , ιντερνετ με 3g και wifi ολα οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts