axmaniac Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Στην φλυμε δεν μου συγχρονίζει τις επαφές. Δεύτερη φορά καθαρή εγκατάσταση το ίδιο μου κάνει.. ;;;;;; Έχετε καμμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Παιδιά, το autorotation λειτουργεί.. Θελει καλιμπραρισμα ο σενσορας 1. Σβηνουμε το autorotation απο το κουμπακι στα tiles 2. κάνουμε reboot 3. γυρίζουμε το τηλέφωνο κατά 90 μοίρες (πλάι) 4. Ανοίγουμε το autorotaion 5. ΟΚ. Μπαίνουμε στον browser προς επιβεβαιωση Εναλλακτική λύση: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.fameit.rotate Την ζημιά φαίνεται να την κάνει η lockscreen. Edited December 26, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 παιδια χρονια πολλα ευχαριστω ολους που βοηθησαν να λησουμε οποιες αποριες ειχαμε με αυτο το τελειο τηλεφωνο. εγω πηγα στο επισης υπεροχο meizu mx4. καλη συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Στην φλυμε δεν μου συγχρονίζει τις επαφές. Δεύτερη φορά καθαρή εγκατάσταση το ίδιο μου κάνει.. ;;;;;; Έχετε καμμία πρόταση; ο συγχρονισμός λειτουργεί. Μήπως έβαλες τα pico gapps? Εναλλακτική λύση, αποθήκευσε τις επαφές στην phone storage. Ο dialer ψαχνει επαφες σε 2 τομείς phone storage και google account Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Στην φλυμε δεν μου συγχρονίζει τις επαφές. Δεύτερη φορά καθαρή εγκατάσταση το ίδιο μου κάνει.. ;;;;;; Έχετε καμμία πρόταση; συγχρονίζει απλά θέλει νομίζω να πας στα accounts να πατήσεις να κάνει sync και μετά να ανοιγοκλείσεις το wifi και θα τις δει..εμένα έτσι εμφανιστήκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 παιδια χρονια πολλα ευχαριστω ολους που βοηθησαν να λησουμε οποιες αποριες ειχαμε με αυτο το τελειο τηλεφωνο. εγω πηγα στο επισης υπεροχο meizu mx4. καλη συνεχεια Σπυρο, μη σε χάσουμε... Τώρα έχουμε και μεις flyme.. και θα θα χρειαστούμε τα φώτα σου... :D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 χαχα αν μπορω αν και επερνα εγω τα φωτα σας. παντος αυτο που ειδα ειναι οτι to Flyme μετα την εκδοση 5 ειναι 5.1 ανδροιντ. τουλαχιστον στο μχ4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρόνια πολλά. Έχω επανω του kouskous. Προσπάθησα να βάλω αυτή του blower αλλά μου λέει οτι το κιν πρέπει να είναι rooted. Πως θα το κάνω rooted? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπου Blower βαλτε jpower. Το αυτόματο λεξιλογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 ο συγχρονισμός λειτουργεί. Μήπως έβαλες τα pico gapps? Εναλλακτική λύση, αποθήκευσε τις επαφές στην phone storage. Ο dialer ψαχνει επαφες σε 2 τομείς phone storage και google account Χρησιμοποιώ τα micro γιατί θέλω το ημερολόγιο. Δοκίμασα και συγχρονισμό χειροκίνητα και να ανοιγοκλεισω το WiFi και reboot. Δεν θέλει να δει τις επαφές... Το ημερολόγιο συγχρονιζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρόνια πολλά στον jpower73!!! Κέρασες πραγματικά λολλι!! Εύγε. Προς στιγμή δουλεύουν όσα έχω δοκιμάσει οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρησιμοποιώ τα micro γιατί θέλω το ημερολόγιο. Δοκίμασα και συγχρονισμό χειροκίνητα και να ανοιγοκλεισω το WiFi και reboot. Δεν θέλει να δει τις επαφές... Το ημερολόγιο συγχρονιζει κανονικά. Στον συγχρονισμό "πατάς" στα contacts και δεν συγχρονιζει;(χειροκίνητα )εμένα άργησε 1 λεπτο και μετα τις εμφάνισε. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρόνια πολλά. Έχω επανω του kouskous. Προσπάθησα να βάλω αυτή του blower αλλά μου λέει οτι το κιν πρέπει να είναι rooted. Πως θα το κάνω rooted? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπου Blower βαλτε jpower. Το αυτόματο λεξιλογιο... Είναι rooted η miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αυτη η ρομ (Flyme) γιατι δεν εχει χώρο ; ειχα το asphalt με την cm12 και κατεβαζα κανονικα χωρις θεμα στην χωριτηκοτητα και τωρα συνεχεια μου λεει δεν υπαρχει χωρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 οχι, την ίδια, απλά στο σημείο εκείνο που λέω ¨πας γρήγορα και κλείνεις data και μετά τικάρεις ΑΡΝ...¨, στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να κλείσεις τα data. αστα ανοιχτά και τίκαρε το APN. Υπ' οψη, για να δει data, μπορεί να χρειαστει airplane on/off. Θελει λιγο υπομονή. Το έγραψα έτσι, για να μην χρεώνεται ο κοσμάκης..:) εμενα παντως οσες φορες την εβαλα δεν μου ειχε πουθενα επιλογι για να τικαρω apn στις ριθμισεις μου ειχε apns μπενω εκει αλλα βλεπω οτι το ειχε κανονικα αλλα δεν μου ειχε καπου για να το τικαρω -.- προτη φορα δεν μπορω να βγαλω ακρη :/ μπενει στο λειτουργικο με την μια δηλαδη κανω airplane mode on και μετα off , μετα τικαρω το apns ? σωστα ? αλλα στο apns δεν μου βγαζει κατι να τικαρω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Φτιάξε μόνο σου τα apn,υπάρχει οδηγός στη 1 σελίδα για vodafone,cosmote,wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αυτη η ρομ (Flyme) γιατι δεν εχει χώρο ; ειχα το asphalt με την cm12 και κατεβαζα κανονικα χωρις θεμα στην χωριτηκοτητα και τωρα συνεχεια μου λεει δεν υπαρχει χωρος Για πόσα mb μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σάββα και οτι ειναι rooted η miui τι σημαίνει? Δεν το πολύ κατέχω το αντικείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν διαφορετικά προβλήματα θα πω κάτι και μπορεί να ακουστεί αστείο. Εγώ κάθε φορά που βάζω Rom κάνω και τα format cache, system, data, SD card. Επειδή κάποτε θυμάμαι ότι χωρίς αυτά μου κρατάγε κάτι κωδικούς από WiFi που έλεγα "πως τα κράτησε ενώ έκανα τα απαραίτητα wipe; " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Για πόσα mb μιλάμε; 1.8 gb ειναι το asphalt απλα με titanium backup στην cm ειχα ποτε προβλημα (μπορουσα να μεταφερω και στην sdcard ) τωρα τα ιδια apps μου βγαζει προβλημα χωρου και δεν μπορω να μετακινησω Τα αpps στην sdcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ FLYME OS 4.5.4.3R ΣΕ COOLPAD F1 Προστέθηκε στο πρώτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σάββα και οτι ειναι rooted η miui τι σημαίνει? Δεν το πολύ κατέχω το αντικείμενο. Οτι το πρόβλημα είναι αλλου,τι πηγες να κανεις βασικά; ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1.8 gb ειναι το asphalt απλα με titanium backup στην cm ειχα ποτε προβλημα (μπορουσα να μεταφερω και στην sdcard ) τωρα τα ιδια apps μου βγαζει προβλημα χωρου και δεν μπορω να μετακινησω Τα αpps στην sdcard Δοκίμασε το module xinternalsd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παιδιά, το autorotation λειτουργεί.. Θελει καλιμπραρισμα ο σενσορας 1. Σβηνουμε το autorotation απο το κουμπακι στα tiles 2. κάνουμε reboot 3. γυρίζουμε το τηλέφωνο κατά 90 μοίρες (πλάι) 4. Ανοίγουμε το autorotaion 5. ΟΚ. Μπαίνουμε στον browser προς επιβεβαιωση Εναλλακτική λύση: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.fameit.rotate Την ζημιά φαίνεται να την κάνει η lockscreen. Μολις επανερχεται απο lockscreen... χανεται το auto rotation.... απο που μπορουμε να κλεισουμε το lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν διαφορετικά προβλήματα θα πω κάτι και μπορεί να ακουστεί αστείο. Εγώ κάθε φορά που βάζω Rom κάνω και τα format cache, system, data, SD card. Επειδή κάποτε θυμάμαι ότι χωρίς αυτά μου κρατάγε κάτι κωδικούς από WiFi που έλεγα "πως τα κράτησε ενώ έκανα τα απαραίτητα wipe; " Δεν είναι αστείο,καλά κάνεις. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι πρέπει να γίνονται ΌΛΑ τα wipe/format και πόσο μάλλον τα user data. Αρκετά "bugs" εμφανίζονται επειδή δεν γίνονται όλα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Φτιάξε μόνο σου τα apn,υπάρχει οδηγός στη 1 σελίδα για vodafone,cosmote,wind μου τα ειχε τα apns σωστα στον παροχο μου χωρις να χρεισαστει να κανω κατι αλλα τα δεδομενα δεν μου δουλευουν :( τι μπορει να κανω λαθος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σαββα, θέλω να περάσω τη ρομ του jpower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σαββα, θέλω να περάσω τη ρομ του jpower. Ακολούθησες τον οδηγό του jpower και που σκαλωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts