Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχω βαλει το TWRP recovery.img μεσα στην sd card σε εναν φακελο που ονομασα TWRP recovery παταω λοιπον στο mobileuncle την επιλογη recovery update και μου βγαζει μετα recovery update in remote και απο κατω finish search,num:0!

Tι κανω λαθος?

Νομιζω πρεπει να ειναι "χυμα" η recovery, κι οχι μεσα σε φακελο...

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Παιδια help please!

δΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ρημαδι το TWRP,εκανα λοιπον wipe dalvic cache ,που βρισκω τα Format data, Format cache, Format system????

Kouskous, σε περιπτωση που κατι δεν παει οπως θα θελαμε μετα απο update της δικης σου εκδοσης, μπορει να γινει κατα καποιο τροπο downgrade στην προηγουμενη rom (miui παντα) ή πρεπει να εφαρμοστει το backup που εχω παρει?

Πατάς πάνω στην εφαρμογή ενημέρωση

Πάνω δεξιά έχει τελείες τις πατάς

Επιλογή πακέτου ενημέρωσης

Πρέπει να έχεις κατεβάσει την ρομ να την έχει χημα μέσα στην sd και φυσικά να έχεις και twrp.

Αν είχες του ρώσου δεν χρειάζεται να αλλαξεις recovery

Και εγώ έτσι το έκανα....

Καλησπέρα και μπράβο για την προσπάθειά σου. Είμαι έτοιμος να την περάσω την 7αρα μιας και μέχρι τώρα η 6αρα είναι απροβλημάτιστη σε όλα. Πρίν ξεκινήσω μια ερώτηση. Έχω την έκδοση του ρώσου απο needrom, και με recovery cwm, πρέπει να αλλάξω σε twrp ή και έτσι μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Είδα πρίν που απάντησες πως εσύ έτσι έκανες αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω μιας και όπως έγραψες στο πρώτο σου post περνάει μόνο με twrp..και αυτό είναι dirty install σωστά?

Παιδια help please!

Εχω κολλησει στο recovery, παιδια βοηθεια!!

Υπαρχει πουθενα η επιλογη Forma Format data, Format cache, Format system στο TWRP????

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eιναι κανεις online???????

Καλησπέρα και μπράβο για την προσπάθειά σου. Είμαι έτοιμος να την περάσω την 7αρα μιας και μέχρι τώρα η 6αρα είναι απροβλημάτιστη σε όλα. Πρίν ξεκινήσω μια ερώτηση. Έχω την έκδοση του ρώσου απο needrom, και με recovery cwm, πρέπει να αλλάξω σε twrp ή και έτσι μπορώ να κάνω την αναβάθμιση? Είδα πρίν που απάντησες πως εσύ έτσι έκανες αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω μιας και όπως έγραψες στο πρώτο σου post περνάει μόνο με twrp..και αυτό είναι dirty install σωστά?

και εγω την τελευταια του ρωσου ειχα αλλα τις περναγα παντα με twrp

νομιζω πως η διαφορα ειναι πως αν πας απο το αναβαθμιση επιλογη πακετου κλπ με twrp θα στο κανει ενω με cwm μαλλον θα σου βγαλει σφαλμα

Tωρα βρηκατε να εξαφανιστειτε ολοι??????

Εχω βαλει το twrp 2.6.0.0 και αυτα που βλεπω σε αυτον τον οδηγο

δεν υπαρχουν στο δικο μου twrp ,εχω κολλησει ασχημα! Edited by valsam

Παιδια help please!

Εχω κολλησει στο recovery, παιδια βοηθεια!!

Υπαρχει πουθενα η επιλογη Forma Format data, Format cache, Format system στο TWRP????

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eιναι κανεις online???????

wipe και επιλεγεις dalvin cache systen cache data.....

τι δεν βρισκεις?

wipe και επιλεγεις dalvin cache systen cache data.....

τι δεν βρισκεις?

Με το Cwm ελεγε format εδω λεει wipe, το ιδιο ειναι?

Επιαης που θα βρω για να κανω wipe την εσωτερικη sd?

και εγω την τελευταια του ρωσου ειχα αλλα τις περναγα παντα με twrp

νομιζω πως η διαφορα ειναι πως αν πας απο το αναβαθμιση επιλογη πακετου κλπ με twrp θα στο κανει ενω με cwm μαλλον θα σου βγαλει σφαλμα

ok, θα αλλάξω καλού κακού σε twrp..θα επανέλθω με εντυπώσεις!!!

Και πάλι μπράβο γιατί πολύ μας τα είχε πρήξει ο ρώσος με τις απαιτήσεις του, λες και μόνο αυτός φτιάχνει rom!!!

ok, θα αλλάξω καλού κακού σε twrp..θα επανέλθω με εντυπώσεις!!!

Και πάλι μπράβο γιατί πολύ μας τα είχε πρήξει ο ρώσος με τις απαιτήσεις του, λες και μόνο αυτός φτιάχνει rom!!!

ο μονος λογος αυτος ηταν το donate....

Με το Cwm ελεγε format εδω λεει wipe, το ιδιο ειναι?

Επιαης που θα βρω για να κανω wipe την εσωτερικη sd?

Το wipe ειναι ιδιο με το format. Την εσωτ sd την κανεις κανονικα wipe απο το μενου των wipes (Internal storage ή sd)

Το wipe ειναι ιδιο με το format. Την εσωτ sd την κανεις κανονικα wipe απο το μενου των wipes (Internal storage ή sd)

Τhanks ,με βοηθησε ο kouskous,εξεραιτικο παιδι!

πόση ώρα κρατάει η οθόνη σε miui 7 ανεβάστε καμιά φωτό να δούμε τι λέει. σε όποιον είναι εύκολο

εχτες 4 ωρες και 40 λεπτα με 3% ακομα μπαταρια

Μεχρι στιγμης κατσε καλα η miui του kouskous εκτος απο ενα θεμα ,η ενταση του ηχου στην αναπαραγωγη τραγουδιων απο ακουστικα,φλασαρα (με την βοηθεια του kouskous) το sound+bass_miui_android-4.4 ζιπακι αλλα και παλι πολυ χαμηλος ο ηχος και εχω βαλει στο φουλ το db gain στο mixzing player,το ιδιο χαμηλα και ακομη χαμηλοτερα και στον στοκ miui music player,στις κλησεις ο ηχος στο ακουστικο ειναι δυνατος (καμια σχεση με emui!).

Μεχρι στιγμης κατσε καλα η miui του kouskous εκτος απο ενα θεμα ,η ενταση του ηχου στην αναπαραγωγη τραγουδιων απο ακουστικα,φλασαρα (με την βοηθεια του kouskous) το sound+bass_miui_android-4.4 ζιπακι αλλα και παλι πολυ χαμηλος ο ηχος και εχω βαλει στο φουλ το db gain στο mixzing player,το ιδιο χαμηλα και ακομη χαμηλοτερα και στον στοκ miui music player,στις κλησεις ο ηχος στο ακουστικο ειναι δυνατος (καμια σχεση με emui!).

Μόλις το τσεκαρα με ακουστικά από το Samsung Galaxy s2

Ο ήχος είναι πολύ δυνατός και καθαρός....

Δοκίμασε αν θες κάποια αλλά ακουστικά και θα δεις διάφορα....

ενα πρόβλημα με την 7 που ελπιζω να λυθεί γιατι κατα τα αλλα ειναι εξαιρετική..

δεν συνδέεται με το bluetooth του αυτοκινήτου..

δηλαδη για την ακρίβεια συνδέεται αλλά κανει επανασυνδσεις..

με της προηγούμενες ρομ δεν ειχα παρόμοιο πρόβλημα..

καμια ιδεα καποιος?

Λοιπόν... Έχω φάει 3 μέρες και ακόμα δε κατάφερα να κάνω τπτ... Έχω Xs recovery περασμένο και θελω να περάσω αυτή τη ROM

http://www.needrom.com/download/miui-v6-c8297w-f1/

Επειδή υπάρχει ένα πρόβλημα με το ΠΣ όμως... Θελω να μου πείτε αν μπορώ να τη περάσω κατεβάζοντας την στο κινητό μου... Και αν ναι πως!! Ευχαριστώ!! :/

Μόλις το τσεκαρα με ακουστικά από το Samsung Galaxy s2

Ο ήχος είναι πολύ δυνατός και καθαρός....

Δοκίμασε αν θες κάποια αλλά ακουστικά και θα δεις διάφορα....

Eχω ακουστικα samsung Galaxy s3-4 και επαιζαν πολυ δυνατα,βεβαια με την inew ρομ το ειχαν παρακανει με το ποσο δυνατα επαιζε με αποτελεσμα να το εχω τουλαχιοστον 2 σκαλες κατω απο την max ενταση και παλι παραμορφωνε,απλα ηθελα ενα κλικ πιο δυνατα αν γινοταν να ακουγα μουσικη,στο ραδιοφωνο η ενταση στο μαξ ειναι αρκετη!

Περνάει ΜΟΝΟ με twrp.

Δεν νομίζω να περνάει μόνο με τη version 2.6.0.0 που συμπεριλαμβάνεις, λογικά θα περνάει με οποιαδήποτε version.

Θα δοκιμάσω από περιέργεια πρώτα με CWM να δω τι θα γίνει.

Δεν νομίζω να περνάει μόνο με τη version 2.6.0.0 που συμπεριλαμβάνεις, λογικά θα περνάει με οποιαδήποτε version.

Θα δοκιμάσω από περιέργεια πρώτα με CWM να δω τι θα γίνει.

πέρασε σε cwm?

οι χαρακτήρες για sms πόσοι είναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]