Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από την αρχή έχω την emui 3 και πιστεύω ότι είναι καλύτερη από όλες απλά θέλει ψάξιμο. Έχω χρησιμοποιήσει και την inew για μια βδομάδα αλλά ένιωσα ένα lag μετά που πέρασα κάποιες εφαρμογές.

Ευχαριστω θα την δοκιμασω. Μηπως μπορεις να μου στειλεις καποιο link για κατεβασμα?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω θα την δοκιμασω. Μηπως μπορεις να μου στειλεις καποιο link για κατεβασμα?

emui3.0B262fireteam

https://docs.google.com/file/d/0B8kqC7UkNBLcLWNna00ybE12QjQ/edit?pli=1

Δεν είναι όμως miui,είναι τύπου miui της huawei

EDIT

Αυτό με τα capacitive δεν ισχύει στο δικό μου, δουλευουν το ίδιο είτε ξάπλα είτε στα χέρια, ανταποκρίνονται πάντα με την πρώτη, εκτός και αν μιλάμε για ελάχιστες μικροδιαφορές.

Μήπως δεν είναι ίδια όλα τα digitizer, και σε κάποιες παρτίδες έχει αυτό το θέμα?

Edited by mixanikosgr

Έχει κανείς εξωτερικό φορτιστή για μπαταρία και από που τον πηρε;

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0518/8537/products/1_5f4e1cb0-ea1e-4ffc-a0e6-5ebbf9a9c3d3_1024x1024.jpeg?v=1401433403

1 ευρω από το μαγαζί του μπιλυ στη Σαπφους... Θεσσαλονίκη...

Επίσης βγάζει και έξοδο usb για κλασικη φόρτιση τηλεφώνου με καλωδιο και επισης διαθέτει και είσοδο για φόρτιση απο αναπτήρα αυτοκινήτου. Το φις της μπριζας των 220 βολτ ειναι αναδιπλουμενο, ομοίως και το βυσμα της μπριζας αυτοκινήτου

Διαθετει LCD οθόνη ενδειξης κατάστασης φόρτισης, φωτειζομενη.

Τελος, ειναι συμβατός με όλες τις μπαταρίες κινητων τηλεφώνων, mo3 κτλ. λογω δυνατότητας ρυθμισης θέσης των ακιδων φόρτισης

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Παιδια ποια ειναι η πιο καλη-σταθερη MIUI rom για το τηλεφωνακι μας? :)

http://www.needrom.com/download/miui-v6-c8297w-f1/

Κατέβασε την τελευταία: 5.6.18 EU

Eχει ελληνικά

Είναι πολύ καλή. Δοκιμάστε την!

Κατέβασε την τελευταία: 5.6.18 EU

Eχει ελληνικά

Είναι πολύ καλή. Δοκιμάστε την!

Ευχαριστω πολυ, θα την δοκιμασω κι αυτη.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Και αρχησανε τα οργανα!

Με iNew V3 PLUS,Το wifi σταματάει να δουλευει οποτε του καθίσει με αποτελεσμα να θελει hard ρησταρτ.

Εβαλα και Το Wifi fix αλλα τιποτα.

Παμε γι αλλα

Υπαρχει τροπος να μεγαλωσουν τα γραμματα και συμβολα στο notification bar;

Οπως και τα διαφορα μηνυματα που βγαζει στα συννεφακια,αλλαγη με αλλα συμβολα μπορει να γινει

στο notification bar; ειναι πολλυ λεπτα και αρκετα δυσδιακρητα,μιλαω παντα για την EmuiUnicom 3,

στην 2.3 ηταν καλυτερα τα πραγματα.

Δεν μιλαω για την επιλογη του μεγεθους της γραμματοσειρας που εχει στις ρυθμησεις.

Στην MIUI 6 rom που εχω αυτην την στιγμη επανω,μεταβαλωντας το μεγεθος της γραμματοσειρα, μεγαλωνουν και οι

αριθμοι και συμβολα στο notification bar,η οποια δεν μ αρεσει ιδιεταιρα σαν ρομ εμφανησιακα μιλαω εχει αρκετες ρυθμησεις ομως για να φερει κανεις το κινητο στα μετρα του

Edited by parisaktos

Έβαλα την καινούρια AOSP Maucat αλλά δυστυχώς δεν συνδεόταν το τηλ με το pc,επίσης το bluetooth δεν λειτουργούσε.

Επέστρεψα στη παλιά Maucat μιας και το μόνο πρόβλημα που είχα (και είπα μήπως και λύθηκε στη καινούρια ) είναι η απελπιστικά αργή φόρτιση.

Επίσης(sorry για το off topic) δεν θυμάμαι ποιος φίλος είχε γράψει για τον Hola Launcher, αλλά παιδιά ,αξίζει να τον δοκιμάσετε είναι απίστευτος!!!!

Απενεργοποιησα τα capasitive buttons μηπως δω διαφορα στη μπαταρια και μπορω να πω οτι το αποτελεσμαηταν εντυπωσιακο...πως γινετε να τραβανε τοσο ρευμα δεν μπορω να καταλαβω;

Έβαλα την καινούρια AOSP Maucat αλλά δυστυχώς δεν συνδεόταν το τηλ με το pc,επίσης το bluetooth δεν λειτουργούσε.

Επέστρεψα στη παλιά Maucat μιας και το μόνο πρόβλημα που είχα (και είπα μήπως και λύθηκε στη καινούρια ) είναι η απελπιστικά αργή φόρτιση.

δεν εχει τετοια θεματα,για vα συνδεθει κουμπωνεις και πας στο storage settings/usb connections.

καθομαι κ διαβαζω καθε μερα για προβληματα μες τις ρομ

το δικο μου με την πρωτη αλγκο κ φιλου με την αλγκο2 δουλευουν ρολοι εδω και κανα χρονο

Απενεργοποιησα τα capasitive buttons μηπως δω διαφορα στη μπαταρια και μπορω να πω οτι το αποτελεσμαηταν εντυπωσιακο...πως γινετε να τραβανε τοσο ρευμα δεν μπορω να καταλαβω;

Εννοείς τον φωτισμό και την δόνηση ή γενικότερα την λειτουργία τους;

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς τον φωτισμό και την δόνηση ή γενικότερα την λειτουργία τους;

Σορρυ το διατυπωσω τελειως λαθος...εννοω το φωτισμο και την δονηση..αν και δονηση δεν χρησιμοποιουσα ποτε..παντως ειδα μεγαλη διαφορα χωρις φωτισμο!!!

δεν εχει τετοια θεματα,για vα συνδεθει κουμπωνεις και πας στο storage settings/usb connections.

Με το που σύνδεσα το καλώδιο μου έβγαλε το usb connections ,το πάτησα και στο τηλ φαινόταν ότι συνδέθηκε κανονικά.

Το pc όμως δεν το έβλεπε.

Αυτό με το pc μου το κάνει και μένα η maucat η τελευταία, ενώ το βρίσκει σε mtp mode όταν πάω να βάλω αρχεία δεν ξεκινάει ποτέ.

Για το bluetooth μια επανεκιννηση θέλει και στρώνει, το έκανε και σε μένα μόνο την πρώτη φορά που εστρωνα τη rom.

Έκανα επανεκκίνηση και μάλιστα 2 φόρες αλλά τίποτα.

Αλήθεια στην καινούρια Maucat αργή να φόρτιση το τηλ όπως στην παλιά?

Με το που σύνδεσα το καλώδιο μου έβγαλε το usb connections ,το πάτησα και στο τηλ φαινόταν ότι συνδέθηκε κανονικά.

Το pc όμως δεν το έβλεπε.

Έκανα επανεκκίνηση και μάλιστα 2 φόρες αλλά τίποτα.

Αλήθεια στην καινούρια Maucat αργή να φόρτιση το τηλ όπως στην παλιά?

δοκιμασε να ξαναβαλεις τους drivers.H φορτιση γινεται κανονικα και αρκετα γρηγορα.

Δεν μιλας τοση ωρα για την τελευταια maucat?

Αν εχεις θεματα ξαναβαλε την rom,οπως εχουμε πει απο την αρχη,η rom δεν εχει bugs

Edited by azuli

δοκιμασε να ξαναβαλεις τους drivers.H φορτιση γινεται κανονικα και αρκετα γρηγορα.

Δεν μιλας τοση ωρα για την τελευταια maucat?

Αν εχεις θεματα ξαναβαλε την rom,οπως εχουμε πει απο την αρχη,η rom δεν εχει bugs

Ναι για την τελευταία maucat μιλάω.

Όσο για τους drivers δεν πιστεύω ότι είναι αυτό γιατί με το που γύρισα στην παλιά το αναγνώρισε αμέσως.

Θα την ξαναπεράσω όμως κάποια στιγμή, αφού φορτίζει και γρήγορα ,μπας και δεν έκατσε καλά.

Καλημέρα, αν μπορεί κάποιος να μου πει, υπάρχει η δυνατότητα βιντεοκλήσης σε αυτήν την rom?

καθομαι κ διαβαζω καθε μερα για προβληματα μες τις ρομ

το δικο μου με την πρωτη αλγκο κ φιλου με την αλγκο2 δουλευουν ρολοι εδω και κανα χρονο

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα βγήκε η πρώτη αλγκο, σε λίγο κλείνει εξάμηνο !!! :lol:

Και εγώ από τότε με αυτήν είμαι και όλα δουλεύουν σωστά. Μόνο το wifi κάνει κάποιες αποσυνδέσεις αραιά και που, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Για το πόσο είναι αυθεντικές ή έχουν μια τάση προς τις μπανάνες είσαι σίγουρος; Δεν αξίζει κάρτα μνήμης από Κίνα, όταν γενικά εδώ έχουμε καλές τιμές και το mymemory.de βγάζει συχνά πυκνά πολύ καλές προσφορές.

Εμένα χτες σε μία από τις αρκετές πτώσεις το κινητό βγήκε πάλι αλώβητο, κυρίως λόγω της θήκης που το έκανε τανκ. Το θέμα είναι ότι λύγισε λίγο το frame της θήκης και πλέον δεν κουμπώνει καλά. Άρα ψάχνω αντικαταστάτη, αν δεν καταφέρω να την φέρω στα ίσια της.

Για πείτε ιδέες. Θα ήθελα και σε flip ίσως, αλλά να κουμπώνει(όχι σαν την mofi), ή κάτι καλό δοκιμασμένο. Για την ώρα είμαι με την μαμά σιλικόνης που δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα βγήκε η πρώτη αλγκο, σε λίγο κλείνει εξάμηνο !!! :lol:

Και εγώ από τότε με αυτήν είμαι και όλα δουλεύουν σωστά. Μόνο το wifi κάνει κάποιες αποσυνδέσεις αραιά και που, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. :)

η πρωτη laek. 17 ειναι σεπτεμβριο κ η 2 την βαλεμε κανα 2-3 μηνες μετα στο αλλο

Edited by kaloudis

Για το πόσο είναι αυθεντικές ή έχουν μια τάση προς τις μπανάνες είσαι σίγουρος; Δεν αξίζει κάρτα μνήμης από Κίνα, όταν γενικά εδώ έχουμε καλές τιμές και το mymemory.de βγάζει συχνά πυκνά πολύ καλές προσφορές.

Εμένα χτες σε μία από τις αρκετές πτώσεις το κινητό βγήκε πάλι αλώβητο, κυρίως λόγω της θήκης που το έκανε τανκ. Το θέμα είναι ότι λύγισε λίγο το frame της θήκης και πλέον δεν κουμπώνει καλά. Άρα ψάχνω αντικαταστάτη, αν δεν καταφέρω να την φέρω στα ίσια της.

Για πείτε ιδέες. Θα ήθελα και σε flip ίσως, αλλά να κουμπώνει(όχι σαν την mofi), ή κάτι καλό δοκιμασμένο. Για την ώρα είμαι με την μαμά σιλικόνης που δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

http://www.aliexpress.com/item/8-Colors-High-Quality-Fashion-New-Silicon-PC-Case-for-Coolpad-F1-8297W-Shakeproof-Armor-Cover/32225244554.html?spm=2114.32010308.4.11.4vJvas

Του δινει ογκο αλλα και πραγματικη προστασια !!!!

Μετα απο 8 μηνες με την θηκη ειπα και'γω να παιξω λιγο και με τις αλλες θηκες που του εχω παρει του κινητου και ετσι εβαλα την μαυρη σιλικονης ,τι το'θελα ?

Σε 2 μερες μεσα σε μια πολυ απλη πτωση ραγισε το glass screen protector,8 μηνες το φορουσα και δεν επαθε το παραμικρο λογο του πολυ σκληρου χειλος που εχει η θηκη και με την μια εσπασε με την σιλικονης!

Δοκίμασε κανείς το patch για το gps που βγήκε για την extremevanilla v4?(γίνετε πάλι εγκατάσταση της ρομ και μετά το patch,όχι απλά flash)

Το έχει ανεβάσει στο facebook

:X

Δοκίμασε κανείς το patch για το gps που βγήκε για την extremevanilla v4?(γίνετε πάλι εγκατάσταση της ρομ και μετά το patch,όχι απλά flash)

τοσο καιρο χωρις gps ποιος την θυμαται..παντως ηταν καλη,μονο το gps ειχε θεμα

Εμενα μου εχει δουλεψει το gps και με αλλο τροπο...φλασαρα την ρομ..αφησα το κινητο να ανοιξει μετα ξαναμπηκα στη recovery και εκανα wipe data wipe cache.απλα και τις δυο φορες που ειπα να δοκιμασω τη βανιλλα μου εκανε τα εξης κουλα...κολλαγε καμια φορα το ιντερνετ ,δεν δουλευε το auto rotation(εφτιαχνε και χωρις επανεκκινηση)και καμια φορα εξαφανιζονταν τα εικονιδια απο τη γραμμη καταστασης(σημα,ωρα κτλ)και ηθελε επαννεκινηση για να φτιαξει...οποτε πηρε δρομο και τωρα εχω τελευταια maucat και ολα δουλευουνε ρολοι!!!