georgeIII Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 τα περασα ηδη τα gapps .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) τα περασα ηδη τα gapps .... Ok. Φλασαρεις Capps κσι στο καπάκι ξανα Gapps. Έτσι έκανα και γω. Ποστ 18367 έχει ενημερωθεί πλήρως με εικόνα και λινκ Edited December 14, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ok. Φλασαρεις Capps κσι στο καπάκι ξανα Gapps. Έτσι έκανα και γω. Ποστ 18367 έχει ενημερωθεί πλήρως με εικόνα και λινκ αναμεσα στα φλασαρισματα ενεργοποιω των capps gapps ενεργοποιω την συσκευη η οχι; μου κολλησε στην φατσα του android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Όχι... Φλασαρεις μέχρι τέλους. Μια και μια εκκινεις την συσκευή. Την πρώτη φορά αργεί λιγο Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Όχι... Φλασαρεις μέχρι τέλους. Μια και μια εκκινεις την συσκευή. Την πρώτη φορά αργεί λιγο αρα παμε μια στα γρηγορα 1.ρομ 2.gps fix 3.capps 4.gapps 5.sdcard fix 6. xposed εκκινω ,φτιανχω το reboot απο το developers options, μετα to selinux, μετα κανουμε soft reboot και στα καπακια κανονικο reboot. Kαι μετα τα αλλα απο το ποστ 18367. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Σωστά.... Αλλά....... http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779 Ανέβηκε έκδοση Stable με διορθωμενο το bug. (ετσι ισχυρίζεται ο εκδότης) Απ οτι φαίνεται, έχει ενσωματωμένa Gapps και δεν επιτρέπει την τοποθέτηση αλλου πακέτου... Προφανώς και το πρόβλημα είναι εκεί. Ενδεχομένως το Service που προανέφερα. Από τη στιγμή που το απενεργοποιησα, δεν εχω πρόβλημα... Τεσπα.... Θα δω τι έχει κάνει. Αν είναι οκ, θα ζητησω διαγραφή της παρουσίασης από τους διαχειριστές... Edited December 14, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Σωστά.... Αλλά....... http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779 Ανέβηκε έκδοση Stable με διορθωμενο το bug. (ετσι ισχυρίζεται ο εκδότης) το ξερω την εχω ανεβασει σε προηγουμενο ποστ για να την δεις , αλλα επιμενω ελληνικα!!! τοσο κοπο εκανες ;) αν και τωρα δεν τα καταφερω θα την δοκιμασω γτ πρεπει σε 4 .5 ωρες να ξυπνησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδια καλησπέρα μολις πηρα και εγω το coolpad f1 εχει εκδοση android 4.4.3 ,στην εκδοση Kernel γραφει: 3.4.67 system4@ubuntu #2 Sun Sep 28 16:18:27 CST 2014 , και στον αριθμο εκδοσης γραφει: 4.4.3_8297w Labi-20141014 εχει αγοραστει από ελληνικο μαγαζι τον περασμενο Απριλιο. Τι λετε; Να το αφήσω όπως είναι; Είναι καλη αυτή η rom? :confused: Είναι η mlais 4.4.3 που βγήκε πέρυσι 14 Οκτώβρη. Ήταν η βάση για την rom του algorithm. Έχει αρκετά bugs, που 2 βδομάδες μετά βγήκε η mlais 1028 by fefe που τα είχε διορθώσει. Αυτήν εδώ ακόμα και δουλεύουν όλα μια χαρά με εξαίρεση τα κλασικά bugs. Βέβαια μέχρι κι εγώ όταν βρω χρόνο θα περάσω την lollipop έτσι από περιέργεια πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Σωστά.... Αλλά....... http://forum.xda-developers.com/a310/development/cm-12-1-mmx-a310-clones-t3253779 Ανέβηκε έκδοση Stable με διορθωμενο το bug. (ετσι ισχυρίζεται ο εκδότης) Απ οτι φαίνεται, έχει ενσωματωμένa Gapps και δεν επιτρέπει την τοποθέτηση αλλου πακέτου... Προφανώς και το πρόβλημα είναι εκεί. Ενδεχομένως το Service που προανέφερα. Από τη στιγμή που το απενεργοποιησα, δεν εχω πρόβλημα... Τεσπα.... Θα δω τι έχει κάνει. Αν είναι οκ, θα ζητησω διαγραφή της παρουσίασης από τους διαχειριστές... Molis tin dokimasa...GPS OK, exei ta gnosta problimata entasis ixou stis kleiseis,eisai kamia dekaria vimata mprosta....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 τελικα το cmincallfix.zip δεν χρειαζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Λοιπόν μετά και το τελευταίο κολπάκι με την απενεργοποίηση της υπηρεσίας,επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο μικρόφωνο κτλ. ΕΥΓΕ jpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Molis tin dokimasa...GPS OK, exei ta gnosta problimata entasis ixou stis kleiseis,eisai kamia dekaria vimata mprosta....;) :blink: ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ? Δεν έχει λυθεί το θέμα των κλησεων? Στην περιγραφή του λέει οτι το έχει λύσει.. * Πάντως, επειδη την εγκατέστησα. Δεν είναι root. Φλασαρα το kingroot 3.4, το οποίο μου έβγαλε notification για αναβάθμιση. Ε την έκανα, εγκατασταθηκε και ολα οκ. Επίσης, για να μπει σε 3g, θα χρειαστεί το κολπο με το soft reboot. (τις οδηγίες που εδωσα. Το ειχα, από περιέργεια, για κανα 5λεπτο σε data, χωρίς να εχω κάνει soft reboot και μετά reboot, και δεν συνδεοταν με τίποτα). Επίσης, δεν σώζει στην κάρτα. Θέλει το sdfix πατς. Δεν παιζει hd το YouTube. *θα μου πείτε, ρε μεγάλε, και συ το ίδιο έλεγες.... - ;) (βέβαια, αυτός είναι developer) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα το cmincallfix.zip δεν χρειαζεται; Όχι, έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα και οταν ηταν περασμένο. Είναι πολυ αλοκοτη βλάβη.. Δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί και τι είναι αυτο που την προκαλεί. Μπορεί νσ κάνεις μια κλήση και να εμφανιστεί. Μπορεί να κάνεις και 100 κλήσεις και στην 101η να σου το κάνει.... Πολύ αλοκοτη.... Edited December 14, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) jpower73 οτι και να πουμε ειναι λιγο εισαι πολυ μπροστα!!! εγκατεστησα την δικια σου και ολα φαινονται οτι ειναι οκ. Βεβαια εκετνη δοκιμη θα κανω αυριο (το ξυπνητηρι που με ενδιαφερει τωρα γτ ξυπναω σε 4 ωρες δουλευει χαχαχα). Ενα που παρατηρησα ειναι οτι το selinux αλλαξε μετα απο reboot και πηγε enforcing ενω ειναι στα prive app το τσεκαρα δυο φορες. Μπορω να περασω τις εφαρμογες που ειχα αποθηκευσει με το titanium back up; Ειναι απο 4.4. rom. ενα bug που βρηκα ειναι οτι δεν ανοιγει η καμερα ουτε της ρομ ουτε η zte ουτε η lg μετα απο reboot δουλεψε η zte και η lg Edited December 14, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδια καλησπέρα μολις πηρα και εγω το coolpad f1 εχει εκδοση android 4.4.3 ,στην εκδοση Kernel γραφει: 3.4.67 system4@ubuntu #2 Sun Sep 28 16:18:27 CST 2014 , και στον αριθμο εκδοσης γραφει: 4.4.3_8297w Labi-20141014 εχει αγοραστει από ελληνικο μαγαζι τον περασμενο Απριλιο. Τι λετε; Να το αφήσω όπως είναι; Είναι καλη αυτή η rom? :confused: Και εγώ αυτή έχω από πέρυσι. Είναι του Algorithm. Εμένα με έχει βολέψει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 jpower73 οτι και να πουμε ειναι λιγο εισαι πολυ μπροστα!!! εγκατεστησα την δικια σου και ολα φαινονται οτι ειναι οκ. Βεβαια εκετνη δοκιμη θα κανω αυριο (το ξυπνητηρι που με ενδιαφερει τωρα γτ ξυπναω σε 4 ωρες δουλευει χαχαχα). Ενα που παρατηρησα ειναι οτι το selinux αλλαξε μετα απο reboot και πηγε enforcing ενω ειναι στα prive app το τσεκαρα δυο φορες. Μπορω να περασω τις εφαρμογες που ειχα αποθηκευσει με το titanium back up; Ειναι απο 4.4. rom. ενα bug που βρηκα ειναι οτι δεν ανοιγει η καμερα ουτε της ρομ ουτε η zte ουτε η lg μετα απο reboot δουλεψε η zte και η lg Βεβαίως και μπορείς να επαναφέρεις.. Έφταιγε το selinux και δεν ανοιγαν.. Το reboot τα έστρωσε. Δεν θα σε ξαναενοχλησουν Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Επιβεβαιωνω οτι η Ρομ του xda είναι 10 βήματα πίσω απο του jpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Όντως, η ρομ του χδα έχει το γνωστό πρόβλημα στο ακουστικό /μικροφωνο Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 οσα θεματα και αν αλλαξα δεν εφτιαξε...το θαυμαστικο εκει...εχεις καμια αλλη ιδεα??? sim settings και αλλαξε χρωμα στις καρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Μετά από 20 ώρες περίπου και πλέον με το cut paste στο incall που είπε να κάνουμε ο jpower δεν μου έχει ξαναπαρουσιάσει θέμα με το ακουστικό. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι εάν χάσει το σήμα για πολλές ώρες, πρέπει να κάνω airplane on off για να επανέλθει.. Καμιά ιδέα.; Εγώ πάντως επιμένω ελληνικά με την cm του jpower. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τους xda κλπ. Είναι πρόχειροι.. Μόλις εντόπισα και άλλο bug που πριν δεν υπήρχε. Όταν κλείσω τα data και τα ξαναανοίξω μετά από λίγο, τότε τα data δεν επανέρχονται ποτέ. Θέλει airplane on off για να επανέλθουν και μετά από λίγα λεπτά δεν λειτουργούν χωρίς να πειράξω κάτι. Καμιά ιδέα; Edited December 15, 2015 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημέρα εγώ γυρισα στην miui πάλι από back up που είχα... Το πρωί δυστυχώς το ξυπνητήρι δεν χτύπησε αλλά ευτυχώς όλα καλά.... JP δώσε πόνο... Εγώ θα ξανά δοκίμασω σε λίγες μέρες παντός ή Ρομ ήταν σφαίρα και πραγματικά πολλά μπράβο για τον κόπο σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι ενώ χτες απενεργοποίησα την υπηρεσία και όλα καλά,σήμερα μετά απο restarts αρκετά η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε πάλι μόνη της!Γίνεται κάπως να το αποτρέψω αυτύ, ή στην τελική να την ξυλώσω τελείως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Back to miui. Άρχισε και τα κουλά με το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 οσα θεματα και αν αλλαξα δεν εφτιαξε...το θαυμαστικο εκει...εχεις καμια αλλη ιδεα??? Δώσε ονομα στις κάρτες . Εκει που λέει card 1 γράψε το όνομα του παροχου σου. Ομοίως και στην 2. Επισης, διάλεξε και χρώμα. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Mobile%20Uploads/IMG_20151214_183433_zpsko4yklb1.jpg Αυτό το αρχείο δεν υπάρχει το ψάχνω 2 μέρες έχει κανεις καμια ιδέα απο που να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Mobile%20Uploads/IMG_20151214_183433_zpsko4yklb1.jpg Αυτό το αρχείο δεν υπάρχει το ψάχνω 2 μέρες έχει κανεις καμια ιδέα απο που να το κατεβασω? Αυτό το αρχείο υπάρχει μόνο αν φλασάρεις το αρχειάκι.Σε επόμενο ποστ ο jpower έδωσε ένα apk(post 18367) που κάνει την ίδια δουλειά.Απλά το κάνεις εγκατάσταση.Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts