Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Εγώ από to2c το πήρα.Εμένα και ζέστη και νερά έχει φάει,όχι απλά υγρασία:lol: αλλά έχω την εντύπωση πως εμφανίστηκε μετά από μια πτώση που είχε το κινητό.

Εκεί που καταλήγω είναι οθόνη γιατί εάν πιέσεις το σημείο με την κιτρινίλα (έστω και ελαφριά) "μαυρίζει" όπως γίνεται σε μια οθόνη που είναι σπασμένη.

Σε όποιο άλλο σημείο και όση πίεση και αν βάλω δεν εμφανίζεται κάτι.

Θα δούμε,όταν μπορέσω να παραγγείλω μια οθόνη θα μας λυθεί η απορία

υγ)θα προσπαθήσω εάν βρω χρόνο να βάλω βίντεο

Στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό.

Όσον αφορά την κιτρινιλα της οθονης μαλλον ειναι ενα γνωστό bug που σιγουρα φτιαχνει με αλλαγη της οθονης.αν υπαρχει καποιος που να γνωρίζει σιγουρα ας το πει ..θα βγαλει και χαρτζιλικι απο πολλους!!

Δεν είναι bug, ελάττωμα της οθόνης είναι, σίγουρα αν την αλλάξεις θα φύγει.

Το ξερατε οτι με την miui του kouskous παιζει το ραδιοφωνο χωρις ακουστικα?

Απλα ανοιγει η εφαρμογη και παιζει κατι παρασιτα.

Coolpad F1

kouskous, εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο? να βαλω καμια πιο παλια αν ειναι και βλεπουμε
Coolpad F1

kouskous, εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο? να βαλω καμια πιο παλια αν ειναι και βλεπουμε

Ύστερα από καθαρή εγκατάσταση εχτες όπως σας είπα και δοκιμή έως σήμερα δεν μου εχει παρουσιάσει θέμα στο σήμα...πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.οποίος έχει διάθεση ας δοκιμάσει μια πιο παλιά μου και ας μείνει εκεί πρως το παρών αλλιώς ας βάλει κάποια άλλη.

Οποίος από τους φίλους που έχουν θέμα με το σήμα θέλει να ξανά δοκιμάσει την τελευταία Ρομ με αλλαγές μπας και βρούμε τι φτεει μια και στο δικό μου δεν κάνει τίποτα ας στείλει πμ να φτιαξω μια άλλη με αλλαγές μπας και το βρούμε...

Ύστερα από καθαρή εγκατάσταση εχτες όπως σας είπα και δοκιμή έως σήμερα δεν μου εχει παρουσιάσει θέμα στο σήμα...πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.οποίος έχει διάθεση ας δοκιμάσει μια πιο παλιά μου και ας μείνει εκεί πρως το παρών αλλιώς ας βάλει κάποια άλλη.

Οποίος από τους φίλους που έχουν θέμα με το σήμα θέλει να ξανά δοκιμάσει την τελευταία Ρομ με αλλαγές μπας και βρούμε τι φτεει μια και στο δικό μου δεν κάνει τίποτα ας στείλει πμ να φτιαξω μια άλλη με αλλαγές μπας και το βρούμε...

Περασα την 5.9.10 και παλι τα ιδια,δεν εχει 3g και αν διαλεξεις να προτιμαει το 3g δικτυο χανει/βρισκει το σημα γιατι προσπαθει να βρει 3g. Στο καπακι ξαναπερασα την 5.9.17 απο τον updater και παλι τα ιδια.Εχω δοκιμασει και με τις 2 twrp που εχεις βαλει στο needrom, μηπως εσυ δοκιμαζεις με καμια αλλη εκδοση ? Επισης μονο αυτα τα 4 wipes κανεις που εχει στο advanced wipe ?

Coolpad F1

Μάλιστα... Ναι κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία...από περιέργεια αν θες όπως έχεις περάσει την ρομ κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα σε βάλει στο twrp εκεί κανε wipe case και wipe davik case και δοκίμασε. Αν δεν δεις διάφορα επανερχομαστε σε κάτι που λέγαμε στο νήμα πριν περίπου 1 χρόνο ότι το coolpad δεν έχει μονο μια έκδοση αλλά δυστυχώς για εμάς έχει πολλές παραπάνω....

Και μένα με 5.9.10 χάνει το 3g. Μέχρι την προηγούμενη όλα πήγαιναν ρολόι.

Αν δεν δεις διάφορα επανερχομαστε σε κάτι που λέγαμε στο νήμα πριν περίπου 1 χρόνο ότι το coolpad δεν έχει μονο μια έκδοση αλλά δυστυχώς για εμάς έχει πολλές παραπάνω....

Εγώ πάντως είμαι σίγουρος γι' αυτό.

Μάλιστα... Ναι κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία...από περιέργεια αν θες όπως έχεις περάσει την ρομ κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα σε βάλει στο twrp εκεί κανε wipe case και wipe davik case και δοκίμασε. Αν δεν δεις διάφορα επανερχομαστε σε κάτι που λέγαμε στο νήμα πριν περίπου 1 χρόνο ότι το coolpad δεν έχει μονο μια έκδοση αλλά δυστυχώς για εμάς έχει πολλές παραπάνω....

Τιποτα,μια απο τα ιδια.Ποια twrp εχεις δεν ειπες μονο.

Edited by Angeris
Coolpad F1

Η inew έχει bug (για μένα τουλάχιστον) με το σήμα, το δείχνει μονίμως φουλ.

η iNew v3 η η plus?

Την εχω φορεσει την plus 4 μερες και ειναι super.Ουτε ενα bug δεν εχει και το σημα ειναι οπως πρεπει.

Μεχρι να βγει κατι καλο σε 5.1 εγω αραζω με αυτην παντως

Μπορεί να προτείνει κάποιος φίλος, δοκιμασμένο πωλητή και μπαταρία από ebay;
Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

η iNew v3 η η plus?

Την εχω φορεσει την plus 4 μερες και ειναι super.Ουτε ενα bug δεν εχει και το σημα ειναι οπως πρεπει.

Μεχρι να βγει κατι καλο σε 5.1 εγω αραζω με αυτην παντως

Ναι ε; Να την ψησω αμα ειναι... Mε TWRP?

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

με την emui αρκετες φορες χανω το σημα

ενω δειχνει πως εχει ειναι εκτος

με την algo την πρωτη το εκανε 1 φορα το μηνα ενω τωρα σχεδον καθε μερα

στο περασμα καμια 10αρια φορες ολα τα φορμαρισματα κ τα wipe

Ναι ε; Να την ψησω αμα ειναι... Mε TWRP?

ναι,ισως ειναι καλυτερη και απο την maucat,αν και ειναι νωρις.

εγω χρησιμοποιω μονο cwm παντως,συγκεκριμενα την philz touch recovery

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στειλτε ένα λινκ της plus να την δοκιμασουμε

την ειχα κατεβασει πριν απο αρκετες μερες και δεν θυμαμαι απο που πλεον..παντως αν κανεις ενα search inew v3 plus ειναι ποσταρισμενη εδω μεσα.Προσοχη γιατι υπαρχει και παλιοτερη απ οτι καταλαβα χωρις το plus

ναι,ισως ειναι καλυτερη και απο την maucat,αν και ειναι νωρις.

εγω χρησιμοποιω μονο cwm παντως,συγκεκριμενα την philz touch recovery

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την ειχα κατεβασει πριν απο αρκετες μερες και δεν θυμαμαι απο που πλεον..παντως αν κανεις ενα search inew v3 plus ειναι ποσταρισμενη εδω μεσα.Προσοχη γιατι υπαρχει και παλιοτερη απ οτι καταλαβα χωρις το plus

Αυτη δεν ειναι; http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Σορρυ ρε παιδια που το ξαναλεω αλλα τι ασχολειστε με ρομ-ρομς inew κ.τ.λ,γιατι δεν δοκιμαζεται λιγο την miui του kouskous?

Εγώ προσωπικά επειδή δεν γουστάρω MIUI. Και επειδή η MIUI είναι καλή σε τηλέφωνο που υποστηρίζεται επίσημα, με τα εβδομαδιαία fixes κτλ. Σε port, not so much. Αλλά γενικά δεν την γουστάρω λόγω όλου του framework που έχει στήσει η Xiaomi και τρέχει πάντα από πίσω. Μπορεί να είναι smooth αλλά δεν είναι ποτέ γρήγορη (τι σοφίες λέω βραδιάτικα).

Έλα ρε azuli και έβαλα και έστησα αυτή από το needrom. Πες το από την αρχή σε ποια αναφέρεσαι! :lol::lol::lol: Καλή είναι και αυτή πάντως.

Edited by mindtrapper