Lucifer2223 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Eχω βαλει το TWRP recovery.img μεσα στην sd card σε εναν φακελο που ονομασα TWRP recovery παταω λοιπον στο mobileuncle την επιλογη recovery update και μου βγαζει μετα recovery update in remote και απο κατω finish search,num:0! Tι κανω λαθος? Νομιζω πρεπει να ειναι "χυμα" η recovery, κι οχι μεσα σε φακελο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Νομιζω πρεπει να ειναι "χυμα" η recovery, κι οχι μεσα σε φακελο... χυμα μεσα στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδια help please! δΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ρημαδι το TWRP,εκανα λοιπον wipe dalvic cache ,που βρισκω τα Format data, Format cache, Format system???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Kouskous, σε περιπτωση που κατι δεν παει οπως θα θελαμε μετα απο update της δικης σου εκδοσης, μπορει να γινει κατα καποιο τροπο downgrade στην προηγουμενη rom (miui παντα) ή πρεπει να εφαρμοστει το backup που εχω παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Πατάς πάνω στην εφαρμογή ενημέρωση Πάνω δεξιά έχει τελείες τις πατάς Επιλογή πακέτου ενημέρωσης Πρέπει να έχεις κατεβάσει την ρομ να την έχει χημα μέσα στην sd και φυσικά να έχεις και twrp. Αν είχες του ρώσου δεν χρειάζεται να αλλαξεις recovery Και εγώ έτσι το έκανα.... Καλησπέρα και μπράβο για την προσπάθειά σου. Είμαι έτοιμος να την περάσω την 7αρα μιας και μέχρι τώρα η 6αρα είναι απροβλημάτιστη σε όλα. Πρίν ξεκινήσω μια ερώτηση. Έχω την έκδοση του ρώσου απο needrom, και με recovery cwm, πρέπει να αλλάξω σε twrp ή και έτσι μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Είδα πρίν που απάντησες πως εσύ έτσι έκανες αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω μιας και όπως έγραψες στο πρώτο σου post περνάει μόνο με twrp..και αυτό είναι dirty install σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδια help please! Εχω κολλησει στο recovery, παιδια βοηθεια!! Υπαρχει πουθενα η επιλογη Forma Format data, Format cache, Format system στο TWRP???? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eιναι κανεις online??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα και μπράβο για την προσπάθειά σου. Είμαι έτοιμος να την περάσω την 7αρα μιας και μέχρι τώρα η 6αρα είναι απροβλημάτιστη σε όλα. Πρίν ξεκινήσω μια ερώτηση. Έχω την έκδοση του ρώσου απο needrom, και με recovery cwm, πρέπει να αλλάξω σε twrp ή και έτσι μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Είδα πρίν που απάντησες πως εσύ έτσι έκανες αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω μιας και όπως έγραψες στο πρώτο σου post περνάει μόνο με twrp..και αυτό είναι dirty install σωστά? και εγω την τελευταια του ρωσου ειχα αλλα τις περναγα παντα με twrp νομιζω πως η διαφορα ειναι πως αν πας απο το αναβαθμιση επιλογη πακετου κλπ με twrp θα στο κανει ενω με cwm μαλλον θα σου βγαλει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Tωρα βρηκατε να εξαφανιστειτε ολοι?????? Εχω βαλει το twrp 2.6.0.0 και αυτα που βλεπω σε αυτον τον οδηγο δεν υπαρχουν στο δικο μου twrp ,εχω κολλησει ασχημα! Edited August 26, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδια help please! Εχω κολλησει στο recovery, παιδια βοηθεια!! Υπαρχει πουθενα η επιλογη Forma Format data, Format cache, Format system στο TWRP???? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eιναι κανεις online??????? wipe και επιλεγεις dalvin cache systen cache data..... τι δεν βρισκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 wipe και επιλεγεις dalvin cache systen cache data..... τι δεν βρισκεις? Με το Cwm ελεγε format εδω λεει wipe, το ιδιο ειναι? Επιαης που θα βρω για να κανω wipe την εσωτερικη sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 και εγω την τελευταια του ρωσου ειχα αλλα τις περναγα παντα με twrp νομιζω πως η διαφορα ειναι πως αν πας απο το αναβαθμιση επιλογη πακετου κλπ με twrp θα στο κανει ενω με cwm μαλλον θα σου βγαλει σφαλμα ok, θα αλλάξω καλού κακού σε twrp..θα επανέλθω με εντυπώσεις!!! Και πάλι μπράβο γιατί πολύ μας τα είχε πρήξει ο ρώσος με τις απαιτήσεις του, λες και μόνο αυτός φτιάχνει rom!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 ok, θα αλλάξω καλού κακού σε twrp..θα επανέλθω με εντυπώσεις!!! Και πάλι μπράβο γιατί πολύ μας τα είχε πρήξει ο ρώσος με τις απαιτήσεις του, λες και μόνο αυτός φτιάχνει rom!!! ο μονος λογος αυτος ηταν το donate.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Με το Cwm ελεγε format εδω λεει wipe, το ιδιο ειναι? Επιαης που θα βρω για να κανω wipe την εσωτερικη sd? Το wipe ειναι ιδιο με το format. Την εσωτ sd την κανεις κανονικα wipe απο το μενου των wipes (Internal storage ή sd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Το wipe ειναι ιδιο με το format. Την εσωτ sd την κανεις κανονικα wipe απο το μενου των wipes (Internal storage ή sd) Τhanks ,με βοηθησε ο kouskous,εξεραιτικο παιδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 πόση ώρα κρατάει η οθόνη σε miui 7 ανεβάστε καμιά φωτό να δούμε τι λέει. σε όποιον είναι εύκολο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 πόση ώρα κρατάει η οθόνη σε miui 7 ανεβάστε καμιά φωτό να δούμε τι λέει. σε όποιον είναι εύκολο εχτες 4 ωρες και 40 λεπτα με 3% ακομα μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μεχρι στιγμης κατσε καλα η miui του kouskous εκτος απο ενα θεμα ,η ενταση του ηχου στην αναπαραγωγη τραγουδιων απο ακουστικα,φλασαρα (με την βοηθεια του kouskous) το sound+bass_miui_android-4.4 ζιπακι αλλα και παλι πολυ χαμηλος ο ηχος και εχω βαλει στο φουλ το db gain στο mixzing player,το ιδιο χαμηλα και ακομη χαμηλοτερα και στον στοκ miui music player,στις κλησεις ο ηχος στο ακουστικο ειναι δυνατος (καμια σχεση με emui!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μέχρι στιγμής είναι όπως περίμενα, άψογη!!! Πολύ καλή δουλειά να `σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μεχρι στιγμης κατσε καλα η miui του kouskous εκτος απο ενα θεμα ,η ενταση του ηχου στην αναπαραγωγη τραγουδιων απο ακουστικα,φλασαρα (με την βοηθεια του kouskous) το sound+bass_miui_android-4.4 ζιπακι αλλα και παλι πολυ χαμηλος ο ηχος και εχω βαλει στο φουλ το db gain στο mixzing player,το ιδιο χαμηλα και ακομη χαμηλοτερα και στον στοκ miui music player,στις κλησεις ο ηχος στο ακουστικο ειναι δυνατος (καμια σχεση με emui!). Μόλις το τσεκαρα με ακουστικά από το Samsung Galaxy s2 Ο ήχος είναι πολύ δυνατός και καθαρός.... Δοκίμασε αν θες κάποια αλλά ακουστικά και θα δεις διάφορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfvert01 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 ενα πρόβλημα με την 7 που ελπιζω να λυθεί γιατι κατα τα αλλα ειναι εξαιρετική.. δεν συνδέεται με το bluetooth του αυτοκινήτου.. δηλαδη για την ακρίβεια συνδέεται αλλά κανει επανασυνδσεις.. με της προηγούμενες ρομ δεν ειχα παρόμοιο πρόβλημα.. καμια ιδεα καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros85a Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Λοιπόν... Έχω φάει 3 μέρες και ακόμα δε κατάφερα να κάνω τπτ... Έχω Xs recovery περασμένο και θελω να περάσω αυτή τη ROM http://www.needrom.com/download/miui-v6-c8297w-f1/ Επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με το ΠΣ όμως... Θελω να μου πείτε αν μπορώ να τη περάσω κατεβάζοντας την στο κινητό μου... Και αν ναι πως!! Ευχαριστώ!! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μόλις το τσεκαρα με ακουστικά από το Samsung Galaxy s2 Ο ήχος είναι πολύ δυνατός και καθαρός.... Δοκίμασε αν θες κάποια αλλά ακουστικά και θα δεις διάφορα.... Eχω ακουστικα samsung Galaxy s3-4 και επαιζαν πολυ δυνατα,βεβαια με την inew ρομ το ειχαν παρακανει με το ποσο δυνατα επαιζε με αποτελεσμα να το εχω τουλαχιοστον 2 σκαλες κατω απο την max ενταση και παλι παραμορφωνε,απλα ηθελα ενα κλικ πιο δυνατα αν γινοταν να ακουγα μουσικη,στο ραδιοφωνο η ενταση στο μαξ ειναι αρκετη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Περνάει ΜΟΝΟ με twrp. Δεν νομίζω να περνάει μόνο με τη version 2.6.0.0 που συμπεριλαμβάνεις, λογικά θα περνάει με οποιαδήποτε version. Θα δοκιμάσω από περιέργεια πρώτα με CWM να δω τι θα γίνει. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 εμενα στην miui 7 του kouskous ο ηχος απο το μεγαφωνο ειναι πολυ σιγανος. ειναι φοβερη ρομ ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν νομίζω να περνάει μόνο με τη version 2.6.0.0 που συμπεριλαμβάνεις, λογικά θα περνάει με οποιαδήποτε version. Θα δοκιμάσω από περιέργεια πρώτα με CWM να δω τι θα γίνει. πέρασε σε cwm? οι χαρακτήρες για sms πόσοι είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts