Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

1η σελίδα YGDP tools πέρασμα επίσημης ρομ

Παρακαλώ μπορείς να γίνεις πιο σαφής...

Όπως λέω παραπάνω γύρισα στη Rom της μάνας του (restore) διαγράφοντας τα πάντα που είχα. (Power+Volume Up) αν θυμάμαι καλά.

Να ρωτήσω: Γιατί συνέβει αυτό; ΔΕΝ κατέβασα κάτι ούτε μπήκα κάπου, ούτε προφανώς μου έπεσε...

Τι εννοείτε είναι μαζί με την οθόνη;

Όταν ξεκινάει φωτίζουν τα πλήκτρα αλλά είναι ανενεργά.

Edited by Asterix_GR

Παρακαλώ μπορείς να γίνεις πιο σαφής...

Όπως λέω παραπάνω γύρισα στη Rom της μάνας του (restore) διαγράφοντας τα πάντα που είχα. (Power+Volume Up) αν θυμάμαι καλά.

Να ρωτήσω: Γιατί συνέβει αυτό; ΔΕΝ κατέβασα κάτι ούτε μπήκα κάπου, ούτε προφανώς μου έπεσε...

Τι εννοείτε είναι μαζί με την οθόνη;

Όταν ξεκινάει φωτίζουν τα πλήκτρα αλλά είναι ανενεργά.

Κάνε μια "καθαρή"εγκατάσταση μέσω YGDP Tool αν το πρόβλημα παραμενει λογικά είναι θέμα hardware (οθόνη)

Δεν με πρήζεις, εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Αυτήν εδώ έχω http://www.needrom.com/download/miui-v6-c8297w-f1/comment-page-22/#comments . Έχω δημιουργήσει καινούριο προφίλ μπαταρίας, πηγαίνεις κέντρο ασφαλείας-μπαταρία-προφίλ μπαταρίας και μετά προσθήκη προφίλ. Δεν με βλέπω να μένω άλλο στην miui όμως, σήμερα είχα τέσσαρα freeze και μετά reboot. Θα δοκιμάσω την Hive UI του manish.

aosp είναι; link?

aosp είναι; link?

Δεν είναι aosp. http://forum.xda-developers.com/a310/development/hive-ui-rom-4-4-2-clean-nice-ui-buggless-t3046683 . Επίσης το gravity box δεν δουλεύει καθόλου σε αυτήν την rom .

Κάνε μια "καθαρή"εγκατάσταση μέσω YGDP Tool αν το πρόβλημα παραμενει λογικά είναι θέμα hardware (οθόνη)
Ok δώστε λινκ τι χρειάζετε να κατεβάσω ποια η official version και τι κάνω...Παρακαλώ όποιος το έχει κάνει ας με καθοδηγήσει...

Ok δώστε λινκ τι χρειάζετε να κατεβάσω ποια η official version και τι κάνω...Παρακαλώ όποιος το έχει κάνει ας με καθοδηγήσει...

Δες εδώ http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5729217#

Συγγνώμη αλλά αυτό το λίνκ παραπέμπει σε 100 ρομ και η official στη baidu έχει 200 αρχεία....ρε παιδιά ΔΕΝ είνα όλα αυτονόητα.

Πχ κατεβάζεις την official εδώ.

Κατεβάζεις το YGDP Tool εδώ

χρειάζεσαι και αυτά.

Κάνεις αυτά τα βήματα.

Συγγνώμη αλλά δεν είναι το αθλημα μου...παρακαλώ λίγη σαφήνεια

Συγγνώμη αλλά αυτό το λίνκ παραπέμπει σε 100 ρομ και η official στη baidu έχει 200 αρχεία....ρε παιδιά ΔΕΝ είνα όλα αυτονόητα.

Πχ κατεβάζεις την official εδώ.

Κατεβάζεις το YGDP Tool εδώ

χρειάζεσαι και αυτά.

Κάνεις αυτά τα βήματα.

Συγγνώμη αλλά δεν είναι το αθλημα μου...παρακαλώ λίγη σαφήνεια

Διάβασε καλά τον οδηγό στην 1η σελίδα. Γράφονται όλα εκεί.

Αν δεν καταλάβεις κάτι μας λες.

Τη ρομ αν θες την κατεβάζεις και από εδω

http://download.yulong.com//DOWNLOAD_INFO/20150210090844349(3).rar

και μετά θα το αποσυμπιέσεις

Το αρχείο που χρειάζεσαι είναι κατάληξης .cpb

Καλησπερα παιδια.μπορει να μου πει καποιος που εχει την vanilla ,απο την αρχη που εσκασε μυτη,αν εξακολουθει να του δουλευει το ιδιο καλα οπως τον πρωτο καιρο?
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια.μπορει να μου πει καποιος που εχει την vanilla ,απο την αρχη που εσκασε μυτη,αν εξακολουθει να του δουλευει το ιδιο καλα οπως τον πρωτο καιρο?

Τζάμι δουλεύει, είναι σταθερή και είδα

Βελτίωση στο gps κλειδώνει πολύ γρήγορα

Οχι κατι ενοχλητικο απλα μπορει μια στις τοσες να χασει τιποτα frame σε κανα animation ανοιγματος εφαρμογης.Το ιδιο συμβαινει σε ολες τις aosp που εχω δοκιμασει μετα απο μερικες βδομαδες πανω,a310,maucat κλπ.Βεβαια δεν την συντηρω καθολου και δεν εχω greenify

Δεν μπορω να πω οτι δουλευει το ιδιο καλα οσο στην αρχη.εχει γινει πιο αργη και σημερα εφαγε ενα κολλημα.μου εβγαλε μαυρη οθονη σε κληση και αναγκαστηκα και εβγαλα την μπαταρια.

Οχι κατι ενοχλητικο απλα μπορει μια στις τοσες να χασει τιποτα frame σε κανα animation ανοιγματος εφαρμογης.Το ιδιο συμβαινει σε ολες τις aosp που εχω δοκιμασει μετα απο μερικες βδομαδες πανω,a310,maucat κλπ.Βεβαια δεν την συντηρω καθολου και δεν εχω greenify

Τι ενοεις δεν την συντηρεις?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ερώτηση με την miui v6 μου τρώει λογο τον τελευταίο αριθμό απο το ρολόι τι μπορεί να φταίει;

Επάνω δεξιά λέω

[ATTACH]57951[/ATTACH]

Παιδιά ερώτηση με την miui v6 μου τρώει λογο τον τελευταίο αριθμό απο το ρολόι τι μπορεί να φταίει;

Επάνω δεξιά λέω

[ATTACH]57951[/ATTACH]

Δεν παει λίγο αριστερά;

Αν δεν καταλάβεις κάτι μας λες...

usb_debugging στο τηλέφωνό μας...

Δεν μπορώ να το βρω πουθενά αυτό...Ούτε στο System ουτε στo Apps

Επάνω δεξιά λέω

[ATTACH]57951[/ATTACH]

Αφαιρεσε το widget και ξανα βαλε το μετα. Απλα θα παει απο την αριστερη μερια μετα και οχι δεξια.

Δεν μπορώ να το βρω πουθενά αυτό...Ούτε στο System ουτε στo Apps

Ρυθμισεις->επιλογες για προγραμματιστες(τερμα κατω)->εντοπισμος σμαλματων usb(τικαρε το)

καλησπέρα για s5 rom ποιο ημερολόγιο να περάσω;

η miui με τα reboot είναι αυτή με τις καλές φώτο;

αν ναι να μην την περάσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρυθμισεις->επιλογες για προγραμματιστες(τερμα κατω)->εντοπισμος σμαλματων usb(τικαρε το)
ΔΕΝ έχει τέτοια επιλογή...παλιά τη θυμόμουνα με ένα εικονίδιο με αγγύλες...

Ούτε με αυτό ούτε με αυτό τα κατάφερα...

Στη μια περίπτωση δεν υπάρχει το usb...και στο πρώτο παραμένει στο κόκκινο 30 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα...

ΔΕΝ έχει τέτοια επιλογή...παλιά τη θυμόμουνα με ένα εικονίδιο με αγγύλες...

Ούτε με αυτό ούτε με αυτό τα κατάφερα...

Στη μια περίπτωση δεν υπάρχει το usb...και στο πρώτο παραμένει στο κόκκινο 30 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα...

Πρέπει πρώτα να πας στο

ρυθμίσεις -> τέρμα κάτω -> σχετικά με το τηλέφωνο (about phone) -> αριθμός έκδοσης (build number)

και πατάς επάνω 7 φορές

μετά εμφανιζεται η επιλογή στο μενου ρυθμίσεις-> επιλογές για προγραμματιστές (developer options) -> εντοπισμός σφαλμάτων (usb debugging)