jpower73 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Νταξ, ρε παιδια... Ενα αστείο είπαμε... :p:p:p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Νταξ, ρε παιδια... Ενα αστείο είπαμε... :p:p:p αωσταααα!! ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έκανες που έκανες τόσο κόπο, δεν έβαζες και μια εφαρμογούλα να φτιάχνει καφεδάκι??? :lol::lol: με CWM η TWRP μπορούμε να φλασάρουμε την cm? Edited December 21, 2015 by rebel250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 ποστ #18545 - bluetooth pair & transfer...OK - HD video προβολή με vlc ...OK - FMradio..... OK (μόνο σε ακουστικά) - Internet radio streaming (spotify) ...OK - ΖΤΕ camera....OK - ενσωμάτωση SDFIX patch....OK - ενσωμάτωση GPS patch......OK - ενσωμάτωση XPOSED installer.....OK - δόνηση στα capasitive....OK σε 15΄..... :) ΕΤΟΙΜΟ>>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6456065#post6456065 εισαι θεος θα δοκιμασω την παρασκευη που θα εχω χρονο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Οι μακροεντολές σε μένα δεν με βολεύουν. Μου ζητάνε πιν κάθε φορά που εκτελεί το airplane off-on. edit: jpower, λοιπόν σε μένα τουλάχιστον στο bluetooth με την τελευταία έκδοση δεν διορθώθηκε το φαινόμενο "bluetooth has stopped". Όπως επίσης ξαναεμφανίστηκε το φαινόμενο της χαμηλής έντασης. Η ακριβώς προηγούμενη δεν το εμφάνισε ποτέ. Το είχες λύσει μάλλον στην προηγούμενη έκδοση. Για αυτό θα σε παρακαλούσα πολύ εάν μπορείς να μου δώσεις την προηγουμενη ακριβώς έκδοση γιατί από την αφηρημάδα μου την έσβησα. Ζω και χωρίς το bluetooth προσωπικά. Edited December 21, 2015 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Για ανεβάστε, ρε παιδιά, κανένα βιντεάκι να δούμε πόσο πιο γρήγορη είναι η Lollipop από την Kitkat και αν αξίζει να την φλασάρουμε κι εμείς οι υπόλοιποι!! Ξέρετε, μπες βγες από τις εφαρμογές, εναλλαγή στα μενού κτλ!! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billk Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παίδες μετα από αρκετό καιρό με την xtreme V v2 είπα να βάλω αυτή του φίλου jpower73. Όλα καλά αλλά όταν πάω να μπω στο wi-fi του σπιτιού κολλάει στη λήψη διευθυνσης IP... καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλημέρα υπάρχει τρόπος να περάσω recovery μέσω pc? επίσης άμα περάσω recovery μπορώ να κάνω backup και αμέσως restore την ρομ? δεν bootarei μου έπεσε κάτω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) αν αλλαξεις θεσεις στις sim και κανεις reboot μετα δουλευουν σωστα τα data και οι sim? (ενεργοποιηση/απενεργοποιηση sim απο sim settings και 3g συνδεση) επισης τα τετραψηφια δουλευουν? tune in radio,mixcloud,soundcloud? εγγραφη απο μικροφωνο και call recording apps?http://s3.postimg.org/o4dzddkk3/naiseolaw23e.jpg :p Εκτος από την απενεργοποιηση μεμονωμενης sim. Δεν έχει νόημα να αντιστρέψεις τις σιμ. Και τα 2 σλοτς υποστηρίζουν 3G Edited December 22, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Παίδες μετα από αρκετό καιρό με την xtreme V v2 είπα να βάλω αυτή του φίλου jpower73. Όλα καλά αλλά όταν πάω να μπω στο wi-fi του σπιτιού κολλάει στη λήψη διευθυνσης IP... καμιά ιδέα; Δοκίμασε να ανοιγοκλείσεις το modem σου,αν δεις οτι υπάρχει ακόμα πρόβλημα βγάλε την μπαταρία για 2-3 λεπτα κάνε wipe cache/ dalvik cache.Στο θέμα του wifi είναι άψογη. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα υπάρχει τρόπος να περάσω recovery μέσω pc? επίσης άμα περάσω recovery μπορώ να κάνω backup και αμέσως restore την ρομ? δεν bootarei μου έπεσε κάτω..... Δεν ανοίγει καθόλου;στη πρωτη σελιδα υπάρχει οδηγός πως να περάσεις μια επίσημη Ρομ καθώς και να αλλαξεις το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billk Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ευχαριστώ φίλε Jpower73 και Savvas_p25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billk Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τελικά ήταν θέμα του router (Thomson 585 v8). Άλλη μια ερώτηση: Γιατί όταν μιλάω στο τηλέφωνο τους ακούω και με ακούνε σαν να περνάω μέσα από τουνελ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τελικά ήταν θέμα του router (Thomson 585 v8). Άλλη μια ερώτηση: Γιατί όταν μιλάω στο τηλέφωνο τους ακούω και με ακούνε σαν να περνάω μέσα από τουνελ; :p μικροφωνιζει.. χαμηλωσε την ενταση. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 jpower73 καλημερα , μπορεις να μου στειλεις ποια link να κατεβασω για να περασω; Ειλικρινα εχω χασει την μπαλα... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 jpower73 καλημερα , μπορεις να μου στειλεις ποια link να κατεβασω για να περασω; Ειλικρινα εχω χασει την μπαλα... Ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6456065#post6456065 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6456065#post6456065 ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) EXODUS BOOTLOGO https://mega.nz/#!QFh1wa5Z!b6ytNLmzG1fBzr08g_3MBBfPpmZgNHsATbd9WXnFekE Φλασαριστό Πολυ ωραίο Logo. Επίσης, DAZEN BOOTLOGO https://mega.nz/#!gZQlxKIT!-SX3vngDW5SVecBwl-2jxiwIWtKZaP8ZUOxmLRpCMBo Edited December 22, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6456065#post6456065 Εγκατέστησα, όπως λένε τα βήματα, τη rom και τα υπόλοιπα αλλά χάνει πολύ συχνά το σήμα και κυρίως όταν σε καλούν ή μιλάς στο τηλέφωνο. Η προηγούμενη έκδοση δεν έκανε τέτοια. Επίσης παρατήρησα ότι Ο ΘΕΙΟΣ δεν βρίσκει recovery που υπάρχουν στην κάρτα sd. Για να τα δει πρέπει να τα περάσεις στην εσωτερική μνήμη. Ευχαριστώ Edited December 22, 2015 by ponemeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 EXODUS BOOTLOGO https://mega.nz/#!QFh1wa5Z!b6ytNLmzG1fBzr08g_3MBBfPpmZgNHsATbd9WXnFekE Φλασαριστό Πολυ ωραίο Logo. Κάνει για 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κάνει για 4.4.2; ναι, κανει............. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Οι μακροεντολές σε μένα δεν με βολεύουν. Μου ζητάνε πιν κάθε φορά που εκτελεί το airplane off-on. edit: jpower, λοιπόν σε μένα τουλάχιστον στο bluetooth με την τελευταία έκδοση δεν διορθώθηκε το φαινόμενο "bluetooth has stopped". Όπως επίσης ξαναεμφανίστηκε το φαινόμενο της χαμηλής έντασης. Η ακριβώς προηγούμενη δεν το εμφάνισε ποτέ. Το είχες λύσει μάλλον στην προηγούμενη έκδοση. Για αυτό θα σε παρακαλούσα πολύ εάν μπορείς να μου δώσεις την προηγουμενη ακριβώς έκδοση γιατί από την αφηρημάδα μου την έσβησα. Ζω και χωρίς το bluetooth προσωπικά. Θα μπορέσεις να μου τη στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Έχω φτιάξει ένα πατσακι με τα αρχεία/βιβλιοθήκες τηλεφωνίας από amoi rom και το χω Φλασαρει σ' αυτήν. Εχω απενεργοποιησει τις μακροεντολες. Από το πρωί, δεν έχω θέματα πτώσης δικτύου αλλά ούτε και χαμηλής έντασης. Μέχρι το βράδυ, θα ξέρω.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εγώ την φλασαρα μια χαρά εχτες όλα ήταν οκ για κάποιο λόγο έσβησε ή έκανε επανεκκίνηση το βράδυ που κοιμομουν και έμεινε κολλημένη στο bootlogo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τώρα ανάβει κανονικά? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αυτη είναι καινουρια? http://bbs.ydss.cn/thread-604621-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τώρα ανάβει κανονικά? Με restart δεν κατάφερα τιποτα οπότε φλασαρα ενα back up που είχα γιατί έπρεπε να πάω για δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts