mfireman Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Γκουρού....αυτό είναι αρκετό!!! Υ.Γ: Μετά από 6+ μήνες με miui θα με κάνεις να αρχίσω τα σκαλίσματα πάλι, αν και κατά την προσωπική μου άποψη, η λόλι δεν με τραβάει ιδιαίτερα, όμως μόνο και για τον κόπο σου ( όπως και άλλων εδώ μέσα ) θα την δοκιμάσω, και πάλι μπράβο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Το fx δεν μ αφηνει να μπω στο system/data να δωσω στο αρχειο audio_ver.... τα δικαιωματα που δινεις στο ss.τι πρεπει να κανω?(αυτο το αρχειο ειναι αυτο που εχει η ρομ μεσα η του μηχανικου και πρεπει να το βαλουμε εμεις?) edit μπηκα,το αλλο μονο πες μου για το αρχειο Edited December 13, 2015 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CYANOGENMOD ROM 12.1 ΣΕ COOLPAD F1 Προστέθηκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το fx δεν μ αφηνει να μπω στο system/data να δωσω στο αρχειο audio_ver.... τα δικαιωματα που δινεις στο ss.τι πρεπει να κανω?(αυτο το αρχειο ειναι αυτο που εχει η ρομ μεσα η του μηχανικου και πρεπει να το βαλουμε εμεις?) edit μπηκα,το αλλο μονο πες μου για το αρχειο Μη μασας... Εγκατέστησε αυτό το add-on https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx.rr ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προστέθηκε στο πρώτο post. Ευχαριστώ.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σήμερα το απόγευμα επέστρεψα στη miui γιατι με την cm είχα συνέχεια θέμα με το ακουστικό και το μικρόφωνο. Τους άκουγα πολύ χαμηλά και δεν με άκουγαν. Όλα ξανα διορθωνόντουσαν βέβαια με το airplane ον και οφ αλλά δεν το άντεχα. Jpower με αυτό τον οδηγό πιστεύεις ότι λύθηκε το θέμα αυτό; Κατά τα άλλα μια χαρά είναι. Άψογος ήχος κλήσης, gps ok, δεν έβρισκα κάτι κακό. Η μέρα με την νύχτα η lolli σε σχέση με κκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μη μασας... Εγκατέστησε αυτό το add-on https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx.rr ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ.. το ελυσα το θεμα,μπηκα και αλλαξα τα δικαιωματα απλα δεν ξερω αν αυτο το αρχειο που εχει μεσα ειναι το στοκ της ρομ και πρεπει να περασουμε του μηχανικου η ειναι του μηχανικου? Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Την έβαλα και εγώ αλλά δεν έχω δεδομένα σε καμία κάρτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) το ελυσα το θεμα,μπηκα και αλλαξα τα δικαιωματα απλα δεν ξερω αν αυτο το αρχειο που εχει μεσα ειναι το στοκ της ρομ και πρεπει να περασουμε του μηχανικου η ειναι του μηχανικου? Είναι το στοκ. Του μηχανικού ειχε ελαφρώς χαμηλότερη ένταση. Προτίμησα να αφήσω το σύστημα να φτιάξει ενα δικό του, μανισιο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα το απόγευμα επέστρεψα στη miui γιατι με την cm είχα συνέχεια θέμα με το ακουστικό και το μικρόφωνο. Τους άκουγα πολύ χαμηλά και δεν με άκουγαν. Όλα ξανα διορθωνόντουσαν βέβαια με το airplane ον και οφ αλλά δεν το άντεχα. Jpower με αυτό τον οδηγό πιστεύεις ότι λύθηκε το θέμα αυτό; Κατά τα άλλα μια χαρά είναι. Άψογος ήχος κλήσης, gps ok, δεν έβρισκα κάτι κακό. Η μέρα με την νύχτα η lolli σε σχέση με κκ. Μέχρι στιγμής δεν μου το έχει παρουσιάσει.. Βέβαια, δοκιμαζω και κατι ακόμη.... ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έβαλα και εγώ αλλά δεν έχω δεδομένα σε καμία κάρτα :( Επελεξες apn? (οχι κάρτα... Apn!) Edited December 13, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss1986 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Για την iNew v3 plus aosp εκτός απο αυτό το link http://www.needrom.com/dow...-inew-v3-plus/ υπάρχει κάποιο άλλο γιατί έχω ξεχάσει το username μου στο needrom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Για την iNew v3 plus aosp εκτός απο αυτό το link http://www.needrom.com/dow...-inew-v3-plus/ υπάρχει κάποιο άλλο γιατί έχω ξεχάσει το username μου στο needrom? http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/11/C8297W-iNewV3plus_by-ktisljar_v1.15_EN.zip δοκίμασε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss1986 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Απο needrom δεν θυμάμαι το username μου. Και μου ζητάει να κάνω login for download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Απο needrom δεν θυμάμαι το username μου. Και μου ζητάει να κάνω login for download Θα δω μήπως υπάρχει σε gdrive ή mega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Τώρα, σχετικά με τον ήχο. Διαπίστωσα το εξής. Επειδή το φαινόμενο εμφανίζεται, εντελώς τυχαία, δίχως να υπάρχει κάποιο pattern, μου δίνει την εντύπωση ότι το android ¨κλείνει , κατά την προσφιλή του τακτική¨, ¨κάτι¨το οποίο επηρεάζει την ένταση στο ηχείο. Από πειραματισμούς, διαπίστωσα ότι, αρκετά παλαβά προέκυπταν όταν το selinux γυρνούσε σε enforced ή γενικά, όταν σκάλιζα την συγκεκριμένη παράμετρο. π.χ. αν την γυρίσετε σε enforced, δεν λειτουργεί κανένας πομποδέκτης. Ουτε ραδιοφωνο ανοιγει, ουτε gps, ούτε μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο. Οπότε εκανα το εξής..... Την πέρασα την εφαρμογή από το apps στο priv-app. αυτό έχει σαν συνέπεια να μπορεί να την κλείσει το android. Επίσης, πήγα εδώ και έδωσα τα εξής δικαιώματα στο αρχείο του μηχανικού http://s30.postimg.org/564h69cqp/Screenshot_2015_12_13_19_31_21_1.png (γι αυτό τον λόγο εσωκλείω τον FX EXPLORER :) ) Αποτέλεσμα, εδώ και 2 μέρες δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο στις κλήσεις.. μπορεις να πεις πιο αναλυτικα πως το εκανες αυτο; εμενα δεν με ακουγαν και εγω τους ακουγα σιγα πολυ Edited December 13, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδια μια ερωτηση για οσους ξερουν σιγουρα. Θελω να αγορασω μια Micro SD καρτα 32gb για το coolpad , θα είναι ενταξει? η θα εχω πρόβλημα, μηπως διαβαζει μονο μερικες καρτες η μονο μεχρι 16gb? Εσεις τη καρτες χρησιμοποιειτε που δουλεουν καλα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ούτε εγώ εχω δεδομένα με cm12!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Επιλέξατε apn? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Το fx δεν μ αφηνει να μπω στο system/data να δωσω στο αρχειο audio_ver.... τα δικαιωματα που δινεις στο ss.τι πρεπει να κανω?(αυτο το αρχειο ειναι αυτο που εχει η ρομ μεσα η του μηχανικου και πρεπει να το βαλουμε εμεις?) edit μπηκα,το αλλο μονο πες μου για το αρχειο εχω το ιδιο προβλημα και το add on που προτεινεις ειναι εγκατεστημενο ηδη... και με απο reboot δεν εβλεπε τις καρτες... Edited December 13, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ναι! Ηταν επιλεγμένο το apn wind internet! Τι μπορώ να κάνω τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Κάνε reboot... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalwdio Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Επελεξες apn? (οχι κάρτα... Apn!) Έκανα ξανά την εγκατάσταση και για κάποιο λόγο δούλεψαν τώρα όλα. Μάλλον πρέπει στην 1η προσπάθεια να άνοιξα κατά λάθος τα δεδομένα... Τώρα όλα καλά. Να είσαι καλά ρε jpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) εχω το ιδιο προβλημα και το add on που προτεινεις ειναι εγκατεστημενο ηδη... και με απο reboot δεν εβλεπε τις καρτες... Το selinux σε τι κατασταση είναι... Αν είναι enforced κάντο permisive. Αν είναι permissive, κάντο enforced και κατευθείαν permissive. Αυτά γίνονται από την εφαρμογή selinuxmodechanger. Μόλις τώρα ξαναέκανα φορμάτ το τηλέφωνο για να δοκιμασω ξανά τις οδηγιες μου. Παρότι με wind, είδε 3g, με την μια.... Καλό είναι μετα το soft reboot, κάντε ενα κανονικό reboot για να ερθει στα ισια του το σύστημα... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα ξανά την εγκατάσταση και για κάποιο λόγο δούλεψαν τώρα όλα. Μάλλον πρέπει στην 1η προσπάθεια να άνοιξα κατά λάθος τα δεδομένα... Τώρα όλα καλά. Να είσαι καλά ρε jpower Οκ, μαν Παιδιά, παρακαλώ, να ακολουθειτε τις οδηγίες κατά γράμμα. Έφαγα πολλές ώρες και ,κυριολεκτικά, έλιωσα την επρομ για να βρω την σωστή σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι, σχεδόν κανείς, στο xda δεν έχει καταφέρει να τα κάνει να δουλέψουν όλα μαζί... Edited December 13, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το selinux σε τι κατασταση είναι... Αν είναι enforced κάντο permisive. Αν είναι permissive, κάντο enforced και κατευθείαν permissive. Αυτά γίνονται από την εφαρμογή selinuxmodechanger ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, μαν Παιδιά, παρακαλώ, να ακολουθειτε τις οδηγίες κατά γράμμα. Έφαγα πολλές ώρες και ,κυριολεκτικά, έλιωσα την επρομ για να βρω την σωστή σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι, σχεδόν κανείς, στο xda δεν έχει καταφέρει να τα κάνει να δουλέψουν όλα μαζί... ειναι αχνο το permissive οπως στην φωτογραφια που εχεις ανεβασει. Τις οδηγιες τις ακολουθησα κατα γραμμα και οταν ειχα καπου αμφιβολια το πηγαινα ξανα απο την αρχη με ολα τα wipes . με το θεμα οτι δεν μπορω να μπω στα data τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 ειναι αχνο το permissive οπως στην φωτογραφια που εχεις ανεβασει. Τις οδηγιες τις ακολουθησα κατα γραμμα και οταν ειχα καπου αμφιβολια το πηγαινα ξανα απο την αρχη με ολα τα wipes . με το θεμα οτι δεν μπορω να μπω στα data τι κανω; Να πω μια χαζομάρα; Επειδή το είχα πάθει και εγώ με την cm12. Την περιαγωγη την τικαρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Να πω μια χαζομάρα; Επειδή το είχα πάθει και εγώ με την cm12. Την περιαγωγη την τικαρες; δεν εννοουσα αυτα τα data εννοουσα τα system / data για να αλλαξω τα permission του audio file. Αλλα μετα παρατηρησα οτι ουτε data ειχα και ας ειχα κανονικα το apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Το selinux σε τι κατασταση είναι... Αν είναι enforced κάντο permisive. Αν είναι permissive, κάντο enforced και κατευθείαν permissive. Αυτά γίνονται από την εφαρμογή selinuxmodechanger. Μόλις τώρα ξαναέκανα φορμάτ το τηλέφωνο για να δοκιμασω ξανά τις οδηγιες μου. Παρότι με wind, είδε 3g, με την μια.... Καλό είναι μετα το soft reboot, κάντε ενα κανονικό reboot για να ερθει στα ισια του το σύστημα... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, μαν Παιδιά, παρακαλώ, να ακολουθειτε τις οδηγίες κατά γράμμα. Έφαγα πολλές ώρες και ,κυριολεκτικά, έλιωσα την επρομ για να βρω την σωστή σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι, σχεδόν κανείς, στο xda δεν έχει καταφέρει να τα κάνει να δουλέψουν όλα μαζί... Μετά το reboot βρήκε 3g αλλά όταν άνοιξα wifi και το ξαναεκλεισα για να το δοκιμάσω δεν συνδεθηκηκε ποτέ με 3g και ας τα είχαν ανοιχτά τα δεδομένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts