mikekgr Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 battery calibration λεγεται ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev.batterycalibrator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitula.batterycalibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration https://play.google.com/store/apps/details?id=proffesionals.battery.callibration.paid https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jonrichards.batterycalibrator.ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev.batterycalibrator https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitula.batterycalibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration https://play.google.com/store/apps/details?id=proffesionals.battery.callibration.paid https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jonrichards.batterycalibrator.ui το πρωτο αποτελεσμα αν βαλεις battery calibration στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 το πρώτο αποτέλεσμα αν βάλεις battery calibration στο play store azull ΟΚ Μιλάς τότε για αυτή την εφαρμογή (τουλάχιστον αυτή μου βγάζει εμένα πρώτη)¨ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration Αλλά την εγκατέστησα την εφαρμογή και πουθενά δε κάνει αυτό που αναφέρεις εδώ ¨ {o τροπος που δουλευει η εφαρμογη δεν βασιζεται στο σβησιμο του battery stats,που οντως αν το σβησεις απλα δεν γινεται και κατι.Η εφαρμογη καλιμπραρει την μπαταρια επειδη σε βαζει να κανεις με σωστο τροπο 2 πληρεις φορτισεις και 1 πληρη εκφορτιση. ...} Η εφαρμογή μας ζητάει να κάνουμε 4 βήματα: 1) Τοποθέτηση της συσκευής στη φόρτιση 2) Αναμονή μέχρι να φορτίσει στο 100% 3) Επιλογή (επί της εφαρμογής) του "Battery Calibration" 4) Αποσύνδεση της συσκευής από τη φόρτιση Επίσης συμβουλεύει μετά το βήμα (4) να αφήσουμε τη συσκευή να κάνει πλήρη αποφόρτιση και μετά κανονική πλήρη φόρτιση χωρίς διακοπή. Πως κάνει 2 πλήρης φορτίσεις? Στο βήμα (1) φόρτιση κάνουμε απ'όπου κι αν βρίσκεται η συσκευή μας στο 100% ... Εγώ δε κατάλαβα κάτι? Σε ένα tablet μου που έβαλα την εφαρμογή και έκανα ακριβώς αυτά που ζητάει ΔΕΝ είδα καμία καλυτέρευση στο θέμα της μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Προσωπικη μου αποψη δεν ειναι ουτε θεμα rom (καθως την ειχα μηνα + χωρις το παραμικρο) ουτε μπαταριας εκτος αν ειναι ελλατωματικη που δεν ειναι και πολυ πιθανο. Κανε calibration με αυτο την μπαταρια και δες το ξανα : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el Ουτε εγω πιστευα πως θα βοηθησει σε κατι αλλα μολις περασα την A310 v2 απο laek v3 μια χαρα εκανε την δουλεια του. Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε αλλα και με το καλιμπρατιον που εκανα ακολουθωντας τις οδηθιες της εφαρμογης παλι τα ιδια ειχα.Οταν φτανει στο 15% η μπαταρια σβηνει το τηλεφωνο και μετα δεν ξανανοιγει.Οπως ανεφερα το δευτερο ειναι οτι η μπαταρια μου στην αναμονη δεν παιφτει καθολου ουτε οταν παιρνω τηλεφωνο.Μονο οταν εχω ανοιχτω 3G καιοταν ειναι ανοιχτη η οθονη.Οπως σου ειπα σκεφτομαι να παραγγειλω νεα μπαταρια ετσι να μου φυγει η περιεργια αν θα αλλαξει κατι.Αν ξερεις κατι παραπανω ναμε βοηθησεις για νακανω εσυ η καποιος αλλο δεκτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά πολύ το κουράζουμε μου φαίνεται: https://plus.google.com/u/0/105051985738280261832/posts/FV3LVtdVxPT Dianne Hackborn Okay everyone, let me say again: battery stats has NOTHING AT ALL to do with the battery level reported to you. Nothing. Zero. Nada. Zip. In fact, the code that is creating it, is actually filling in some information contained in it from the battery level that is being reported from lower-level parts of the system (to show the chart of battery level). It has NO impact on the battery level that is reported. It sits on top of what is being reported. Αυτό που λέει η πλέον αρμόδια είναι ότι ότι και να κάνουμε με το batterystat.bin ΔΕΝ θα επηρεάσει α)το χρόνο που μας βγάζει και β)το ποσοστό που αναφέρει το σύστημα. Τα κουλά με τα σβησίματα στο 20% και τα απότομα άλματα είναι θέμα hardware(το κομμάτι που μετράει τη μπαταρία δηλαδή) και πιθανώς και rom, και φυσικά δεν αποκλείεται όταν κάνουμε κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης να φτιάχνει κάτι που είχε ξεφύγει, αλλά η ιστορία με το app και το batterystats δεν κάνει απολύτως τίποτα. soup88, βάλε και καμιά άλλη rom πριν ξοδέψεις λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά SOS. Μιας που έχω πιάσει ρίζες σε αυτό το thread και μιας που δεν υπαρχει αντιστοιχο για το elephone G4 μήπως μπορεί να μου πει κανείς γιατί δεν πιάνει σήμα το κινητό; Έχω βάλει τη sim στη μια υποδοχή (ολόκληρη sim όχι κομμένη), αλλά σήμα μηδέν. Σα να μην πιάνει καθόλου σήμα... Κάποιοι το είχαν και στο coolpad αυτό το πρόβλημα. Καμιά ιδέα; Θα με καθαρίσει η αδερφή μου...! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Παιδιά πολύ το κουράζουμε μου φαίνεται: https://plus.google.com/u/0/105051985738280261832/posts/FV3LVtdVxPT Αυτό που λέει η πλέον αρμόδια είναι ότι ότι και να κάνουμε με το batterystat.bin ΔΕΝ θα επηρεάσει α)το χρόνο που μας βγάζει και β)το ποσοστό που αναφέρει το σύστημα. Τα κουλά με τα σβησίματα στο 20% και τα απότομα άλματα είναι θέμα hardware(το κομμάτι που μετράει τη μπαταρία δηλαδή) και πιθανώς και rom, και φυσικά δεν αποκλείεται όταν κάνουμε κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης να φτιάχνει κάτι που είχε ξεφύγει, αλλά η ιστορία με το app και το batterystats δεν κάνει απολύτως τίποτα. soup88, βάλε και καμιά άλλη rom πριν ξοδέψεις λεφτά. oντως το κουραζουμε με μερικους που δεν καταλαβαινουν οταν λεμε οτι δεν φτιαχνει την μπαταρια η διαγραφη του battery stats αλλα οι ομαλοι κυκλοι φορτισης αποφορτισης που κανεις σε συνδιασμο με την διαγραφη του battery stats την καταλληλη στιγμη.Αλλα η επαναληψη ειναι σημαντικο πραγμα για να καταλαβεις κατι. Και δεν ειναι θεμα rom,αν παρακολουθεις τα forum και εδω και στο modaco θα δεις οτι εχει συμβει σε ολες τις rom. Aλλος ενας με γνωμη χωρις εμπειρια χρησης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε αλλα και με το καλιμπρατιον που εκανα ακολουθωντας τις οδηθιες της εφαρμογης παλι τα ιδια ειχα.Οταν φτανει στο 15% η μπαταρια σβηνει το τηλεφωνο και μετα δεν ξανανοιγει.Οπως ανεφερα το δευτερο ειναι οτι η μπαταρια μου στην αναμονη δεν παιφτει καθολου ουτε οταν παιρνω τηλεφωνο.Μονο οταν εχω ανοιχτω 3G καιοταν ειναι ανοιχτη η οθονη.Οπως σου ειπα σκεφτομαι να παραγγειλω νεα μπαταρια ετσι να μου φυγει η περιεργια αν θα αλλαξει κατι.Αν ξερεις κατι παραπανω ναμε βοηθησεις για νακανω εσυ η καποιος αλλο δεκτω. Ανοιγμα της εφαρμογης,φορτιση μεχρι το 100%,μολις χτυπησει η ειδοποιηση πατας το κουμπι της εφαρμογης και το βγαζεις απο το ρευμα.Επειτα το αφηνεις να ξεφορτισει μονοκομματα χωρις να ξαναμπει στην πριζα μεχρι το 0% και μετα full φορτισμα μεχρι το 100% χωρις να βγει απο την πριζα. Η εγω ειμαι μαγος. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- azull ΟΚ Μιλάς τότε για αυτή την εφαρμογή (τουλάχιστον αυτή μου βγάζει εμένα πρώτη)¨ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration Αλλά την εγκατέστησα την εφαρμογή και πουθενά δε κάνει αυτό που αναφέρεις εδώ ¨ {o τροπος που δουλευει η εφαρμογη δεν βασιζεται στο σβησιμο του battery stats,που οντως αν το σβησεις απλα δεν γινεται και κατι.Η εφαρμογη καλιμπραρει την μπαταρια επειδη σε βαζει να κανεις με σωστο τροπο 2 πληρεις φορτισεις και 1 πληρη εκφορτιση. ...} Η εφαρμογή μας ζητάει να κάνουμε 4 βήματα: 1) Τοποθέτηση της συσκευής στη φόρτιση 2) Αναμονή μέχρι να φορτίσει στο 100% 3) Επιλογή (επί της εφαρμογής) του "Battery Calibration" 4) Αποσύνδεση της συσκευής από τη φόρτιση Επίσης συμβουλεύει μετά το βήμα (4) να αφήσουμε τη συσκευή να κάνει πλήρη αποφόρτιση και μετά κανονική πλήρη φόρτιση χωρίς διακοπή. Πως κάνει 2 πλήρης φορτίσεις? Στο βήμα (1) φόρτιση κάνουμε απ'όπου κι αν βρίσκεται η συσκευή μας στο 100% ... Εγώ δε κατάλαβα κάτι? Σε ένα tablet μου που έβαλα την εφαρμογή και έκανα ακριβώς αυτά που ζητάει ΔΕΝ είδα καμία καλυτέρευση στο θέμα της μπαταρίας... κοιτα το post που απαντησα απο πανω.Απλα πραγματα. οποιος τα κανει αυτα και δεν του στρωσει η μπαταρια ας το στειλει πισω το τηλεφωνο για αντικατασταση της μπαταριας και ελεγχο. Edited December 16, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 oντως το κουραζουμε με μερικους που δεν καταλαβαινουν οταν λεμε οτι δεν φτιαχνει την μπαταρια η διαγραφη του battery stats αλλα οι ομαλοι κυκλοι φορτισης αποφορτισης που κανεις σε συνδιασμο με την διαγραφη του battery stats την καταλληλη στιγμη.Αλλα η επαναληψη ειναι σημαντικο πραγμα για να καταλαβεις κατι. Και δεν ειναι θεμα rom,αν παρακολουθεις τα forum και εδω και στο modaco θα δεις οτι εχει συμβει σε ολες τις rom. Aλλος ενας με γνωμη χωρις εμπειρια χρησης. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις "οι ομαλοι κυκλοι φορτισης αποφορτισης που κανεις σε συνδιασμο με την διαγραφη του battery stats την καταλληλη στιγμη" δεν έχει κανένα νόημα έτσι? Open source είναι το android, αν δεν πιστεύεις τον άνθρωπο που έγραψε τον σχετικό κώδικα πήγαινε διάβασέ τον. Δεν είναι voodoo, λειτουργικό είναι και λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο. Η εμπειρία χρήσης δεν λέει απολύτως τίποτα, όταν δηλώνεις ότι κάνεις πάντα το ίδιο πράγμα (δύο κύκλους και διαγραφή batterystats) δεν έχεις κανένα μέτρο σύγκρισης για να κυρήττεις τον ορθό δρόμο. Άρχισε από τώρα και για τις επόμενες 15 αλλαγές rom να ΜΗΝ πειράζεις το batterystats, και μετά πες μας τα συμπεράσματά σου. Όσο για τις περιπτωσιολογίες εδώ και στο modaco πάλι αδιάφορες είναι. Όπως έγραφες κι εσύ λίγες σελίδες πριν, δε θα βγάλουμε συμπεράσματα για rom από το ΧΥΖ πρόβλημα που αναφέρει ο καθένας και που μπορεί να οφείλεται σε 1002 διαφορετικά πράγματα (στην περίπτωσή μας σε ελλατωματική μπαταρία π.χ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις "οι ομαλοι κυκλοι φορτισης αποφορτισης που κανεις σε συνδιασμο με την διαγραφη του battery stats την καταλληλη στιγμη" δεν έχει κανένα νόημα έτσι? Open source είναι το android, αν δεν πιστεύεις τον άνθρωπο που έγραψε τον σχετικό κώδικα πήγαινε διάβασέ τον. Δεν είναι voodoo, λειτουργικό είναι και λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο. Η εμπειρία χρήσης δεν λέει απολύτως τίποτα, όταν δηλώνεις ότι κάνεις πάντα το ίδιο πράγμα (δύο κύκλους και διαγραφή batterystats) δεν έχεις κανένα μέτρο σύγκρισης για να κυρήττεις τον ορθό δρόμο. Άρχισε από τώρα και για τις επόμενες 15 αλλαγές rom να ΜΗΝ πειράζεις το batterystats, και μετά πες μας τα συμπεράσματά σου. Όσο για τις περιπτωσιολογίες εδώ και στο modaco πάλι αδιάφορες είναι. Όπως έγραφες κι εσύ λίγες σελίδες πριν, δε θα βγάλουμε συμπεράσματα για rom από το ΧΥΖ πρόβλημα που αναφέρει ο καθένας και που μπορεί να οφείλεται σε 1002 διαφορετικά πράγματα (στην περίπτωσή μας σε ελλατωματική μπαταρία π.χ.) καταλαβαινεις οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 καταλαβαινεις οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω ε? Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερα πράγματα από τους developers και βάζεις τον κόσμο να χάνει το χρόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε αλλα και με το καλιμπρατιον που εκανα ακολουθωντας τις οδηθιες της εφαρμογης παλι τα ιδια ειχα.Οταν φτανει στο 15% η μπαταρια σβηνει το τηλεφωνο και μετα δεν ξανανοιγει.Οπως ανεφερα το δευτερο ειναι οτι η μπαταρια μου στην αναμονη δεν παιφτει καθολου ουτε οταν παιρνω τηλεφωνο.Μονο οταν εχω ανοιχτω 3G καιοταν ειναι ανοιχτη η οθονη.Οπως σου ειπα σκεφτομαι να παραγγειλω νεα μπαταρια ετσι να μου φυγει η περιεργια αν θα αλλαξει κατι.Αν ξερεις κατι παραπανω ναμε βοηθησεις για νακανω εσυ η καποιος αλλο δεκτω. Ναι φιλε μου δοκιμασε να περασεις αλλη rom η και ξανα την ιδια με ολα τα wipe κομπλε μηπως δεν εκατσε καλα, πριν παρεις μπαταρια. Edited December 16, 2014 by devilgene Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι ξέρεις περισσότερα πράγματα από τους developers και βάζεις τον κόσμο να χάνει το χρόνο του. του παιρνω και τα λεφτα του αλλα μην με δωσεις. Για να τελειωνουμε,εσυ στειλε το τηλεφωνο σου στο service και ασε μας εμας τους αλλους τους ασχετους με ενα απλο app να το φτιαχνουμε μονοι μας,οκ?Αντε καλο μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 του παιρνω και τα λεφτα του αλλα μην με δωσεις. Για να τελειωνουμε,εσυ στειλε το τηλεφωνο σου στο service και ασε μας εμας τους αλλους τους ασχετους με ενα απλο app να το φτιαχνουμε μονοι μας,οκ?Αντε καλο μεσημερι. Επίσης καλό μεσημέρι, συμφωνώ να τελειώνουμε. Αν πάντως θελήσεις ποτέ να εμβαθύνεις λίγο στο πως λειτουργεί το τηλέφωνο σου, διάβασε τα comments στο google+ post που λινκαρα, θα μάθεις πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ανοιγμα της εφαρμογης,φορτιση μεχρι το 100%,μολις χτυπησει η ειδοποιηση πατας το κουμπι της εφαρμογης και το βγαζεις απο το ρευμα.Επειτα το αφηνεις να ξεφορτισει μονοκομματα χωρις να ξαναμπει στην πριζα μεχρι το 0% και μετα full φορτισμα μεχρι το 100% χωρις να βγει απο την πριζα. Είχα χρησιμοποιήσει παλια το app αλλά δε θυμάμαι τώρα τις παρακάτω λεπτομέρειες... Κατά τη διάρκεια της αποφόρτισης, κάνουμε κανονική-πλήρη χρήση του κινητού ή καλύτερα να το αφήνουμε idle να αποφορτίσει; Επίσης η 1η αλλά κυρίως η 2η φόρτιση μέχρι το 100%, είναι καλό να γίνονται με το κινητό σβηστό ή δεν πολυπαίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Επίσης καλό μεσημέρι, συμφωνώ να τελειώνουμε. Αν πάντως θελήσεις ποτέ να εμβαθύνεις λίγο στο πως λειτουργεί το τηλέφωνο σου, διάβασε τα comments στο google+ post που λινκαρα, θα μάθεις πολλά πράγματα. να σαι καλα φιλε μου,μ'αρεσει να μαθαινω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα χρησιμοποιήσει παλια το app αλλά δε θυμάμαι τώρα τις παρακάτω λεπτομέρειες... Κατά τη διάρκεια της αποφόρτισης, κάνουμε κανονική-πλήρη χρήση του κινητού ή καλύτερα να το αφήνουμε idle να αποφορτίσει; Επίσης η 1η αλλά κυρίως η 2η φόρτιση μέχρι το 100%, είναι καλό να γίνονται με το κινητό σβηστό ή δεν πολυπαίζει ρόλο; κανονικη χρηση κανω παντα,απλα δεν το ξανασυνδεω στο ρευμα καθολου απο το 100% μεχρι το 0%.Ολες τις φορτισεις-εκφορτισεις τις κανω με ανοιχτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αλλαζοντας κλιμα τις in focus και maucat τις περασε κανεις που γινεται χαμος στο modaco ? Λενε τιποτα παιδια ? Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αντε ρε παιδες πειτε ,τι κανουμε, in focus και maucat η περιμενουμε την ρομ του συμφορουμιτη Algorithm? Εφτασε λετε επιτελους η στγμη μιας stable bug free kit kat rom με καλη μπαταρια για το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αντε ρε παιδες πειτε ,τι κανουμε, in focus και maucat η περιμενουμε την ρομ του συμφορουμιτη Algorithm? Εφτασε λετε επιτελους η στγμη μιας stable bug free kit kat rom με καλη μπαταρια για το κινητο μας? emuiUnicom,coolUI,a310 = kitkat και bug free με καλη μπαταρια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Παντως, σχετικά με το θέμα με τα κουλα της μπαταρίας, το ειχα παθει και γω, οταν απο 310,πηγα σε εμυι, σε ινφοκους, σε xperia και πισω σε 310. Παρατήρησα κατι τρελα αδειασματα σε χρονο δτ. Κατι 25%/ώρα και βαλε Χρησιμοποίησα το προγραμματακι που λεει ο φιλος πανω, και ηρθε στα ισια της. Ακολούθησα κατα γράμμα τις οδηγίες :rolleyes: Ειχα αρχίσει να πιστευω οτι ξεκανα την μπαταρια με τις.... Γνωστες δοκιμασίες.. Ευτυχως... Γλίτωσα το 10ευρω (προς το παρόν :lol:) Edited December 16, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά SOS. Μιας που έχω πιάσει ρίζες σε αυτό το thread και μιας που δεν υπαρχει αντιστοιχο για το elephone G4 μήπως μπορεί να μου πει κανείς γιατί δεν πιάνει σήμα το κινητό; Έχω βάλει τη sim στη μια υποδοχή (ολόκληρη sim όχι κομμένη), αλλά σήμα μηδέν. Σα να μην πιάνει καθόλου σήμα... Κάποιοι το είχαν και στο coolpad αυτό το πρόβλημα. Καμιά ιδέα; Θα με καθαρίσει η αδερφή μου...! Anyone? Anything? Οταν πρωτοεβαλα τη SIM ειχε σημα. Μαλιστα εδειχνε ποτε λειτουργουσε σε 3G, 2G και G. Αλλα για καποιο λογο σταματησε να δειχνει σημα. Κανα κολπάκι κάτι; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Anyone? Anything? Οταν πρωτοεβαλα τη SIM ειχε σημα. Μαλιστα εδειχνε ποτε λειτουργουσε σε 3G, 2G και G. Αλλα για καποιο λογο σταματησε να δειχνει σημα. Κανα κολπάκι κάτι; με αλλαγμενη rom στο κανει αυτο? δοκιμασε να βαλεις αλλη καρτα, και αν δοκιμασες με wind που δουλευει στα 900, βαλε και μια cosmote που δουλευει στα 1800. εκτος αν εκλεισες την καρτα απο τις ρυθμισεις. μπας και freezαρες τιποτα services? η laek μου εκανε τετοια χαζα και την αλλαξα με 1028 fefe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Guys βοηθεια. Εχω παρει το κινητο για φιλο και δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης με τιποτα για να το κάνω root. Με farmaroot τζηφος. Εκανα τα drivers στο pc και δεν το αναγνωριζει το vroot. Βοηθεια pleaseee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ενεργοποίησε το usb debugging http://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-enable-usb-debugging-mode-on-android.htm#.VJBtxMm9uUk και στην συνέχεια δοκίμασε να το κάνεις ροοτ με kingo root ( http://www.kingoapp.com/ ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ενεργοποίησε το usb debugging http://www.kingoapp.com/root-tutorials/how-to-enable-usb-debugging-mode-on-android.htm#.VJBtxMm9uUk και στην συνέχεια δοκίμασε να το κάνεις ροοτ με kingo root ( http://www.kingoapp.com/ ). Δε το αναγνωριζει. Δεν βρισκει drivers. Εχω κανει τα παντα. Ειμαι με windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δε το αναγνωριζει. Δεν βρισκει drivers. Εχω κανει τα παντα. Ειμαι με windows 7 ποια εχεις τα 32 η τα 64?Τα windows το βλεπουν το τηλ?Το fast boot (αν εχει η rom) απο τα accessibility settings το χεις απενεργοποιησει?Αν στα 2 τελευταια η απαντηση ειναι ναι τοτε δοκιμασε να rootαρεις με kingoroot που δουλευει σχεδον παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts