markosch Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 τα αρχεια στο modaco ειναι ακριβως στο ιδιο link μ αυτο της πρωτης σελιδας εδω..δλδ https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGMXFTRFJ0QmNoUGc&usp=sharing#list δοκιμασα και με μπαταρια και χωρις..μονο με μπαταρια και πατωντας volume + και power προχωρησε το flashing με τα γνωστα αποτελεσματα βεβαια... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι φλασαρω και με ygdp και με coolpad assistant πανω σε αυτο που εχω φλασαρει με flashtool και ενω λενε επιτυχια παλι ειμαι σε bootloop.σαν να βαζει σε λαθος μερος τα αρχεια το flashtool ισως επειδη δεν ειναι τα σωστα και τα κανει ολα μπαχαλο MT6592_SP_Flash_Tool_v5.1348.00 SP_Flash_Tools.rar ίσως να περνιέται με flash tool . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 με flash tool προσπαθω Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) για δες στο modaco την μεθοδο με την sodas rom http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ εμένα με αυτό λειτούργησε το κιν σε win7 64 bit ότι άλλο θες μας λες είχα τρελό brick και είχα δοκιμάσει πολλές μεθόδους το παλιό post με flash tool προσπαθω σου περνάω στο drive μου τα αρχεία που θα χρησιμοποιήσεις οκ? αλλά θες windows 7 64bit σε αυτά λειτούργησε σε μένα ίσως να μπορεί να λειτουργεί και σε 32 bit με τον κατάλληλο driver https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1PUCR2yTiDfmFBX0xPaDR1d3pROER2dDZzSnhzdThMVzR5ei0xY0VLa294aVFUT3A0Skk&usp=sharing Edited August 30, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 το παλιό post σου περνάω στο drive μου τα αρχεία που θα χρησιμοποιήσεις οκ? αλλά θες windows 7 64bit σε αυτά λειτούργησε σε μένα ίσως να μπορεί να λειτουργεί και σε 32 bit με τον κατάλληλο driver https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1PUCR2yTiDfmFBX0xPaDR1d3pROER2dDZzSnhzdThMVzR5ei0xY0VLa294aVFUT3A0Skk&usp=sharing οκ..να υποθεσω απο την αρχη drivers??και ποια ρομ να περασω??αυτη που περνουσα μεχρι τωρα??τη soda?? (win 7 64bit εχω :-) ) Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 οκ..να υποθεσω απο την αρχη drivers??και ποια ρομ να περασω??αυτη που περνουσα μεχρι τωρα??τη soda?? (win 7 64bit εχω :-) ) Όταν είχα γράψει τον οδηγό αυτή είχα χρησιμοποιήσει. Πάντως δε νομίζω να έχει πεθάνει τελείως, ούτε σε bootloop θα έπεφτε. Κατέβασε ένα άλλο recovery πχ από αυτά που έχω στα λινκ Ονόμασε το recovery.img Βρες τον φάκελο στην μαμά ρομ που έχει το ρεκοβερι και ξαναφλασαρε το Άνοιξε το τηλ με vol+ και power Θα μπει στο ρεκοβερι που διαλεξες Να έχεις στη sd μια Ρομ για το τηλ φλασαρε την και πες μας Αυτό το δοκίμασες; Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Εγω μερικες φορες οταν επεφτα σε bootloop εκανα το εξης:φλασαρα την ρομ και μετα πηγαινα στο recovery και ξαναεκανα wipe data και factory reset.Δοκιμασε το μηπως σου δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) οκ..να υποθεσω απο την αρχη drivers??και ποια ρομ να περασω??αυτη που περνουσα μεχρι τωρα??τη soda?? (win 7 64bit εχω :-) ) μισό την ανεβάζω στο drive ok? για να είμαστε σίγουροι επίσης να δοκιμάσεις με ή χωρίς μπαταρία [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar αυτή έχω αν έχεις αυτή μην την ανεβάζω δεν θυμάμαι για τους drivers πάει καιρός νομίζω από την αρχή χωρίς να είμαι σίγουρος Edited August 30, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Τελικα οι φωτος παρολου το φλασαρισμα με YGDP μαμας ρομ κ.τ.λ δεν εστρωσαν,το τζαμακι το ξαναελεγγξα και δεν εχει γρατζουνιες,το φοκους φταιει ,εστιαζει μια χαρα και μολις κλικαρω εκει ξεφευγει απο το ζουμ και βγαινουν θολες,μολις ανοιξουν οι αγορες απο ali θα χτυπησω μια μοντουλα καμερας ,παιζει πουθενα πιο φθηνα απο τα 18ευρω που ζηταει αυτος http://www.aliexpress.com/item/replacement-back-rear-camera-lens-glass-For-coolpad-F1-5inch-8297-8297-C00-8297W-8297D/2013953292.html ? Edited August 30, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 μισό την ανεβάζω στο drive ok? για να είμαστε σίγουροι επίσης να δοκιμάσεις με ή χωρίς μπαταρία [YDSS]Coolpad_F1_8297W_wcdma_by_Soda.rar αυτή έχω αν έχεις αυτή μην την ανεβάζω δεν θυμάμαι για τους drivers πάει καιρός νομίζω από την αρχή χωρίς να είμαι σίγουρος Παιδια σορρυ για την καθυστερηση..ειχε πεσει το ιντερνετ...ας τα παρουμε απ την αρχη.. αυτη τη ρομ εχω οποτε μην την ανεβαζεισ οι drivers λογικα ειναι οκ αλλιως ο υπολογιστης δε θα αναγνωριζε το κινητο υπο αυτες τις συνθηκες η διαδικασια φλασαρισματος ειναι σιγουρα σωστη αφου εμφανιζονται ολες οι χρωματιστες μπαρες εως οτου ολοκληρωθει ''επιτυχως'' το κινητο παρ ολα αυτα ειναι σε bootloop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μπορει να φταιει ρε παιδια??προβλημα hardware αποκλειεται να εχει επειδη δε θα παιρνιοταν τα αρχεια..το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η ρομ να μην ειναι σωστη..η καποιο αρχειο κακως το παιρναω και πρεπει να ξετσεκαριστει.. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βοηθαει το οτι εχω αλλο ενα coolpad και εχω κρατησει backup??αν γινοταν να φλασαριστει εστω καποια recovery τοτε ολα θα εφτιαχναν Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παιδια σορρυ για την καθυστερηση..ειχε πεσει το ιντερνετ...ας τα παρουμε απ την αρχη.. αυτη τη ρομ εχω οποτε μην την ανεβαζεισ οι drivers λογικα ειναι οκ αλλιως ο υπολογιστης δε θα αναγνωριζε το κινητο υπο αυτες τις συνθηκες η διαδικασια φλασαρισματος ειναι σιγουρα σωστη αφου εμφανιζονται ολες οι χρωματιστες μπαρες εως οτου ολοκληρωθει ''επιτυχως'' το κινητο παρ ολα αυτα ειναι σε bootloop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μπορει να φταιει ρε παιδια??προβλημα hardware αποκλειεται να εχει επειδη δε θα παιρνιοταν τα αρχεια..το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η ρομ να μην ειναι σωστη..η καποιο αρχειο κακως το παιρναω και πρεπει να ξετσεκαριστει.. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βοηθαει το οτι εχω αλλο ενα coolpad και εχω κρατησει backup??αν γινοταν να φλασαριστει εστω καποια recovery τοτε ολα θα εφτιαχναν Κατέβασε ένα άλλο recovery πχ από αυτά που έχω στα λινκ Ονόμασε το recovery.img Βρες τον φάκελο στην μαμά ρομ που έχει το ρεκοβερι και ξαναφλασαρε το Άνοιξε το τηλ με vol+ και power Θα μπει στο ρεκοβερι που διαλεξες Να έχεις στη sd μια Ρομ για το τηλ φλασαρε την και πες μας Δοκίμασε αυτό που λέει ο kouskous, αυτό είναι που ζητάς. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 το εκανα ρε παιδια...ειναι αδυνατον να ξεφυγει απο το bootloop...δε μπαινει σε recovery..το προσπαθησα με διαφορες recovery αλλα τιποτα..ενω λεει επιτυχια..ειναι σαν να μην τις εχει περασει καν για να τις βρει Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 το εκανα ρε παιδια...ειναι αδυνατον να ξεφυγει απο το bootloop...δε μπαινει σε recovery..το προσπαθησα με διαφορες recovery αλλα τιποτα..ενω λεει επιτυχια..ειναι σαν να μην τις εχει περασει καν για να τις βρει Δοκίμασε με άλλο καλώδιο ή και άλλο υπολογιστή. Αν είσαι Αθήνα να δοκιμάσω κι εγώ αν θες. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δοκίμασε με άλλο καλώδιο ή και άλλο υπολογιστή. Αν είσαι Αθήνα να δοκιμάσω κι εγώ αν θες. ειμαι κρητη..δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και με αλλο υπολογιστη..αλλα τα ιδια...λοιπον λεω να μη σας ζαλιζω αλλο..θα ξαναπροσπαθησω οοολα αυτα απο την αρχη και ο θεος βοηθος...σας ευχαριστω ολους...αααααν υπαρξει καμια νεα ιδεα στειλτε :-) Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 ειμαι κρητη..δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και με αλλο υπολογιστη..αλλα τα ιδια...λοιπον λεω να μη σας ζαλιζω αλλο..θα ξαναπροσπαθησω οοολα αυτα απο την αρχη και ο θεος βοηθος...σας ευχαριστω ολους...αααααν υπαρξει καμια νεα ιδεα στειλτε :-) Πηγενε στην πρώτη σελίδα και ξανά κατέβασε μόνο την Ρομ. Εγώ παντός που μου εβγαζες διάφορες άλλε χαζομαρες κατάφερα να το φλασαρω μόνο με το flash tool σε win xp..... Όπου άλλου τραγική αποτυχία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calliope82 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Δεν ξέρω πια miui είχες πριν παντός αν έχεις ένα back up κανε καθαρό install και μετά επανέφερε το Απλά μου φαίνεται περίεργο μια και εγώ την μια πάνω από την άλλη την βάζω και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα... Προσπάθησα να κάνω καθαρώ install αλλά με την TWRP έβγαζε όλο error. Δεν μπορούσε να εγκαταστήσει καμία ρομ και μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερα να εγκαταστήσω την παλιά μου. Είπα τυχαία να προσπαθήσω και με την CWM και τότε επιτέλους την εγκατέστησε! Το πρόβλημα που σου προανέφερα, να κρασάρει όταν πηγαίνω να δω την προεπιλεγμένες εφαρμογές παρέμεινε και μετά την καθαρή εγκατάσταση και τελικά έβαλα το πρώτο λινκ που είχες δώσει, την 5.8.20, μαζί με το πατσάκι για τον ήχο που είχες ποστάρει εδώ πριν λίγες μέρες. Για την ώρα, όλα οκ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Πηγενε στην πρώτη σελίδα και ξανά κατέβασε μόνο την Ρομ. Εγώ παντός που μου εβγαζες διάφορες άλλε χαζομαρες κατάφερα να το φλασαρω μόνο με το flash tool σε win xp..... Όπου άλλου τραγική αποτυχία.... ok θα την ξανακατεβασω το μεσημερι που θα ειμαι απο υπολογιστη..δε νομιζω ομως να φταιει η ρομ γιατι και καλα περνιεται κανονικα...κατι αλλο ρε παιδια..κανονικα αφου φλασαρω και ρομ της μορφης cpb απο ygdp δε θα επρεπε να δουλεψει κανονικα??μηπως πρεπει να το αφησω καμια ωρα να μπουταρει??εγω μεχρι κανα εικοσαλεπτο το αφηνω.. επισης, δεν υπαρχει καμια αλλη ρομ να φλασαρετε με flashtool??μονο η soda της αρχικης σελιδας?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Δεν χρειάζεται εικοσάλεπτο, κάνα δίλεπτο παίρνει το πρώτο boot. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μπαίνει σε Fastboot mode κρατώντας όλα τα πλήκτρα ταυτόχρονα πατημένα; Όσο για το αν υπάρχει άλλη rom από τη SODA θέλει ψάξιμο, δεν είχε χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο έως τώρα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Δεν χρειάζεται εικοσάλεπτο, κάνα δίλεπτο παίρνει το πρώτο boot. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μπαίνει σε Fastboot mode κρατώντας όλα τα πλήκτρα ταυτόχρονα πατημένα; Όσο για το αν υπάρχει άλλη rom από τη SODA θέλει ψάξιμο, δεν είχε χρειαστεί να γίνει κάτι τέτοιο έως τώρα. μπαινει σε fastboot ναι..το εβαλα σε fastboot και το φλασαρα και μεσω coolpad assistant αλλα τα ιδια Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το να είναι χαλασμένη η μισή flash δεν γίνεται. Αφού μπαίνει σε Fastboot και φλασάρεται κανονικά κάτι άλλο του φταίει. Θα ψάξω να βρω άλλη rom που να μπαίνει με scatter file, το βράδυ όμως γιατί τώρα είμαι στο δρόμο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boxeur Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) παιδια μια ερωτηση : στην emui build 262 δεν ειχα περασει gapps και τα ειχε μεσα ηδη. αλλα πλεον δεν συνδεεται με το gmail λογαριασμο μου οποτε δεν εχω gapps.. μπορειτε να μου πειτε τι κανω ; EDIT: φλασαρα τα gapps χωρις να φλασαρω αλλη ROM αλλα συνεχιζει να εμφανιζει σφαλμα υπηρεσιων google play χρειαζεται οπωσδηποτε να φλασαρω και αλλη ROM πρωτα; Edited August 31, 2015 by boxeur Παράθεση Oneplus 8T - Poco F2 Pro - Redmi 8 - Redmi Note 4X - Samsung Galaxy J5 - Coolpad F1 - Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kenai Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλημέρα παιδιά! Χρειαζομαι την καλοδιοταινια που ενωνει μητρική με charge board, εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καποιος που εχει ανοιξει το τηλ. ,μπορει να μου πει το ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι να αλλαξει η μοντουλα της καμερας? Δηλ. εδω στο βιντεο στα 3:00 λεπτα βγαζει ο τυπος το μαυρο καπακι και φαινεται η καμερα,απο εδω αλλαζει η καμερα και κουμπωνει η καλοδιοταινια της καμερας η πρεπει να βγει η πλακετα και να αλλαχτει απο εκει η καμερα και να κουμπωσει η καλοδιοταινια στην πισω πλευρα της πλακετας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το να είναι χαλασμένη η μισή flash δεν γίνεται. Αφού μπαίνει σε Fastboot και φλασάρεται κανονικά κάτι άλλο του φταίει. Θα ψάξω να βρω άλλη rom που να μπαίνει με scatter file, το βράδυ όμως γιατί τώρα είμαι στο δρόμο. οκ...αν βρεις ποσταρε το λινκ σε παρακαλω...μπας και δουμε κανενα φως... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kenai Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Βγαινει η πλακετα και μετα ενα κλικ βγαίνει η καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 ok θα την ξανακατεβασω το μεσημερι που θα ειμαι απο υπολογιστη..δε νομιζω ομως να φταιει η ρομ γιατι και καλα περνιεται κανονικα...κατι αλλο ρε παιδια..κανονικα αφου φλασαρω και ρομ της μορφης cpb απο ygdp δε θα επρεπε να δουλεψει κανονικα??μηπως πρεπει να το αφησω καμια ωρα να μπουταρει??εγω μεχρι κανα εικοσαλεπτο το αφηνω.. επισης, δεν υπαρχει καμια αλλη ρομ να φλασαρετε με flashtool??μονο η soda της αρχικης σελιδας?? λοιπόν όταν πέρασα την soda κάτι μου είχε κάνει εντύπωση το οποίο δεν περιγραφόταν στις οδηγίες δεν θυμάμαι... Καποιος που εχει ανοιξει το τηλ. ,μπορει να μου πει το ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι να αλλαξει η μοντουλα της καμερας? Δηλ. εδω στο βιντεο στα 3:00 λεπτα βγαζει ο τυπος το μαυρο καπακι και φαινεται η καμερα,απο εδω αλλαζει η καμερα και κουμπωνει η καλοδιοταινια της καμερας η πρεπει να βγει η πλακετα και να αλλαχτει απο εκει η καμερα και να κουμπωσει η καλοδιοταινια στην πισω πλευρα της πλακετας? νομίζω εύκολα την αλλάζεις είχα φτιάξει οθόνη δεν νομίζω να είναι δύσκολα αλλά θες εργαλεία καταβιδάκια κατάλληλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts