Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκιναω για περασμα kit kat λοιπον και πηρα backup μεσο cwm v6.0.3,τωρα αυτο το backup μπορω με ενα cut-paste αφου συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη να το μεταφερω στον υπολογιστη μου?

Ρωταω γιατι καπου διαβασα οτι δεν γινετε αυτο με το cwm v6.0.3.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ξεκιναω για περασμα kit kat λοιπον και πηρα backup μεσο cwm v6.0.3,τωρα αυτο το backup μπορω με ενα cut-paste αφου συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη να το μεταφερω στον υπολογιστη μου?

Το κρατάς το backup στον υπολογιστή σου και αν το χρειαστείς να κάνεις restore.

Το κρατάς το backup στον υπολογιστή σου και αν το χρειαστείς να κάνεις restore.

Ενταξει, εγινε μια χαρα,απλα φοβηθηκα οτι δεν μεταφερετε με μερικες εκδοσεις cwm γιατι το διαβασα καπου.

Επειδή και εγώ (όπως και συ) λατρεψα την MIUI, περιμένω τις εντυπώσεις σου απο το πέρασμα σε ΚΙΤ ΚΑΤ (αλήθεια ποιά θα φορτώσεις??)

Κάνε τις συγκρίσεις ειδικά στο θέμα κάμερα-video και πόσταρε και κανένα sreenshot ...

Καλησπέρα Παίδες!!

Μόλις παρέλαβα το coolpad γιο λογαριασμο φίλου, φλάσαρα ήδη το TWRP recovery και έχω μια απλή ερώτηση:

Ποια AOSP laek να φλασάρω?

Έχω κατεβάσει και τη V3 και τη V4, http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ .

Θα περνούσα κατευθείαν τη V4 αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει battery drain.

Σορρυ, φαντάζομαι ότι έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές, αλλα δε προλαβαίνουμε να διαβάσουμε , θα τη φλασάρω τώρα και μετά θα τον ξαναδώ σε καμιά εβδομάδα!!

Επίσης δεν ξέρω αν καμιά από τις άλλες ρομ του needrom έχει ακόμα καλύτερη συμπεριφορά.

Καλησπέρα Παίδες!!

Μόλις παρέλαβα το coolpad γιο λογαριασμο φίλου, φλάσαρα ήδη το TWRP recovery και έχω μια απλή ερώτηση:

Ποια AOSP laek να φλασάρω?

Έχω κατεβάσει και τη V3 και τη V4, http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ .

Θα περνούσα κατευθείαν τη V4 αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει battery drain.

Σορρυ, φαντάζομαι ότι έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές, αλλα δε προλαβαίνουμε να διαβάσουμε , θα τη φλασάρω τώρα και μετά θα τον ξαναδώ σε καμιά εβδομάδα!!

Επίσης δεν ξέρω αν καμιά από τις άλλες ρομ του needrom έχει ακόμα καλύτερη συμπεριφορά.

κατέβασε την παρακάτω του δικού μας εδώ στο φόρουμ που είναι η 4.4 v4 με kernel v3 που είναι καλύτερη

http://www.needrom.com/download/aosp-v4-laek-17-kitkat-repack-v3-kernel/

Μανώλης

Επειδή και εγώ (όπως και συ) λατρεψα την MIUI, περιμένω τις εντυπώσεις σου απο το πέρασμα σε ΚΙΤ ΚΑΤ (αλήθεια ποιά θα φορτώσεις??)

Κάνε τις συγκρίσεις ειδικά στο θέμα κάμερα-video και πόσταρε και κανένα sreenshot ...

Θα βαλω την 4.4 v4 με kernel v3 ,αργοτερα σημερα η αυριο το πολυ και θα πω τις εντυπωσεις μου!

@Algorithm χρησιμοποιω την rom που ανεβασες με τον kernel της v3. Παρατηρησα οτι οταν ειμαι για ωρα καπου με χαμηλο σημα μετα το σημα δεν επανερχεται παρα μονο με restart. Εχεις δει κατι τετοιο; μηπως με το downgrade σκαλωνει καπου το baseband;

Και εγω ειχα προβλημα με το wifi(εκανε αποσυνδεσεις οταν εμενε για λιγο σε αδρανεια) με τον κερνελ v3 που ειχα περασει,και εκανα restore σε v4 laek και τωρα δουλευει μια χαρα.

Μπορει να ηταν κατι τυχαιο δεν ξερω.

Edited by dimi_1982

Παιδια μηπως ξερει κανεις πως εμφανιστηκε αυτο το μπλε κυκλακι κατω απο το μενου κλειδωματος . Οταν το παταω εμφανιζεται κατι σε ενδειξη σε Μβ δεν ξερω αν ειναι ram η κατι αλλο. Πως απενεργοποιειται ? εχω την kit kat tou laek me kernel v3 περασμενο.

YΓ . Sry για την αρχαρια ερωτηση μαλλον εγω θα το ενεργοποιησα αλλα δε ξερω απο που

Keep smiling :rolleyes:

Παιδια μηπως ξερει κανεις πως εμφανιστηκε αυτο το μπλε κυκλακι κατω απο το μενου κλειδωματος . Οταν το παταω εμφανιζεται κατι σε ενδειξη σε Μβ δεν ξερω αν ειναι ram η κατι αλλο. Πως απενεργοποιειται ? εχω την kit kat tou laek me kernel v3 περασμενο.

YΓ . Sry για την αρχαρια ερωτηση μαλλον εγω θα το ενεργοποιησα αλλα δε ξερω απο που

Πήγαινε στο data usage και τικάρεις το show on lockscreen, είναι για να βλέπεις το υπόλοιπο των mb που έχεις

Και γω την ειχα παθει ετσι , και με οσους τροπους προσπαθησα ρουτ δεν γινοταν , οποτε ξαναπερασα την v4 Laek και ειναι οκ .

Οσο αφορα το ΑRΤ πραγματι δεν γινεται ακομα, το γυρναει συνεχως σε dalvik , περιμενουμε μια ρομ ισως και αναβαθμιση της kitkat να κραταει στην ρυθμιση το ART (Η σημαντικοτερη διαφορα μεταξυ ART & dalvik ειναι Less CPU usage results in less battery drain, which is a big plus for portable devices in general. Δειτε αρθρα Εδω )

Για τον φιλο με το βιντεο, το προγραμμα a better camera ειναι το καλυτερο για φωτογραφιες , αλλά για να βιντεο καλυτερα να χρησιμοποιειτε το stock προγραμμα της καμερας . Οσο για την κιτκατ , ειναι μια επιπλεον αναβαθμιση και για τις φωτο ,οποτε βαλτε κιτκατ

Έχεις xposed μάλλον, γι αυτό στο γυρνάει μόνο του.

Συγνώμη για την εντελώς ηλίθια ερώτηση, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι η μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος της συσκευής πάνω από την κάμερα;
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Πήγαινε στο data usage και τικάρεις το show on lockscreen, είναι για να βλέπεις το υπόλοιπο των mb που έχεις

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δεν ειχα ιδεα απο που το ενεργοποιησα με τοσες επιλογες που εχω πειραξει :lol:

Keep smiling :rolleyes:

Συγνώμη για την εντελώς ηλίθια ερώτηση, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είναι η μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος της συσκευής πάνω από την κάμερα;

μικροφωνο ειναι.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Σορρυ για την ασχετοσυνη αλλα αν θελω να κανω restore το backup που εκανα πρεπει να κανω τα wipes και τα format πρωτα?

Επισης και αλλη μια ερωτηση ασχετου,τωρα που θα βαλω την 4.4 v4 με kernel v3μ πανω απο την miui v5 που εχω τωρα ακολουθω κανονικα τον οδηγο απο την σελιδα 12,δηλ. κανω ολα τα wipes και κανω και τα format /data

format /system?

Edited by valsam

Έχοντας πάνω την rom που ανέβασε ο Algorithm, και με την μπαταρία πλέον στρωμένη, η μπαταρία είναι κομπλέ.

Μπράβο, έτοιμα όλα σε ένα :bow:

Υπάρχει τρόπος να βάλω τα dialer-contacts και keyboard από την huawei g750 EMUI 2.3 MULTILENGUAJE στην rom ?

info εχουμε η μονο download link?μην φλασαρουμε και στα τυφλα

την βάζω σε λίγο εγώ και θα σας πώ... (δοκίμασα και την downgraded, μου κάνει πολλά κόλπα κρίμα....)

****το σε λίγο σχετικό έτσι όπως κατεβαίνει...

Edited by Aelin

Καλησπέρα....έχω το εξής θέμα...προσπαθώ να κάνω install στο coolpad μία νέα εφαρμογή που αναπτύσσει ένας φίλος μου...

Ενώ γίνεται το install κανονικά...μετά η εφαρμογη χρειάζεται επιπλέον 140mb.... μόλις κατεβαίνουνε κολλάει στο loading δεν μπαίνει ποτέ μέσα και μετά αν κανεις restart την εφαρμογή σου ζητάει να ξανακατεβάσεις τα 140mb....Καμία ιδέα?? σε ένα samsung tablet που έχω δουλεύει κανονικά... επίσης την έκανα install και στην sd και στο χώρο του κινητου, και πάλι τα ίδια.... (Laek V4)

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

την βάζω σε λίγο εγώ και θα σας πώ... (δοκίμασα και την downgraded, μου κάνει πολλά κόλπα κρίμα....)

****το σε λίγο σχετικό έτσι όπως κατεβαίνει...

Θα ψάξω νσ βρω friendly λινκ απο κανα "τσακαλάκι" και θα ποσταρω

..........................

Νεο Yunos 292

http://bbs.ydss.cn/thread-485042-1-1.html

Download link.... http://pan.baidu.com/s/1sj0lsnF

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Να κανω μια ερωτηση προς διαφωτηση. Εχω το κινητο και κανω backup τη rom απο recovery επιλεγοντας ολα τα κουτακια. Αν ερθει αλλο κινητο και κανω επαναφορα θα επανελθουν και τα προγραμματα η οχι; Ρωτω γιατι φιλος μου αγορασε ιδιο και να μην χανω χρονο στην εγκατασταση των προγραματων.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)