Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Μου έβγαλε μια αναβάθμιση να κάνω! Να την κάνω??

no!

πάγωσε το πρόγραμμα με το titanium για να μην σου βγάζει αναβαθμίσεις

δεν θα το προτεινα..!Ειναι για αλλο τηλεφωνο η αναβαθμιση και ισως προκαλεσει απο μικρα ως μεγαλα προβληματα.Λογικα θα βγει στο needrom και για το τηλ μας.

Πως σου φαινεται η rom?Εχω εντυπωσιαστει με την ταχυτητα της

Εγώ πάντως για την ώρα κρατάω την inwev3plus.

3G και στις δύο SIM, όμορφος ήχος, γρήγορη και για την ώρα δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα.

Αφού δεν έχει βρει και ο azuli κάποιο πρόβλημα, ένας λόγος παραπάνω! (Όπως και να το κάνουμε, είναι ένας από τους testers του νήματος!)

Βέβαια η CM12 είναι πειρασμός, αλλά θα περιμένω να έχω αρκετό "ελεύθερο" χρόνο όταν θα την δοκιμάσω! Πρέπει να ομολογήσω πως ο jpower "γράφει" στην κυριολεξία! και (αυτά που γράφει) είναι ο σοβαρότερος λόγος για να δοκιμάσω εν τέλει τη CM12 (..."powered by jpower"!).

Παραμένει το ότι πρέπει να βρω το χρόνο!

Edited by Baniko

το soft reboot απο το power button ειναι απλα η επιλογη reboot;

Μπορεί να στο βγάζει ως soft reboot η επανεκκίνηση λογισμικού η reboot system ui

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ CYANOGENMOD ROM 12.1 ΣΕ COOLPAD F1

Άλλο το SD fix που έχεις ενσωματώσει στη ρομ και άλλο το SD card fix που έχεις μετά για φλασαρισμα;

Και αν δεν κάνω λάθος στο Philz οι επιλογές είναι wipe cache, wipe davlik ,format system, format data σωστά;

Edited by navi55
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Ουσιαστικά κανουν το ίδιο πράγμα. Δλδ, αν φλασαρεις το πατς, δεν χρειάζεται η εφαρμογή..

Μόνο εαν δεν μπορέσετε να φλασαρετε το πατς, χρησιμοποιείτε το apk.

Ουσιαστικά είναι περιττό..

Ναι... Σωστά

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Γκουρού....αυτό είναι αρκετό!!!

Υ.Γ: Μετά από 6+ μήνες με miui θα με κάνεις να αρχίσω τα σκαλίσματα πάλι, αν και κατά την προσωπική μου άποψη, η λόλι δεν με τραβάει ιδιαίτερα, όμως μόνο και για τον κόπο σου ( όπως και άλλων εδώ μέσα ) θα την δοκιμάσω, και πάλι μπράβο!!

Το fx δεν μ αφηνει να μπω στο system/data να δωσω στο αρχειο audio_ver.... τα δικαιωματα που δινεις στο ss.τι πρεπει να κανω?(αυτο το αρχειο ειναι αυτο που εχει η ρομ μεσα η του μηχανικου και πρεπει να το βαλουμε εμεις?)

edit μπηκα,το αλλο μονο πες μου για το αρχειο

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

Το fx δεν μ αφηνει να μπω στο system/data να δωσω στο αρχειο audio_ver.... τα δικαιωματα που δινεις στο ss.τι πρεπει να κανω?(αυτο το αρχειο ειναι αυτο που εχει η ρομ μεσα η του μηχανικου και πρεπει να το βαλουμε εμεις?)

Μη μασας... Εγκατέστησε αυτό το add-on

https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx.rr

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προστέθηκε στο πρώτο post.

Ευχαριστώ..

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σήμερα το απόγευμα επέστρεψα στη miui γιατι με την cm είχα συνέχεια θέμα με το ακουστικό και το μικρόφωνο. Τους άκουγα πολύ χαμηλά και δεν με άκουγαν. Όλα ξανα διορθωνόντουσαν βέβαια με το airplane ον και οφ αλλά δεν το άντεχα. Jpower με αυτό τον οδηγό πιστεύεις ότι λύθηκε το θέμα αυτό; Κατά τα άλλα μια χαρά είναι. Άψογος ήχος κλήσης, gps ok, δεν έβρισκα κάτι κακό. Η μέρα με την νύχτα η lolli σε σχέση με κκ.

Μη μασας... Εγκατέστησε αυτό το add-on

https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx.rr

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ..

το ελυσα το θεμα,μπηκα και αλλαξα τα δικαιωματα απλα δεν ξερω αν αυτο το αρχειο που εχει μεσα ειναι το στοκ της ρομ και πρεπει να περασουμε του μηχανικου η ειναι του μηχανικου?

Galaxy Z fold 5

το ελυσα το θεμα,μπηκα και αλλαξα τα δικαιωματα απλα δεν ξερω αν αυτο το αρχειο που εχει μεσα ειναι το στοκ της ρομ και πρεπει να περασουμε του μηχανικου η ειναι του μηχανικου?

Είναι το στοκ.

Του μηχανικού ειχε ελαφρώς χαμηλότερη ένταση.

Προτίμησα να αφήσω το σύστημα να φτιάξει ενα δικό του, μανισιο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σήμερα το απόγευμα επέστρεψα στη miui γιατι με την cm είχα συνέχεια θέμα με το ακουστικό και το μικρόφωνο. Τους άκουγα πολύ χαμηλά και δεν με άκουγαν. Όλα ξανα διορθωνόντουσαν βέβαια με το airplane ον και οφ αλλά δεν το άντεχα. Jpower με αυτό τον οδηγό πιστεύεις ότι λύθηκε το θέμα αυτό; Κατά τα άλλα μια χαρά είναι. Άψογος ήχος κλήσης, gps ok, δεν έβρισκα κάτι κακό. Η μέρα με την νύχτα η lolli σε σχέση με κκ.

Μέχρι στιγμής δεν μου το έχει παρουσιάσει..

Βέβαια, δοκιμαζω και κατι ακόμη....

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την έβαλα και εγώ αλλά δεν έχω δεδομένα σε καμία κάρτα :(

Επελεξες apn?

(οχι κάρτα... Apn!)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για την iNew v3 plus aosp εκτός απο αυτό το link http://www.needrom.com/dow...-inew-v3-plus/ υπάρχει κάποιο άλλο γιατί έχω ξεχάσει το username μου στο needrom?

Για την iNew v3 plus aosp εκτός απο αυτό το link http://www.needrom.com/dow...-inew-v3-plus/ υπάρχει κάποιο άλλο γιατί έχω ξεχάσει το username μου στο needrom?

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/11/C8297W-iNewV3plus_by-ktisljar_v1.15_EN.zip δοκίμασε τώρα.

Απο needrom δεν θυμάμαι το username μου. Και μου ζητάει να κάνω login for download

Θα δω μήπως υπάρχει σε gdrive ή mega.

Τώρα, σχετικά με τον ήχο. Διαπίστωσα το εξής.

Επειδή το φαινόμενο εμφανίζεται, εντελώς τυχαία, δίχως να υπάρχει κάποιο pattern, μου δίνει την εντύπωση ότι το android ¨κλείνει , κατά την προσφιλή του τακτική¨, ¨κάτι¨το οποίο επηρεάζει την ένταση στο ηχείο.

Από πειραματισμούς, διαπίστωσα ότι, αρκετά παλαβά προέκυπταν όταν το selinux γυρνούσε σε enforced ή γενικά, όταν σκάλιζα την συγκεκριμένη παράμετρο.

π.χ. αν την γυρίσετε σε enforced, δεν λειτουργεί κανένας πομποδέκτης. Ουτε ραδιοφωνο ανοιγει, ουτε gps, ούτε μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο. Οπότε εκανα το εξής.....

Την πέρασα την εφαρμογή από το apps στο priv-app. αυτό έχει σαν συνέπεια να μπορεί να την κλείσει το android.

Επίσης, πήγα εδώ και έδωσα τα εξής δικαιώματα στο αρχείο του μηχανικού

http://s30.postimg.org/564h69cqp/Screenshot_2015_12_13_19_31_21_1.png

(γι αυτό τον λόγο εσωκλείω τον FX EXPLORER :) )

Αποτέλεσμα, εδώ και 2 μέρες δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο στις κλήσεις..

μπορεις να πεις πιο αναλυτικα πως το εκανες αυτο; εμενα δεν με ακουγαν και εγω τους ακουγα σιγα πολυ

Edited by georgeIII

Παιδια μια ερωτηση για οσους ξερουν σιγουρα. Θελω να αγορασω μια Micro SD καρτα 32gb για το coolpad , θα είναι ενταξει? η θα εχω πρόβλημα, μηπως διαβαζει μονο μερικες καρτες η μονο μεχρι 16gb? Εσεις τη καρτες χρησιμοποιειτε που δουλεουν καλα? Ευχαριστω.

εχω το ιδιο προβλημα και το add on που προτεινεις ειναι εγκατεστημενο ηδη...

και με απο reboot δεν εβλεπε τις καρτες...

Edited by georgeIII