Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακαρι βγει lollipop για την coolpadαρα χωρίς bugs. Έχει αλλάξει στην κυριολεξία το τηλέφωνο... Και με S6 theme είναι λες και πήρα άλλο κινητό!!!

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

δεν με βγάζει το Google Play Store στην επιφάνεια του τηλεφώνου

έβαλα αυτά

Google Play Services 6.6.03 (1681564-030) (MihirGosai)

Google Services Fix μέσο Recovery

χρειάζεται κάτι άλλο και ποια

Δεν έβαλες gapps μάλλον

από recovery φλάσαρες κάτι τέτοιο;

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934546494

Έκανα calibration, η κιτρινίλα παραμένει, δεν περίμενα να έφευγε ομολογώ, φαίνεται καθαρά ότι είναι πρόβλημα της οθόνης.

Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι αν οι οθόνες που εμφανίζουν το πρόβλημα είναι όλες ίδιες, γιατί αν δεις στο ebay δίνει διάφορους κωδικούς οθόνης που υποδηλώνουν προφανώς διαφορετικό κατασκευαστή. Βέβαια για να δούμε τον κωδικό πρέπει να λύσουμε τη συσκευή.

εδώ έχει καμιά 10αριά κωδικούς !!!

Μήπως είναι από μια παρτίδα και από συγκεκριμένο μαγαζί αυτά με τις κιτρινιλες;

EDIT

Για τις κιτρινίλες ειδα ότι μπορεί να είναι από

τη πολλή ζέστη, πολλή υγρασία, ή την κόλλα ανάμεσα

το τελευταίο λένε ότι διορθώνεται μάλλον αν το βάλεις σε UV light ή κάτω από τον ήλιο

Edited by mixanikosgr

Μακαρι βγει lollipop για την coolpadαρα χωρίς bugs. Έχει αλλάξει στην κυριολεξία το τηλέφωνο... Και με S6 theme είναι λες και πήρα άλλο κινητό!!!

καλα τα cm 12.1 τα θεματα δεν υπαρχουν..τι miui και emui..!Πραγματικα το τηλεφωνο γινεται καινουργιο.Τοσο που παρα τα bugs που ανεφερα πλεον μου ειναι πολυ δυσκολο να επιστρεψω σε kitkat UI..

Οσο για ταχυτητα και smoothness..δεν ξερω αν φταιει το art,η cm 12.1,η γενικοτερα το optimization της lollipop..αλλα βρηκα επιτελους την ταχυτητα που εψαχνα απο τοτε που πηρα το coolpad.

Edited by azuli

από που δεν μπορεί να κατέβει :)

START DOWNLOAD

begin download -> περιμένεις -> διαλέγεις σερβερ τον τελευταίο της γερμανίας

καλα τα cm 12.1 τα θεματα δεν υπαρχουν..τι miui και emui..!Πραγματικα το τηλεφωνο γινεται καινουργιο.Τοσο που παρα τα bugs που ανεφερα πλεον μου ειναι πολυ δυσκολο να επιστρεψω σε kitkat UI..

Οσο για ταχυτητα και smoothness..δεν ξερω αν φταιει το art,η cm 12.1,η γενικοτερα το optimization της lollipop..αλλα βρηκα επιτελους την ταχυτητα που εψαχνα απο τοτε που πηρα το coolpad.

Με έψησες :lol:

δώσε και το λινκ για τα θέματα, να τα έχουμε κομπλέ για το ΣΚ

Βρήκες τίποτα για την κάμερα ακόμη;

Θα ψάξω και για spirit fm τι γίνεται, μπας και το φτιάξουμε

Edited by mixanikosgr

Έβαλα Tesla και δεν δούλευε το GPS. Φαίνεται καλή ρομ όμως αν εξαιρέσουμε τα γνωστά bug, θα το παλέψω με cpb πρώτα κτλ γιατί μάλλον θέμα recovery/flash είναι το GPS.

Έβαλα Tesla και δεν δούλευε το GPS. Φαίνεται καλή ρομ όμως αν εξαιρέσουμε τα γνωστά bug, θα το παλέψω με cpb πρώτα κτλ γιατί μάλλον θέμα recovery/flash είναι το GPS.

εγω εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευουν τα δεδομενα... gps δεν δοκιμασα ακομα

εγω εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευουν τα δεδομενα... gps δεν δοκιμασα ακομα

τα δεδομενα δουλευουν..αλλα πολυ φοβαμαι οτι το gps οντως δεν δουλευει.Και δεν εχω υπομονη να κατσω να δοκιμασω ολα αυτα τα fix που παιζουν..

Κριμα,χωρις gps δεν παιζει συμφωνια..

Αν παρει μπρος πειτε

τα δεδομενα δουλευουν..αλλα πολυ φοβαμαι οτι το gps οντως δεν δουλευει.Και δεν εχω υπομονη να κατσω να δοκιμασω ολα αυτα τα fix που παιζουν..

Κριμα,χωρις gps δεν παιζει συμφωνια..

Αν παρει μπρος πειτε

πως δουλευουν τα δεδομενα;

πως δουλευουν τα δεδομενα;

κανονικα δουλευουν σε μενα.

Παω να δω τι παιζει απο iNew v3plus και να κανω οτι την cm12.1 την ειδα στον υπνο μου μεχρι να κανει update στην tesla

Edited by azuli

Να βάλετε την CWM recovery 6.0.5.0 για σιγουριά.

Αν αλλάξετε recovery πχ για να βάλετε την MIUI τους kouskous, αφου περάσετε τη ρομ με TWRP, μετά αλλάζετε το recovery σε CWM6.0.5.0

εγω παντος απο την αρχη που εβαζα roms ακομα και τωρα με TWRP 2.4.4 Recovery ειμουν και ειμαι, κανενα προβλημα και back up και restore κανενα κολιμα εδω και 1 χρονο !

ωραια η Tesla αλλα αυριο γυριζω στην miui μαλλον, δυο φορες μετα απο ενεργοποιηση απλη μου εχει ανοιξει σε recovery, σε καμια απο τις δυο θεσεις sim δεν εχω δεδομενα, και στην μια απο τις δυο θεσεις δεν ειχα καθολου δυκτιο....

Ανοιγει σε recovery οταν αλλαξεις/βγαλεις την sim. Κριμα γιατι η 5.1 αλλαζε εντελως το τηλεφωνο :(

εδώ έχει καμιά 10αριά κωδικούς !!!

Μήπως είναι από μια παρτίδα και από συγκεκριμένο μαγαζί αυτά με τις κιτρινιλες;

EDIT

Για τις κιτρινίλες ειδα ότι μπορεί να είναι από

τη πολλή ζέστη, πολλή υγρασία, ή την κόλλα ανάμεσα

το τελευταίο λένε ότι διορθώνεται μάλλον αν το βάλεις σε UV light ή κάτω από τον ήλιο

Από Vickmall είναι αγορασμένο, πολλή ζέστη δεν μπορώ να πω ότι έχει φάει, θερμοκρασία περιβάλλοντος, υγρασία σίγουρα όχι, τα άλλα θέλουν δοκιμή.

http://hanreev.blogspot.gr/2015/08/rom-aicp-10-cm-12-1-android-lollipop-5-1-1-himax-polymer-coolpad-f1-a310-stable.html

αυτη την εχετε δει;

την δοκιμασα λιγο το πρωι, τα ιδια με την tesla και γυρισα στην miui του kouskous... μακαρι να βγει γρηγορα μια lollipop αλλαζει τελειως το κινητο...

θα δοκιμασω μια ακομα και τελος μετα χαχαχα

Edited by georgeIII

Από Vickmall είναι αγορασμένο, πολλή ζέστη δεν μπορώ να πω ότι έχει φάει, θερμοκρασία περιβάλλοντος, υγρασία σίγουρα όχι, τα άλλα θέλουν δοκιμή.

Η καλοκαιρινή ζέστη ίσως, αν έμεινε πχ σε αυτοκίνητο μέσα, υγρασία από παραλία με ψιλοβρεγμένο αυτί και χωρίς.

Αν μας πας πούνε και οι άλλοι από που το πήρανε

http://hanreev.blogspot.gr/2015/08/rom-aicp-10-cm-12-1-android-lollipop-5-1- 1-himax-polymer-coolpad-f1-a310-stable.html

αυτη την εχετε δει;

την δοκιμασα λιγο το πρωι, τα ιδια με την tesla και γυρισα στην miui του kouskous... μακαρι να βγει γρηγορα μια lollipop αλλαζει τελειως το κινητο...

θα δοκιμασω μια ακομα και τελος μετα χαχαχα

Βάλε την candy για τελευταία και πες μας

Η καλοκαιρινή ζέστη ίσως, αν έμεινε πχ σε αυτοκίνητο μέσα, υγρασία από παραλία με ψιλοβρεγμένο αυτί και χωρίς.

Αν μας πας πούνε και οι άλλοι από που το πήρανε

Βάλε την candy για τελευταία και πες μας

βαζω μια αλλη την aicp 12.1 που ειναι για a311 αλλα στο xda την εχουν στο θεμα του a310... το πολυ πολυ να brickαρω το τηλεφωνο

Σε όλους αυτούς που τους έχει κάνει κόλπα η μπαταρία (φούσκωμα) ή η οθόνη,φαντάζομαι ότι φορατε θήκη στο κινητό. Γιατί το καλοκαίρι με βρεγμένα χέρια έστω και νωπά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι υγρασία περνάει από το πλάι σιγά σιγά.

Οσες lollipop δοκιμασα στο δικο μου κινητό έχουν την ίδια συμπεριφορα, δεν έχω δεδομένα, δεν έχω gps, δεν δοκιμασα το hotspot αφού δεν ειχα δεδομενα.. Εμένα χωρίς gps και δεδομένα δυστυχώς δεν μου κανει... Edited by georgeIII

Ήθελα να ήξερα γιατί ποστάρουν ΡΟΜ για το κοινό στις οποίες δε δουλεύουν τα βασικά. 500 έχει με bug στο gps. Γιατί βγάζουν κάθε μέρα άχρηστες ΡΟΜ δεν μπορώ να καταλάβω...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ήθελα να ήξερα γιατί ποστάρουν ΡΟΜ για το κοινό στις οποίες δε δουλεύουν τα βασικά. 500 έχει με bug στο gps. Γιατί βγάζουν κάθε μέρα άχρηστες ΡΟΜ δεν μπορώ να καταλάβω...

Η αληθεια ειναι οτι η ταχυτητα τους ειναι απλα απιστευτη, ειναι πολυ πιο γρηγορες και ομαλες απο την miui του kouskous. Αν δεν δουλευε μονο το hotspot και το ραδιοφωνο θα κραταγα μια απο αυτες που δοκιμασα...

γιατι ειναι 15χρονα (χωρις πλακα) και θελουν να προβληθουν..νομιζουν οτι τα παντα ειναι facebook και θελουν likes και comments.Πραγματικα αυτο που κανουν ειναι απιστευτα ευκολο (port),μπορει να το κανει οποιοσδηποτε απο δω μεσα με 15 λεπτα διαβασμα ενος οδηγου.Το θεμα ειναι οτι μεχρι εκει μπορουν να φτασουν.Αν η αρχικη rom ειχε ηδη bugs δεν ξερουν πως να τα φτιαξουν,ποσο μαλλον τα bugs που δημιουργουνται απο το port λογω μικροδιαφορων στο hardware των 2 συσκευων.

Γι'αυτο βλεπουμε οτι τις ποσταρουν και μετα δεν ξανακανουν κανενα fix,γιατι δεν ξερουν.Εχω γινει ο κακος του xda να τους κραζω γι αυτο το λογο..

Ισως ξαναδοκιμασω την tesla αυριο μεθαυριο,εμενα τα δεδομενα δουλευαν κανονικα παντως.Το gps ηταν ο λογος που την εβγαλα και κατι ψιλοrandom κουλα που εκαναν οι sim. Αυτο με το gps ισως φτιαχνεται,εχω σημειωσει τουλαχιστον καμια 10ρια fix που θα μπορουσα να δοκιμασω (αν ειχα χρονο και υπομονη κυριως)

Αλλα ναι.Εβαλα τωρα παλι kitkat και η διαφορα με την lollipop στην ταχυτητα,το smoothness και την ομορφια απλα ειναι τεραστια.Kαι λογω art,και λογω lollipop αλλα κυριως λογω cm12.1.Μου ηρθαν πρωτη φορα σκεψεις για αλλο κινητο με snapdragon μονο και μονο για να εχω cm roms..

Edited by azuli

γιατι ειναι 15χρονα (χωρις πλακα) και θελουν να προβληθουν..νομιζουν οτι τα παντα ειναι facebook και θελουν likes και comments.

Ισως ξαναδοκιμασω την tesla αυριο μεθαυριο,εμενα τα δεδομενα δουλευαν κανονικα παντως.Το gps ηταν ο λογος που την εβγαλα και κατι ψιλοrandom κουλα που εκαναν οι sim. Αυτο με το gps ισως φτιαχνεται,εχω σημειωσει τουλαχιστον καμια 10ρια fix που θα μπορουσα να δοκιμασω (αν ειχα χρονο και υπομονη κυριως)

Αλλα ναι.Εβαλα τωρα παλι kitkat και η διαφορα με την lollipop στην ταχυτητα,το smoothness και την ομορφια απλα ειναι τεραστια.Kαι λογω art,και λογω lollipop αλλα κυριως λογω cm12.1.Μου ηρθαν πρωτη φορα σκεψεις για αλλο κινητο με snapdragon μονο και μονο για να εχω cm roms..

θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου .....

Εγώ μάγκες μου θα πάω μάλλον στο νέο Nexus. Βαρέθηκα την αστάθεια του Coolpad. Θέλω απλά να είναι τέρμα smooth. Ούτε κάμερες ούτε βίντεο με νοιάζουν. Απλά να τρέχει σφαίρα και να δουλεύουν όλα φυσικά. Όχι να ψάχνομαι με το gps και τα λεντάκια και δεν ξερω κι εγώ τι άλλο...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

αν δοκιμασω ρομ απο αλλο κινητο με mtk 6592 τι μπορει να παθει η coolpadara?

δειτε και αυτο.. http://www.mtkroms.com/2015/08/aicp-cyanogenmod-lollipop-for-mt6592.html

Edited by georgeIII