Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ έψαχνα στην αρχή αλλά τελικά το άφησα έτσι, χωρίς screen protector, θήκη... Είναι και πολύ πιο ωραίο έτσι! Αυτά που είχα δει να προτείνονται πάντως είναι αυτά:

http://www.vickmall.com/mofi-tempered-glass-for-goolpad-f1.html

http://www.to2c.com/coolpad-f1-mofi-amazing-h-tempered-glass.html

http://www.geekbuying.com/item/New-Premium-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-Coolpad-F1-326793.html

δες και τις τιμές και διάλεξε.

Μην περνετε απο vickmal εχουν βγει αρκετα κομματια προβληματικα σε εμενα δεν κολουσε η κατω δεξια γωνια, ασε που ραγησε διχως λογο δεν υπηρξε χτυπημα, ειναι και πανακριβο

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Εγώ του έβαλα αυτό το tempered glass που για τα 3 ευρώ που κάνει είναι ΑΡΙΣΤΟ.

Sundatom High Quality Ultra HD Clear 2.5D Coolpad F1 Tempered Glass Screen Protector for coolpad F1 8297 Protective Film

http://www.aliexpress.com/item/Sundatom-High-Quality-Ultra-HD-Clear-2-5D-Coolpad-F1-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-coolpad/32306068290.html

(from AliExpress Android)

Ευχαριστω φιλε, το παρηγγειλα. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μην περνετε απο vickmal εχουν βγει αρκετα κομματια προβληματικα σε εμενα δεν κολουσε η κατω δεξια γωνια, ασε που ραγησε διχως λογο δεν υπηρξε χτυπημα, ειναι και πανακριβο

Απο κει πηρα πριν από κανα μηνα..... Οταν έφερε μια φουρνιά μετα το 1ο out of stock... Κανένα πρόβλημα...

Πάντως, είναι γεγονός ότι δεν υπαρχουν νεα κομμάτια. Η παραγωγή του εχει σταματήσει

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Redmi Note 9 Pro 6-128

Περιμένουμε upload από την δοκιμή σου :D

Υπάρχει τρόπος στην maucat να βάλω την μαγκιά που έχει η emui να κλείνει η οθόνη με ένα κλικ στην μπάρα ειδοποιήσεων?Γίνετε μέσω gravity αλλά είναι με διπλό κλικ.

Πάλι από emui,γίνετε να βάλω το onscreen κουμπί που βγάζει 2-3 συντομεύσεις?πχ με 1 κλικ πάνω του κάνει back.

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλιώς,ελπίζω να καταλάβατε:happy:

:X

Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα σε emui2.3.

Οταν είναι ξαπλωμένο το τηλέφωνο δεν δουλεύουν καθόλου τα πλήκτρα αφής .όταν το κάτω στα χέρια δουλεύουν κανονικά αν και μερικές φορές ψιλοκολλανε.. εχει κανεις το ίδιο θέμα?

Οταν είναι ξαπλωμένο το τηλέφωνο δεν δουλεύουν καθόλου τα πλήκτρα αφής .όταν το κάτω στα χέρια δουλεύουν κανονικά αν και μερικές φορές ψιλοκολλανε.. εχει κανεις το ίδιο θέμα?

αν εννοείς την unicom στην 1η σελίδα, δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, κάνε wipe cache & dalvik μπας και διορθωθεί. Αν εννοείς οποιοαδήποτε άλλη 2,3 απλά ξήλωσέ τη και βάλε τη unicom ή την 3,0b262fireteam

Ας βοηθήσει κάποιος αν μπορεί.. .

Στην emui 3 όταν μπαίνω στην συλλογή σε κάποια φώτο και πατάμε πάνω στη φώτο, βγάζει κάποιες επιλογές. Κοινή χρήση, επεξεργασία, μενού, διαγραφή κλπ. Όταν λοιπόν πατάω το κοινή χρήση, ενώ μέχρι τώρα μου άνοιγε ένα παράθυρο με διαφορες επιλογές, ξαφνικά (ενώ ανοίγει το παράθυρο με τις επιλογές) με πάει κατευθείαν στο messenger(που είναι μια από τις επιλογές στο κοινή χρήση) και αν παγώσω το messenger θα με πάει από μόνο του στην επόμενη επιλογή κλπ χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να διαλέξω εγώ. Ανοίγει μεν το παράθυρο με τις διάφορες επιλογές αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω την επιλογή που θελω

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο συμβαίνει εδω και 2 βδομαδες και σε μένα.

Απλά, επιλεγω να τις ανοιγω μέσω QuickPic και να τις κανω Share απο κει και τελος

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δεν είναι πρόβλημα, έτσι δουλεύει η συσκευή. Σε όλους το ίδιο κάνει.

Αν γνωρίζει κάποιος άς μου απαντήσει

Είμαι με Inew 3 και στα καλά καθούμενα σήμερα πάω να δώ προεπισκόπηση τις φωτογραφίες απο την (Συλλογή) αλλά δενννννν (οι φωτο είναι αποθηκευμένες στην sd) αν γίνεται κάτι για να μήν κάνω επαναφορά την room

Αν τραβήξω τώρα φωτο την δείχνει κανονικα στην Συλλογή τις προηγούμενες δεν δειχνει στον έλεγχο απο το pc υπάρχουν βέβαια οι φωτω κανονικά στην sd

Είμαι με Inew 3 και στα καλά καθούμενα σήμερα πάω να δώ προεπισκόπηση τις φωτογραφίες απο την (Συλλογή) αλλά δενννννν (οι φωτο είναι αποθηκευμένες στην sd) αν γίνεται κάτι για να μήν κάνω επαναφορά την room

Αν τραβήξω τώρα φωτο την δείχνει κανονικα στην Συλλογή τις προηγούμενες δεν δειχνει στον έλεγχο απο το pc υπάρχουν βέβαια οι φωτω κανονικά στην sd

Δοκίμασε μια επανεκκινηση

Το ίδιο μου είχε κανει και εμένα με αλλη Ρομ αλλά μονο με ,την lg camera.την έβγαλαν και τραβάω με την στοκ

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Δεν είναι πρόβλημα, έτσι δουλεύει η συσκευή. Σε όλους το ίδιο κάνει.

Εμένα δεν μου έτυχε αυτό σε ρομ ακόμη. Δουλευουν κανονικά τα αφής και ας είναι κάτω το τηλέφωνο, εκτός και αν δεν κατάλαβα τι λέτε.

Το quick pic είναι εφαρμογή αντίστοιχη της συλλογής;

Νε....... :)

Νταξ, την πάτησα ένα πάγωμα με τιτανιουμ (την γκαλερί) και τέλος...

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Εμένα δεν μου έτυχε αυτό σε ρομ ακόμη. Δουλευουν κανονικά τα αφής και ας είναι κάτω το τηλέφωνο, εκτός και αν δεν κατάλαβα τι λέτε.

Δουλεύουν αλλά πρέπει να επιμείνεις περισσότερο, όταν είναι στα χέρια σου είναι πολύ πιο ευαίσθητα.

Καλημέρα στην emui3.0B262fireteam με 2 κλικ στην notification bar ανοίγει ο φακός και κλείνει πάλι με τον ίδιο τρόπο. Πως απενεργοποιειται;

Καλημέρα στην emui3.0B262fireteam με 2 κλικ στην notification bar ανοίγει ο φακός και κλείνει πάλι με τον ίδιο τρόπο. Πως απενεργοποιειται;

Ρυυμισεις/advanced settings/notif settings/double tap status bar actions

επίσης, με παρατεταμένο πατημα του menu capasitive (κατω αριστερα πλήκτρο). Ομοίως και άναμα.

Redmi Note 9 Pro 6-128

επίσης, με παρατεταμένο πατημα του menu capasitive (κατω αριστερα πλήκτρο). Ομοίως και άναμα.

Ναι το ανακάλυψα και αυτό. Ευχαριστω

Ένα χρόνο κράζω τα πλήκτρα αφής. Είναι ΑΧΡΗΣΤΑ. Μην ακοούσω ότι πιάνουν χώρο στην οθόνη. To μόνο που κάνουν ειναι να μεγαλώνουν τις διαστάσεις των κινητών χωρίς λόγο, Δεν είναι βλάκες στις μεγάλες εταιρείες που τα έχουν αντικαταστήσει με on screen. Συγχίστηκα πάλι!

Το δικό μου πρόβλημα είναι (Α310) ότι όταν έχω συνδεμένο το bluetooth δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το ηχείο αλλά από το ακουστικό. Μόνο η δόνηση δουλεύει.

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Παιδια ποια ειναι η πιο καλη-σταθερη MIUI rom για το τηλεφωνακι μας? :)
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια ποια ειναι η πιο καλη-σταθερη MIUI rom για το τηλεφωνακι μας? :)

Εγώ από την αρχή έχω την emui 3 και πιστεύω ότι είναι καλύτερη από όλες απλά θέλει ψάξιμο. Έχω χρησιμοποιήσει και την inew για μια βδομάδα αλλά ένιωσα ένα lag μετά που πέρασα κάποιες εφαρμογές.