Tolis_95 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Δες 1η σελίδα, εχω δώσει οδηγο για τα ΑΡΝ Ααα όντως δε το είχα δει. Δεν έχει την επιλογή DNS... είναι σε άλλο σημείο; Παράθεση --------------------------------------------------------------------------------- {Sony Ericsson T105} -> {Motorola SLVR L9} -> {LG KM500} -> {Samsung I5800 Galaxy 3} -> {Nokia 1616+Nokia 2600} -> {Coolpad F1} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 στο Navigation keys actions/virtual key vibration pattern βαζεις την ενταση που θελεις.Πρεπει να ειναι της μορφης 1,x0 (πχ 1,10 1,20 1,50 1,90) Σε αλλα νεα,η iNew 1.02 ειναι μεχρι τωρα αψογη,δεν εχω βρει κανενα bug Ενοω τα πληκτρα που εχει το τηλεφωνο και οχι του nav bar που βαζουμε μεσω gravity.δοκιμασα καποιες τιμες δεν ειδα διαφορα.μονο στο μεσαιο δουλευει σωστα η δονηση.στο πληκτρο της επιστροφης εξακολουθει να δονειται διπλα,και στο αριστερο υπαρχει μια καθυστερηση στη δονηση σε σχεση με το πατημαα Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ενοω τα πληκτρα που εχει το τηλεφωνο και οχι του nav bar που βαζουμε μεσω gravity.δοκιμασα καποιες τιμες δεν ειδα διαφορα.μονο στο μεσαιο δουλευει σωστα η δονηση.στο πληκτρο της επιστροφης εξακολουθει να δονειται διπλα,και στο αριστερο υπαρχει μια καθυστερηση στη δονηση σε σχεση με το πατημαα Έχεις αλλάξει το τι κάνει το καθένα μέσα από gravity; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ααα όντως δε το είχα δει. Δεν έχει την επιλογή DNS... είναι σε άλλο σημείο; Δωσε τα στοιχεία οπως τα γράφει. Οτι δεν το γράφει, μην το πειράζεις Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Έχεις αλλάξει το τι κάνει το καθένα μέσα από gravity; Οχι,οπως ηταν απο προεπιλογη Edited May 2, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Unfortunately, the process android.process.media has stopped, Εχει δει κανεις αυτο το error? Μου το εμφανιζει οταν βαζω XinternalSD και το ενεργοποιω,με ολες τις επιλογες τσεκαρισμενες, σε a310 v3 την οποια την στηνω για 2η φορα απο την αρχη,και την πρωτη φορα δεν μου βγαζε τετοιο error. φωτογραφιες downloads screenshots κτλ,πηγαιναν στην sd. Το εχω googlarei το error και εχω δοκιμασει τα παντα,τιποτα δεν δουλεψε. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Unfortunately, the process android.process.media has stopped, Εχει δει κανεις αυτο το error? Μου το εμφανιζει οταν βαζω XinternalSD και το ενεργοποιω,με ολες τις επιλογες τσεκαρισμενες, σε a310 v3 την οποια την στηνω για 2η φορα απο την αρχη,και την πρωτη φορα δεν μου βγαζε τετοιο error. φωτογραφιες downloads screenshots κτλ,πηγαιναν στην sd. Το εχω googlarei το error και εχω δοκιμασει τα παντα,τιποτα δεν δουλεψε. Απενεργοποιησε μεσα απο το xinternal το include system apps. Στην a310 δεν δουλευει. Οτι κατεβαζεις απο εφαρμογη συστηματος δεν θα πηγαινει στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Απενεργοποιησε μεσα απο το xinternal το include system apps. Στην a310 δεν δουλευει. Οτι κατεβαζεις απο εφαρμογη συστηματος δεν θα πηγαινει στην sd. Το ειχα εντοπισει οτι εκει ειναι το προβλημα, αλλα μου δουλευε σωστα σε αυτην τη ρομ,οι φωτογραφιες απο την καμερα,screenshots,downloads ktl,ολα πηγαιναν στην sd. Οτι αλλο εχω βαλει εως απο προγραμμα,γραφει κανονικα στην sd αλλα οπως ειπες οτι ειναι του συστηματος δεν γραφει ξαφνικα. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ενοω τα πληκτρα που εχει το τηλεφωνο και οχι του nav bar που βαζουμε μεσω gravity.δοκιμασα καποιες τιμες δεν ειδα διαφορα.μονο στο μεσαιο δουλευει σωστα η δονηση.στο πληκτρο της επιστροφης εξακολουθει να δονειται διπλα,και στο αριστερο υπαρχει μια καθυστερηση στη δονηση σε σχεση με το πατημαα και γω αυτα σου λεω.για το προβλημα που εχεις βαλε μεσω gravity η nova το menu στο menu,τα recents στο home και το back στο back και θα φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 και γω αυτα σου λεω.για το προβλημα που εχεις βαλε μεσω gravity η nova το menu στο menu,τα recents στο home και το back στο back και θα φτιαξει Καλημερα. Οκ,λυθηκε ευχαριστω Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Εχει κανεις με την inew plus προβλημα με την εφαρμογη του ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlospappas Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Έχω την ίδια ακριβώς άποψη με τον valsam. Και έχω πάρει και λεφτά πίσω και από τα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα. Και σε μερικά πράγματα το άλι είναι πιο καλό πχ όριο 45 ημερών κλπ (μιλάω πάντα για αγορές από τρίτες χώρες) @EMUI3B265 JILL (V) 1-5-15 http://pan.baidu.com/s/1c0GW2WC LIUTAO with advanced tools 30-4-15 http://pan.baidu.com/s/1dDlgoLV Τις κατέβασα και τις δύο και αν προλάβω θα τις τσεκάρω για λίγο καλημέρα συμφουριτες δοκιμασα στα γρηγορα τις 2 rom η πρωτη δεν εχει gps καλουλα είναι στα πλαισια της Β262.Η δευτερη του liutao είναι πληρης με gps με χαλαει λιγο μια περιεργη γραμματοσειρά αλλα αυτό φτιαχνεται ευκολα.Την δευτερη καποια στιγμη θα την ξαναβαλω εχει ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Να κανω και εγω μια ερωτηση δουλευει σε κανεναν το modification led στην inew plus? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει κανεις με την inew plus προβλημα με την εφαρμογη του ebay; Λιγο που μπηκα τωρα δεν ειδα κατι δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Να κανω και εγω μια ερωτηση δουλευει σε κανεναν το modification led στην inew plus? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λιγο που μπηκα τωρα δεν ειδα κατι δουλευει κανονικα. Light manager λεγεται η εφαρμογη Εχω κατεβασει μια εφαρμογη απο το store και δουλευει μια μια χαρα, στο ebay δεν μου βγαζει τις φωτογραφιες εμενα... Edited May 3, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Light manager λεγεται η εφαρμογη Εχω κατεβασει μια εφαρμογη απο το store και δουλευει μια μια χαρα, στο ebay δεν μου βγαζει τις φωτογραφιες εμενα... Αυτο εχω και εγω αλλα τιποτα εχεις κανει τιποτα οσο για το ebay βλεπω κανονικα φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αυτο εχω και εγω αλλα τιποτα εχεις κανει τιποτα οσο για το ebay βλεπω κανονικα φωτο Ρε παιδιά σοβαρά τώρα; Ρωτάτε αν έχει πρόβλημα κάποιος σε μια ΡΟΜ στην ΕΦΑΡΜΟΓΗ του eBay? Έχει συγκρίνει κανείς τις iNew και iNew plus μεταξύ τους; Τι διαφορές έχει παρατηρήσει; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Αυτο εχω και εγω αλλα τιποτα εχεις κανει τιποτα οσο για το ebay βλεπω κανονικα φωτο Εχω απλα ρυθμισει τι χρωμα θελω σε καθε ειδοποιηση τπτ αλλο. Το ebay το εχω κανει εγκατασταση απεγκατασταση πολλες φορες αλλα τπτ τα ιδια Συγνωμη στον φιλο πιο πανω που τον πειραξαν τρεις γραμμες πιο πολλες στο θεμα του coolpad f1 Edited May 3, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytou21 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ειχα την A310 και τωρα την inew και αλλες που εχω δοκιμαση αλλα δεν εχει δουλεψει ποτε τη να πω μαλλον δεν θα δουλεψει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Εχω απλα ρυθμισει τι χρωμα θελω σε καθε ειδοποιηση τπτ αλλο. Το ebay το εχω κανει εγκατασταση απεγκατασταση πολλες φορες αλλα τπτ τα ιδια Συγνωμη στον φιλο πιο πανω που τον πειραξαν τρεις γραμμες πιο πολλες στο θεμα του coolpad f1 Συγχωρεμενος :p Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 anyone ? http://bbs.ydss.cn/thread-548003-1-1.html it's says GPS now fixed how about lgcam 21mp ? is there work with this EMUI ? Lgcam 20+ mpixels. Auto mode. 15-20cm shot from object. https://www.dropbox.com/s/dsvu9cggj3tjo57/2015_05_03__12_38_55.jpg?dl=0 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Lgcam 20+ mpixels. Auto mode. 15-20cm shot from object. https://www.dropbox.com/s/dsvu9cggj3tjo57/2015_05_03__12_38_55.jpg?dl=0 Ωραία φωτό.. Ξερεις τι δεν μου δουλέυει όμως στην εφαρμογή? Δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις του video και του πού θα αποθηκευει τα media.Kαθε φορά δηλαδή που κλείνω και ανοίγω την εφαρμογή μου βάζει default τιμές δηλ video (640x480) format 3gp κλπ και χώρο αποθήκευσης τον εσωτερικό του τηλεφώνου.Η μαμα εφαρμογή και η Lenovo super camera κρατάνε σωστά τις ρυθμίσεις. Είμαι με MIUI v6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) εχει κανεις υποψη του καποιο app που να κανει το αντιθετο απο το greenify?Δηλαδη να διασφαλιζει οτι το app μενει μονιμα στην μνημη και δεν παει για υπνο.Το θελω για το facebook messenger και το viber που με πολλες rom (και με την iNew 1.02) δεν δουλευουν πολυ καλα τα notifications και ωρες ωρες αν δεν ανοιξω την εφαρμογη δεν μου ερχονται τα μυνηματα. Στην αρχη σκεφτομουν οτι ειναι καποιο θεμα με τα google services και δεν κανουν σωστα το push,οποτε αλλαξα κανα 2 πακετακια gapps αλλα δεν λυθηκε το θεμα.Να ειναι καποιο app μου που δημιουργει το προβλημα δυσκολο γιατι σε ολες τις rom βαζω τα ιδια apps.Δεν βοηθαει ουτε το PNF root που υποτιθεται οτι ειναι γι αυτη τη δουλεια. Το συνδεω και με το γεγονος οτι με την iNew ειχα χθες μια αποσυνδεση απο το wifi οπως οταν υπαρχει το nvram error,μονο που στην iNew δεν υπαρχει τετοιο error.Φλασαρα και το wifi fix αλλα δεν εφτιαξε. Kαμια ιδεα? Edited May 3, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 infocus του thedevilashish από xda, δουλεύουν όλα μια χαρά(gps,bt,xposed,αποθήκευση σε κάρτα,κτλ),σταθερή. Δεν είναι root,flashαρεις το zip που σου δίνει,nvram bug(το γνωστό zip). Τα led not. είναι λίγο ανάποδα αλλά διορθώνετε. Ήχος δυνατός εκτός από το ακουστικό(το οποίο πάλι ρυθμίζετε με τα γνωστά) Μπαταρία δεν ενθουσιάζει..και έχουν μερικές φορές λίγο lag/delay οι επαφές στο άνοιγμα τους. υγ)μην ξεχάσετε να αλλάξετε ήχο στο ξυπνητήρι αλλιώς πάτε για έμφραγμα!! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ωραία φωτό.. Ξερεις τι δεν μου δουλέυει όμως στην εφαρμογή? Δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις του video και του πού θα αποθηκευει τα media.Kαθε φορά δηλαδή που κλείνω και ανοίγω την εφαρμογή μου βάζει default τιμές δηλ video (640x480) format 3gp κλπ και χώρο αποθήκευσης τον εσωτερικό του τηλεφώνου.Η μαμα εφαρμογή και η Lenovo super camera κρατάνε σωστά τις ρυθμίσεις. Είμαι με MIUI v6... Κανένα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις βίντεο.... Τις κρατάει κανονικά. Ακόμη και σε μιυι ν6. Δοκιμασμένο.. Για να είσαι σίγουρος, ακολούθησε τον οδηγο που εχω δώσει σε παλαιότερο ποστ καθως και στο Μοδακο Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ωραία φωτό.. Ξερεις τι δεν μου δουλέυει όμως στην εφαρμογή? Δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις του video και του πού θα αποθηκευει τα media.Kαθε φορά δηλαδή που κλείνω και ανοίγω την εφαρμογή μου βάζει default τιμές δηλ video (640x480) format 3gp κλπ και χώρο αποθήκευσης τον εσωτερικό του τηλεφώνου.Η μαμα εφαρμογή και η Lenovo super camera κρατάνε σωστά τις ρυθμίσεις. Είμαι με MIUI v6... Πρεπει να κανεις manual edit ενα αρχειο με τα settings που θελεις, εχει αναφερθει πιο πισω σε καποια σελιδα. Δεν θυμαμαι ακριβως και τι,αλλα θυμαμαι οτι το εκανα και δουλεψε. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts