Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το σπάσιμο της οθόνης επειδή έχω προσπαθήσει δύο φορές σε samsung s3 να αλλάξω μόνο τζάμι, σου προτείνω να πάρεις σετ(οθονη-digiter). Θέλει θερμοπιστολο με πολύ προσοχή και τύχη και ειδική κόλλα που μόλις την βάλεις θα πρέπει να προσεξεις μην κάνει φυσαλίδες. Δύσκολο.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

παίδες το κινητάκι ξαφνικά τα έπαιξε

χτύπησε το ξυπνητήρι το πρωί κανονικά αλλά δεν δούλευε η αφή για να το σταματήσω.Έβγαλα μπαταρία, το πατάω να ανοίξει και κολλάει στην πρώτη οθόνη που γράφει google και σταματάει εκεί

Δοκίμασα με μπαταρία από άλλο παιδί με ίδιο κινητό αλλά τίποτα.Αμέτρητες φορές έβγαλα την μπαταρία και το πάτησα να ανοίξει και ξαφνικά άνοιξε και δουλεύει τώρα

Είμαι με την πρώτη ρομ του Algo από πέρσι

Τι μπορεί να έγινε και μου τα έκανε αυτά?Δεν έδειξε κανένα σημάδι ως τώρα

Ποια ρομ με Ελληνικά δοκιμασμένη να περάσω λέτε?Γιατί οι επιλογές είναι αμέτρητες

Με την Algo ήμουν κομπλέ όπως και του φίλου που έχει algo2

@kaloudis : Δύο είναι οι rom που παίζουν, η aosp maucat και η emui b252, διαλέγεις και παίρνεις!

Άσχετο αλλά είπα να το μοιραστώ. Σήμερα και ενώ είχα το κινητό στο αυτοκινητο με ανοιχτή την πλοήγηση και ενώ το χτυπούσε ο ήλιος για καμιά ώρα μου πέταξε μήνυμα ότι η μπαταρία έχει υπερθερμανθει και ότι πρέπει να βγάλω τη μπαταρία αμέσως. Όλα αυτά με aosp maucat. Απλά δεν ήξερα ότι έχει τέτοια πρόβλεψη το κινητό. Για την ιστορία απλά έκλεισα το κινητό και το έβαλα σε ίσκιο για κανα τέταρτο και μετά ήταν όλα οκ.

ποια η τελευταια maucat? γιατι νομιζω καπου εχω την 31.12

αν υπαρχει πιο καινουρια ενα λινκ θα με βοηθουσε

ποια η τελευταια maucat? γιατι νομιζω καπου εχω την 31.12

αν υπαρχει πιο καινουρια ενα λινκ θα με βοηθουσε

Εδώ είσαι

https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo

Σ'ωραίος!

απότι βλέπω είναι 30/05...στα γενέθλια μου!τυχαίο?δεν νομίζω!

Για το σπάσιμο της οθόνης επειδή έχω προσπαθήσει δύο φορές σε samsung s3 να αλλάξω μόνο τζάμι, σου προτείνω να πάρεις σετ(οθονη-digiter). Θέλει θερμοπιστολο με πολύ προσοχή και τύχη και ειδική κόλλα που μόλις την βάλεις θα πρέπει να προσεξεις μην κάνει φυσαλίδες. Δύσκολο.

Δυστυχως εκανα την παραγγελια πριν τα capital controls για το digitizer, πλεον ειναι αδυνατο να παραγγειλω το σετακι digitizer+οθονη...

οταν με το καλο ανοιξουν οι συναλλαγες με το εξωτερικο, βλεπουμε. Ειναι δυσκολο σαν διαδικασια, υπαρχουν μαγαζια που αναλαμβανουν τη δουλεια για 15-20 ευρω, καλυτερα να το κανει καποιος που γνωριζει και πιανει το χερι του, εγω δεν το εχω με αυτα... :p

επειδη οι σελιδες ειναι ατελειωτες.. μπορει καποιος που το'χει να μου πει εντυπωσεις??? καμερα, προβληματα, θετικα - αρνητικα...

ευχαριστω!!

@kaloudis : Δύο είναι οι rom που παίζουν, η aosp maucat και η emui b252, διαλέγεις και παίρνεις!

Άσχετο αλλά είπα να το μοιραστώ. Σήμερα και ενώ είχα το κινητό στο αυτοκινητο με ανοιχτή την πλοήγηση και ενώ το χτυπούσε ο ήλιος για καμιά ώρα μου πέταξε μήνυμα ότι η μπαταρία έχει υπερθερμανθει και ότι πρέπει να βγάλω τη μπαταρία αμέσως. Όλα αυτά με aosp maucat. Απλά δεν ήξερα ότι έχει τέτοια πρόβλεψη το κινητό. Για την ιστορία απλά έκλεισα το κινητό και το έβαλα σε ίσκιο για κανα τέταρτο και μετά ήταν όλα οκ.

Και εγώ τώρα το καλοκαίρι δεν χρησιμοποιώ την βάση του κινητού στο τζάμι γιατί ζεματάει πολύ.

ενώ κάνω ενεργοποίηση χώρου αποθήκευσης usb δεν μου βλέπει την sd το pc μου

Ενεργοποιημένο το usb debugging

Αν έχεις maucat, γνωστό πρόβλημα.

Ποστ #14878 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832&page=992

Edited by tifozi13

δεν υπάρχει η εντολή" συνδεση υπολογιστη μεσω usb και επιλεγουμε συσκευη πολυμεσων(mtp)".

Ποια rom ειναι καλυτερη maucat or emui? Περνανε και οι 2 εφαρμογες στην sd?

Εγώ θα σου πρότεινα χωρίς να είμαι ο ειδικός emui δαγκωτο. Έχω δοκιμάσει και την maucat αλλά ή emui δεν πιάνεται.Snapdragon φάση (μπορεί και να υπερβαλω) Όσο για τις εφαρμογές δεν γνωρίζω. Το gps που το είχα στην κάρτα για παράδειγμα μόλις του έκανα εγκατάσταση και πήγαινε να ανοίξει μου έγραφε "κλειδωμένη κάρτα sd".Το έβαλα στον αποθηκευτικό του κινητού και είναι κομπλε.

έχουμε λινκ για την 265?γιατί με τα κινέζικα δεν το έχω

την πετάω την maucat

ούτε με BT δεν μπορώ να πάρω τίποτα αν και με βλέπουνε

δεν υπάρχει η εντολή" συνδεση υπολογιστη μεσω usb και επιλεγουμε συσκευη πολυμεσων(mtp)".
δεν υπαρχει προβλημα στην σινδεση με τον υπολογιστη απλα πρεπει να πας αποθηκαυτικος χωρος πληκτρο μενου(αριστερα κατω)συνδεση υπολογιστη usb και επιλεγουμε συσκευη πολυμεσων(mtp) ειναι πολυ απλο !! εχει αναφερθει πολλες φορες και εγω το ειχα ρωτισει και μου απαντισανε !

τώρα ξηλώθηκε.εφόσον δεν παίρνει και αρχεία με BT
αυτο ειναι το μονο bug!! που για μενα αδιαφορο υπαρχουν τοσι τροποι πλεον για μεταφορα δεδομενων