Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις παλιες ΡΟΜ ανεβαζα θερμοκρασια αλλα στις καινουργιες 4.2 κ 4.4.2 σχεδον καθολου η σε απαιτητικές καταστάσεις τα προβλεπόμενα δλδ νορμαλ θερμοκρασίες. Κανε αν δεν βαριεσαι ενα μπακαπ κ εναν κοπο να αλλαξεις ΡΟΜ μηπως κατι δεν πηγε καλα στην ΡΟΜ που εχεις (εχω την EMUI2.3 btw).

Αυτό το νορμάλ θα ήθελα να μάθω πόσο είναι, σε νούμερα.

Επίσης επειδή το έψαχνα λίγο τώρα... Λίγο μπερδεύτηκα με τα apps. Πέρασα κάποια apps και σε μια δεδομένη στιγμή είχα τα εξής:

[ATTACH]54880[/ATTACH][ATTACH]54881[/ATTACH][ATTACH]54882[/ATTACH][ATTACH]54883[/ATTACH]

Τα 2 πρώτα δείχνουν τις θερμοκρασίες της μπαταρίας λογικά, έτσι; (μέχρι πρότεινως για κάποιο λόγο νόμιζα ότι το DU Battery Saver έδειχνε τη θερμοκρασία του CPU.)

Βασικά η 3η φωτο με μπερδεύει γιατί αναφέρει το CPU ("CPU is ok"), αλλά η τιμή της θερμοκρασίας είναι η ίδια με τις 2 πρώτες. Οπότε με κάνει να πιστεύω ότι αφορά την μπαταρία κι αυτή.

Η τελευταία φωτο πρέπει να αφορά το CPU. Στο app αυτό όταν το τρέχω παίζει συνέχεια η συχνότητα των cores και η θερμοκρασία, οπότε τείνω να πιστέψω ότι μόνο αυτο δείχνει τη θερμοκρασία του CPU. Σε νούμερα, η θερμοκρασία παίζει στους 32-33 εως 40+ στο λίγο που δοκίμασα, με 2-3 apps ανοιχτά ή με λίγο σερφάρισμα.

Edited by GiO_K

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

ψαξε τα modules ''kitkat sd card full access'' και για αρχεια παιχνιδιων κλπ το ''obb on sd''

Κανένα δεν με δούλεψε!το μονο που κατάφερα να κάνω είναι να αποθηκεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες, αλλά τα screenshot και τα download αποθηκεύονταν στην εσωτερική!

πρεπει να βαλεις και το fix γιατι θα εχεις αποσυνδεσεις λογικα..

Αυτο με τις γραμματοσειρες,δεν τις εχει μικρυνει απλα,εχει αλλαξει ολη την αναλυση της οθονης,κατι που θα κανει και μερικες εφαρμογες ασυμβατες..!Αν δεν σ αρεσει υπαρχει ευκολο fix.

Η rom ειναι κορυφη,το 3g σου δουλευει καλα?

ΥΓ : εγω πιστευω οτι η συσκευη εχει το ιδιο hardware σε ολους,δεν υπαρχει κατι επισημο που να λεει το αντιθετο (τουλαχιστον για τα coolpad).Το αν καθεται η δεν καθεται καλα μια rom ειναι για μενα αποκλειστικα θεμα σωστης εγκαταστασης της rom,εφαρμογων και xposed modules,oπου αυτα τα 2 τελευταια οντως ειναι εντελως διαφορετικα απο χρηστη σε χρηστη και μπορουν να δημιουργησουν προβληματα που δεν θα τα εχει αλλος..

Γεια χαρά!! Μετά από 48 ώρες με την AOSP Maucat (31.12) τολμώ να πω ότι δε μου έχει εμφανίσει σοβαρά προβλήματα! Δεν έχω βάλει το WiFi fix, αλλά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το WiFi!! Καμία αποσύνδεση, ενώ κλειδώνει άμεσα! Μου αρέσει πολύ ως περιβάλλον αισθητικά, αλλά επίσης δεν κολλάει πουθενά και είναι πολύ απαλή στις εναλλαγές της! Επόμενο βήμα είναι να κάτσω να μελετήσω προσεκτικά σχετικά με το Xposed framework και ό,τι άλλο έρχεται μαζί, Gravitybox κτλ!

Φίλε Azuli, ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με αυτό το fix που ανέφερες στο παραπάνω ποστ σου! Είναι αυτό που έχει γράψει ο Βασίλης91 ακριβώς από κάτω από το δικό σου ποστ;; Αυτό με το build.prop;;; Δε με ενοχλεί καθόλου η μικρή γραμματοσειρά, ίσα ίσα! Αλλά δε μου τρέχει η εφαρμογή του Marine Traffic (κρασάρει πριν καν φορτώσει) και λέω μήπως οφείλεται σε αυτό! Η ίδια ακριβώς εφαρμογή έτρεχε κανονικότατα σε Laek v4 repack, αλλά και σε Micromax A310 v2! Δε θα αλλάξω ROM για μια εφαρμογή και μόνο την ώρα που όλα τα άλλα τρέχουν τέλεια, απλά θέλω να το ψάξω...

Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!!

Γειά παιδιά, έχω το stock rom multilangue που έρχεται απο το vickmall αλλά δεν εχω notifications για το viber/whatsapp, πρέπει να ανοίξω το viber/whatsapp να δω αν έχω καινούργιο μήνυμα... λες και έχει δικό του greenify αλλα ρυθμίσεις τιποτα.. ξέρει κανείς λύση χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω rom;
its only life :happy:

Γεια χαρά!! Μετά από 48 ώρες με την AOSP Maucat (31.12) τολμώ να πω ότι δε μου έχει εμφανίσει σοβαρά προβλήματα! Δεν έχω βάλει το WiFi fix, αλλά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το WiFi!! Καμία αποσύνδεση, ενώ κλειδώνει άμεσα! Μου αρέσει πολύ ως περιβάλλον αισθητικά, αλλά επίσης δεν κολλάει πουθενά και είναι πολύ απαλή στις εναλλαγές της! Επόμενο βήμα είναι να κάτσω να μελετήσω προσεκτικά σχετικά με το Xposed framework και ό,τι άλλο έρχεται μαζί, Gravitybox κτλ!

Φίλε Azuli, ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με αυτό το fix που ανέφερες στο παραπάνω ποστ σου! Είναι αυτό που έχει γράψει ο Βασίλης91 ακριβώς από κάτω από το δικό σου ποστ;; Αυτό με το build.prop;;; Δε με ενοχλεί καθόλου η μικρή γραμματοσειρά, ίσα ίσα! Αλλά δε μου τρέχει η εφαρμογή του Marine Traffic (κρασάρει πριν καν φορτώσει) και λέω μήπως οφείλεται σε αυτό! Η ίδια ακριβώς εφαρμογή έτρεχε κανονικότατα σε Laek v4 repack, αλλά και σε Micromax A310 v2! Δε θα αλλάξω ROM για μια εφαρμογή και μόνο την ώρα που όλα τα άλλα τρέχουν τέλεια, απλά θέλω να το ψάξω...

Δοκιμασε να αλλαξεις και το font size απο settings/display

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω κατι που σκεφτηκα σχετικα με το προβλημα που εχουμε με την leak που χανει το σημα.εχει δοκιμασει κανεις να βαλει την καρτα στην σιμ 2 μηπως εκει δεν το κανει?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Δοκιμασε να αλλαξεις και το font size απο settings/display

Ναι, το δοκίμασα με όλες τις επιλογές! Ούτως ή άλλως, την έχω μεγαλώσει από εκεί λίγο τη γραμματοσειρά για να μη μου βγαίνουν τα μάτια προσπαθώντας να διαβάσω! Άλλαξα και το μέγεθος μέσω του build.prop! Τίποτα! Καλά, μπορεί να φταίει και οτιδήποτε άλλο από τη ROM! Ποιος ξέρει... Και στο Google δε βρήκα τίποτα...

Ναι, το δοκίμασα με όλες τις επιλογές! Ούτως ή άλλως, την έχω μεγαλώσει από εκεί λίγο τη γραμματοσειρά για να μη μου βγαίνουν τα μάτια προσπαθώντας να διαβάσω! Άλλαξα και το μέγεθος μέσω του build.prop! Τίποτα! Καλά, μπορεί να φταίει και οτιδήποτε άλλο από τη ROM! Ποιος ξέρει... Και στο Google δε βρήκα τίποτα...

Και εγω με το build.prop δεν ειδα διαφορα

Κάνατε restart μετά την αλλαγή στο build.prop; Επίσης σίγουρα κάνατε αλλαγή σε 320 την παράμετρο που ανέφερε ο βασίλης; (νομίζω έχει 290 προκαθορισμένη τιμή)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Χθες, ξαφνικά, παρουσίασε σε φίλο μου άσπρες γραμμές κάθετες στην οθόνη

[ATTACH]54800[/ATTACH]

Γκοόγκλαρα λίγο και τα αποτελέσματα λένε για ελαττωματικό panel ή μπαταρία αλλά έβαλα την δικιά μου στο τηλέφωνό του και έκανε τα ίδια.

Καμία ιδέα (αλλαγή ρομ?) πριν το στείλω πίσω.

leonpap αυτο το προβλημα μου το παρουσιασε και το δικο μου coolpad 3 φορες,απο τις οποιες την μια ηταν σε διαφορετικη μορφη,η διαφορετικη μορφη ηταν κατι σαν μεταβολη της ενταση της φωτεινοτητας στην οθονη,με σταθερη συχνοτητα, στο πιο φωτεινο σημειο της οθονης.

Η αλλες φορες ηταν στην ιδια μορφη που το παρουσιασε σε εσενα (δηλαδη λευκες ημιδιαφανες γραμμες κατα μηκος της οθονης),εμενα μου το εφτιαχνε αφου ειχα αποσυνδεσει το κινητο απο τον υπολογιστη,με ρομ την EMUIUNICOM.

Τα γατονια εδω μεσα ειχαν προτεινει να βγαλω την μπατταρια για μια η και περισσοτερες ωρες και το προβλημα ξεπεραστηκε,δοκιμασετο σε εμενα αποκατασταθηκε το προβλημα,αν δεν αποκατασταθει θα μειωθει κατα πολλη η ενταση του φαινομενου.

Αν δεν φυγουν οι γραμμες βγαλε την μπαταρια για περισσοτερη ωρα πιστευω οτι στο τελος θα φυγουν εντελος οπως εγινε και σε εμενα.

Δεν το αντιμετωπιζω εγω σαν προβλημα επειδη μου συνεβει 3 φορες σε διαστημα 3 μηνων που εχω το τηλεφωνο και εκδηλωθηκε κατω απο συγκεκρημενες συνθηκες,μετα απο αποσυνδεση του τηλεφωνου απο τον υπολογιστη.

Για το κατα ποσο ειναι θεμα hardware δεν μπορω να σε απαντησω επειδη δεν εχω και τις γνωσεις αλλα υποθετω ,διχως να θελω να σε παρω στο λαιμο μου,οτι και να το στηλεις πισω για σερβις δεν θα κανουν τιποτα θα εφαρμοσουν καποια λυση απο αυτες που προτειναν τα γατονια εδω μεσα και θα σου το στηλουν πισω,σιγα μην σου αλλαξουν την οθονη.Ευχαρηστω τα παιδια,εδω στο φορουμ,που ειχαν τις γνωσεις και μου ελυσαν το προβλημα

Κανένα δεν με δούλεψε!το μονο που κατάφερα να κάνω είναι να αποθηκεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες, αλλά τα screenshot και τα download αποθηκεύονταν στην εσωτερική!

δοκιμασε τοτε και το foldermount

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για την εφαρμογη αυτη δεν ξερω αλλα ειναι πιθανο να οφειλεται σ αυτο.Το fix δεν ειναι να αλλαξεις σε 320 αλλα να βαλεις μπροστα απο την γραμμη ενα #

Edited by azuli

για την εφαρμογη αυτη δεν ξερω αλλα ειναι πιθανο να οφειλεται σ αυτο.Το fix δεν ειναι να αλλαξεις σε 320 αλλα να βαλεις μπροστα απο την γραμμη ενα #

Ενοεις να το γραψουμε ετσι : #ro.sf.lcd_density=320 ?

Για το ξεκλειδωμα με pin που "πεφτει" η εφαρμογη και δεχεται μονο το slide υπαρχει λυση?

Και κατι ακομα,σε οσες ρομ εχω περασει και τωρα στην maucat,οταν γυρισει η οθονη στο πλαι δεν επανερχεται σχεδον με τιποτα.αυτο φτιαχνεται?

Εγώ το αλλάζω πριν το flash και μου δουλεύει μια χαρά.

Ο vassilis91 το αλλάζει με το build prop και δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Η παράμετρος ro.sf.lcd_density="value" είναι για να ρυθμίζει το dpi. Αν εσύ πας και κάνεις comment τη γραμμή, πολύ απλά δε θα τη λαμβάνει υπ' όψιν, αλλά δεν έχω δοκιμάσει για να ξέρω πως θα φαίνεται. Γιατί από που θα παίρνει την τιμή μετά;

Μπορείς να το αλλάξεις και με root explorer ή οποιονδήποτε file manager με root permission.

όσο για τις επιλογές του lockscreen, δε δουλεύουν. έχουν γίνει report στον maucat και ευελπιστούμε να τις φτιάξει. Μόνο slide και μοτίβο για την ώρα.

Εγώ το αλλάζω πριν το flash και μου δουλεύει μια χαρά.

Ο vassilis91 το αλλάζει με το build prop και δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Η παράμετρος ro.sf.lcd_density="value" είναι για να ρυθμίζει το dpi. Αν εσύ πας και κάνεις comment τη γραμμή, πολύ απλά δε θα τη λαμβάνει υπ' όψιν, αλλά δεν έχω δοκιμάσει για να ξέρω πως θα φαίνεται. Γιατί από που θα παίρνει την τιμή μετά;

Μπορείς να το αλλάξεις και με root explorer ή οποιονδήποτε file manager με root permission.

όσο για τις επιλογές του lockscreen, δε δουλεύουν. έχουν γίνει report στον maucat και ευελπιστούμε να τις φτιάξει. Μόνο slide και μοτίβο για την ώρα.

Την αλλαξα την τιμη στο 320 οπως εγραψε ο vasilis91 με τον es αλλα καμια διαφορα

Την αλλαξα την τιμη στο 320 οπως εγραψε ο vasilis91 με τον es αλλα καμια διαφορα

Τσέκαρες αν όντως έχει αλλάξει η τιμή; Μήπως υπήρχε θέμα με τα permissions. Δοκίμασε με το build prop, να ξεμπερδεύεις.

καλησπέρα και χρόνια πολλα

φορούσα την TWRP 2.7.0.0 και είπα να δοκιμάσω την 6.0.5.0 την περνάω με το MobileUncle Tools: ολα ωρεα κάνω την διαδικασία

Διαδικασια FLASHαρισματος:

- Ειμαστε η μπαινουμε στο Recovery Mode.

- Παταμε "wipe data/factory reset"

- Παταμε "wipe cache partition"

- Μπαινουμε στο μενου "mounts and storage"

- Παταμε "format /cache"

- Παταμε "format /data"

- Παταμε "format /system"

- Παμε πισω (++++++Go Back++++++)

- Μπαινουμε στο μενου "advanced"

- Παταμε "wipe dalvik cache"

- Μπαινουμε στο μενου "install zip from sd card"

- Παταμε "choose zip from sd card"

αλλά δεν βρίσκει την room τη γίνετε τωρα :wacko:

μέσα στην κάρτα υπάρχουν ολα τα αρχεια από την TWRP 2.7.0.0 πως μπορω να τα επαναφέρω :!:

Αν συγκρίνεις τα εικονίδια με 320 και με 290, που είναι το default του Maucat, θα δεις ότι με 320 είναι αισθητά μεγαλύτερα, με άλλα λόγια καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη! (εννοείται μετά από reboot!) Προσωπικά, μου αρέσουν πιο πολύ με 290 και ανεβάζω λίγο το μέγεθος της γραμματοσειράς από το μενού της οθόνης στις Ρυθμίσεις μόνο και μόνο για να μη μου βγαίνουν τα μάτια όταν διαβάζω! Άρα, υπάρχει διαφορά!

Το πρόβλημά μου εμένα είναι με την εφαρμογή του Marine Traffic (και μόνο με του Marine Traffic), το οποίο με τη ROM του Maucat δεν ξεκινάει καν, αλλά εμφανίζει μήνυμα ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί! Δεν ξέρω καν αν οφείλεται στη ρύθμιση αυτή του Maucat, αλλά μπορεί και ναι...

Καλή χρονιά και από μένα μάγκες!

Επανέρχομαι για να αναφέρω ένα πρόβλημα που βρήκα στην algorom. Όταν ακουώ μουσική με PowerAmp, δεν μπορώ να πάω μπρος/πίσω τα κομμάτια, ενώ είναι κλειστή η οθόνη, μέσω του Vol up/Vol Down. Ενώ στην προηγούμενη ROM μπορούσα. Δεν ξέρω αν είναι κάποια επιλογή μέσω του PowerAmp (βρήκα μια επιλογή που λέει "Ενσύρματα ακουστικά - Παρατεταμένο πάτημα για το επόμενο κομμάτι"), και αυτό έκανα για να περιηγηθώ πριν στα κομμάτια... Καμιά βοήθεια??

Επειδή δεν υπήρξε καμιά απάντηση, θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?

Τσέκαρες αν όντως έχει αλλάξει η τιμή; Μήπως υπήρχε θέμα με τα permissions. Δοκίμασε με το build prop, να ξεμπερδεύεις.

Στο build.prop μπηκα και την αλλαξα και εχει αποθηκευτει,οταν ξαναμπαινω ειναι αλλαγμενη,αλλα τιποτα!

ΜΙα ερώτηση παρακαλώ παιδιά.Άμα μείνω με τη μαμίσια,την official,με τα official updates της εταιρείας θα βελτιωθούν κατά το δυνατόν τα ''παιδικά'' bugs?Διότι θέλω να αποφύγω αν γίνεται custom rom,για αυτό....:ninja:

Αν συγκρίνεις τα εικονίδια με 320 και με 290, που είναι το default του Maucat, θα δεις ότι με 320 είναι αισθητά μεγαλύτερα, με άλλα λόγια καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη! (εννοείται μετά από reboot!) Προσωπικά, μου αρέσουν πιο πολύ με 290 και ανεβάζω λίγο το μέγεθος της γραμματοσειράς από το μενού της οθόνης στις Ρυθμίσεις μόνο και μόνο για να μη μου βγαίνουν τα μάτια όταν διαβάζω! Άρα, υπάρχει διαφορά!

Το πρόβλημά μου εμένα είναι με την εφαρμογή του Marine Traffic (και μόνο με του Marine Traffic), το οποίο με τη ROM του Maucat δεν ξεκινάει καν, αλλά εμφανίζει μήνυμα ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί! Δεν ξέρω καν αν οφείλεται στη ρύθμιση αυτή του Maucat, αλλά μπορεί και ναι...

Μα στο ποστ 9407 εεγραψες οτι αλλαξες την τιμη απ το build.prop αλλα τιποτα!

Στο build.prop μπηκα και την αλλαξα και εχει αποθηκευτει,οταν ξαναμπαινω ειναι αλλαγμενη,αλλα τιποτα!

με την aosp εισαι η την infocus?και γω παντως τις αλλαγες σε system files τις κανω πριν φλασαρω.Δεν τις δεχεται παντα αλλιως

με την aosp εισαι η την infocus?και γω παντως τις αλλαγες σε system files τις κανω πριν φλασαρω.Δεν τις δεχεται παντα αλλιως

Με την aosp.πριν φλασαρεις πως γινεται?το ξεζιπαρεις?

Αυτο με το rotation διορθωνεται?οσο ευκολα γυριζει η οθονη οταν γυριζω το τηλεφωνο στο πλαι,τοσο δυσκολα επανερχεται μετα!!!

Edited by suzukis

Μα στο ποστ 9407 εεγραψες οτι αλλαξες την τιμη απ το build.prop αλλα τιποτα!

Όχι, βρε, εννοούσα ότι και πάλι δεν έτρεχε το Marine Traffic!! Αλλιώς, όντως αλλάζει το μέγεθος των εικονιδίων, αλλά αφού έκανα πρώτα reboot!

καλησπέρα και χρόνια πολλα

φορούσα την TWRP 2.7.0.0 και είπα να δοκιμάσω την 6.0.5.0 την περνάω με το MobileUncle Tools: ολα ωρεα κάνω την διαδικασία

Διαδικασια FLASHαρισματος:

- Ειμαστε η μπαινουμε στο Recovery Mode.

- Παταμε "wipe data/factory reset"

- Παταμε "wipe cache partition"

- Μπαινουμε στο μενου "mounts and storage"

- Παταμε "format /cache"

- Παταμε "format /data"

- Παταμε "format /system"

- Μπαινουμε στο μενου "advanced"

- Παταμε "wipe dalvik cache"

- Μπαινουμε στο μενου "install zip from sd card"

- Παταμε "choose zip from sd card"

αλλά δεν βρίσκει την room τη γίνετε τωρα :wacko:

μέσα στην κάρτα υπάρχουν ολα τα αρχεια από την TWRP 2.7.0.0 πως μπορω να τα επαναφέρω :!:

External sd είναι όχι sd card.

Το googlara και το κατέβασα ;) αύριο θα δοκιμαστεί στην αγαπημένη infocus maucat!